19494
  • ProGabe #4597
    vezérlőpult->egér->kerék->ennyi sort,beírsz valami szépet
  • Dying Soul
    Üdv, keresek valakit, aki nagyon vágja a haladó beállításait a Firefoxnak. Gyorsítani akarom a görgetést, tudja valaki, hol tehetem meg ezt (pontosan)?
  • cooldoc
    View mwnü (Nézet). Ott keresd - nézz szét:)
  • STREEX
    Feltelepítettem a showcase-t de látszólag semmi nem változott.A problémámat hogy lehet kijavítani?Mert az options -ben semmit sem találtam erre vonatkozólag.
  • bala_
    Hol lehet kikapcsolni a FF2 ben a beépített session managert?? Mert én szeretném a Tab Mix Plus -osat használni, jelesül kiválasztani, hogy akarom e az elmentett ablakokkal folyatni a munkát vagy sem.
  • kirol
    Megjegyzem a régi FF-al sem ment, csak nem értem miért.
  • me and a monkey
    Újra.
  • urbijoe
    nekem jo
  • kirol
    És az miért van, hogy pl. itt: ITT
    hiába kattintok a képre, nem történik semmi, pedig alul írja, hogy javascript.
  • me and a monkey
    Mennie kell, nálam tökéletes. Próbáld ki azt, hogy eltávolítod a kiterjesztést és felrakod újra.

• valamit
    valaki meg tudná nekem mondani, hogy az miért lehet Firefox alatt, hogy a Freemail ablakokba tartalom helyett azt írja:

"The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.
    The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
    If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web."

Na most ugyanezen a gépen ugyanekkora Explorer lehozza, és a Firefox is gyakorlatilag minden mást lehoz, tehát az általa felsorolt hibák kiesnek.
  • kirol
    Mint írtam indításnál rögtön telepítette magának, vagyis felajánlotta, és én telepítettem.
    De akkor ezekszerint nem csinál semmit.
  • me and a monkey
    Hadd gonoszkodjak :)

Az amugy szót is kijavította volna így: amúgy.
    (Remélem nem haragszol... ;)
  • me and a monkey
    Dupla válasz:

Jakuza: a Fasterfox megy (talán a DMT is..) csak kompatibilissá kell tenni.
    Már volt róla szó, hogy miként, pl: MR Tech Local Install kiterjesztéssel.

Kirol: hozzá kell adni az alapszótárat, csak így megy. 4552 hsz.
  • [Jakuza]
    beallitasok, halado, altalanos
    De alapbol be van kapcsolva.
    Amugy ez a funkcio nalam sem csinal semmit, de nem erdekel amugy sem.
  • kirol
    A helyesírás ellenőrzőt hol lehet bekapcsolni?
    Mert ahogy ide is irkálok, nem csinál semmit, a korábbi angolnál ment rendesen.
    Pedig a teletítését külön kérte.
  • [Jakuza]
    Feltettem.
    Egyenlore egy hibat vettem eszre, bar lehet az sem hiba.
    Az elozo verzioknal ha a kis kerek ikonra kattintott az ember ahol az oldalbetolteset jelzi, az automatikusan eddig rairanyitott az Mozilla Add-ons oldalara, most semmi nem tortenik.
    Masik 2 dolog, ami bar nem a FF hibaja, de hianyzik, 2 kiterjesztes nem mukodik alatta a Download Manager Tweak es a FasterFox.
    Remelem az iroi ezeknek a kiterjeszteseknek, hamar megoldjak a frissitest.
    Amugy siman ratelepitettem az 1,5-re es mukodik minden konyvjelzoktol kezdve a tobbi cuccig.
  • cooldoc
    Lehetnek gondok. Mondjuk én már lassan 2 hónapja használom, naponta frissítem (most is visszaálltam BonEcho-ra),és soha, semmilyen problémám nem volt. Pedig sok kiterjesztés fut...De nyilván zavart okozhatnak különféle biztonsági programok, blockerek, stb.
  • lck #4579
    Én nem tudom itt miről beszétek ?!?!
    Nekem ugyan olyan jól működik mint a korábbi. Egyáltalán semmi problémám vele. ( Esetleg kiterjesztések keverhetnek be ? )
  • MetaMórfózis
    Ekkora nyűg az ff2 win alatt? hm...
  • [Jakuza]
    Kosz de azthiszem megvarok egy kesobbi javitott verziot, ha mindenkinek ennyi nyugje van vele.
  • Met
    Nálam a TabMixPlus miatt nem lehetett oldalakat bezárni, használni tudtam őket csak bezárni nem.
  • KoJin Mekre
    Üdv!

