Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A letöltés-vezérlõben letöltés közben nyomsz egy Cancel-t.
Ha letöltés közben a Pause-ra nyomsz, akkor Cancel, majd Remove.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Köszi az eddigi segítséget.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
+A letöltésvezérlõje elég érdekesen mûködik. Amíg nem tölti le a cuccot ,hiába állítom le ,nem tudom kitörölni a fájlt.
Illetve van még egy dolog, ami érdekelhet: a gyakrabban látogatott oldalakat, ha felveszed könyvjelzõnek, akkor adhatsz nekik egy pár betûs rövidítést is, és akkor elég csak ezt begépelni, nem kell a teljes címmel meg az autokiegészítéssel vacakolni. A könyvjelzõk tulajdonságainál (a könyvjelzõn jobb egérgomb, Tulajdonságok) a Kulcsszó sor az, ahova ezt a rövidítést be kell írni.
These are my friends, see how they glisten...
Sorry ettõl jobban korlátolt képességeim miatt nem tudom elmagyarázni😄
Remélem így is van valami megoldás.
én eddig csak ugy vettem hasznát, h könyebb volt a navigálás 😊
football without ultras is nothing
így is soknak tartom.
a memory cache-st megpróbálom, bár annyira nem zavaró, mert nem állandó ez a 'bug'
És mindez 1.0.1-gyel? Hmm... És azt próbáltad már, hogy az about:config -ban létrehozol egy új, egész (integer) típusú kulcsot browser.cache.memory.capacity néven, és az értékét mondjuk 16384-re állítod? (Azaz a "memory cache" méretét 16MB-ra korlátozod?) Az 1.0-nál ez általában segített, akinek ilyen gondjai voltak...
fut 3 FF ablak.. ennyit a memóriafoglalásról.
de én kitartok 😊
Egyébként egészen pontosan melyik hiba volt az, amivel a gép feletti irányítást át lehetett volna venni?
Egy spyware vagy vírus településéhez az kell, hogy az active-x vezérlõ felkerüljön a gépre, ehhez pedig elég, ha valaki csak az OK gombot ismeri, ha megjelenik egy kis ablak. A legtöbb ilyen oldal úgy veszi rá a felhasználót a telepítésre, hogy elhiteti vele, hogy az kell pl. egy letöltéshez stb.
Firefox alatt az active-x támogatottság hiánya miatt ez nincs.
Ezért nem megy rajta pl. a WindowsUpdate.
Síma IE alatt ugyanazon az oldalon számtalanszor megjelenik a telepítésre felhívó "Step 01, Step 02, Step 03" stb. míg Maxthon alatt még nem láttam soha. Ráadásul sokan lejjebb viszik a biztonsági szintet az IE-ben, mert rájöttek arra, hogy így nem jelenik meg. Persze. hogy nem, mert automatikusan települ...
Az origo.hu-n is kiírja. Köszönöm a segítséget elõre is!
A most megjelent Firefox 1.0.1-ben 17 biztonsági hibát javítottak volt köztük olyan is amivel akár a gép feletti irányítást is át lehetett volna venni. Gondolom ezekrõl eddig mit sem tudtál.
Egyébként épp most jelent meg februárban az IE-hez javítás 867282-es sorszámmal abban jónéhány hibát kijavítottak.
Úgy gondolod, hogy a Microsoft nem javítja a korábban megtalált hibákat? Akkor mi célt szolgál a januárban megjelent illetve a fenti 867282-es javítás? Csak azt olvasod el, ha hibákról írnak?
Ne haragudj de te nem olvasol híreket! Vagy csak azok a hírek érdekelnek ahol a Firefox-ról jót írnak az IE-rõl pedig rosszat?
Szerintem sincsenek nagyobb hibák az IE-ben. Persze ez nem jelenti azt, hogy hibátlan, nekem is az véleményem, hogy az IE legnagyobb gondja az ActiveX.
ne haragudj de te nem olvasol hireket ? Itt csak az sgn keress vissza es nezd meg hany hir jelent meg arrol hogy x hibat talaltak az IEben amelyek kihasznalasaval, trojant vagy akarmit rakhatnak a gepedre.
szerintem ez eleg komoly. No de nem azert mondom, csak nehogy valaki tanacskent ertelmezze..
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
hát.... ettöl függetlenül persze inkább, mint IE 😊
Web Developer 0.9.3 nagyon faca! 😉
Lehet hogy nagyon off, de háta van valaki aki tud segíteni...
Adott a bitme.org honlap. Cégtõl adsl-el dinamikus ip-vel sima sika, otthonról fix ip, kábel és nincs jogosultsága az oldal megtekintéséhez... nincs valami ötlet, hogy ez hogyan küszöbölhetõ ki? Odáig sejtem, hogy valszeg bannolták az IP-t, de erre csak van megoldás. Ja és torrent kliens használatakor az aktuális ip-rõl be kell jelentkezni, hogy menjen a letöltés...
