Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

burkusdió
jááá
na most jó 😄

hátõ, legközelebb türelmes leszek...

Sil, ezer köszönet!!!!!

burkusdió
hát nemigaz,hogy ezen a mai napon mindenféle szar szemét program baszik mûködni!!!!!!!!!!!!!!4
elõször a geci wörd, mostmeg ez a foslé

szúszá

szóval beraktam oda ahova mondtad, megnyitom a böngészõt, kihúzom a könyvjelzõt oda a sávba, egy pillanatra 2 sávba szétugrik, aztán hirtelen megint összemegy egy sávra... :S
mi a lófaszt csináljak vele,hogy végre mûködjön?

Banyapapa
Bocse,megoldodott (mégjo hogy van a safe mod😊.
Macskás skin frissités kavart be,töröltem és jo.
Igaz firefox téma valamié megmaradt de megjavult😛

Banyapapa
help,irt a firefox vannak frissitések, lejöttek flasgot-nál hiba volt.
Ujrainditottam ahogy kérte,és ez jött be :|firefox

Már kéccer uninstaláltam,töröltem a maradékot a program files mappábol,regcleaner-el is kitakaritottam a bejegyzését és mindig ilyen marad😞

Sil78
Igen, várhatóan ma jelenik meg az elsõ béta. Tegnap már kijött hozzá a release candidate, még némi tesztelgetés van hátra. Ez már újra Firefox néven fog futni, nem Deer Park lesz.

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Hát, az inkább C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\chrome\userChrome.css (és persze a böngészõt újra kell majd indítani hozzá).

Szélesíteni szerintem nem kell, majd elvileg automatikusan megcsinálja (legalábbis szerintem ez olyan, hogy nem egy sorba fogja õket rakni, hanem egy dobozszerûségbe, azaz ha nem fér ki, akkor több sorba tördeli).

burkusdió
já, nemtom mit rontottam el...
illetve utána hogyan tudom szélesíteni?

megcsináltam a C:\Program Files\Mozilla Firefox\defaults\profile\chrome mappába az
userChrome.css fájlt (a userChrome-example.css írta hogy oda kell rakni), de nem látok változást semmiban... :S

burkusdió
köszi szépen

Mr Manson
Ha valaki rákad , LINKet pliz!

Mr Manson
magyar beta nem lesz

Amse
úgy hallottam.majd 1 hun link jöhet😊

Mr Manson
Ma lesz uj FF beta?

dehogy csak kivülrõl, õ belülrõl is fújja 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ivjoe
Mostmár bevallhatod, hogy kívülrõl fújod a forráskódot. 😄
Sziasztok!
Valaki tudja,hogy kell a könyvjelzõnél az elválasztást visszavonni?
Sil78
Persze. Fogod a userChrome.css-t (ha nincs ilyen fájlod, csinálsz, pl sima szövegszerkesztõvel vagy a ChromEdit kiterjesztéssel), és ezt a pár sort hozzáírod:

/* Multi-row bookmarks toolbar */
#bookmarks-ptf {display:block}
#bookmarks-ptf toolbarseparator {display:inline}

burkusdió
Hy mindenki!

Nem tudja valaki megmondani,hogy lehet-e vastagabbra venni a Könyvjelzõ eszköztárat? Mert nem férnek el a kipakolt kedvencek és ilyen lenyitható filre rakja õket... :S

Megoldva, bocs a spammért.

Sziasztok!

Ez mitõl ilyen?
Tudom tudom volt hasonló probléma de mire azt megtalálom.... 0o

Szervusztok!

A probléma megoldódott.
Az egértelepítésben volt a hiba.

Üdvözlettel: gy?jt?

Szervusztok!

A Firefox 1.0.6-os verzióját használom.
Az operációs rendszert a közelmúltban cseréltem (Windows WP Prof_SP2)
Azt tapasztalom, hogy a böngészõ azóta lelassilt, pontosabban az egér utasítása után "gondolkodik", de 10-20 másodperccel késõbb végrehajtja az utasítást.
Mi lehet a gond?

