Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
Mostanság nem akar letölteni semmit a Firefox, és állandóan lefagy. Ezt már vagy egy hete csinálja, és nagyon idegesít. Ezt leszámítva nincsen semmi problémám vele, a 0.9.3.-as verziótól ezt használom és nem járok vele semmi xxx-es oldalra, úgyhogy nem tudom mitõl akad ki,pliz valaki segítsen ha tud !
Sil: ugye JAVA-hoz semmi köze a firefoxnak? nem tudok már mire gondolni, vkinek nem volt hasonló problémája?
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
A Mozilla Firefox legújabb verziója az 1.0.2? <#fejvakaras>#fejvakaras>
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Nálam betölti az oldalt, a Mystat számol, majd újratölti az oldalt, és újra ugrik egyet a mystat! IE-ben bejön a lap!
A Neptun Firefoxban nem fog menni, mert ahhoz ActiveX kell, amit a Firefox nem támogat biztonsági okokból. Ahhoz használd az IE-t, vagy valamilyen klienst (pl Microsoft Távoli Asztali Kapcsolat is jó hozzá). De elvileg a fõiskolád honlapján is szerepelnie illene, hogy milyen egyéb lehetõségek vannak a Neptun elérésére.
hogy lehetne kiküszöbölni ezeket?
EGyszer beugrott egy ablak hogy váltsak profilt mer a jelenlegi már használva van.. ok csináltam egy uj profilt, viszont most nem tok visszamenni a régire, és ott van minden bookmarkom meg minden! Szal fontos lenne: HOgy lehet felhasználot váltani firefoxban??
sazl : c
nálam olyan probléma van,hogy nem megy a telepítés.Elindul, kitömöríti a fájlokat és nem indul a setup.találkozott vki ilyennel?
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
hogy tudom azt megcsinálni hogy ha tölteni akarok akkor ne a firefox kis izéjével töltsön hanem flashgettel? PLEASE help!!!!
<#help>#help>
Készítettem a cégem számára egy honlapot amit igen sokan dícsértek, bár igazi szakértõ még nem is látta.
Kérlek vess rá egy pillantást és amennyire lehet, írd el a véleményedet.
Nagyon kíváncsi vagyok a kritikádra!
Köszi!
szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövőért.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
link
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Igazából nem akarom ezeket a beállításokat nagyon matatni, mert elégedett vagyok a böngészõmmel, csak gondoltam hogy hátha te tudsz kiemelni ezek közül olyat ami mindenkinek hasznos lehet. Ezek szerint nincs bennük jelentõsebb újdonság.
A cikk állításaival ellentétben a user.js-t nem írja felül a böngészõ, épp ellenkezõleg. Két olyan felhasználói fájl van, amivel a beállításokat a felhasználó tudja szerkeszteni. Ezek közül a prefs.js az, amit a böngészõn keresztül lehet módosítani, méghozzá az about:config segítségével lehet ezt közvetlenül szerkeszteni (ezt a fájlt a böngészõ kilépéskor felülírja). A user.js-t viszont a böngészõ nem bántja: annak a tartalmát a böngészõ minden egyes elindításakor tölti be, és írja felül vele a többi beállítást (azaz gyakorlatilag a user.js-bõl is átkerülnek a beállítások a prefs.js-be, az nemcsak az about:config-ból szerkeszthetõ).