19494
-
#4557 Hmm érdekes, hogy a frissítések keresése még nem találja meg a 2.0-át... -
Rasti #4556 Köszi tényleg mükszik -
cooldoc #4555 4541 Hozzászólás. A TMO fejlesztői változata. Kiválóan működik FFX 2.0 - 3.0 - ig. Próbáld meg! Nálam kb. 2 hónapja van fent (többet tud, mint a kurrens TMP). -
Rasti #4554 Sziasztok.
Tud valaki olyan Tab Mix Plusszt vagy hozzá hasomlót ami megy a 2.0 alatt is ?
Jó lenne ha nem kellene minden újrainditáskor az ablakokat újra megnyitni -
#4553 Ahaaa, szóval külön kell telepíteni, nagyon cseles:) Amúgy Kösz. -
#4552 ilyen utasításokat:
https://addons.mozilla.org/firefox/3386/
-
#4551 Milyen utasításokat? -
#4550 nekem müxik, csak az utasitásokat követtem...:O -
#4549 hali, leszedtem a 2.0-át, de a helyesírás ellenőrző nem müxik, pedig ki van pipálva, miért lehet ez? -
#4548 jah, megvan mit szúrtam el xD -
#4547 sztetek melyik jobb? Google phishing-védelmi szolgáltatás, vagy az alap-féle? -
#4546 nem tudjátok hogy lehet eltüntetni 2.0-ban a kurzort olyankor, ha pl. rányomok egy már bevitt szövegre? pl. az sg egyik cikkjében ráklikkelek egy szóra, s ott marad a kurzor, nem is villog...
különösen nem zavar, de mégis:)) -
#4545 hát zárd be őket középső gombbal,így sem egyszerre tudod,de nem kell "keresgetni" az x-et,vagy tapadj rá a ctrl+w-re -
cooldoc #4544 "Showcase" vagy "Reveal" extension. Valamelyik. A Reveal díjnyertes volt. -
Norby86 #4543 Az ujratelepítést sokszor próbáltam már úgy hogy letöröltem Program Files mappábol a könyvtárját is,viszont az uj profilt még nem próbáltam. Csak annyit hogy a 2.0-ás RC2 es firefoxban amikor volt ilyen hibám hogy kifagyott,meg magátol eltünt a böngészőm miközben böngésztem és elindítottam ujra a böngészőt felajánlotta hogy akarok e uj munkamenetet indítani és rányomtam hogy igen,de ettöl nemlett jobb. -
#4542 Új profilt próbáltál már? Böngésző becsuk, Start menü / Futtatásba beírod, hogy firefox.exe -p, és enter. Csinálj új profilt, amibe max. a könyvjelzőket másolod át a régiből, és úgy próbáld.
Vagy úgy újratelepíteni a Firefoxot, hogy előtte nemcsak leszeded a régit, hanem törlöd az egész mappáját a Program Files-ból.
Szóval vagy a profillal, vagy a program mappájával lehet ilyenkor valami gond szerintem. -
#4541 Én most installáltam fel a 2.0-ás verziót de egy dolgot utálok benne:
Nem lehet valahogy megoldani hogy egyszerre láthassam az összes lapot?Ne pedig evvel a hülye nyílas módszerrel keljen lapozgatni a lapok közt? -
cooldoc #4540 Alul:
http://tmp.garyr.net/ -
cooldoc #4539 Küldöm mindjárt. -
#4538 Csak 1.6hoz lelek:(
-
Norby86 #4537 Sajnos evvel is kifagy. Nemtudok másra gondolni csak a vinyóra,bár átvizsgáltam a vinyót is és semmilyen szektor nem hibás. Nekem ez rejtély és idegesítő. -
cooldoc #4536 Tab Mix Plus - developer Edition.:) -
#4535 Help. Feltettem a Firefox 2-őt, nagyon jó van benne sok minden, helyesírás ellenőrző rulezz:D de van egy kis gond. a lapfüleknél most nem a végén van a bezárás ikon hanem a fülek végénél, mindegyiknél 1-1, és ez nekem így nem jó. sokszor van hogy sok topikot megnyitok például, mindegyikbe írok valamit, és utána mindegyiket bezárogatom és most vinni kell az egeret... fáradalmas munka -
cooldoc #4534 Rakd fel a FFX 2.0-t. Tegnap jött ki, magyarul is. Én már másfél hónapja használom (Nightly-t is), és jobb, gyorsabb, korszerűbb. próbáld meg! -
Norby86 #4533 Sziasztok!