Üdvözlettel: gy?jt?

stp4trick
NA rendszervisszaállítással helyrejött, de a kérdés még fennáll!!!

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

stp4trick
Vmi kibaszott program elállította a profilomat, törölt mindent. Hogy és hol lehet visszaállítani az elõzõt?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Én flashgetet használok, bár, amennyire tudtam, kigyomláltam spyware írtókkal. Egyébként régebben még a getright-ot nyomattam, az sem rossz, csak halál furcsa váltani egyikrõl a másikra, mert pl. a flashgetben a letöltés sorrendje fentrõl lefelé megy a listán, a getright-ban viszont van egy pár állású prioritás rendszer, és ez alapján megy, elég elvétve megy csak fentrõl lefelé (fõleg, hogy a megjelenítés sorrendje is rendezhetõ máshogy (név szerint, stb...)

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

erre valaki 5let? nagyon zavaró :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

kiprobáltam eddig elég jónak tünik
csak egy kérdés: sebesség grafikon ala flashget ebben van-e? (és ha van be lehet itt is rakatni a dropbox-ba ha épp megy egy letöltés?)

shrek82
igen, sztem igen, bár flashgetet csak rövid ideig használtam, mert nem tetszett ad-aware veszélyesnek találta..De ez is tud több szálon tölteni, meg ilyeneket..sõt, még magyarul is tud, és a Flashgot is támogatja..

Itt egy bõvebb leírás róla!

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

kis fileokra énis de nagy fileokra öngyilkosság szvsz 😊
amugy ez is tud több szálon tölteni? flashgethez viszonyitva tud legalább anyit mint az? 😊

shrek82
nekem a Free Download Manager van, de megmondom õszintén, én csak a Firefox beépített letöltésvezérlõjét használom..

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

és egy pirinyót offtopic: ti miylen eltötlés vezérlõt hazsnáltok ff mellé? én eddig flashget-et hazsnáltam de ez már elég régi berögzödés votl anno ,lehet kéne újitanom, javaslatok? 😊

help pls: ad bookmark here kiterjesztés-re közli hogy nem tudom felrakni emrt 1.0+ ff verzió kell neki, pedig nekem 1.0.6 van, valami 5let?

Üdv!

Mostanába azt tapasztalom ,hogy bezárom a FF és legközelebb amikor + akarom nyitni nem indul valószínû beragadhat,mert a folyamatok listáján aktív,csak úgy tudom elinditani,ha elindítom a Windows feladatkezelöt és kitörlöm a folyamatok közül.Pedig én már bezártam a FF elvileg nem szerepelhet ott!!!Amig onnan kinem szedem addig sehogy se tudom elínditani............Miért ????Mi lehet a probléma forrása???A szokásos X gombal zárom be!!!Tapasztalt valaki ilyesmít???
Sland
Köszi

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sil78
Persze, pl kettõt állítasz be kezdõlapnak. Megnyitod õket, aztán Eszközök / Beállítások / Általános beállítások / Kezdõlap / Aktuális oldalak használata. Vagy csak simán ugyanoda beírod a beállítani kívánt oldalak linkjét, függõleges vonallal elválasztva.

Sland
Azt meglehet valahogy oldani hogy amikor megnyílik a firefox akkor 2 lap jelenik meg egybõl : mondjuk a google meg a sg.hu???
HA igen akkor pls mondjátok már meg h hogyan.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Hali!

