Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon köszi.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Sziasztok!

Tudna valaki belinkelni egy magyar feliratú "Használj Firefoxot!" logót. A weblapomra kellene.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

stp4trick
Hát nem kevés. Azt nem lehetne, hogy nagyjából leírjátok, melyik mire jó, hogy ne pakolgassam fel feleslegesen a számomra fölös cuccokat?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

shrek82
<#nevetes1><#crazya>

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

Aquir
😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sil78
Hát, ha a mennyiség számít, úgyis én nyerek... ;-)

These are my friends, see how they glisten...

ivjoe
enyimek
Az info lister szépen megcsinálja linkelve 😄
shrek82
igen, télleg, de most ugy érzem, hogy így tokéletes számomra 😊)

Persze egy-kettõrõl biztos le tudnék mondani, ha nagyon kéne, de nem kell.. 😄D

Aquir
hm, jó sok 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

shrek82
Én ezeket használom!És olajozottan mûxik a rókám..(kopp-kopp-kopp)

ivjoe
stp4trick
Kiterjesztéseket használtok. Ami nekem bejött és jó az a forecastfox ,image zoom és a tabbrowser, mit ajánlotok még?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

köszi😊

Aquir
te is szép vagy 😊

Aquir
köszi <#buck><#vigyor>

tetszik a kép rólad...<#smile>

köszi,asszem mostmár jó!! 😊

Aquir
Eszközök / Beállítások / Letöltések? 😊)

Ottvan hogy kérdezze -e meg hova akarod letölteni, vagy Mindig ugyanoda töltse le stb 😊

szia mindenki,lenne egy kérdésem.na mármost nem rég lett a mozilla a böngészõm mert ez a szar explorer bedöglött.csak van egy bajom vele,mégpedig mikor szeretnék valamit letölteni akkor folyton kérdez hogy mit tegyen a mozilla,lehet lemezre menteni meg megnyitni valamivel.de akárhogy csinálom nem jól tölti le a cuccokat.szal hogy kéne beállítani hogy mikor kattolok a töltésre simán letöltse a dolgolat? kösz!!!<#worship>

lck
Köszi Sil! Tudtam hogy rád számíthatok.
Sil78
Persze. A legegyszerûbb szerintem, ha az about:config-ban csinálsz egy új változót browser.cache.disk.parent_directory néven. Ennek az értéke legyen a Cache elérési útja. Utána indítsd újra a böngészõt (a régi Cache mappát akár törölheted is a Profilodból).

These are my friends, see how they glisten...

lck
Hali.
A Browser Cache mappát át lehet valahogy helyezni egy tetszõleges másik helyre ?
Dj Faustus
Én a Getright-ra szavaznék a kettõ közûl.
Anno azért maradtam mellette, mert a Flashget adware-t/spyware-t tartalmazott.

De vannak ingyenes alternatívák is:
* Free Download Manager
* Fresh Download
* TRue Downloader

Egy igen jó kiterjesztés, mellyel a Firefox-ot összekötheted velük: Flashgot

Cicero
Melyik "download manager" a legjobb? GetRight? FlashGet? <#confused>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

shrek82
igen

Cicero
A Toolbar Enhancements-bõl a legújabb verzió a 0.16.2 ugye? 😊

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Ha jól tévedek, akkor rájöttem, hogy mi a megoldás a problémádra. Ha jól vettem ki a szavaidból, akkor a fox böngészõ eszköztárának végén lévõ google keresõbe írt dolgok az angol googleben jönnek be neked. Hogy ez miért váltott át angolra alapból, nem tudom, de én is addig nyomkodtam a google lapokon a gombokat, hogy nekem is sikerült átváltani angolra (hacsak nem alapból az jön ott be, mert én ezt a részét nem szoktam használni a foxnak)
Szóval, abban a kis keresõablakban a google ikonra kattintva menj a keresõszolgáltatás hozzáadására, majd a bejött oldalon az our current top 10 részben a google linkre kattints, keresd meg a google HU -t, arra kattintva, majd ok, hozzáadódik a magyar google abban a kis keresõ ablakban. Válaszd ki ezt, és onnéttól nálam a magyar google-ben keres, ahol ott van a magyar lapok, angol lapok..., valamint a fox is azon marad kilépés után is.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

akyyy
értem, csak eddig minden okés volt, a magyar jöt be, még ha angolul keresett rá az adott kulcsszóra, ott ki lehetett választani hogy keresés magyar oldalakon. most meg ha keresek valamit, az angol jön be, és rá kell mennem a fõoldalára, hogy ott rá tudjak ugorni a magyar oldalra, ahol ujra be kel írnom a szót😞
de megpróbálom amit mondtál

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Addig vacakoltam az IEView kiterjesztés alkalmazásának lehetõségeivel, amíg - véletlenül - rájöttem, hogy az oldalra jobb egérgombbal klikkelve a felugró segédmenü egyik pontját kell használni.Így csak a kívánt egy oldal lép át az Internet Explorerbe és nem véglegesen.

Üdvözlettel: gy?jt?