Köszi, ha valaki tud segíteni.
üdv
Nem tudod mit lehet tenni a sütikkel, mert elég sok a baj vele.Pl: nem tudok bejelentkezve maradni(SG), nem tudok soxor új topicot berakni a kedvencekhez, nem tudok a saját topicoc+gumiba bemenni, mert oda csak bejelentkezett felhasználók mehetnek, de ha bejelentkezem akkorse tudok bemenni, csak nagyon ritkán a freemail se jön be firefoxal.Szel van elég gond és szerintem csak a sütikkel van a baj.nem?
javascriptben (DOM) IEnál van egy olyan, hogy event (vagy window.event) ennek van egy olyan propertyje, hogy returnValue. pl ha falsre állítom akkor leáll az event futtatása (event.returnValue = false). No, ez nem muxik firefoxban, mert a window objektumnak nincs eventje 😞 , nem tudtok vmit helyette, hibás submit ellen használom? thx
Azóta viszont nem is hallom a "hangjukat".
Egyébként, ha jól olvastam arról volt szó, hogy ha valaki IE használatra "kényszerül", akkor jobban jár egy arra épülõ böngészõvel.
Szerintem az IE-ben nincsenek nagyobb biztonsági hibák, egyedül az ActiveX olyan ami veszélyes lehet, de pl. a Maxthon-ban ezt jól be lehet állítani.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
#429; #428-ra válasz: javaslatotok szerint jártam el.
#427-re válasz: nincs betöltve a Tabbed Browser kiterjesztés.
#426-ra válasz: lehet, hogy ok nélkül, de félek az IE-re épülõ böngészõktõl.
Két újabb felvetés:
1. A Fitefox 1.0 Beállítások/Haladó ablak/Böngészõlapok opcióinak beállításai érdekelnének.
2. Jelent-e valamit, hogy a Mozilla Firefox 1.0 program telepített rendszerében a pluginok között nyoma sincs a Java pluginnak.?
A Windows fõablak Beállítások/ Java plug-in megnyitásakor megjelenõ Java(TM) Plugin Control Panel ablak nem engedélyezi a Firefox 1.0 böngészõ beállítását.
Ha még van türelmetek, szívesen fogadok ötletet.
Elõre is köszönöm.
Üdvözlettel: gy?jt?
Most próbáltam:
1. Kiválaszt szerzõ.
2. Kis ablak felugrik, jogi rizsával.
3. Kis ablakban rákattint "Tovább" -ra.
3. Az eredeti ablakban, vagyis ahol a szerzõt kiválasztottam, bejön az illetõ életrajza.
Nem lehet, hogy valami fülkezelõ extension, pl. Tabbed Browser kavar be azzal, hogy az ilyen felpattanó Javascript-es ablakokat nem új ablakban jeleníti meg?
Egyébként ha máskor is InternetExplorer használatra kényszerülsz, szerintem jobban jársz valamilyen arra épülõ böngészõvel, mint pl. a fent említett Maxthon.
Innen letöltheted:
http://www.honositomuhely.hu/ism/kat5/bongi/maxthon.php
Egy megjelenítési problémám van egy oldallal.
Cím: http://www.irodalmiakademia.hu/scripts/DIATxcgi?infile=diat_vm_main_menu.html
A Digitális Irodalmi Akadémia fõoldalán kiválasztok egy írót/költõt, ezután egy újabb oldalon szerzõi jogvédelmi hivatkozást találok.
Az oldalon a Tovább linkre kattintva újból a lap fõoldalán találom magam.
Az oldal bal alsó sarkában az információs sávban az alábbi felirat jelenik meg: javascript; void (0)
A Java alkalmazás telepítve van.
Megpróbáltam az Internet Explorer böngészõt; a Tovább linkrõl a kiválasztott személy és mû adataihoz vezet tovább (ahogyan az várható).
A Firefox 1.0 Beállítások/Webes szolgáltatások menüben a JavaScript engedélyezése Haladó beállításoknál milyen opciókat kell beállítanom, hogy a JavaScript szolgáltatás mûködjön? Egyáltalán itt kell-e keresni a hibát?
A válaszokat, ötleteket elõre is köszönöm:
gyûjtõ
Üdvözlettel: gy?jt?
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
Azt meg tudom valahogy csinálni, hogy mikor firefoxban elmentek egy könyvjelzõt, akkor azt ne csak akkor tudjam megnyitni, ha fut már a firefox, hanem mondjuk megjelenjenek a start menüben és onnan tudjam indítani,mint az exploreres könyvjelzõket?
Sil: köszi a logós tanácsodat! 😉
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
1. Lomhább, mint az 1.0.
2. Az update úgy tûnik, végre mûködik normálisan.