19494
-
#5358 akkor sem jó :S -
Cat 02 #5357 hali
eddig votl flashget em és jó volt a flashgottal most raktam fel valamui új flasgGet et (talán9) és ha rákattolok h letöltés flashgottal akkor nem nyílódik meg a flashget :(
érthető ? :) :D -
#5356 Lenne 2 kérdésem...
1.Beállítom h ahol kell felhasználói név és jelszó jegyezze meg és jelentkezzen be autómatikusan de nem csinálja
2.Miért nem tudok ilyen "gyorsindító gombot" csinálni mint régen oda ahová a webcímet kell beírni az alá miért nem bírok betenni? -
#5355 Nincs, de a firefox.hu-n össze van gyűjtve pár magyarított kiterjesztés, és az itteni kiterjesztésekkel foglalkozó topic eleje felé is volt egy olyan rész, ahol összegyűjtöttünk anno pár kiterjesztést rövid ajánlóval. -
#5354 Van olyan oldal, ahol meg lehet nézni az osszes létező kiegészítést magyarul? Vagyis olvasni róluk. -
#5353 köcce -
#5352 Szerintem azért, mert az Eszközök / Beállításoknál az Adatvédelem fülön bejelölted azt, hogy törölje a személyes adatokat a Firefox bezárásakor, meg azt is, hogy törlés előtt kérdezzen. -
#5351 vedd ki a pipát a beállítások/adatvédelem fül személyes adatok részének a "szem adatok törlése ff bezárásakor" elől -
#5350 Hi all! Miért jelenik meg minden egyes FireFox bezárásnál ez a kis ablak???:
-
#5349 Vannak az about:config-ban ehhez preferenciák. Alapvetően kétfajta preferencia van: függőleges és vízszintes görgetésre. A függőleges görgetéshez kapcsolódóak mousewheel.módosítógombneve.típus felépítésűek, a vízszinteshez pedig mousewheel.horizscroll.módosítógombneve.típus.
A típus lehet háromfajta: action, numlines és sysnumlines.
Az action egész típusú, és mindig azt határozza meg, hogy mit is csináljon a görgetés hatására. Lehetséges értékei:
0 - adott számú sorral való görgetés (sorok számát lásd numlines)
1 - dokumentum lapozása oldalanként
2 - előre/hátra lépés az Előzmények közt
3 - szöveg nagyítása/kicsinyítése
A numlines értéke, mint már említettem, azt adja meg, hogy hány sort görgessen egyszerre (persze ha az azonos kezdetű action értéke 0 és a sysnumlines hamis).
A sysnumlines pedig igaz vagy hamis lehet, azt határozza meg, hogy az operációs rendszer beállításait használja-e a numlines értéke helyett.
A módosítógomboknál értelemszerűen a withnokey az, amikor mindenféle gomb lenyomása nélkül görgetsz. -
#5348 ténleg, kösz -
#5347 Ez a beállítás azt jeleti, hogy ha ki van pipálva, akkor ha kattintasz 1x a görgövel bármelyik weblapon, akkor megjelenik ott egy nyíl, és ha le vagy föl viszed a kurzort, akkor mozog az oldal abba az irányba, ha tud. Próbáld ki.
A gördítés mértéke meg szerintem böngészőfüggő. -
#5346 mért van az ,hogy az egér exproler-ben gyorsabban görgeti a lapot mint firefox-ban pedig a windows-ban vam beállitva 6-os ra -
#5345 ez a beállitás mit takar?