Nincs ott az, hogy magyar oldalakon keres? Fura. Ha itt beírsz valamit a google keresõbe, akkor elméletben a google.co.hu lapnak kellene bejönnie. Azt mindenesetre megpróbálhatod, hogy ezen az oldalon rámész a beállítások linkre (angolul preferences)itt pedig beállítod, hogy a keresés nyelve a magyar legyen, majd a beállítások mentésére. Ezekhez viszont a cookie-knak engedélyezve kell, hogy legyenek a google számára. Ez viszont nagyon nem biztonságos dolog (sõt, már maga a google használata a lehetõ legnagyobb vétlenség az adataid biztonsága ellen) Én minden google-ben tiltom a cookie-kat. Ugyan a kereséseimrõl meglesz a bejegyzés a google rendszerében, de legalább nem könnyítem azzal a dolgát, hogy a cookie-k segítségével azonosítani tudja, hogy pontosan ki is vagyok (mármint, hogy az elõzõ kereséseim fájljába fûzze a mostanit), így legalább annyit nyerek, hogy ha netán rám akarna szállni késöbb bármilyen okból (pl. olyan dologra kerestem rá, ami számukra nem tetszõ (pl. védekezés a google által ellenem kutakodása ellen), az csak az adott, aktuális bejegyzés lesz, nem pedig az eddigi összes keresésem lesz meg ott egy fájlban. Gondolom, már mások is olvastak a bizonyítékokról, amik azt támasztják alá, hogyan figyeli ki a google netezési szokásainkat, kapcsolatainkat, sõt, a toolbar akár a teljes vinyó-tartalmunkat. Erre jó példa, hogy hivatalosan a nyelvi beállításokhoz kell a cookie, mégis, már rájöttek egyesek, hogyan lehet letiltott cookie-k mellett is elmentetni a beállításainkat. Ezek alapján máris hazugságba keveredett a google a cookie céljairól. Egyébként meg is kapta a google cég a legveszélyesebb kémprogram elõállítójának járó (nem épp pozitív) díjat. De, ez már erõsen más topichoz tartozik, csak gondoltam, mielött beállítod, jó ha tudsz a hátulütõirõl is.
Sajna gyûjtõnek most nem tudok segíteni, mivel az említett kiterjesztést nem próbáltam még. A másikra: nincs mit.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

akyyy
hogy tudom visszaállítani a keresõnél a goglet, hogy amagyar jöljön be? mert h akeresek valamit, akkor rögtön angolul kees, az angol googleban, és az sin cs ott hogy magyar oldalakon keresés😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Szervusztok!

Úgy látszik ez a napom a Firefox jegyében telik!
Telepítettem az IEView kiterjesztést.
Az a gondom, hogy az IE-ben megnyitni kívánt oldalt késõbb állandóan IE-ben akarja megnyitni. Hogyan lehet a kiterjesztést úgy beállítani, hogy csak az adott alkalommal nyissa meg az oldalt, amikor utasítom.

Hello keeper2!

Köszönöm a segítséget.

Egyrészt telepítés után megkérdezi a fox, hogy honnan importáljon, bár gondolom ez már nem aktuális nálad, másrészt, a fox könyvjelzõk\könyvjelzõk kezelése pontjában a fájl menüben ott a könyvjelzõk importálása. Itt egyszerûen kiválasztod a ie-t, és kész.

Szervusztok!

A #1675 hozzászólásom aktualitását vesztette, mert e témakör 17. oldalán a #322 hozzászólás megadta a választ (Favorites Converter).
Úgy látom, hogy ez a kiterjesztés elsõ használatkor a Firefox Könyvjelzõit exportálja az Eplorer Kedvencei közé.
Nekem az a gondom, hogy a Kedvenceket kellene egyetlen alkalommal a Könyvjelzõk közé bevarázsolni.
Ezt hogyan lehet megtenni?

Documents & Settings\Felhasználó neve\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\A számodra kellõ profil neve\bookmarks.html. Itt ebben az egy fájlban van az összes, a netscape örökség szerint, nem pedig mindegyik külön fájlban.

Hell
A firefoxban holtalálom meg a könyvjelzõket? melyik mappába teszi õket?

http://darkghost.uw.hu

Szervusztok!

Korábban vagy ebben a témakörben vagy a Mozilla plug-in-ek témák között olvastam arról, hogy vagy kiterjesztés, vagy valami segédprogram átmásolja a Könyvjelzõket az Explorer Kedvencek közé és a két anyagot szinkronizálja.
Ha valaki esetleg emlékszik rá, segítsen megtalálni.
Köszönöm.

Igazad van, végülis, amikor a kiterjesztések és témák további... gombjára klikkelsz, akkor a fox ezekre az oldalakra sétál fel.

shrek82
Azaz itt és mondjuk még akár itt is lehet keresgélni..

Eléggé relatív, hogy mit hívsz te hasznos dolognak. Pl. hasznos az, ha új skint töltesz le hozzá? De amik közt biztos találsz hasznos dolgot, az a kiterjesztések.
Ha elindítod a foxot, az eszközök menü kiterjesztések (és a skinekhez a témák) pontjaiban csemegézz.

1.0.6 aszem és sok mindent

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hi all!

érdelõdni szeretnék hogy mely a legújabb firefox verzióü és milyen hasznos dolgot tudné hozzá letölteni.

thx

De gustibus non est disputandum!

np 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Na itt hibáztam! Én valami oknál fogva a fõmenübõl akartam megjeleníteni a médialejátszókat. A Foxy Tunes Fájl lejátszása kezelõgombbal sikerült a kiválasztott lejátszót megjeleníteni.
Köszönöm #1667; #1664

csak rá kell böknöm a ksi felfele mutató nyilra és elõdobja

nekem simán megy ugyan ez wmp-vel 810es verzio)