19494
-
#4277 az RC1 mér települ rá az 1.5-re?
mert a béta 2 külön mappába rakta magát nem irta felül az 1.5-öt
és igy lehetett mind a kettöt használlni -
#4276 Mármint gyaluld le. -
#4275 Szedd le a tab mix plus-t. -
#4274 felraktam az RC1-et és nem tudom bezárni a lapokat, sehogy, (középső gomb, jobbklikk lap bezárása) pedig be van állítva, hogy bezárja -
#4273 Megtörtént, de semmi javulás:
-
#4272 Amiben az ff van?
Innen nézve ez linux, pontosabban SuSe, szal nyomsz egy chmod-ot és adsz magadnak jogokat. -
#4271 Milyen könyvtárét? -
#4270 Állítsd át a könyvtár jogosultságait, vagy jelent kezz be rootként. :) -
#4269 Ez miért jön elő?
-
#4268 ezt pl: az rc1 mért nem uj fülön nyitja meg?
az 1.5 ugy nyitotta és ugyan azt a profilt másoltam át ,és még az "about:config"-ban is ugyan az van mint az 1.5-ben beállitva
-
#4267 Nálam ilyet nem csinál :( -
#4266 helyesirás ellenörzö -
Cat 02 #4265 vagy mert angol :))) -
#4264 mert nem tudsz helyesen irni :) -
Cat 02 #4263 hmm a firefox 2.0 miben tud többet mint a sima ? :D
(1enlőre annyit vettem észte hogy amíg bírtam ezt az üzit minden szavam pirossal alá van huzva :D:D:D:) -
#4262 az RC1 nem tudja -
cooldoc #4261 De. TaBMixPlus kiegészítő. De alapból is tudja.
-
#4260 A Firefoxot nem lehet úgy beállítani mint az Operát hogy az új ablakban nyílni akaró hivatkozásokat új ablak helyett új fülön nyissa? (ne kelljen a ctrl-t nyomogatni mindig ha új fület akarok) -
cooldoc #4259 Erre viszont rakd fel a TabMixPlust, és annak is a Developer-változatát. Ez kompatibilis a 2.0-vel.
http://tmp.garyr.net/forum/viewtopic.php?t=2582&postdays=0&postorder=asc&start=495 -
cooldoc #4258 Bocs... -
#4257 csak az a baj hogy ez a beállitás nincs benne az RC1-ben
és igy minden hivatkozás uj ablakban nyilik meg
és pl:ha itt a forumban a szmájlik-ra kattintok az RC1-ben uj ablakban nyilik meg ,én meg megszoktam hogy minden uj lapon nyilik -
#4256 Következő postban írtam le... :S -
cooldoc #4255 Próbáld meg az MrTechLocalInstall extension-nel kompatibilissé tenni. Nálam mindig az aktuális nightly fut(most épp Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; hu; rv:1.8.1) Gecko/20060926 BonEcho/2.0), és ragyogóan működnek a kiterjesztéseim. -
cooldoc #4254 Na, ezt a frissítés-stopot ugyan oszd meg velem, kérlek.:)
Ezt nem vágom... -
#4253 valaki hsznállja az rc1-et?
az a baj hogy egy pár kiterjesztés meg a vista téma nem megy vele -
#4252 meg be lehet állítani, h alapból ne legyen. :D -
#4251 a tabokon levö bezáro x-et el lehet tüntetni egy másik témával is -
#4250 Lehet manuálisan is, de van extension is kimondottan erre: Stop-or-Reload Button Extension
Vagy van az UI Tweaker Extension, amiben benne van ez is, meg még pár beállítási lehetőség (nálam spec fent van)... -
#4249 Tárgytalan, magától leszedte a frissítést a tűzróka. -
#4248 és hogyan?:) -
#4247 Tudom, hogy el lehet, nem azért írtam. Csak logikátlannak találom, hogy belerakták, ez egy tipikus "csak a helyet foglalja" gomb. (Ugyanúgy, mint amikor a Frissítés meg a Stop gomb külön van. Igen, tudom, arra is van megoldás, használom is.) -
#4246 vagy ctrl+1-től 9-ig -
#4245 ctrl+tab -
#4244 csősztök!!
nem tudjátok, h a lapok között hogy lehet billentyűvel váltogatni?
köszy!
-
cooldoc #4243 Go button eltávolítása -
cooldoc #4242 A gombot ki lehet venni, ha nem tetszik. Mozillazine-en van erről egy egész topic. -
#4241 Hmm... Nézegetem az RC1-et, és nem igazán értem, hogy miért rakták rá a bezárógombokat a tabokra. Jó, ezt eddig is lehetett, ha valaki erre vágyott, de vajh minek rakták bele alapból? Olyan sokan lennének azok, akik nem a középső egérgombot használják erre, hanem egy picike x-et szeretnek célozgatni?
Meg minek építették be a címsorba az Ugrás gombot? Tök fölösleges szvsz. -
Miguel125 #4240 #4220 hsz-ben ott van már a link az RC1-hez szóval lehet csk én értelmeztem rosszul, de azt hittem #4231 már az RC2-re fog vonatkozni.
Bocsánat valószínüleg belámultam. -
Newfronter #4239 Mivel az RC1 most jött ki, az RC2 hetek múlva. -
Miguel125 #4238 A linken amit megadtál valóban RC2-ről van szó, da ami link ott meg van adva az továbbra is csak az RC1-re mutat...