19494
-
#4637 van a ctrl+l-hez hasonló gyorsbillentyű a gyorskereéshez is?tehát hogy oda ugorjon a kurzor?mellesleg csak most 2.0-nál használom azt,de elő is jött vele egy óriási bug:amikor rádobtam az eszköztárra,lefagyott a menüsor,2x indítottam újra a foxot mire megjavult :S -
#4636 oké igy már jo -
#4635 127.0.0.1 www.webaruhaz.hu
A * nem kell, az azt jelzi csak, hogy az adott sor megjegyzés, és nem kell végrehajtani. -
#4634 #4613 ;-) -
#4633 akkor sem blokkol
semmit ne irjak a sorba,csak a webcimet,semmi csillag meg ilyenek? -
csoola #4632 köszi! -
Newfronter #4631 Ennyit írj: www.webaruhaz.hu -
#4630 pl: egyet beietam de ugyanugy megjelenik
-
#4629 nekem nem blokkol -
#4628 -
Newfronter #4627 C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts
Kiterjesztés nélküli, jegyzettömbbel szerkeszthető, vagy TC-ben F4-el.
127.0.0.1 weboldal címe
így írod be amit blokkolni akarsz -
csoola #4626 én is ezt kérdem -
#4625 "Weboldalakat meg legtisztább, ha a hosts fájlban tiltasz le, nem a Firefoxban."
ez a file hol van? -
#4624 nekem nagyon bejön ez a cucc most raktam fel de már szerlmes vagyok belé:PNagyon állat:) -
#4623 a gyorskeresésnél nincs nekem olyan icon mint ami az előzőekben volt hogy következő keresése... nemtudja vki mi a gáz? -
csoola #4622 nah, azt az utobbit hol találom? muternak KELL a firfox a kis genyonak tiltanám le a startlapjátékokat meg ilyeneket... -
#4621 A Firefoxos profilodat le lehet védeni külön jelszóval, lásd Profile Password kiterjesztés. Ezzel a böngésző indításakor jelszót kér. Persze ezt könnyen meg lehet kerülni, de mutter és hugica ellen valószínűleg elég hatásos.
Weboldalakat meg legtisztább, ha a hosts fájlban tiltasz le, nem a Firefoxban. -
ati7 #4620 A laptopomon a 4 kurzorgomb bármelyiket megnyomva az oldal a tetejére ugrik.Hogyan lehet ezt beállitani úgy mint az 1.5-ön volt, tehát hogy lassan menjen az oldal a kurzorgomb mutatása szerinti irányba? -
#4619 hozz létre egy egyszerű felhasználói fiókot az xp-ben a családtagjaidnak és egyet magadnak rendszergazdai jogokkal -
csoola #4618 ne haragudjatok, segitség kellene. az abaj h a köcsög kishugom elöl nemtom levédeni a gépet, mert muterom beirja neki a jelszavam ha nem vok itthon h haddjáccon, én meg szop*k mert mindenbe beleturkál (a firefoxban persze).
az lenne a kérdésem, h vhogy meg lehetne-e oldani azt, h egy pár bizonyos webhejet letiltani, a gépröl, amire nem lehetne felmenni, ez megoldhato-e? szükségem lennne rá mert ezt nagyon unom, csak muteromnak kell néha a gépem ha nem vok itthon és ezért ö birtokolja a jelszavam is -
#4617 Magyar szótár, időjárás előrejelző, AdBlock Plus, DownThemAll, Download Statusbar. Nem hiszem, hogy ezek bekavarnának. -
#4616 Hmm, nem használsz valami olyan kiterjesztést, ami ezt befolyásolhatja? Mert ha meg van nyitva egy csomó fül (ami alapból már kilógna), akkor azért látszania kéne... -
#4615 Újraindítottam, de semmi változás nem volt a fülek méretében. -
#4614 Hmm, remek, a nagy szerkesztgetésben sikerült kitörölnöm az eredeti válaszomat. :-(
Szóval: mivel ez (a fülek minimális szélessége) egy olyan beállítás, amit a változtatás után nyitott ablakokra alkalmaz először, érdemes újraindítani a böngészőt. Ha 0-ra állítod, gyakorlatilag kikapcsolható a tabok scrollozása.
A bezárógombos preferenciának lehet 0 is az értéke, ekkor csak az aktív tabra kerül gomb.
És ha valakit zavar a lenyitható tablista is, azt is el lehet tüntetni a fülek sávjáról, a userChrome.css-be (lustábbaknak lásd ChromEdit kiterjesztés) kell beírni a következőt:
/* Disable "List all Tabs" Button */
.tabs-alltabs-button {
display: none !important;
}
/* Disable Container box for "List all Tabs" Button */
.tabs-alltabs-box {
display: none !important;
} -
#4613 És még egy apróság (szintén userChrome.css), nem tudom, volt-e már. Ha hiányzik a régi jó kis keresősáv (a 2.0-ban alapból nem lehet a találatok közt lépegetni, csak billentyűkombinációval):
#FindToolbar > * {display:-moz-box} -
#4612 Próbáld meg törölni a localstore.rdf fájlt a profilodból, annak a sérülése is okozhat ilyen hibát. (Az eszköztárak is vissza fognak állni az alapbeállításra ennek a fájlnak a törlésével, de azt be lehet állítgatni újra.) -
#4611 erre tud valaki megoldást? -
#4610 Köszi, de a fülek szélessége nem változik, mindegy mit írok be. :( -
Cat 02 #4609 jeee középsővel is belehet :D nem is tudtam eddig thnx :) -
#4608 Pár about:config beállítás 2.0-hoz:
browser.tabs.closeButtons
1 (alap): bezárógomb minden fülön
2: nem jelenít meg sehol bezárógombot (se a füleken, se mellettük az eszköztáron), ez jó akkor, ha amúgy se használod (ha mondjuk középső egérgombbal szoktad bezárni a füleket)
3: a fülek mellett az eszköztáron legyen csak bezárógomb, mint az 1.5-en
browser.tabs.tabMinWidth
100 (alap): a fülek minimális szélessége (tetszőleges érték)
browser.urlbar.hideGoButton
true vagy false: legyen-e Ugrás (GO) gomb a címsor mellett
-
#4607 kikapcsoltam és akkor is szar volt. most lett egy reinstall most rendben van, de az 1.5-nél is ez volt a gondom és ott is a reinstall mergoldotta egy napig aztán megint szarakodott. szóval valami megtelik vagy a fasse tudja. hiáb ürítem a cache-t neki az se számít... mélyebben lesz a gubanc szerintem
amúgy köszi hogy legalább foglalkozol velem -
#4606 esetleg tűzfal fogja vissza? -
#4605 talk back és flah got van fent -
#4604 esetleg nincs fenn a whenu search ext? -
#4603 #4559-re valaki adjon gyógyírt! nem hiszem hogy csak én szopok. váltani meg nem akarok mert megszerettem ezt a "szart" :) -
#4602 Jajj, még valami: Nem tudja valaki, hogy mit kell ahhoz átírni, hogy a tabok rövidebbek legyenek? -
#4601 Hálás köszönet! -
#4600 mousewheel.withnokey.sysnumlines legyen false
mousewheel.withnokey.numlines értékével szabályozd -
#4599 Extension nélkül nem menne? Operában kb. másfélszer gyorsabb a görgetés. -
cooldoc #4598 Smooth Whheel extension. Aztán miközben görgetsz, nyomod az "Alt"-ot.