19494
  • Attila56
    akkor sem jó :S
  • Cat 02 #5357
    hali
    eddig votl flashget em és jó volt a flashgottal most raktam fel valamui új flasgGet et (talán9) és ha rákattolok h letöltés flashgottal akkor nem nyílódik meg a flashget :(
    érthető ? :) :D
  • kissadamvikt
    Lenne 2 kérdésem...
    1.Beállítom h ahol kell felhasználói név és jelszó jegyezze meg és jelentkezzen be autómatikusan de nem csinálja
    2.Miért nem tudok ilyen "gyorsindító gombot" csinálni mint régen oda ahová a webcímet kell beírni az alá miért nem bírok betenni?
  • Sil78
    Nincs, de a firefox.hu-n össze van gyűjtve pár magyarított kiterjesztés, és az itteni kiterjesztésekkel foglalkozó topic eleje felé is volt egy olyan rész, ahol összegyűjtöttünk anno pár kiterjesztést rövid ajánlóval.
  • fery02
    Van olyan oldal, ahol meg lehet nézni az osszes létező kiegészítést magyarul? Vagyis olvasni róluk.
  • kissadamvikt
    köcce
  • Sil78
    Szerintem azért, mert az Eszközök / Beállításoknál az Adatvédelem fülön bejelölted azt, hogy törölje a személyes adatokat a Firefox bezárásakor, meg azt is, hogy törlés előtt kérdezzen.
  • ProGabe #5351
    vedd ki a pipát a beállítások/adatvédelem fül személyes adatok részének a "szem adatok törlése ff bezárásakor" elől
  • kissadamvikt
    Hi all! Miért jelenik meg minden egyes FireFox bezárásnál ez a kis ablak???:
  • Sil78
    Vannak az about:config-ban ehhez preferenciák. Alapvetően kétfajta preferencia van: függőleges és vízszintes görgetésre. A függőleges görgetéshez kapcsolódóak mousewheel.módosítógombneve.típus felépítésűek, a vízszinteshez pedig mousewheel.horizscroll.módosítógombneve.típus.
    A típus lehet háromfajta: action, numlines és sysnumlines.
    Az action egész típusú, és mindig azt határozza meg, hogy mit is csináljon a görgetés hatására. Lehetséges értékei:
    0 - adott számú sorral való görgetés (sorok számát lásd numlines)
    1 - dokumentum lapozása oldalanként
    2 - előre/hátra lépés az Előzmények közt
    3 - szöveg nagyítása/kicsinyítése

A numlines értéke, mint már említettem, azt adja meg, hogy hány sort görgessen egyszerre (persze ha az azonos kezdetű action értéke 0 és a sysnumlines hamis).

A sysnumlines pedig igaz vagy hamis lehet, azt határozza meg, hogy az operációs rendszer beállításait használja-e a numlines értéke helyett.

A módosítógomboknál értelemszerűen a withnokey az, amikor mindenféle gomb lenyomása nélkül görgetsz.
  • urbijoe
    ténleg, kösz
  • zvaragabor
    Ez a beállítás azt jeleti, hogy ha ki van pipálva, akkor ha kattintasz 1x a görgövel bármelyik weblapon, akkor megjelenik ott egy nyíl, és ha le vagy föl viszed a kurzort, akkor mozog az oldal abba az irányba, ha tud. Próbáld ki.

A gördítés mértéke meg szerintem böngészőfüggő.
  • urbijoe
    mért van az ,hogy az egér exproler-ben gyorsabban görgeti a lapot mint firefox-ban pedig a windows-ban vam beállitva 6-os ra
  • urbijoe
    ez a beállitás mit takar?