Nekem olyan hibát generál (talán featue :D) , hogy mikor az elmentett könyvjelzőimet szeretném importalni, nem reagal semmi, értsd: nyomom a gombokat, de semmi, gyanus az is még , hogy nem akar könyjelzőbe tenni 1 oldalt sem.
    Mellesleg a kiterjesztésnél , amit alapból feltesz "talkback" , erre azt irja ezzel a FF nem kompatibilis 1.5.0.7., de hiszen felfrissítettem a FF-t, a névjegyzékben 2.0 van.
    Próbáltam leuninstalállni, utána regcleaner, majd törölni a mozilla mappát a doc&sett. mappában, de semmi...ugyanaz a hiba.

Nagy ivben teszek a kiterjesztéseimre, meg beállításaimra, de ha már az elmentett könyvjelzőimet sem tudom majd hasznalni durcás leszek :P

Biztos hogy ez a hivatalos verzió? :C
  • cooldoc
    Lehet.
    Rakd fel a "Cookies Safe" extensiont. Ott van egy "Import cookies" funkció. De tudod az eredeti profilod folderjéből is átmásolni. Lényeg, amyíg machinálsz, NE legyen nyitva a FFX.
  • Shortstop
    detto
  • Rage47
    pff most meg müxik, nem értem, de már mind1 is:)
  • Rage47
    hm hm, akkor nemtom mivan.
  • urbijoe

nekem megy
  • [Jakuza]
    Lehet valahogy importalni az 1.5 beallitasait az uj 2.0-ba ?
    Ertem ezalatt a cookies es hasonlo tartalmakat.
  • Rage47
  • Rage47
    nektek sem megy ff 2.0-val az sg-n a privát üzenet küldés?
  • urbijoe
    minden link és javascript uj lapon nyitása :browser.link.open_newwindow.restriction 0
    egy kis gyorsitás :"network.http.pipelining.maxrequests" 8 ,
    "nglayout.initialpaint.delay" 0
  • urbijoe
    nekem minden müködik,és tök gyors
  • Laky
    Történt velem is ehez hasonló furcsaság még 1.5-tel, teljesen lenullázódtak a beállítások, böngészés egyáltalán nem ment, nem tudtam uninstallálni stb.
    Ilyenkor általában kitöröltem néhány dolgot, és utána rendesen működött:

C:\Documents and Settings\[neved]
    Itt lesz pár rejtett könyvtár, ezek közül kell: Application Data, Local Settings

C:\Documents and Settings\[neved]\Application Data\Mozilla
    Ha más Mozilla alkalmazás is van telepítve, és az rendesen működik, akkor elég csak a benne lévő Firefox mappát törölni.

C:\Documents and Settings\[neved]\Local Settings\Application Data\Mozilla
    * Ugyanez...

Majd ezzel a kis programmal eltávolítani a Firefox-al kapcsolatos bejegyzéseket (könnyű őket megtalálni).
  • Borg
    Mások is ezt mondják, de hiába uninstalltam 2x, töröltem ki mindent belőle, új profilt is csináltam... nem megy.
    Eleve ott elhasal, hogy a firefox kezdőlapot behozza.
    Egyedül safe mode-ban tudom használni, és úgy is csak 1 tabot. További tabokat meg tudok nyitni, de nem hoz be rájuk semmit. És becsukni sem tudom őket.
    Ráadásul, mivel így ugye rá vagyok kényszerítve az ablakos böngészésre, minden egyes link új ablakban megnyitásra nyit egy új tabot is, amit persze nem lehet bezárni többet. Szal most van 1 aktív tabom, meg kb 40 üres.

Otthon asszem marad az 1.5, amíg nem jön újabb verzió...
  • Aspyrin
    Nálad van a hiba..
  • Shortstop
    jó lenne erre megoldást találni mert le fogom szarni a FF-ot :(
  • Borg
    Nekem 1.5-el ilyen gond nem volt, de a 2.0 teljesen béna.
  • Shortstop
    hi mindenkinek!

segítség kéne nekem hogy hogyan tudnám kiküszöböéni azt az idegesítő problémát hogy mikor rákattintok a kedvencekben valamire vagy url-t írok be akkor miért nem hozza be egyből vagy be sem hozza.. 1.5-nél is szarakodott, de a 2.0-nál is csinálja újonnan felrakva. Másik böngivel (MAXTHON) pedig minden megy simán.. nincs letöltés folyamatban meg semmi
  • Borg
    Jól megszivattam magam ezzel a 2.0-val.
    Felraktam, és semmi nem működik benne. Hiába irok be internetcimet, nem hoz be semmit.
    Ha meg behoz (valamiért), akkor csak az első tabba. Hiába kattintok át másikra, amit a cimsorba irok, csak az elsőbe hozza be. Bookmark nem megy, tabok bezárása sem megy..
    Sőt, most hogy uninstalltam már az 1.5 installja sem megy...