19494
  • bala_
    Hmm érdekes, hogy a frissítések keresése még nem találja meg a 2.0-át...
  • Rasti
    Köszi tényleg mükszik
  • cooldoc
    4541 Hozzászólás. A TMO fejlesztői változata. Kiválóan működik FFX 2.0 - 3.0 - ig. Próbáld meg! Nálam kb. 2 hónapja van fent (többet tud, mint a kurrens TMP).
  • Rasti
    Sziasztok.

Tud valaki olyan Tab Mix Plusszt vagy hozzá hasomlót ami megy a 2.0 alatt is ?
    Jó lenne ha nem kellene minden újrainditáskor az ablakokat újra megnyitni
  • Gerbill
    Ahaaa, szóval külön kell telepíteni, nagyon cseles:) Amúgy Kösz.
  • DjDano
    ilyen utasításokat:

https://addons.mozilla.org/firefox/3386/

• Gerbill
    Milyen utasításokat?
  • Rage47
    nekem müxik, csak az utasitásokat követtem...:O
  • shevy
    hali, leszedtem a 2.0-át, de a helyesírás ellenőrző nem müxik, pedig ki van pipálva, miért lehet ez?
  • Rage47
    jah, megvan mit szúrtam el xD
  • Rage47
    sztetek melyik jobb? Google phishing-védelmi szolgáltatás, vagy az alap-féle?
  • Rage47
    nem tudjátok hogy lehet eltüntetni 2.0-ban a kurzort olyankor, ha pl. rányomok egy már bevitt szövegre? pl. az sg egyik cikkjében ráklikkelek egy szóra, s ott marad a kurzor, nem is villog...
    különösen nem zavar, de mégis:))
  • ProGabe #4545
    hát zárd be őket középső gombbal,így sem egyszerre tudod,de nem kell "keresgetni" az x-et,vagy tapadj rá a ctrl+w-re
  • cooldoc
    "Showcase" vagy "Reveal" extension. Valamelyik. A Reveal díjnyertes volt.
  • Norby86
    Az ujratelepítést sokszor próbáltam már úgy hogy letöröltem Program Files mappábol a könyvtárját is,viszont az uj profilt még nem próbáltam. Csak annyit hogy a 2.0-ás RC2 es firefoxban amikor volt ilyen hibám hogy kifagyott,meg magátol eltünt a böngészőm miközben böngésztem és elindítottam ujra a böngészőt felajánlotta hogy akarok e uj munkamenetet indítani és rányomtam hogy igen,de ettöl nemlett jobb.
  • Sil78
    Új profilt próbáltál már? Böngésző becsuk, Start menü / Futtatásba beírod, hogy firefox.exe -p, és enter. Csinálj új profilt, amibe max. a könyvjelzőket másolod át a régiből, és úgy próbáld.

Vagy úgy újratelepíteni a Firefoxot, hogy előtte nemcsak leszeded a régit, hanem törlöd az egész mappáját a Program Files-ból.

Szóval vagy a profillal, vagy a program mappájával lehet ilyenkor valami gond szerintem.
  • STREEX
    Én most installáltam fel a 2.0-ás verziót de egy dolgot utálok benne:
    Nem lehet valahogy megoldani hogy egyszerre láthassam az összes lapot?Ne pedig evvel a hülye nyílas módszerrel keljen lapozgatni a lapok közt?
  • cooldoc
    Alul:
    http://tmp.garyr.net/
  • cooldoc
    Küldöm mindjárt.
  • akyyy
    Csak 1.6hoz lelek:(
  • Norby86
    Sajnos evvel is kifagy. Nemtudok másra gondolni csak a vinyóra,bár átvizsgáltam a vinyót is és semmilyen szektor nem hibás. Nekem ez rejtély és idegesítő.
  • cooldoc
    Tab Mix Plus - developer Edition.:)
  • akyyy
    Help. Feltettem a Firefox 2-őt, nagyon jó van benne sok minden, helyesírás ellenőrző rulezz:D de van egy kis gond. a lapfüleknél most nem a végén van a bezárás ikon hanem a fülek végénél, mindegyiknél 1-1, és ez nekem így nem jó. sokszor van hogy sok topikot megnyitok például, mindegyikbe írok valamit, és utána mindegyiket bezárogatom és most vinni kell az egeret... fáradalmas munka
  • cooldoc
    Rakd fel a FFX 2.0-t. Tegnap jött ki, magyarul is. Én már másfél hónapja használom (Nightly-t is), és jobb, gyorsabb, korszerűbb. próbáld meg!
  • Norby86
    Sziasztok!
    Érdekes jelenség megy végbe a gépemen ujonnan ha felrakom a firefoxot (v.1.5.0.7). Régebben semmi baj nemvolt a géppel,de mostanában ha böngészek vele huzamosabb ideig (1-2 óra) és mondjuk sokat vagyok flash vagy java alapu oldalon akkor mindig kifagy a böngészőm. Amikor meg kifagyott érdekes módon még belehet zárni a böngészőt,csak az ablakok fagynak szét mindíg. Ha bezárom firefoxot akkor még ctrl+alt+delete feladat kezelőben is külön kikell lőnöm az exe-jét mert azt besem zárja. Hozzáteszem már vagy 20 szor ujraraktam a gépet,de a probléma jelentkezik. Kasperskyvel is végignéztem lemezt,nincs vírus rajta.Tüzfalam is van. Attol lehet esetleg hogy 4 éves a vinyóm? Arra gondolok lehet azért fagy le a böngésző mert beszart a vinyóm?!
  • Attiska
    Sekta,