• Met
    sehova, a Mozbackup indításakor a restore-t kell kiválasztani és megadni neki a file elérési útját
  • CUCLI
    thx. a kapott .pcv filet majd hovakell másolni ha odakerül a sor?
  • Met
    Mozbackup
  • CUCLI
    a kedvenceket ,h lehetne kimenteni az ffből ,h köv winpakolásnál ne kelljen eljátszani a 15perces fav összegyűjtést?
    Köszönöm a válaszokat.
  • zvaragabor
    Megvan, a backup mappában megvannak. Köszi szépen.
  • Sil78
    A többi beállításod megvan, csak a könyvjelzők tűntek el, és mindezt úgy, hogy nem csináltál új profilt? A könyvjelzőket is a profilodban tárolja (XP esetén C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles), egy bookmarks.html nevű fájlban (van egy bookmarks.bak is, de az az utolsó könyvjelző hozzáadása előtti állapot). Először is nézd meg, ez a fájl megvan-e. Ha nincs, akkor a bookmarkbackups mappában keresgélj, oda mindennap csinál róla biztonsági mentést, amit vissza tudsz másolni.
  • zvaragabor
    halihó. Érdekes dolog történt ma. Eltűntek a könyvjelzőim. Az összes. Futtattam a Spy Sweeper-t, és eccercsak újraindult a gép, és eltűntek a könyvjelzőim. Tud valaki valamit ezügyben?
  • urbijoe
    köszi
  • Sil78
    Van egy olyan kiterjesztés, hogy Bookmark Duplicate Detector, azzal rá lehet kerestetni a duplán szereplőkre és töröltetni vele.
  • Sil78
    Ez a te igényeidtől függ, próbálgasd, mi jön be. Van egy halom kiterjesztés (pl Sage, infoRSS, stb), vannak külső olvasók, webes aggregátorok, de én pl maradtam a sima élő könyvjelzőknél (beraktam őket egy mappába a Könyvjelző Eszköztárra), az is tökéletesen használható, gyors és egyszerű megoldás.
  • cooldoc
    Saját. És Netvibes a csúcs!
  • urbijoe
    azt hogy lehet beállitani,mikor inportálok könyvjelzőket file-bol
    akkor ne rakja be duplán hanem csak az ujakat?
    Milyen RSS olvasót használtok Firefoxnál? Vagy jobb ha külön olvasót használok?
  • fery02
    Van olyan kiterjesztés a 2.0-ás verzióhoz, hogy flash játékokat tudjak letölteni?
  • Sil78
    Az, amit IE-ben "Ideiglenesen letöltött Internetes fájlok"-nak hívnak. Eszközök / Személyes adatok törlése.
  • Attila56
    mi az a gyorsítótár?
    Az hol van?
  • Sil78
    Én Filterset.G-t használok pár saját szűrővel kiegészítve, de pl Ajnásznak van egy kifejezetten magyar oldalakra szabott szűrőlistája, ami letölthető az oldaláról.
  • Sil78
    Mármint itt az SG-n? A Gyorsítótárat próbáltad már üríteni?
  • Attila56
    #5316-hszre válaszoljatok,PLEASE
  • Picar77
    #5311?
  • Doma #5323
    OMG ilyen alap dologra nem is gondoltam
    Hálás köszönet
  • Sil78
    A parancsikonján jobb egérgomb, Tulajdonságok?
  • Doma #5321
    Sziasztok.

Olyan problémám lenne, hogy a minap volt egy rendszer/netkapcsolat fejreállásom, amit a firefox nagyon megsínylett. Eltűntek a könyvjelzőim és a böngésző ablak azóta nem hajlandó teljes méretben megnyílni. Backupom volt szóval leszedtem a firefoxot és újrarkatam(egyedül registryt nem takarítottam). Minden megvan minden működik egyedüli hiba hogy még mindíg nem hajlandó teljes méretben indulni :(
    Egy about:config ide vonatkozó sor jól esne, mert a böngésző egyéb módon elérhető beállításainal nem találtam semmit.

Köszi előre is!
  • Newfronter
    Microsoft Firefox
    Itt az egyik feature: RSS (Real Simple Sex)
  • SamFisher22
    srácok mitől van az, hogy a firefoxom nem szed full sávszéllel? (nem a szerverrel van gond, mer' bevágom flashgetbe a letöltenivalót és jön szépen) tűzfalon megnéztem, hol 40KByte hol 250KByte /sec mozillával.. akkor hogyisvanez?