19494
-
#4597 vezérlőpult->egér->kerék->ennyi sort,beírsz valami szépet -
#4596 Üdv, keresek valakit, aki nagyon vágja a haladó beállításait a Firefoxnak. Gyorsítani akarom a görgetést, tudja valaki, hol tehetem meg ezt (pontosan)? -
cooldoc #4595 View mwnü (Nézet). Ott keresd - nézz szét:) -
#4594 Feltelepítettem a showcase-t de látszólag semmi nem változott.A problémámat hogy lehet kijavítani?Mert az options -ben semmit sem találtam erre vonatkozólag. -
#4593 Hol lehet kikapcsolni a FF2 ben a beépített session managert?? Mert én szeretném a Tab Mix Plus -osat használni, jelesül kiválasztani, hogy akarom e az elmentett ablakokkal folyatni a munkát vagy sem. -
#4592 Megjegyzem a régi FF-al sem ment, csak nem értem miért. -
#4591 Újra. -
#4590 nekem jo -
#4589 És az miért van, hogy pl. itt: ITT
hiába kattintok a képre, nem történik semmi, pedig alul írja, hogy javascript. -
#4588 Mennie kell, nálam tökéletes. Próbáld ki azt, hogy eltávolítod a kiterjesztést és felrakod újra.
-
#4587 valaki meg tudná nekem mondani, hogy az miért lehet Firefox alatt, hogy a Freemail ablakokba tartalom helyett azt írja:
"The connection was reset
The connection to the server was reset while the page was loading.
The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web."
Na most ugyanezen a gépen ugyanekkora Explorer lehozza, és a Firefox is gyakorlatilag minden mást lehoz, tehát az általa felsorolt hibák kiesnek. -
#4586 Mint írtam indításnál rögtön telepítette magának, vagyis felajánlotta, és én telepítettem.
De akkor ezekszerint nem csinál semmit. -
#4585 Hadd gonoszkodjak :)
Az amugy szót is kijavította volna így: amúgy.
(Remélem nem haragszol... ;) -
#4584 Dupla válasz:
Jakuza: a Fasterfox megy (talán a DMT is..) csak kompatibilissá kell tenni.
Már volt róla szó, hogy miként, pl: MR Tech Local Install kiterjesztéssel.
Kirol: hozzá kell adni az alapszótárat, csak így megy. 4552 hsz. -
#4583 beallitasok, halado, altalanos
De alapbol be van kapcsolva.
Amugy ez a funkcio nalam sem csinal semmit, de nem erdekel amugy sem. -
#4582 A helyesírás ellenőrzőt hol lehet bekapcsolni?
Mert ahogy ide is irkálok, nem csinál semmit, a korábbi angolnál ment rendesen.
Pedig a teletítését külön kérte. -
#4581 Feltettem.
Egyenlore egy hibat vettem eszre, bar lehet az sem hiba.
Az elozo verzioknal ha a kis kerek ikonra kattintott az ember ahol az oldalbetolteset jelzi, az automatikusan eddig rairanyitott az Mozilla Add-ons oldalara, most semmi nem tortenik.
Masik 2 dolog, ami bar nem a FF hibaja, de hianyzik, 2 kiterjesztes nem mukodik alatta a Download Manager Tweak es a FasterFox.
Remelem az iroi ezeknek a kiterjeszteseknek, hamar megoldjak a frissitest.
Amugy siman ratelepitettem az 1,5-re es mukodik minden konyvjelzoktol kezdve a tobbi cuccig. -
cooldoc #4580 Lehetnek gondok. Mondjuk én már lassan 2 hónapja használom, naponta frissítem (most is visszaálltam BonEcho-ra),és soha, semmilyen problémám nem volt. Pedig sok kiterjesztés fut...De nyilván zavart okozhatnak különféle biztonsági programok, blockerek, stb. -
#4579 Én nem tudom itt miről beszétek ?!?!
Nekem ugyan olyan jól működik mint a korábbi. Egyáltalán semmi problémám vele. ( Esetleg kiterjesztések keverhetnek be ? ) -
#4578 Ekkora nyűg az ff2 win alatt? hm... -
#4577 Kosz de azthiszem megvarok egy kesobbi javitott verziot, ha mindenkinek ennyi nyugje van vele. -
#4576 Nálam a TabMixPlus miatt nem lehetett oldalakat bezárni, használni tudtam őket csak bezárni nem. -
#4575 Üdv!
Nekem olyan hibát generál (talán featue :D) , hogy mikor az elmentett könyvjelzőimet szeretném importalni, nem reagal semmi, értsd: nyomom a gombokat, de semmi, gyanus az is még , hogy nem akar könyjelzőbe tenni 1 oldalt sem.
