19494
-
LeePí17 #4317 Köszi!
a gyorsítótár volt a problem.
Köszi! -
#4316 esetleg valamelyik ezek közül:
-üritsd a gyorsítótárat
-lekorlátozott az internetszolg-od
-megfogja a tűzval
-about:configban az image.animation_mode legyen normal-on -
LeePí17 #4315 Sziasztok!
azzal a hibával fordulok hozzátok hogy a FFom nem jeleníti meg az animációkat.
Pl: a Logók amik animáltak azok 1helyben állnak.
10 perce még ment de most már nem.
Tudjátok mi a hiba okozója?
előre is Kössz! -
#4314 Sziasztok!Olyan problémám van, hogy a firefox bezárásakor örökké rákérdez arra hogy a személyes adatokat törölje e, és ha rámegyek a mégse gombra és ujra elinditom akkor az összes jelszót ujra be kell irnom!Aki tud kérem segítsen!köszi -
#4313 ?
chmod u+w firefox könyvtára/*
vagy chmod 755 firefox könyvtára/*
-
#4312 F5 nyomot és ezt nem topikban hanem kit ahol láttok a chatet -
#4311 Megoldódott. Az átnevezési maszknál ki kellett választani ezt: *name*.*ext* -
#4310 csak azt akarom beállitani hogy uj lapon nyiljanak ,az a beállitás meg nincs,csak az 1.5-ben volt
most az RC1-röl beszélek -
Cat 02 #4309 az van optionsban is nem ? -
#4308 a javascriptek megnyitásának mi a parancsa az "about:config"-ban? -
#4307 nemcsak az nyilik meg igy ,hanem minden javascript dolog,képek stb. -
#4306 De, de mindíg is így nyílt meg, nekem így jó, persze csak ez a szmájli ablak.
A régi mozillában volt valami állítási lehetőség az új lapok méretére vonatkozóan. -
#4305 akkor neked nem igy nyilik meg?
#4291 -
#4304 nem -
#4303 és felraktad a tabmix pluszt? -
#4302 Miért van az, hogy a down them all kiterjesztés valami miatt "dtatempfile1159610023257.part0" néven tölti le a cuccost?
Eddig nem volt vele semmi gond... -
#4301 Váltottam root-ra, így könnyebb az élet. -
Cat 02 #4300 sztem rákattolsz hogy válasz és akkor frissíted és akkor a tetejére ugrik mert nekem amugy nem csinál ilyet -
Cat 02 #4299 fuzzy time nektek is angol rc1 ben ? :D -
#4298 végig néztem csak az SGn csinálja ezt a felugrást
mit csináljak mert sok kedvenc van és nincs kedvem minden frissités után megnézni az alló kedvenceket -
#4297 hi
ma rábirtam magamat hogy feltelepitsem ezt a programot
tetszik a kezelése csak egy gond van velle ha weblappot frissitek felugrik a tetejére nem marad ott ahol frissités elött volt
mit csináljak hogy ne ugorjon fel a tetejére? -
cooldoc #4296 Erre gondoltam:
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8/ -
cooldoc #4295 Nem . BonEcho, 09.29-i. Mindig a legújabb van fent (az RC1 óta is óránként jönnek ki a buildek), mert az UpdaterChannel Selector a Nightly-kra van állítva. Nekem frankón működik, ilyen problémát nem tapasztaltam. -
Cat 02 #4294 omg ez új lapon ? -
#4293 most az RC1-re gondolsz? -
cooldoc #4292 Az én Nightly-m nem csinál ilyet. Nem tudom a Tied miért makrancoskodik... -
#4291 de értsd már meg hogy az RC1 csak igy nyitja meg az ilyen linket ,nem uj lapon
-
#4290 most úgy néz ki, hogy jó, ilyen beállításokkal
-
cooldoc #4289 Itt talán (sok config, chrome.css-trükk van):
http://mozilla.fsf.hu/firefox/tips#beh_reuse -
cooldoc #4288 Mert ha az "Új lapon megnnyitás-minden linket" opciót választod, akkor minden linket új lapon nyit. Ellenben a "minden külső linket" opciót is meg lehetne próbálni. -
#4287 nekem is ird le -
#4286 de alapbol hogy lehet beállitani tab mix nélkül,mint az 1.5-ben?
-
cooldoc #4285 TamMixPlus, Linkek, Új lapon az aktuális ablakban. Ez nem elég pld. a hírkeresőnek. Erre az a megoldás, hogy alul, az "egy ablak mód"-ot kipipálod.
U 're done! -
cooldoc #4284 Privátban leírom
-
#4283 igen az nekem is jo lenne
ez az 1.5 beállitása és ugyan igy van az RC1-ben de mégis uj ablakban nyilnak a dolgok
-
#4282 na mostmár csak az kellene, hogy némelyik link új lapon nyíljon meg ne új ablakban -
cooldoc #4281 Itt:
1.5. és Bon Echo (FFX 2) együtt -
cooldoc #4280 külön helyre kell telepíteni. Azon kívül érdemes külön Profile-t csinálni neki a Profile Manager-rel. Erről van egy sticky a mozillazine.org-on. -
#4279 thx, most jó
viszont az tényleg gázos, hogy rátelepült a korábbi verzióra :( -
#4278 Igen én is tapasztaltam :( Leszedtem az RC1-t és visszatettem 1.6-ot és szétesett az egész. Csak csökkentett módban hajlandó elindulni. Semmilyen témát nem lehet rátenni :(