Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
Nem tudom, hogy mi lehet a beállításaiddal, de nálam a lejátszó->kiválasztás menüpontban a WinAmp elõtt van a pötty..Ami nem biztos, hogy neked is megvan, fel van téve, de innen letölthetõ ingyenes változat! Miután telepíted, jelöld ki te is azt a kiválasztás menüpontban, aztán jó lesz, tuti..
Annyit segítsetek még a FoxyTunes programmal kapcsolatban, hogy nézzétek meg, az #1657-es hozzászólásomban megadott beállítás jó-e? Vagy röviden írjátok le pl. a WinAmp-ra vonatkozó beállítást. Az a gondom, hogy nekem több médialejátszó is fel van telepítve, de egyiket sem nyitja meg. Valahol a menürendszerben elszúrok valamit.
Üdvözlettel: gy?jt?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
középsõ gomb
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Megoldható az firefox-ban, hogy csak egyetlen "instance" fusson a progiból? Valamint arra van vmi plugin, hogy a hivatkozások ne az aktuális lapon, hanem egy új tabon nyíljanak meg automatikusan? Elõre is köszi 😊
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
These are my friends, see how they glisten...
A FoxyTunes programot feltelepítettem és ismerkedek vele.
Egy ponton nem boldogulok.A Fõmenû > Lejátszó > Kiválasztás menüpontban a Windows Media Player-t választottam. Megjegyzem, nekem a 10-es verzió van fennt.
A Fõmenû > Vezérlõk > Lejátszó megjelenítés menüpontban nem tudom megjeleníteni.
Meg kellene nyílnia a WMP-nek?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
csak neked😊 :
az a lényege hogy rákattintasz a gombra (persze elõször kell csinálni egy nevet hogy megismerjen és ott tárolja adatokat etc) és benyom egy honlapot, és megmodnhatod hogy tetszik vagy nem (persze legelõször pipálós módszerel kiválogathatod milyen témakörû honlapok érdekelnek) és ezzel a szeret nem szeret módszerrel megtanulja az ext hogy mit szeretsz és probál olyan lapokat ajánlani, igy gyk teljesen random találhatsz újabb esetleg téged érdeklõ honlapokat..., te is ajánlhatsz persze, betehetsz kedvencek közé valakit pl aki által ajánlott honlapok neked bejönnek, etc etc, elég sokrétû de az alapja az hogy "megtanulja" hogy milyen lapokat kedvelsz és olyanokat probál adogatni neked
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Stumble! ext-et ismeritek? most tesztelgetem még de akár még jó is lehet 😊
melyik az a kiterjesztés ami kezeli a winampot?link is jöhet ha van😊
thx
Hogyan lehet felhasználót váltani?
A menüpontok mellett lévõ ikonok a magyar nyelvû Firefoxban nem jelennek meg... míg az angol verzióban tökéletesen látszanak... Ez most azért van mert ez a téma nem teljesen konpatibilis a magyar nyelvû firefox-al?
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Tanultam belõle. Köszönöm.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A megfejtésért küldök egy hasonlót.
???
A Firefox 1.0.6-os böngészõt használom.
Olyan problémám van, hogy a kezdõlapnak beállított ww.hírkeresõ.hu oldalon megnyitott linkek nem teljes oldalméretben nyílnak. Érdekes, hogy ezt a jelenséget eddig csak ezen az oldalon tapasztaltam.
Van valami ötletetek a megoldásra?
Egyébként ékezetes oldalaknál miért 8859-1-et állítod be? Miért nem a 8859-2-t?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
hogy lehet alapértelmezett kódlapot beállítani???
csomó oldalnál az ékezetes dolgokkal baj van, és kézzel kell átkapcsolnom "western 8859-1" re.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Az összeomlás viszont azóta is megvan, bár, most az öcsémnél történt, és miután újra elindította, kérdezgetett is valamit, hogy folytatja, vagy sem, de engem éppen a tv foglalt le, öcsém meg tök ideges volt tõle, így inkább nem foglalkoztam vele, mivel hozza vissza a mentés elötti dolgokat.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
nem lehet valahol extenként állítani? mert a többit tudja ápdételni, csak 5-6db szarakszik.