19494
  • zvaragabor
    Hi! Firefox 2.0-val, vagy valamelyik kiterjesztéssel nem lehet olyat csinálni, hogy blokkoljon egy bizonyos oldal betöltését?
  • Malakai
    A cachet figyelmen kívül hagyva frissítetted.
  • Casillas
    OMG

jó lett, köszi
    elmondod mi volt ez? felül nem találtam ilyen parancsot
  • Malakai
    Ctrl+F5?
  • Casillas
    nem tudom hova kéne írnom :\
    firefoxból 2-3 napja szarakodik az sg, a pontos problémát lásd a képen:
    http://kepup.extra.hu/?sg.jpg

szóval ie-ből meg működik rendesen :S
    mit kéne beállítanom ffx-ben, vagy mi állítódott el?
    plz help
  • DeadManWalking
    Ah,köszönöm szépen
  • Japep
    Igazad van, de gondoltam hátha valaki kisegít!
    Amúgy tényleg, még nem használom egy fél napja sem, de már most jobban tetszik mint az IE...
  • Sil78
    Eszközök / Beállítások / Adatvédelem, Sütik megtekintése. (Egyébként nem törli automatikusan a Gyorsítótár ürítése a sütiket, hacsak nem vetted ki a pipát a "Jóváhagyás kérése..." elől a személyes adatok törlésénél.)
  • DeadManWalking
    Úgy értem az gyorsítótár ürítése törli a sütiket is.
  • DeadManWalking
    A 2. pontot hogyan tudom megtenni??
  • DeadManWalking
    Köszi,megpróbálom.
  • Sil78
    1. Gyorsítótár ürítése
    ha ez nem segít, akkor:
    2. az oldalról származó sütik törlése.
  • roblee
    Tűzfal?
  • DeadManWalking
    Sziasztok!
    FF2.0-ás van a gépemen mindenféle kiterjesztés nélkül,a freemail-re nem tudok bejelentkezni,(iwiw,egyéb oldalak működnek.)
    Van ötletetek mi lehet a probléma?
  • roblee
    Kösz!
  • Newfronter
    Elég.
  • roblee
    Nekem még az 1.5-ös van fenn. Ha fel akarom rakni a 2.0-t, akkor elég ha ráinstallálom az előbbire? Megmaradnak a könyvjelzőim - persze készítettem backup-ot - , a kiterjesztéseim és a beállításaim?
    Köszi!
  • nesto
    köszönöm szépen
  • Sil78
    Elég ráhúzni a .jar fájlt a Témák ablakra az egérrel (azaz nemcsak simán a Firefox ablakára, mint a kiterjesztéseknél), vagy ott a Mr Tech Local Install kiterjesztés, az ad pl a Kiegészítők ablakhoz csini kis gombokat a telepítéshez.
  • nesto
    mégse működik:(
    valaki tud segíteni?
  • nesto
    oppá megvan :)

C:\Documents and Settings\Falhasználónév\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\yfuyk8zp.default\extensions\{a8dd47cf-239f-48c4-8379-e6b4cbafdcfa}\chrome
  • nesto
    csak egy kis keresgélés kellett volna. firefox.hu ingyen letöltheted, aztán az explorert ki is dobhatod, mert utána nem fog kelleni:)

Külön fájlként letöltött témát hová kell helyezni hogy a programban tudjam alkalmazni????????????????????
  • cooldoc
    Firefox 2 magyarul
  • Japep
    Hello!
    A Firefox ugyebár olyan, mint az Explorer...ha jól tudom!
    Én is szeretném kipróbálni, ezért segítene valaki, hogy mit tegyek fel/honnan szedjem le...
    Előre is kössz!
  • fery02
    Hehe, lol, tetszik :)
  • neevous
    Ma találtam ezt a extensiont. Szerintem jópofa:)

Link
  • fery02
    Jaj, te egy isten vagy. De sokszor segítettél már nekem. Most is. Köszönöm szépen! :)
  • Sil78
    Ha nyomsz neki egy Ctrl+F5-öt, akkor se hozza be az újat?
  • Dj Faustus #5370
    #5366-os hozzászólásban ott a válasz kérdésedre.
  • kissadamvikt
    #5356 vki adni választ????? Köcce előre is
  • Cat 02 #5368
    upsz sztem ez béta volt mert maga a progi sincs fenn a gépen :D
  • fery02
    Hehe, érdekes dolgokat művel ez a 2.0-ás Firefox: People-n (egy közösségi oldal) raknék fel magamról új képet. Az előzőt törlöm, majd betallózom az új képet, és rámegyek hogy feltöltés. Feltölti, és a régi kép marad uyganúgy :)
  • Sil78
    1. Sütik engedélyezve vannak?
    2. De a Könyvjelző Eszköztárat ugye nem rejtetted el (Nézet / Eszköztárak)? És ugye a Könyvjelző eszköztár mappája nevű mappába rakod ezeket a könyvjelzőket, vagy ráhúzod a Könyvjelző Eszköztárra?
  • Sil78
    Érthető, de a pluginját ugye nem telepítetted Firefoxhoz? FlashGot mellett ugyanis nem kell.
  • ivjoe
    Down them all beszteszt.
  • Dj Faustus #5363
    Nagy méretű állományok letöltésére ajánlatos letöltésvezérlőt használni.
    Egyik ilyen ingyenes program a Free Download Manager.
    Hogy ezt Mozillából/Firefox-ból kezelni tudd, szükséged lesz a Flashgot kiterjesztésre.
  • Dark Angel 666
    Használj letöltésvezérlől , pl Freshdownload
  • samhun
    Hi
    Sokszor az szokott a gondom lenne, hogy töltök mozillával valami nagyobb fájlt 500mb-2gb, és egyszer csak megáll. Ez vagy azért mert lefagy", vagy mert megszakad a net (sokszor szokott). Nem lehet olyat, hogy folytassa a letöltés magátol, és ne kelljen elölröl kezdeni?
  • Yossarian
    storno, véletlenül rájöttem
  • Yossarian
    tudom, hogy volt már róla szó, sőt még nagyon régen én is kérdeztem, de egyszerűen nem találom meg. Pár kulcsszóval kerestem a fórumban, de még hasonlót sem dobott ki.
    Szóval kénytelen vagyok megint megkérdezni: hogyan lehet átállítani, hogy ne a füleken legyen a bezáró gomb, hanem egy közös legyen?

Előre is köszi!