19494
  • fery02
    A Firefox 2.0-hoz nincs olyan kieg, ami kijelzi hogy jött-e e-mailem? olyan kéne, ami citromaillel is kompatibilis.
  • Doomista
    Azt szeretném megkérdezni,hogy melyik popup blocker/killer kiterjesztést ajánlotok mozilla firefox 2.1-hez,vagyis a leguajbb verziohoz,ami nagyon hatásos.Mert ugye az alap popup blockolo eléggé trágya ugyebár,de most itt az ideje valalmi hasznos cuccnak...mondhat az illetö többet is,csak a legjobb kellene ^^
  • Malakai
    Organize Bookmarks / Import
  • foldi6
    Sziasztok, azt hogy lehet megoldani, h a IE kedvencek könyvtárát importálja a Firefoxba, ha automatikusan első indítás után nem végezte el??
  • Sil78
    Ez egy Easter Egg, mint az about:mozilla. Amúgy a felhasználói igényekre (hogy mi mindent rakjanak bele) született egyik válasz, hogy minden, még mosogató is van a Mozillában. A magyarok persze biztos kávét főzettek volna vele mosogatás helyett... ;-)
  • ProGabe #5272
    címsorba: about:kitchensink

hát emmeg mi?
  • Met
  • edeleny
    Hali,lenne egy kérdésem,olvastam valahol,hogy a 2-es verziotol,mér lehet a jelszavakat exportálni,hogy lehet ezt megtenni,mert sehol sem találom?
  • cooldoc
    Igen, kedves Sil. At eredetit...del.icio.us 1.2 Nekem egyelőre elég. Még csak nemrég állatm rá a del-re:)

Del.icio Add-ons

B.Ú.É.K!
  • Sil78
    És használsz hozzá valami kiterjesztést is? Elég sokféle van...

Egyébként van olyan kiterjesztés is, amivel elvileg többféle beállítás is szinkronizálható a gépek közt (pl Google Browser Sync), de azt még nem próbáltam.
  • cooldoc
    Del.icio.us
    Ez a legjobb. Online tárolja, meg is tudod tag-elni Őket (Egyet meg tudsz jelölni többel: pld: sg.hu (technika, fórum, support, fun stb.)
    zseniális, én ezt használom már csak!
    Ja: tudja importálni a könyvjelzőidet!(azok azért megmaradnak az eredeti helyeken is)
  • Malakai
    Vmi webes bookmark managerel, pl az OnlineBookmarkManager Synchronizer, persze regelned kell a megfelelő oldalra...
  • XRV
    BÚÉK!
    Milyen kiterjesztéssel vagy Google akármivel tudom megcsinálni, hogy a könyvjelzőim elérhetőek legyenek otthon is meg a munkahelyemen is? Persze nem publikusak :-)
  • fery02
    Van vele egy kis gond: nem támogatja domainnek a .hu-t. :) Mind1, azért köszi
  • cooldoc
    Próbáld meg az Email Notifier toolbart. De pld. ha szeretsz torrentezni, a Torrent Toolbar-nak is van ilyyen funkciója.
    Email Notifier
  • fery02
    Van a 2.0-ás Firefox-hoz olyan plugin, hogy kiírja, hogy jött-e e-mailem? Olyan kellene, ami kompatibilis citromaillel is.
  • cater
    Köszönöm Kedves Sil, tudtam, hogy rád számíthatok :),Te tényleg nagyon profi vagy.Bár a keresőben még ott van a kis nyil, amivel le lehet nyitni a korábban beírt szavak listáját, ez már nem olyan vészes.Mégegyszer köszi a segítséget.Fogadd hódolatom jeléül:

(nagyobban akartam de a képfeltöltés.hu-ról nem engedi.hogy lehet nagy képeket url-el beszúrni? bocsi a bénaságomért...)
  • Sil78
    Ja, a Google Web Acceleratort nem próbáltam. Egészen novemberig csak egy régi PII-esem volt Win98-cal, azon meg nem is futott volna.
  • Met
    köszi mindekettőtöknek :)
    hang ügyben, azthittem, hogy van egy központi sound off valahol az about:config-ban :D
  • Sil78
    A szótárakat pl innen (ne zavarjon, hogy régi a szöveg és nagyrészt a Mozilláról van szó benne, nem a Firefoxról). A weboldalak hangját attól függ, mivel van megoldva, de a BGM Conductor nevű kiterjesztés segíthet.
  • cooldoc
    Egy keresőplugin, a magyar mozilla oldalról sok másikkal együtt letölthetrő.
  • Met
    a szótárat, hogy lehet odarakni?
    hogy lehet letiltan a weboldalak hangját?
  • cooldoc
    Igaz...Csak én ezt már régebben megtweakeltem / 'a la mozillazine fórum:)
    Boldog Újévet, és köszönet a sok apró tuning - ötletért. Magam is inkorporáltam néhányat. Kicsit off, Sil: Mi a véleményed a Google Web Accelerator és a Firefox "szimbiózis"-áról? Én bizalmat adtam az Accelerator-nak, de kénytelen voltam 3 nap után leszedni, mert állandóan belasult tőle a Net. Nota bene, néhány oldal elérhetetlenné is vált, bárhogy trükköztem. NOD 32 IMON-on is finomítottam, az Outpost 4.0 is optimálisra volt hangolva...Mégis, valahogy csikorgott a gépezet. Pld. a googleaccelerator*.dll (nem emlékszem pontosan) miatt nem tudott újraindulni a Róka, állandóan hibaüzenetet kaptam. Lehet, jogy a Google-preloadjával, vagy a prefetchinggel nem értették meg egymást... Pedig a Rókánál is variáltam a Fasterfox különböző paramétereivel (Default, Courteous, Optimized stb.). Valami tapasztalat?
    BÚÉK még egyszer Mindenkinek!
  • Sil78
    (Az Ugrás gombot nem lehet csak úgy lehúzni, a 2.0-ban egybe van építve a Címsorral.)
  • Sil78
    Az első felére #4608.
    A második felére: a userChrome.css-hez (szerkesztése lásd pl #4640, ha nincs ilyened, csinálj) írd hozzá a következőt:

.search-go-button-stack {
    display: none !important;
    }
  • cooldoc
    Jobb egér, Customize, és lehúzosd az egérrel.
  • cater
    HI!
    Aki noia extreme témát használ(ha nem az se baj)és a ff-a 2.0.1-es annak szintén lett egy ilyen: ugógomb a címsor és a keresősor között? Hogyan lehetne ezt onnan eltüntetni, mert a testreszabás használatával nem lehet - viszi magával a címsort is.
    Ezzel párhuzamosan pedig szeretném a keresősort nagyobbra húzni és azt a két kis ikont is eltüntetni mert feleslegesek(mármint a keresősor kis ikonjait)Ha valaki tud segíteni....lekötelez....
    köszi és B.U.É.K
  • neevous
    Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudok belenyúlni a témafájlokba? Konkrétan olyan ikonokat szertnék hozzáadni a témához, amiket alapból nem tartalmaz (pl: compactmenu ikon).
  • zvaragabor
    Sikerült. Köszi szépen!
  • Sil78
    Safe Mode-ban is csinálja? Ha igen, akkor nem kiterjesztés okozza. Ez esetben próbáld meg uninstallálni és újratelepíteni a Firefoxot.
  • Sil78
  • zvaragabor
    Hali! Olyan gondom van, hogy a Firefox nem menti el azokat a beállításokat, amiket a Nézet>Eszköztárak>Testreszabás során csináltam. Az volt, hogy ment minden rendesen, 3 fül volt megnyitva, nem töltött semmi, ment a winamp, msn, és egyszercsak magától újraindult a gép. Azóta nem menti el a beállításokat. Azelőtt minden rendben volt. Megnyitom a böngészőt, beállítom, jó, de ha bezárom, és vagy mellette újra megnyitom, akkir visszaáll az alap beállítássokra. Ötlet?
  • KeKKSZike
    Nekem tudna valaki segíteni? #5237
  • ProGabe #5244
    pl innen
  • Doomista
    ezeket ismerem :D

thx azért.asszem elég lesz böven az extension...
  • Dj Faustus #5242
    Ha nem tetszik - keress.
  • Dj Faustus #5241
    "Hol találok a 2.0.0-s verzioju firefoxhoz uj uj és uj skineket ?"
    Témáknak (themes) hívják őket:

• Doomista
    igen,itt van 1 db kqa jo,igen,és néhgány jo még,nah meg alap honlap,egy olyan alap honlap,hogy még énis jártam itt vagy 100x.és innen nem lehet mindig a legjobbakat,legujabbakat elérni :)
  • KeKKSZike
    Innen
  • Doomista
    Hol találok a 2.0.0-s verzioju firefoxhoz uj uj és uj skineket ?
    És nem gyengék,hanem nagyon jók :)