Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Tudna valaki belinkelni egy magyar feliratú "Használj Firefoxot!" logót. A weblapomra kellene.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
These are my friends, see how they glisten...
Az info lister szépen megcsinálja linkelve 😄
Persze egy-kettõrõl biztos le tudnék mondani, ha nagyon kéne, de nem kell.. 😄D
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Ottvan hogy kérdezze -e meg hova akarod letölteni, vagy Mindig ugyanoda töltse le stb 😊
These are my friends, see how they glisten...
Anno azért maradtam mellette, mert a Flashget adware-t/spyware-t tartalmazott.
De vannak ingyenes alternatívák is:
* Free Download Manager
* Fresh Download
* TRue Downloader
Egy igen jó kiterjesztés, mellyel a Firefox-ot összekötheted velük: Flashgot
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Szóval, abban a kis keresõablakban a google ikonra kattintva menj a keresõszolgáltatás hozzáadására, majd a bejött oldalon az our current top 10 részben a google linkre kattints, keresd meg a google HU -t, arra kattintva, majd ok, hozzáadódik a magyar google abban a kis keresõ ablakban. Válaszd ki ezt, és onnéttól nálam a magyar google-ben keres, ahol ott van a magyar lapok, angol lapok..., valamint a fox is azon marad kilépés után is.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
de megpróbálom amit mondtál
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Üdvözlettel: gy?jt?
Sajna gyûjtõnek most nem tudok segíteni, mivel az említett kiterjesztést nem próbáltam még. A másikra: nincs mit.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Úgy látszik ez a napom a Firefox jegyében telik!
Telepítettem az IEView kiterjesztést.
Az a gondom, hogy az IE-ben megnyitni kívánt oldalt késõbb állandóan IE-ben akarja megnyitni. Hogyan lehet a kiterjesztést úgy beállítani, hogy csak az adott alkalommal nyissa meg az oldalt, amikor utasítom.
Köszönöm a segítséget.
A #1675 hozzászólásom aktualitását vesztette, mert e témakör 17. oldalán a #322 hozzászólás megadta a választ (Favorites Converter).
Úgy látom, hogy ez a kiterjesztés elsõ használatkor a Firefox Könyvjelzõit exportálja az Eplorer Kedvencei közé.
Nekem az a gondom, hogy a Kedvenceket kellene egyetlen alkalommal a Könyvjelzõk közé bevarázsolni.
Ezt hogyan lehet megtenni?
A firefoxban holtalálom meg a könyvjelzõket? melyik mappába teszi õket?
http://darkghost.uw.hu
Korábban vagy ebben a témakörben vagy a Mozilla plug-in-ek témák között olvastam arról, hogy vagy kiterjesztés, vagy valami segédprogram átmásolja a Könyvjelzõket az Explorer Kedvencek közé és a két anyagot szinkronizálja.
Ha valaki esetleg emlékszik rá, segítsen megtalálni.
Köszönöm.
Ha elindítod a foxot, az eszközök menü kiterjesztések (és a skinekhez a témák) pontjaiban csemegézz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
érdelõdni szeretnék hogy mely a legújabb firefox verzióü és milyen hasznos dolgot tudné hozzá letölteni.
thx
De gustibus non est disputandum!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Köszönöm #1667; #1664