Köszi. :)
  • Garfield
    Tényleg nem jó topik. A kereső szép, a kereső jó.

Másik topikban válaszoltam.
  • JoeFromHun
    Sziasztok!
    Apró problémám van...! nem is igazán tudom jó e ez a topik ahová írom. (Thuderbird) De úgy godolom talán ez a topik áll a legközelebb hozzá. Szóval: Olyan gondom van, hogy a Thunderbirdből hogyan tudom kinyerni egyszerűen az eddigi beállításaimat,leveleimet... szal mindent. Mert úgy néz ki, hogy újra fogom telepíteni a gépem és szeretném ha minden a régiben fogadna. (Kiterjesztések,levelek,beállítások...stb)
    Segítséget megköszönöm előre is.

Üdvözlettel:JOE!
  • Sil78
    A JAR egy sima zip fájl (nem rar!) ugyanúgy, mint az XPI, ha zip-ként tömöríted és átnevezed, működik. De minek akarsz kézi módszerrel szenvedni, amikor ott a Mr Tech Local Install kiterjesztés? Felrakod, és utána az összes ilyen kiterjesztésnél csak simán jobb egérgomb (a Kiterjesztéskezelőben) és "kompatibilissé tétel".
  • nesto
    á megvan, a címsor végén amikor megjelenik a kis rss ikon akkor lehet feliratkozni.
  • nesto
    2es verziót használok, és kitöröltem a könyvjelzőkből a Hírek rss-t. valahogy vissza tudnám hozni?
  • Dj Faustus #4526
    ""elképesztő de a Firefox visszafrissítette megát 1.5.0.7-re... hogy lehetséges ez?"
    Nálam ilyesmit még nem csinált.
    Lehet, hogy a Firefox 2.0 telepítésekor nem törölted ki a Firefox könyvtárát (C:\Program Files\Mozilla Firefox), illetve a profilkönyvtárat és a bennük maradt dolgok, és a még nem hivatalos megjelenés (hivatalosan csak október 24-én jelenik meg!) összejátszása lehet.
  • Newfronter
    Gondolom az update szerverre még nem került fel a 2.0
  • DjDano
    elképesztő de a Firefox visszafrissítette megát 1.5.0.7-re... hogy lehetséges ez?
  • jbal
    kösz
  • ProGabe #4522
    shift+ctrl+delete
  • jbal
    sziasztok.lehet h figyelmetlen vagyok de hol lehet kitörölni az előzményeket egy gombnyomással?
  • DjDano
    Számomra a Noiia Extreme 2 skin világverő, és még vagy 8 millió firefoxos számára :))
  • gyonax
    Töltsd le az MrTechLocalInstall nevű kiterjesztést. Miután felraktad, és egy kiterjesztés vagy egy témát telepítesz lessz egy olyan felirat a telepítő ablakban, hogy Max version kompatibilitási ellenőrzés átugrása:
    pipáld ki és örülj!
  • KeKKSZike
    Valaki nekem nem tudna segíteni?