Mellesleg a kiterjesztésnél , amit alapból feltesz "talkback" , erre azt irja ezzel a FF nem kompatibilis 1.5.0.7., de hiszen felfrissítettem a FF-t, a névjegyzékben 2.0 van.
Próbáltam leuninstalállni, utána regcleaner, majd törölni a mozilla mappát a doc&sett. mappában, de semmi...ugyanaz a hiba.
Nagy ivben teszek a kiterjesztéseimre, meg beállításaimra, de ha már az elmentett könyvjelzőimet sem tudom majd hasznalni durcás leszek :P
Biztos hogy ez a hivatalos verzió? :C -
cooldoc #4574 Lehet.
Rakd fel a "Cookies Safe" extensiont. Ott van egy "Import cookies" funkció. De tudod az eredeti profilod folderjéből is átmásolni. Lényeg, amyíg machinálsz, NE legyen nyitva a FFX. -
#4573 detto
-
#4572 pff most meg müxik, nem értem, de már mind1 is:) -
#4571 hm hm, akkor nemtom mivan. -
nekem megy
-
#4569 Lehet valahogy importalni az 1.5 beallitasait az uj 2.0-ba ?
Ertem ezalatt a cookies es hasonlo tartalmakat.
-
#4568 -
#4567 nektek sem megy ff 2.0-val az sg-n a privát üzenet küldés? -
#4566 minden link és javascript uj lapon nyitása :browser.link.open_newwindow.restriction 0
egy kis gyorsitás :"network.http.pipelining.maxrequests" 8 ,
"nglayout.initialpaint.delay" 0 -
#4565 nekem minden müködik,és tök gyors -
#4564 Történt velem is ehez hasonló furcsaság még 1.5-tel, teljesen lenullázódtak a beállítások, böngészés egyáltalán nem ment, nem tudtam uninstallálni stb.
Ilyenkor általában kitöröltem néhány dolgot, és utána rendesen működött:
C:\Documents and Settings\[neved]
Itt lesz pár rejtett könyvtár, ezek közül kell: Application Data, Local Settings
C:\Documents and Settings\[neved]\Application Data\Mozilla
Ha más Mozilla alkalmazás is van telepítve, és az rendesen működik, akkor elég csak a benne lévő Firefox mappát törölni.
C:\Documents and Settings\[neved]\Local Settings\Application Data\Mozilla
* Ugyanez...
Majd ezzel a kis programmal eltávolítani a Firefox-al kapcsolatos bejegyzéseket (könnyű őket megtalálni). -
Borg #4563 Mások is ezt mondják, de hiába uninstalltam 2x, töröltem ki mindent belőle, új profilt is csináltam... nem megy.
Eleve ott elhasal, hogy a firefox kezdőlapot behozza.
Egyedül safe mode-ban tudom használni, és úgy is csak 1 tabot. További tabokat meg tudok nyitni, de nem hoz be rájuk semmit. És becsukni sem tudom őket.
Ráadásul, mivel így ugye rá vagyok kényszerítve az ablakos böngészésre, minden egyes link új ablakban megnyitásra nyit egy új tabot is, amit persze nem lehet bezárni többet. Szal most van 1 aktív tabom, meg kb 40 üres.
Otthon asszem marad az 1.5, amíg nem jön újabb verzió... -
Aspyrin #4562 Nálad van a hiba.. -
#4561 jó lenne erre megoldást találni mert le fogom szarni a FF-ot :( -
Borg #4560 Nekem 1.5-el ilyen gond nem volt, de a 2.0 teljesen béna. -
#4559 hi mindenkinek!
segítség kéne nekem hogy hogyan tudnám kiküszöböéni azt az idegesítő problémát hogy mikor rákattintok a kedvencekben valamire vagy url-t írok be akkor miért nem hozza be egyből vagy be sem hozza.. 1.5-nél is szarakodott, de a 2.0-nál is csinálja újonnan felrakva. Másik böngivel (MAXTHON) pedig minden megy simán.. nincs letöltés folyamatban meg semmi -
Borg #4558 Jól megszivattam magam ezzel a 2.0-val.
Felraktam, és semmi nem működik benne. Hiába irok be internetcimet, nem hoz be semmit.
Ha meg behoz (valamiért), akkor csak az első tabba. Hiába kattintok át másikra, amit a cimsorba irok, csak az elsőbe hozza be. Bookmark nem megy, tabok bezárása sem megy..
Sőt, most hogy uninstalltam már az 1.5 installja sem megy...