Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shrek82
De most megpróbáltam, hogy mi van, ha WMP-rel nyomatom(nekem is a 10es van fent) és nekem sem nyitja meg-bár ezt nem is sajnálom, mert sztem zenehallgatásra sokkal jobb a Winamp...

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

shrek82
Szia!
Nem tudom, hogy mi lehet a beállításaiddal, de nálam a lejátszó->kiválasztás menüpontban a WinAmp elõtt van a pötty..Ami nem biztos, hogy neked is megvan, fel van téve, de innen letölthetõ ingyenes változat! Miután telepíted, jelöld ki te is azt a kiválasztás menüpontban, aztán jó lesz, tuti..

Hello Thanatos és shrek82!

Annyit segítsetek még a FoxyTunes programmal kapcsolatban, hogy nézzétek meg, az #1657-es hozzászólásomban megadott beállítás jó-e? Vagy röviden írjátok le pl. a WinAmp-ra vonatkozó beállítást. Az a gondom, hogy nekem több médialejátszó is fel van telepítve, de egyiket sem nyitja meg. Valahol a menürendszerben elszúrok valamit.

Üdvözlettel: gy?jt?

jaja megnyitja azt is

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

shrek82
én is használom a foxytunest- csak én winamppal, és nekem meg is nyitja, ha nincs megnyitva..nem tudom, hogy a WMP-vel is így kéne tennie, de gondolom igen..

Aquir
a tabmegnyitás már benne van az alap firefoxban 😊)

középsõ gomb

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Csao!
Megoldható az firefox-ban, hogy csak egyetlen "instance" fusson a progiból? Valamint arra van vmi plugin, hogy a hivatkozások ne az aktuális lapon, hanem egy új tabon nyíljanak meg automatikusan? Elõre is köszi 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Sil78
Csak ha amúgy már meg van nyitva a Media Player, asszem. Ez inkább amolyan elõtérbe hozás / lecsukás, ha jól emlékszem.

These are my friends, see how they glisten...

Hello Sil!

A FoxyTunes programot feltelepítettem és ismerkedek vele.
Egy ponton nem boldogulok.A Fõmenû > Lejátszó > Kiválasztás menüpontban a Windows Media Player-t választottam. Megjegyzem, nekem a 10-es verzió van fennt.
A Fõmenû > Vezérlõk > Lejátszó megjelenítés menüpontban nem tudom megjeleníteni.
Meg kellene nyílnia a WMP-nek?

amugy igy visszaolvasva nem is olyan sokat gépeltem el igaz ami votl az az elsõ 5 szóban kb, sorry 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

sorry hogy mindent elgépelek ez van nem tok irni 😊 ha valami nagyon gaz azt beirom ujra ha kéred

csak neked😊 :
az a lényege hogy rákattintasz a gombra (persze elõször kell csinálni egy nevet hogy megismerjen és ott tárolja adatokat etc) és benyom egy honlapot, és megmodnhatod hogy tetszik vagy nem (persze legelõször pipálós módszerel kiválogathatod milyen témakörû honlapok érdekelnek) és ezzel a szeret nem szeret módszerrel megtanulja az ext hogy mit szeretsz és probál olyan lapokat ajánlani, igy gyk teljesen random találhatsz újabb esetleg téged érdeklõ honlapokat..., te is ajánlhatsz persze, betehetsz kedvencek közé valakit pl aki által ajánlott honlapok neked bejönnek, etc etc, elég sokrétû de az alapja az hogy "megtanulja" hogy milyen lapokat kedvelsz és olyanokat probál adogatni neked

OFF: már ne haragudj, de nem tudnál egy kicsit odafigyelni az írásodra? Mert így iszonyú nehéz elolvasni.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

az a léynege hogy orákattintasz a gobmra (persze elõször kell csinálni egy nevet hogy megismerjen és ott tárolja adatokat etc) és benyom egy honlapot, és megmodnhatod hogy tetszik vagy nem (persze legelõször pipálós módszerel kiválogathatod miylen témakörû honlapok érdekelnek) és ezzel a szeret nem szeret módszerrel megtanulja az ext hogy mit szeretsz és probál oylan lapokat ajánlani, igy gyk teljesen random találhatsz újabb eetleg téged érdeklõ honlapokat..., te is ajánlhatsz perszee, betehetsz kedvencek közé valakit pl aki által ajánlott honlapok neked bejönnek, etc etc, elég sokrétû de az alapja az hogy "megtanulja" hogy milyen lapokat kedvelsz és olyanokat probál adogatni neked