Érdekes jelenség megy végbe a gépemen ujonnan ha felrakom a firefoxot (v.1.5.0.7). Régebben semmi baj nemvolt a géppel,de mostanában ha böngészek vele huzamosabb ideig (1-2 óra) és mondjuk sokat vagyok flash vagy java alapu oldalon akkor mindig kifagy a böngészőm. Amikor meg kifagyott érdekes módon még belehet zárni a böngészőt,csak az ablakok fagynak szét mindíg. Ha bezárom firefoxot akkor még ctrl+alt+delete feladat kezelőben is külön kikell lőnöm az exe-jét mert azt besem zárja. Hozzáteszem már vagy 20 szor ujraraktam a gépet,de a probléma jelentkezik. Kasperskyvel is végignéztem lemezt,nincs vírus rajta.Tüzfalam is van. Attol lehet esetleg hogy 4 éves a vinyóm? Arra gondolok lehet azért fagy le a böngésző mert beszart a vinyóm?! -
Attiska #4532 Sekta,
Köszi. :) -
Garfield #4531 Tényleg nem jó topik. A kereső szép, a kereső jó.
Másik topikban válaszoltam. -
#4530 Sziasztok!
Apró problémám van...! nem is igazán tudom jó e ez a topik ahová írom. (Thuderbird) De úgy godolom talán ez a topik áll a legközelebb hozzá. Szóval: Olyan gondom van, hogy a Thunderbirdből hogyan tudom kinyerni egyszerűen az eddigi beállításaimat,leveleimet... szal mindent. Mert úgy néz ki, hogy újra fogom telepíteni a gépem és szeretném ha minden a régiben fogadna. (Kiterjesztések,levelek,beállítások...stb)
Segítséget megköszönöm előre is.
Üdvözlettel:JOE! -
#4529 A JAR egy sima zip fájl (nem rar!) ugyanúgy, mint az XPI, ha zip-ként tömöríted és átnevezed, működik. De minek akarsz kézi módszerrel szenvedni, amikor ott a Mr Tech Local Install kiterjesztés? Felrakod, és utána az összes ilyen kiterjesztésnél csak simán jobb egérgomb (a Kiterjesztéskezelőben) és "kompatibilissé tétel". -
#4528 á megvan, a címsor végén amikor megjelenik a kis rss ikon akkor lehet feliratkozni. -
#4527 2es verziót használok, és kitöröltem a könyvjelzőkből a Hírek rss-t. valahogy vissza tudnám hozni? -
#4526 ""elképesztő de a Firefox visszafrissítette megát 1.5.0.7-re... hogy lehetséges ez?"
Nálam ilyesmit még nem csinált.
Lehet, hogy a Firefox 2.0 telepítésekor nem törölted ki a Firefox könyvtárát (C:\Program Files\Mozilla Firefox), illetve a profilkönyvtárat és a bennük maradt dolgok, és a még nem hivatalos megjelenés (hivatalosan csak október 24-én jelenik meg!) összejátszása lehet. -
Newfronter #4525 Gondolom az update szerverre még nem került fel a 2.0 -
#4524 elképesztő de a Firefox visszafrissítette megát 1.5.0.7-re... hogy lehetséges ez? -
#4523 kösz -
#4522 shift+ctrl+delete -
#4521 sziasztok.lehet h figyelmetlen vagyok de hol lehet kitörölni az előzményeket egy gombnyomással? -
#4520 Számomra a Noiia Extreme 2 skin világverő, és még vagy 8 millió firefoxos számára :)) -
gyonax #4519 Töltsd le az MrTechLocalInstall nevű kiterjesztést. Miután felraktad, és egy kiterjesztés vagy egy témát telepítesz lessz egy olyan felirat a telepítő ablakban, hogy Max version kompatibilitási ellenőrzés átugrása:
pipáld ki és örülj! -
#4518 Valaki nekem nem tudna segíteni?