Igaza volt Sil78 ff gurunak a middle beállitásal müxik a saját auto scroling beállitásal nem, viszont ezzel a beálitásal a flash fxp nem müködik..........ááá kész vagyok mind1 ennél fontosabb!Köszönöm szépen a gyors segitséget
Automatikus egérgörgetés? Mire gondolsz? Egyáltalán nem mûködik a görgetés a foxban? Nekem wop 49-esem van, a drivere ugyanaz, és kb egy hónappal ezelöttig wop 35-öm volt nekem is. A görgetés az nálam megy, csak ami nagyon zavar, hogy nem az egérkurzor alatti területet görgeti mindenképp, hanem, ahova a billentyûzetkurzom mutat. Pl. most itt gépelem be ezt a szöveget, így csak ebben a kis beviteli ablakban lehet görgetni, akárhol áll is a kurzor. Ha kicsit lejjebb akarom görgetni a topic ablakát, hogy visszaolvassak az írások közt, akkor elösször ki kell klikkelni a beviteli ablakon kívülre, majd lehet görgetni, végül, az újabb pötyögéshez megint bele kell klikkelni az ablakba. Ez nekem nagyon idegesítõ, mivel ie-ben egyszerûen csak a a beviteli ablakon kívülre állok a kurzorral, és lehet görgetni az egész topicot. Akár úgy is gépelhetem tovább az üzenetet, ha a beviteli ablak nincs a képernyõn (vakírás<#smile>) Erre állítási módot se az egér driverben (bár ha az ie-ben jól megy ez, akkor nem is okk kell keresni), se foxban, se fox kiterjesztések közt nem találtam eddig.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Az internet explorernél müködik a flash fxp-nél is csak ff-nél nem.MInden jól van beállitva egyébként a-4 tech wop 35-ös egerem van egyszerüen nem reágál a rá!!Mi lehet a gond???????
NuCLEARScoRp
Nem lepõdnék meg ha az elsõ évfordulóra idõzítenék a megjelenést! <#eljen>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Sil78
Az egered programjának a beállításai közt nézd meg, mire van állítva a görgõ. A legbiztosabb a "middleclick", úgy mûködnie kéne.

Sziasztok van egy problémám hátha tudtok segiteni.

Szóval az automatikus egérgörgetés nem muködik a FF alatt mindenhol tudom használni csak a böngészönél nem !Beálitásnál ki van pipálva mégsem müxik.Miért nem????
viszont msot halasztva kcsiit a reisnt mert a elvegõbe lóg egy asus 6800gt vásárlás és addig nem akarom ujrarakni ha tényleg megveszem elég nekem egyszer szarakodni vid kártya driverekkel 😊

nem, soha nem néztem mgé extet thudnerbirdhoz, levél megnéz, thudnerbird kiakpcs, én csak erre hazsnálom ezt is amx naponta egyszer vagy kétszer 😊

Sil78
Akkor mindegy. Még egy Minimize to Tray-t se használsz hozzá?

oks nekem nem gond csak emgjegyeztem, de akkor ezek szerint ha kiterjesztések nemjátszanak be (pl thudnerbirdnél és a verzio csak ott lesz más) akkor tök mind1 mi a verzió nem?

Sil78
Hát, ha a kiterjesztéseket is lementeted vele, akkor ugyanannak kell lennie a verziónak. Én ugyan nem használok MozBackup-ot, de a FAQ-ja ezt írja. MozBackup-nál asszem az install után kell visszaállítani, és felülírja a profilt (vagy lehet újat csinálni).

Nem olyan nehéz ám újratelepíteni a kiterjesztéseket, ha megvannak hozzá a telepítõcsomagok, mert többet is lehet egyszerre telepíteni (1 mozdulat az .xpi fájlokat belehúzni az egérrel a Firefox ablakába, vagy pl a Local Installnál is lehet többet egyszerre kijelölni).

Sil78
Megint másképp: / (vagy ', de akkor csak a linkek szövegében keres).

Tervezett FF 1.5 dátumok:

beta 1: szeptember 8.
beta 2: október 5.
release candidate 1: október 28.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

még egy krédés hogy akkor ezzel a mozbackup-al is az isntall elött kell viszaállitnai majd a dolgokat vagy ezt már elég utána is? ja és hogy az bekavarhate hogy nekem smot thudnerbird 0.9volt feltéve (nem volt ugy auto updat eén meg nem is tudtam hogy van új 😛) akkor az bekavarhat ha amjd újonnan az 1.0.6-t teszem fel és abba rakom vissza a backupot?