Amse
én nem szal nyugodtan leírhatod micsinál.😊

jó ez az ext, nekem bejön nagyon <#eljen>
Stumble! ext-et ismeritek? most tesztelgetem még de akár még jó is lehet 😊

tulképp a netscape óta szvsz a firefox az egyetlen olyan böngészõ aminek sikerült rendesen megszorngatni ie-t 😛 (igy ebben a formában ez se igaz mert ie még bõven uralja a piacot de akkoris 😄)

tudom énis hazsnáltam netcaptort meg mindenféléket amikor opera-ról még csak nem is hallotam... 😊 csak éppen azok anyira nem votlak oylan sikeresek hogy ms "lopjon" tõlük 😛 ráadásul mivel ie-re alapultak igy nekik fölösleges lett volan ezzel szarakodni ha ugyis mindenképp az ie-t hazsnálják max modositással 😊

Sil78
Tulképp a legelsõ "igazi" tabos böngészõ az egyik IE alapú böngészõ volt, ha jól emlékszem, NetCaptor a neve. (Az Opera-rajongók is sokszor maguknak követelik az elsõséget, de az Operában még nem a mai értelemben vett tabok voltak anno.)

a jobbaktól nem szégyen ötletet lopni 😊

GregSB
Úgy látszik a következõ explorerben is lesz tabbed browsing. Nahát, mily meglepõ <#vigyor1>

Sil78
FoxyTunes a neve, és nemcsak a Winampot kezeli, hanem gyakorlatilag bármi mást is. Magyar verzió belõle itt.

Amse
sry, de visszaolvastam és nem szúrja ki a szemem.
melyik az a kiterjesztés ami kezeli a winampot?link is jöhet ha van😊
thx

Sil78
Start menü / Futtatásba írd be, hogy firefox.exe -p (persze csak akkor, ha maga a Firefox nem fut, különben a Profilkezelõ nem indul el).

Hi!
Hogyan lehet felhasználót váltani?

NuCLEARScoRp
Hali!! Nekem Noia Extreme skin-el kapcsolatban lenne egy kérdésem...

A menüpontok mellett lévõ ikonok a magyar nyelvû Firefoxban nem jelennek meg... míg az angol verzióban tökéletesen látszanak... Ez most azért van mert ez a téma nem teljesen konpatibilis a magyar nyelvû firefox-al?

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Bocs! Igazad van.
Tanultam belõle. Köszönöm.

Mr Manson
ékezettel irtad a linket <#taps>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Jó kis találós kérdés!!
A megfejtésért küldök egy hasonlót.

Mr Manson
ww.xn--hrkeres-7ya02g.hu

???

Szervusztok!
A Firefox 1.0.6-os böngészõt használom.
Olyan problémám van, hogy a kezdõlapnak beállított ww.hírkeresõ.hu oldalon megnyitott linkek nem teljes oldalméretben nyílnak. Érdekes, hogy ezt a jelenséget eddig csak ezen az oldalon tapasztaltam.
Van valami ötletetek a megoldásra?

Közebn sikerült : firefox.exe -p

Üdv! Felhasználói profilok között hogy a francba lehet váltogatni?

Mr Manson
Normális Firefox buildet 64bit-est merre lehet találni? Nem 1.1 vagy valami klónját?

Már kiadták a torent plug-in-t a böngihez?
Amse
azt nem ismerem, de lehet az kavar be.

ncswork
BeOs

Amse
nincs fent valami win theme módosító progi?

Tools -> Options -> General -> Languages-ben állítsd be a kódlapot.

