19494
-
#5398 Hi! Firefox 2.0-val, vagy valamelyik kiterjesztéssel nem lehet olyat csinálni, hogy blokkoljon egy bizonyos oldal betöltését? -
#5397 A cachet figyelmen kívül hagyva frissítetted. -
#5396 OMG
jó lett, köszi
elmondod mi volt ez? felül nem találtam ilyen parancsot -
#5395 Ctrl+F5? -
#5394 nem tudom hova kéne írnom :\
firefoxból 2-3 napja szarakodik az sg, a pontos problémát lásd a képen:
http://kepup.extra.hu/?sg.jpg
szóval ie-ből meg működik rendesen :S
mit kéne beállítanom ffx-ben, vagy mi állítódott el?
plz help -
DeadManWalking #5393 Ah,köszönöm szépen -
#5392 Igazad van, de gondoltam hátha valaki kisegít!
Amúgy tényleg, még nem használom egy fél napja sem, de már most jobban tetszik mint az IE... -
#5391 Eszközök / Beállítások / Adatvédelem, Sütik megtekintése. (Egyébként nem törli automatikusan a Gyorsítótár ürítése a sütiket, hacsak nem vetted ki a pipát a "Jóváhagyás kérése..." elől a személyes adatok törlésénél.) -
DeadManWalking #5390 Úgy értem az gyorsítótár ürítése törli a sütiket is. -
DeadManWalking #5389 A 2. pontot hogyan tudom megtenni?? -
DeadManWalking #5388 Köszi,megpróbálom. -
#5387 1. Gyorsítótár ürítése
ha ez nem segít, akkor:
2. az oldalról származó sütik törlése. -
#5386 Tűzfal? -
DeadManWalking #5385 Sziasztok!
FF2.0-ás van a gépemen mindenféle kiterjesztés nélkül,a freemail-re nem tudok bejelentkezni,(iwiw,egyéb oldalak működnek.)
Van ötletetek mi lehet a probléma? -
#5384 Kösz! -
Newfronter #5383 Elég. -
#5382 Nekem még az 1.5-ös van fenn. Ha fel akarom rakni a 2.0-t, akkor elég ha ráinstallálom az előbbire? Megmaradnak a könyvjelzőim - persze készítettem backup-ot - , a kiterjesztéseim és a beállításaim?
Köszi! -
#5381 köszönöm szépen -
#5380 Elég ráhúzni a .jar fájlt a Témák ablakra az egérrel (azaz nemcsak simán a Firefox ablakára, mint a kiterjesztéseknél), vagy ott a Mr Tech Local Install kiterjesztés, az ad pl a Kiegészítők ablakhoz csini kis gombokat a telepítéshez. -
#5379 mégse működik:(
valaki tud segíteni? -
#5378 oppá megvan :)
C:\Documents and Settings\Falhasználónév\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\yfuyk8zp.default\extensions\{a8dd47cf-239f-48c4-8379-e6b4cbafdcfa}\chrome -
#5377 csak egy kis keresgélés kellett volna. firefox.hu ingyen letöltheted, aztán az explorert ki is dobhatod, mert utána nem fog kelleni:)
Külön fájlként letöltött témát hová kell helyezni hogy a programban tudjam alkalmazni???????????????????? -
cooldoc #5376 Firefox 2 magyarul -
#5375 Hello!
A Firefox ugyebár olyan, mint az Explorer...ha jól tudom!
Én is szeretném kipróbálni, ezért segítene valaki, hogy mit tegyek fel/honnan szedjem le...
Előre is kössz! -
#5374 Hehe, lol, tetszik :) -
#5373 Ma találtam ezt a extensiont. Szerintem jópofa:)
Link -
#5372 Jaj, te egy isten vagy. De sokszor segítettél már nekem. Most is. Köszönöm szépen! :) -
#5371 Ha nyomsz neki egy Ctrl+F5-öt, akkor se hozza be az újat? -
#5370 #5366-os hozzászólásban ott a válasz kérdésedre. -
#5369 #5356 vki adni választ????? Köcce előre is -
Cat 02 #5368 upsz sztem ez béta volt mert maga a progi sincs fenn a gépen :D -
#5367 Hehe, érdekes dolgokat művel ez a 2.0-ás Firefox: People-n (egy közösségi oldal) raknék fel magamról új képet. Az előzőt törlöm, majd betallózom az új képet, és rámegyek hogy feltöltés. Feltölti, és a régi kép marad uyganúgy :) -
#5366 1. Sütik engedélyezve vannak?
2. De a Könyvjelző Eszköztárat ugye nem rejtetted el (Nézet / Eszköztárak)? És ugye a Könyvjelző eszköztár mappája nevű mappába rakod ezeket a könyvjelzőket, vagy ráhúzod a Könyvjelző Eszköztárra? -
#5365 Érthető, de a pluginját ugye nem telepítetted Firefoxhoz? FlashGot mellett ugyanis nem kell. -
#5364 Down them all beszteszt. -
#5363 Nagy méretű állományok letöltésére ajánlatos letöltésvezérlőt használni.
Egyik ilyen ingyenes program a Free Download Manager.
Hogy ezt Mozillából/Firefox-ból kezelni tudd, szükséged lesz a Flashgot kiterjesztésre. -
#5362 Használj letöltésvezérlől , pl Freshdownload -
samhun #5361 Hi
Sokszor az szokott a gondom lenne, hogy töltök mozillával valami nagyobb fájlt 500mb-2gb, és egyszer csak megáll. Ez vagy azért mert lefagy", vagy mert megszakad a net (sokszor szokott). Nem lehet olyat, hogy folytassa a letöltés magátol, és ne kelljen elölröl kezdeni? -
#5360 storno, véletlenül rájöttem -
#5359 tudom, hogy volt már róla szó, sőt még nagyon régen én is kérdeztem, de egyszerűen nem találom meg. Pár kulcsszóval kerestem a fórumban, de még hasonlót sem dobott ki.
Szóval kénytelen vagyok megint megkérdezni: hogyan lehet átállítani, hogy ne a füleken legyen a bezáró gomb, hanem egy közös legyen?
Előre is köszi!