Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
A Letöltéskezelõ elõzményeit próbáltad már törölni? A lefagyásnál kiír valamit? Safe Mode-ban (azaz a kiterjesztések nélkül) indítva is ugyanez a helyzet?

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Nem, a Java-hoz nincs különösebben köze, passz, hogy mitõl lehet ez. Ha megkeresed a régi Firefox Profilját, és áthelyezed máshová (hogy telepítéskor újat csináljon), akkor se települ? Egyáltalán nem indul el a telepítõ?

Üdv !

Mostanság nem akar letölteni semmit a Firefox, és állandóan lefagy. Ezt már vagy egy hete csinálja, és nagyon idegesít. Ezt leszámítva nincsen semmi problémám vele, a 0.9.3.-as verziótól ezt használom és nem járok vele semmi xxx-es oldalra, úgyhogy nem tudom mitõl akad ki,pliz valaki segítsen ha tud !

petee
Kipróbáltam már mindahárom verziót, 1.0 , 1.0.1 és a 1.0.2-est és egyik sem települ fel a gépemre.Pedig már volt rajta firefox.
Sil: ugye JAVA-hoz semmi köze a firefoxnak? nem tudok már mire gondolni, vkinek nem volt hasonló problémája?

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Éljen ! kijött a tabbrowser preferences 1.2.4 és már magyarul is tud ! 😄DDDD <#eljen>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Cicero
Sziasztok! <#integet2>

A Mozilla Firefox legújabb verziója az 1.0.2? <#fejvakaras>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Big Daddy
Ez már okés.Köszi.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Sil78
Akkor próbáld innen, hátha a 2.82 verzió még kompatibilis belõle az 1.0 feletti Firefox-szal is. (Arról legalábbis nem írta, hogy nem jó 1.0.1-tõl, a legújabbról meg igen.)

Törölt felhasználó
Szerintem mindegyikhez jó mert én is ezt használom <#wave>
Big Daddy
Ez a noia extreme szkín melyik verzióhoz van?Nekem nem megy föl az 1.0.1-re

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

ivjoe
Nem tom! Egyik ismerõsömnek adtam a FF-ot + hozzá kiterjesztéseket, de ez az oldal nem megy.
petee
mozilla.com ról töltöttem le."Firefox Setup 1.0.2.exe" nevû fájlt.na mindegy majd rájövök.

PLackó

Sil78
Passz, de pl miért van az oldal forrásában kétszer a <body>?

ivjoe
Ez mitõl van: LINK!
Nálam betölti az oldalt, a Mystat számol, majd újratölti az oldalt, és újra ugrik egyet a mystat! IE-ben bejön a lap!
PLackó
köszi

Sil78
Ha nem megy a freemail, a Firefoxban ürítsd a Gyorsítótárat és töröld a cookie-kat (Eszközök / Beállítások / Adatvédelem).

A Neptun Firefoxban nem fog menni, mert ahhoz ActiveX kell, amit a Firefox nem támogat biztonsági okokból. Ahhoz használd az IE-t, vagy valamilyen klienst (pl Microsoft Távoli Asztali Kapcsolat is jó hozzá). De elvileg a fõiskolád honlapján is szerepelnie illene, hogy milyen egyéb lehetõségek vannak a Neptun elérésére.

Amse
Töröld ki az explorerbõl a sütiket/cooke-kat és utána szvsz menni fog.

PLackó
helló.tegnap telepítettem fel a firefoxot mert úgy hallottam hogy biztonságosabb mint az IE.van pár gondom.nem enged bejelentkezni pl. a freemailre.és van még 1-2 weblap ahol baj van.(a fõiskola honlapján nem tölti be a neptunt)
hogy lehetne kiküszöbölni ezeket?

Sil78
Próbáltad újraletölteni a telepítõt? Biztosan nem valami zip buildet töltöttél le?

Sil78
Mutass errõl egy screenshot-ot (pl mi a pontos hibaüzenet?), mert továbbra sem világos nekem. Egészen biztosan a Sort Bookmarks kiterjesztésrõl van szó?

Sil78
Olvasd el a #735, #736, #742, #743-as hozzászólásokat.

rezsofiz
PLZ help!
EGyszer beugrott egy ablak hogy váltsak profilt mer a jelenlegi már használva van.. ok csináltam egy uj profilt, viszont most nem tok visszamenni a régire, és ott van minden bookmarkom meg minden! Szal fontos lenne: HOgy lehet felhasználot váltani firefoxban??

sazl : c

petee
sziasztok!
nálam olyan probléma van,hogy nem megy a telepítés.Elindul, kitömöríti a fájlokat és nem indul a setup.találkozott vki ilyennel?

CarajoEsp
Aza baj ,hogy be se indul a Firefox ,ha felteszem ,mert egybõl problémázik ,hogy már vannak Bookmarkok és nem tudja õket kezelni. Nincs valami olyan amivel rendezni lehet a könyvjelzõket, idõ szerint? De úgy ,hogy írja is ki ,hogy mikor voltam fent az oldalon.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Sil78
Ezt most nem egészen értettem. A Sort Bookmarks rendezi a meglevõ könyvjelzõket is (hisz arra való), csak meg kell nyomnod hozzá a Könyvjelzõk menüben a megfelelõ menüpontot. A kiterjesztés beállításainál bejelölted a rekurzív rendezést?

