Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
plugins\npmozax.dll
components\nsIMozAxPlugin.xpt
components\nsAxSecurityPolicy.js
defaults\pref\activex.js
These are my friends, see how they glisten...

Csak mert IE-ben volt olyan h "Megnyitás", "Letöltés" és akkor nem kell mindent letölteni..
Nemtudom érthetõ-e, mert elég nehéz elmagyarázni 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
vannak még hasonló hasznos kiterjesztések a firefoxhoz? najó ez hülye kérdés biztos vannak, inkább úgy kérdezném , ki milyen kiterjesztéseket használ pluszba és miért😊
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
*Posse*T.W.D*
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Tudom, hogy nem teljesen ide tartozik, de valahol meg akartam kérdezni:
Teljesen átlagos netfelhasználó vagyok, töltök dolgokat, oldalakat nézek meg játszok. Ilyan felhasználás mellé milyen védelem szükséges a normális netezéshez? Jelenleg fent van a Norton Antivirus 2004, mindig töltöm a frissitest, fent van a Microsoft Antispyware, ehhez is töltöm a frissítést.
Ennyi van fent. Kellene még valami? mondjuk tûzfalra lehet nekem szükségem? És ha igen, akkor pontosan milyen tûzfal-progi?
Ja és a másik, hgoy ez a virus irto és antispyware (norton av 2k4, ms antispyw.) jók vagy szarok?
Elõre is köszi a válaszokat
Márk
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
2. Java-t kell hozzá telepíteni (nem a Microsoft-féle Virtual Machine-t, hanem rendes Sun Java-t), de hogy ahhoz az oldalhoz mi kell, majd megnézem.
3. A sebességen a legtöbbet a Tweak Network kiterjesztés tudja dobni, próbáld ki. <#kacsint>#kacsint>
Akármire kattintok mindig leakarja tölteni nekem a fájlt.
Vmi miatt megoldódott..
Feltettem eme böngészõt, és nem teljesen erre számítottam. FireFox 1.0.2 van fennt, és van pár dolog amiben segíthetnétek.
1, Kedvencek: IE-ben volt egy ikon, amit megszoktam, és könnyen elérhettem a kedvenceimet, itt nem találok ilyet, csak a "Könyvjelzõk" menüvel tudok bûvészkedni..itt nem lehet megoldani h ikonban legyen a kedvencek?
2, Java Virtual Machine-t kell telepítenem? mert a Macr. Flash-t feltettem, de így is van pár oldal ahol nem jönnek be a Flash dolgok. Vmit telepíteni kell? (pontosan a freeserials.com oldalon van h rákeresek vmire, a találatra rákattintok, elõjön 1 kis ablak, amiben a serial van, de csak félig látom, IE-ben egy flash dolog volt, amit símán kilehetett X-elni, és már lehetett is látni a serialt)
3, Frissen van formattálva a winchester, feltettem rá a FireFoxot, alapértelmezett böngészõvé állítottam, de az egyik legnagyobb elõnyét az IE-rel szemben így sem érzem, a sebességnövekedést. 512-es ADSL-em van, de az oldalak lassabban jönnek be mint az IE-rel.
Vmit bekell állítani? Vagy van vmi trükk?
Nagyon köszönöm a segítséget !<#worship>#worship>
respect to the man in the ice cream van
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ha esetleg még valaki msát is idegesitene ez a chat csoda:
adblock-al simán kitiltotam a forumchat.php-t és eltünt mitnha soha nem is lett volna , adblock rulzik, sg-bõl minden sallangot ki lehet vele vágni <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01