Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
Ctrl + F?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Az elmentett jelszavaidhoz egyébként konkrétan a profilodból a signons.txt, key3.db és cert8.db fájlokra van szükség. A címjegyzék fájlok kiterjesztése mindig .mab (pl abook.mab és history.mab). A leveleket a Thunderbird a profil Mail mappáján belül postafiókonként külön, kiterjesztés nélküli (de amúgy standard mbx) fájlokban tartja.
Használhatod persze a Mozbackup nevû programot is Firefoxhoz és Thunderbirdhöz is, ez az egész profilt egyetlen fájlba menti el.
A kiterjesztések nevének elmentéséhez (és még egy sor hasonló dologra) én az InfoLister kiterjesztést használom, illetve annak a Mr Tech Local Install nevû kiterjesztésbe beépített verzióját. De persze nemcsak a nevét mentem el a kiterjesztéseknek, hanem magát az .xpi fájlt is szoktam mindig archiválni, hogy legyen mivel újratelepíteni, ha kell, ne nulláról kelljen 50-60 kiterjesztést összevadászgatni.
These are my friends, see how they glisten...
és még az (tudom hogy nem ide vág nagyon de hátha tudtok segiteni) hogy thunderbird-bõl szintnán mit kell kimenteni ahoz hogy megmaradjon a címjegyzék, a leveleim, és az acc beállitások?
win reinstíall elött vagypok és amit lehet meg akarok menteni 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A foxról nem tud valaki valami hírt, hogy most mikorra datálják az új verzió megjelenését? Eléggé csúsznak már vele. Persze, tudom, azóta jópár új dolgot is dobtak bele, de akkor is.
Egyébként két oldal, ahol megbukik a fox: www.kellytech.hu Itt a magyart választva nekem minden alkalommal azonnali crash-ben volt részem, illetve http://www.hdd-tox.hu/ itt pedig a menü nem a menüpontok felett jelenik meg, mint ie-ben, hanem a bal felsõ sarokban, és emiatt teljesen elérhetetlen, mivel, mire odaérnél az egérrel, eltûnik (bár ez szerintem az oldal hibája, de nem sem szeretném nagyon szidni, mert ismerõsömé a cég 😊
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Blokkolásra pedig ezt is szoktam használni:
Link
Én kerio tûzfalat használok, és szerintem ez a legkényelmesebb. Anno használtam jó sokáig a nortont, de elegem lett belõle egy életre. Nagyon sokáig nem jöttem rá, hogy miért van, hogy egyes oldalakról nem lehet letölteni semmit. Jó sokára kiderült, hogy a norton szó nélkül blokkolta. De még máig sem tudom, hogy milyen szabály alapján lehetett egyik weblapról letölteni, a másikról pedig nem. Voltak cselesebb oldalak is, itt pontos leírást is adtak, ami minden tûzfalhoz jó (egy általános megoldás mindhez), hogyan lehet a letöltést elkezdeni, csak a minden tûzfalba úgy tûnik a norton nem tartozott bele. Amikor pedig váltottam tûzfalat, a gondok elmúltak.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
A norton tûzfal jelzi, hogy pl. melyik oldalhoz tartozik, ha nem a látogatott oldalt írja, az már eleve gyanus és tiltható is. Egyébként a Norton a Firefox használata közben is jelzi az activex-et, ha már fent van a norton csak használom amit tud.😊
Stratoman: ie-ben is be lehet állítani, hogy activex telepítése avagy futtatása elött mindenképp kérje a felhasználó beleegyezését, csak kicsit fárasztóak ezek az ablakok, fõként, hogy sok webhelyen szeretik használni, és a fene tudja, hogy melyek azok, amiknél mindenképp megbízhatok a scriptben. Míg, ha a foxban nincs a támogatása, akkor egyértelmûen fox-ra nem is tudnak activex alapú oldalt készíteni, inkább megoldják más nyelveken.
A microsoft-os megjelenésekhez pedig elég az alábbi 3 oldal:
Microsoft 1
Microsoft 2
Microsoft 3
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
lásd: letöltéskezelõk
Blackmail the Universe
fényévekkel jobb mint az Explorer
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
50-nél már tényleg meggondolando 😊
Ellenben ha el van mentve, még 5 perc sincs az összes EXT telepítése.
Ezért mindig le szoktam az XPI-t is tölteni.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
PDF download kiterjesztés esetleg?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
mozillána nem akarta megynitni a szokásos profilt vmiért elõtte döcögött a net. létrehoztam egy ujat, de itt mások a könyvjelzõk cookiek stb hogy lehet visszahozni? plz help