CarajoEsp
Lenne egy olyan kérdésem, hogy nem használom a Sort Bookmarksot és most már látom kárát. Mikor fel akartam tenni sznevedett ,hogy van egy csomó Bookmarks amit nem tud behozni és nem is tette fel megát jól. Hogy lehet megoldani ,hogy a már meglévõ oldalakat is rendezze?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Sil78
Jujj, most raktam fel a Tabbrowser Preferences friss verzióját (amibe belekerült egy magyar fordítás is), és ismét megállapítottam, hogy annak ellenére, hogy a saját fordításommal sem voltam teljesen megelégedve, annál lehet rosszabbat is csinálni (ráadásul félre is lett fordítva)...

Sil78
A FlashGot nevû kiterjesztéssel.

Sland
sorry, Firefox 4ever

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
hello

hogy tudom azt megcsinálni hogy ha tölteni akarok akkor ne a firefox kis izéjével töltsön hanem flashgettel? PLEASE help!!!!

<#help>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

zeek
Sil78!

A cím:
Debreceni Sportcentrum

szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövőért.

zeek
Sil78!

Készítettem a cégem számára egy honlapot amit igen sokan dícsértek, bár igazi szakértõ még nem is látta.
Kérlek vess rá egy pillantást és amennyire lehet, írd el a véleményedet.
Nagyon kíváncsi vagyok a kritikádra!

Köszi!

szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövőért.

Felfedező
Igen, már az 1.0-nál is ez volt..

Big Daddy
Köszi.

Sil78
Ha leszeded az 1.0.3-at, és az 1.0.2-vel próbálod, akkor is ezt csinálja?

Sil78

Big Daddy
Ez melyik skin az ff-hez?Nagyon bejövõs.

Felfedező
Próbáltam ,de valami más gubanc lehet... mert csak ennyi jön be:

Sil78
Nekem mûködik, semmi baja. Próbáltad már üríteni a Gyorsítótárat?

Sil78
Ez az egyik hiba, amit az 1.0.3 javít majd. Az 1.0.3 tesztverzióival vigyázzatok, mert a legutolsó változatok a probléma gyökerét kezelik (hogy a jövõben ne kerüljenek elõ ugyanez miatt további sebezhetõségek), és emiatt állítólag a DOM Inspector és egy csomó kiterjesztés is használhatatlanná válik (többek közt az AdBlock is).

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Felfedező
Az alábbi oldalon, bármelyik linkre kattintok csak egy exit felirat jelenik meg Firefox alatt, Explorerben müködik rendesen. Mi lehet a probléma?

link

Felfedező
Én már le is töltöttem ezt az elõzetes verziót, eddig semmi gond nem volt vele..

lck
Köszi. Ráraktam. Gyorsít.
Ha a Sil78 által említett "Tweak network settings" extension-nel buzgerálod a böngészõt, az garantáltan érezhetõ gyorsulást nyújt.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

CSOCSO
az uj popup blockolo bovitmeny MINDENT blockol... vegulis innen is meg lehet kozeliteni a dolgot.. minden blockoljunk sztan majd szep lassan majd sajatkezuleg betanitjuk
lck
Köszi a válaszodat!
Igazából nem akarom ezeket a beállításokat nagyon matatni, mert elégedett vagyok a böngészõmmel, csak gondoltam hogy hátha te tudsz kiemelni ezek közül olyat ami mindenkinek hasznos lehet. Ezek szerint nincs bennük jelentõsebb újdonság.
Sil78
Ha a Firefox az alapértelmezett böngészõ a gépeden, akkor nem hiszem, hogy az IE csak úgy felugrálhatna. Max akkor, ha valamilyen program abban akar valamit megnyitni (vagy mondjuk van valami olyan program a gépeden, aminek spyware elemei vannak).

Sil78
Ezeknek így elsõ ránézésre nagyrészt semmi köze a sebességhez. Kivéve persze azokat a sorokat, ahol olyat látsz, hogy network (de ezeket a beállításokat a Tweak Network kiterjesztéssel egy kattintás megcsinálni, nem kell hozzá user.js), és a content kezdetû preferenciák (illetve ezekhez tartozik még az initialpaintdelay is) javíthatnak valamennyit az oldalak megjelenítési sebességén (de ez utóbbiaknak a hatásossága függ a géped és a netkapcsolatod sebességétõl is, nem ilyen egyszerû). Lehetõleg a többit se a user.js-sel állítgasd, fõleg ha azt se tudod, melyik mire való (bár ha elárulod, miket próbáltál, talán tudok segíteni).

A cikk állításaival ellentétben a user.js-t nem írja felül a böngészõ, épp ellenkezõleg. Két olyan felhasználói fájl van, amivel a beállításokat a felhasználó tudja szerkeszteni. Ezek közül a prefs.js az, amit a böngészõn keresztül lehet módosítani, méghozzá az about:config segítségével lehet ezt közvetlenül szerkeszteni (ezt a fájlt a böngészõ kilépéskor felülírja). A user.js-t viszont a böngészõ nem bántja: annak a tartalmát a böngészõ minden egyes elindításakor tölti be, és írja felül vele a többi beállítást (azaz gyakorlatilag a user.js-bõl is átkerülnek a beállítások a prefs.js-be, az nemcsak az about:config-ból szerkeszthetõ).