Egyébként ékezetes oldalaknál miért 8859-1-et állítod be? Miért nem a 8859-2-t?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

ncswork
nekem pl az SG-s menüsort ritka szarul jeleníti meg. a menü feliratok háttere kb 5 ször olyan magas mint a felirat :c
hogy lehet alapértelmezett kódlapot beállítani???
csomó oldalnál az ékezetes dolgokkal baj van, és kézzel kell átkapcsolnom "western 8859-1" re.

Szerintem, ha mindkettõvel ezt csinálja, akkor a kodekeknél és egyéb lejátszás kisegítõ progiknál nézz utánna a dolognak. Esetleg másvalakinél is nézz utánna, hogy nála jól mennek-e ezek a weblapok, mert vannak olyan spéci kódok, direkt arra fejlesztve, amik frankón össze tudják omlasztani a böngészõket.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

DarkJedi
Nálam ha meg van nyitva a Media Player, és megnyitok egy olyan weblapot, amin van ilyen beágyazott video, akkor firefox.exe hibát okoz és leáll. Szóval ha meg akarok egy ilyet nyitni, akkor mindig be kell zárnom a media playert, viszont ha nálad nincs megnyitva akkor nem tudom miért fagy :/

magus
talalkozott mar vki olyan problemaval, hogyha megakarnek nyitni egy videot egy bongeszoben, marmint ami az oldalba van beleagyazva, akkor leall hibauzenettel a bongeszo? fuggetlenul attol hogy ie vagy firefox mert mindkettovel csinalja

Mardel
Mi ért van az, hogy ha rámegyek a http://mp3portal.hu/ oldalára, akkor kiírja felül, hogy az oldal teljes tartalmának megjelenítéséhez további bõvítmények szükségesek, meg még egy pár oldalon is ezt írja, rá kattintok, de így nem tudok böngészni vele mert keresi a bõvítményeket, egy fél óra után ránézel, a csík még mindig sehol nem áll (0án)...és kinyomom a keresésta francba!

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Van új GMail notifier ext.

Igen, nekem is a hozzászólás beírása után jutott ez eszembe, és tényleg, miután kikapcsoltam a menüben, elmúlt az idegesítõ, mindig az utolsó oldal indul effektus. Egyébként, mióta kompletten újraraktam a foxot beállításostól, mindenestõl, azóta a freemailen nem láttam felugrani azt a popupot, ellenben, egyszer bejött a felsõ csík, hogy blokkolt egy popupot ott. Gondolom, most, hogy tiszta beállításokon van, megy már a blokkolás rendesen.
Az összeomlás viszont azóta is megvan, bár, most az öcsémnél történt, és miután újra elindította, kérdezgetett is valamit, hogy folytatja, vagy sem, de engem éppen a tv foglalt le, öcsém meg tök ideges volt tõle, így inkább nem foglalkoztam vele, mivel hozza vissza a mentés elötti dolgokat.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

kösz.
nem lehet valahol extenként állítani? mert a többit tudja ápdételni, csak 5-6db szarakszik.
Sil78
Mondtam már, hogy #1575. Nem fogom egy oldalon belül 3-szor leírni ugyanazt.

Sil78
Ja, de a beállításainál simán ki lehet kapcsolni, illetve megmondani neki, hogy kérdezzen rá mondjuk kikapcsolás elõtt, hogy elmentheti-e... Eszközök / SessionSaver / Preferences.

ivjoe
"azóta viszont mindig az utoljára megnyitott oldal jön be" A Sassion Savernek ez lenne a dolga. 😄DD
Megpróbáltam azt is, hogy uninstalláltam a firefoxot, majd letöröltem a document&settins beli profilest, illetve a program filesbeli mozilla könyvtárat is, majd újratelepítettem, ugyanazokkal a kiterjesztésekkel, és azóta is, ha elindítom, mindig ugyanazok az ablakok jönnek be, amik kilépés elött. Sõt, egyszer nyitom meg, és mégis vagy 4-5 ablak is bejön. Még a spyware keresést is végignyomtam. Hmm, most ugrik be, nem lehet, hogy a session saver keze van a dologban, amit tegnap telepítettem sil javaslatára? Mert a crash esetére jó volna tényleg, ha megmaradna a bepötyögött szöveg, de normál bezárás esetén nem akarom következõ indításkor azokat látni automatikusan újra.