Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõször a geci wörd, mostmeg ez a foslé
szúszá
szóval beraktam oda ahova mondtad, megnyitom a böngészõt, kihúzom a könyvjelzõt oda a sávba, egy pillanatra 2 sávba szétugrik, aztán hirtelen megint összemegy egy sávra... :S
mi a lófaszt csináljak vele,hogy végre mûködjön?
Macskás skin frissités kavart be,töröltem és jo.
Igaz firefox téma valamié megmaradt de megjavult😛
Ujrainditottam ahogy kérte,és ez jött be :|firefox
Már kéccer uninstaláltam,töröltem a maradékot a program files mappábol,regcleaner-el is kitakaritottam a bejegyzését és mindig ilyen marad😞
These are my friends, see how they glisten...
Szélesíteni szerintem nem kell, majd elvileg automatikusan megcsinálja (legalábbis szerintem ez olyan, hogy nem egy sorba fogja õket rakni, hanem egy dobozszerûségbe, azaz ha nem fér ki, akkor több sorba tördeli).
illetve utána hogyan tudom szélesíteni?
megcsináltam a C:\Program Files\Mozilla Firefox\defaults\profile\chrome mappába az
userChrome.css fájlt (a userChrome-example.css írta hogy oda kell rakni), de nem látok változást semmiban... :S
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Valaki tudja,hogy kell a könyvjelzõnél az elválasztást visszavonni?
/* Multi-row bookmarks toolbar */
#bookmarks-ptf {display:block}
#bookmarks-ptf toolbarseparator {display:inline}
Nem tudja valaki megmondani,hogy lehet-e vastagabbra venni a Könyvjelzõ eszköztárat? Mert nem férnek el a kipakolt kedvencek és ilyen lenyitható filre rakja õket... :S
A probléma megoldódott.
Az egértelepítésben volt a hiba.
Üdvözlettel: gy?jt?
A Firefox 1.0.6-os verzióját használom.
Az operációs rendszert a közelmúltban cseréltem (Windows WP Prof_SP2)
Azt tapasztalom, hogy a böngészõ azóta lelassilt, pontosabban az egér utasítása után "gondolkodik", de 10-20 másodperccel késõbb végrehajtja az utasítást.
Mi lehet a gond?
Üdvözlettel: gy?jt?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
csak egy kérdés: sebesség grafikon ala flashget ebben van-e? (és ha van be lehet itt is rakatni a dropbox-ba ha épp megy egy letöltés?)
Itt egy bõvebb leírás róla!
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
amugy ez is tud több szálon tölteni? flashgethez viszonyitva tud legalább anyit mint az? 😊
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
Mostanába azt tapasztalom ,hogy bezárom a FF és legközelebb amikor + akarom nyitni nem indul valószínû beragadhat,mert a folyamatok listáján aktív,csak úgy tudom elinditani,ha elindítom a Windows feladatkezelöt és kitörlöm a folyamatok közül.Pedig én már bezártam a FF elvileg nem szerepelhet ott!!!Amig onnan kinem szedem addig sehogy se tudom elínditani............Miért ????Mi lehet a probléma forrása???A szokásos X gombal zárom be!!!Tapasztalt valaki ilyesmít???
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
HA igen akkor pls mondjátok már meg h hogyan.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Igaza volt Sil78 ff gurunak a middle beállitásal müxik a saját auto scroling beállitásal nem, viszont ezzel a beálitásal a flash fxp nem müködik..........ááá kész vagyok mind1 ennél fontosabb!Köszönöm szépen a gyors segitséget
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Szóval az automatikus egérgörgetés nem muködik a FF alatt mindenhol tudom használni csak a böngészönél nem !Beálitásnál ki van pipálva mégsem müxik.Miért nem????
Nem olyan nehéz ám újratelepíteni a kiterjesztéseket, ha megvannak hozzá a telepítõcsomagok, mert többet is lehet egyszerre telepíteni (1 mozdulat az .xpi fájlokat belehúzni az egérrel a Firefox ablakába, vagy pl a Local Installnál is lehet többet egyszerre kijelölni).
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."