-
#5344 sehova, a Mozbackup indításakor a restore-t kell kiválasztani és megadni neki a file elérési útját -
CUCLI #5343 thx. a kapott .pcv filet majd hovakell másolni ha odakerül a sor? -
#5342 Mozbackup -
CUCLI #5341 a kedvenceket ,h lehetne kimenteni az ffből ,h köv winpakolásnál ne kelljen eljátszani a 15perces fav összegyűjtést? -
#5340 Köszönöm a válaszokat. -
#5339 Megvan, a backup mappában megvannak. Köszi szépen. -
#5338 A többi beállításod megvan, csak a könyvjelzők tűntek el, és mindezt úgy, hogy nem csináltál új profilt? A könyvjelzőket is a profilodban tárolja (XP esetén C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles), egy bookmarks.html nevű fájlban (van egy bookmarks.bak is, de az az utolsó könyvjelző hozzáadása előtti állapot). Először is nézd meg, ez a fájl megvan-e. Ha nincs, akkor a bookmarkbackups mappában keresgélj, oda mindennap csinál róla biztonsági mentést, amit vissza tudsz másolni. -
#5337 halihó. Érdekes dolog történt ma. Eltűntek a könyvjelzőim. Az összes. Futtattam a Spy Sweeper-t, és eccercsak újraindult a gép, és eltűntek a könyvjelzőim. Tud valaki valamit ezügyben? -
#5336 köszi -
#5335 Van egy olyan kiterjesztés, hogy Bookmark Duplicate Detector, azzal rá lehet kerestetni a duplán szereplőkre és töröltetni vele. -
#5334 Ez a te igényeidtől függ, próbálgasd, mi jön be. Van egy halom kiterjesztés (pl Sage, infoRSS, stb), vannak külső olvasók, webes aggregátorok, de én pl maradtam a sima élő könyvjelzőknél (beraktam őket egy mappába a Könyvjelző Eszköztárra), az is tökéletesen használható, gyors és egyszerű megoldás. -
cooldoc #5333 Saját. És Netvibes a csúcs! -
#5332 azt hogy lehet beállitani,mikor inportálok könyvjelzőket file-bol
akkor ne rakja be duplán hanem csak az ujakat? -
#5331 Milyen RSS olvasót használtok Firefoxnál? Vagy jobb ha külön olvasót használok? -
#5330 Van olyan kiterjesztés a 2.0-ás verzióhoz, hogy flash játékokat tudjak letölteni? -
#5329 Az, amit IE-ben "Ideiglenesen letöltött Internetes fájlok"-nak hívnak. Eszközök / Személyes adatok törlése. -
#5328 mi az a gyorsítótár?
Az hol van? -
#5327 Én Filterset.G-t használok pár saját szűrővel kiegészítve, de pl Ajnásznak van egy kifejezetten magyar oldalakra szabott szűrőlistája, ami letölthető az oldaláról. -
#5326 Mármint itt az SG-n? A Gyorsítótárat próbáltad már üríteni? -
#5325 #5316-hszre válaszoljatok,PLEASE -
#5324 #5311? -
Doma #5323 OMG ilyen alap dologra nem is gondoltam
Hálás köszönet -
#5322 A parancsikonján jobb egérgomb, Tulajdonságok? -
Doma #5321 Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy a minap volt egy rendszer/netkapcsolat fejreállásom, amit a firefox nagyon megsínylett. Eltűntek a könyvjelzőim és a böngésző ablak azóta nem hajlandó teljes méretben megnyílni. Backupom volt szóval leszedtem a firefoxot és újrarkatam(egyedül registryt nem takarítottam). Minden megvan minden működik egyedüli hiba hogy még mindíg nem hajlandó teljes méretben indulni :(
Egy about:config ide vonatkozó sor jól esne, mert a böngésző egyéb módon elérhető beállításainal nem találtam semmit.
Köszi előre is! -
Newfronter #5320 Microsoft Firefox
Itt az egyik feature: RSS (Real Simple Sex)
-
SamFisher22 #5319 srácok mitől van az, hogy a firefoxom nem szed full sávszéllel? (nem a szerverrel van gond, mer' bevágom flashgetbe a letöltenivalót és jön szépen) tűzfalon megnéztem, hol 40KByte hol 250KByte /sec mozillával.. akkor hogyisvanez?