19494
  • Sil78
    Azt nem tudhatom, járnak ide teljesen lámák is...
    Tűzfal kiengedi?
  • [Jakuza]
    Ennyire azert nem vagyok birka. :)
    Ezeket a lepeseket megcsinaltam mind.
  • Sil78
    Először a Vezérlőpult / Internetbeállításoknál a Kapcsolatok fülön állítsd be, hogy tárcsázzon, ha nincs kapcsolat, és legyen kiválasztva alapértelmezett kapcsolat is. Utána a Vezérlőpult / Felügyeleti eszközök / Szolgáltatásokon belül jobb egérgomb és Tulajdonságok a következőkön, és állítsd az indítás módját automatikusra: Távelérés - automatikus kapcsolódás kezelője, Távelérési csatlakozáskezelő, Tárcsázó. (Legalábbis remélem, ezek azok, kicsit nehéz beazonosítani őket az angol elnevezés alapján, és mivel nincs betárcsázós netem, nem tudom kipróbálni.)
  • [Jakuza]
    Otlete valakinek arra, hogy a Firefox miert nem tarcsazik be a netre?
    A Explorerrel semmi ilyen gondom nincs, az fel tud menni a netre csak a Firefox nem.
  • Sil78
  • bujdy4
    Sziasztok.Tegnap óta nem tudok könyvjelzőt el menteni.Mi lehet az oka?
  • bujdy4
    Sziasztok.Tegnap óta nem tudok könyvjelzőt el menteni.Mi lehet az oka?
  • Sil78
    Hát, ezek közül passz, sok olyanod van, amit nem ismerek közelebbről. De nem olyan sok, hogy ne lehessen egyenként végigpróbálgatni, letiltani, újraindítani...
  • Sil78
    AdBlock Plus, mindenféle reklámra...
  • ProGabe #5429
    ezzel pl csak akkor engedi a flasheket ha rákattintasz
  • magus
    nincs vmi addon firefoxhoz ami azt a kurva jamba.hu-t letiltja? akarmikor megjelnik az a szar elkezd uvolteni vmi meg szarabb hip hop csengohangot
  • stp4trick
  • Sil78
    Milyen kiterjesztéseid vannak? Ha beírod, lehet, hogy ki tudjuk szúrni, van-e köztük gyanús.
  • stp4trick
    na így elsőre mint a villám
    akkor most egyenként szórakozzak mindennel végig, hogy mi,lehet a gátló darab?
  • SamFisher22
    megvan. köszi
  • Sil78
    A Start menüben van hozzá külön parancsikon, vagy ha nincs, akkor Start menü / Futtatás: firefox.exe -safe-mode
  • Sil78
    Mondom Élő Könyvjelzők. Az alapból meglevő "Friss hírek" címe a következő:
    http://hu.fxfeeds.mozilla.com/hu/firefox/headlines.xml
  • stp4trick
    csökk módot hogyan tudom előcsalni?
  • roblee
    Kösz mindenkinek!
    Kipróbáltam a FEBE-t és tökéletesen működik, a teljes profilt menti.
    Örök hála!
  • SamFisher22
    ezt vágom Sil, de azt hogy lehetne megcsinálni, h rányomok a mappára, és egyből a hírek nyilnak le, nem pedig a weboldalak?
  • Sil78
    Elvileg a FEBE is tudja akár a teljes profilt is, bár nem próbáltam.
  • ProGabe #5417
    mozbackup
  • urbijoe
    és olyan kiterjesztés ami a teljes profilt menti?
    hogy ne kelljen mindig kimásolgatni
  • Sil78
    Van, pl a FEBE (Firefox Extension Backup Extension).
  • Sil78
    Sok mindentől, pl régi videokártya-driver, hibásan működő pluginek, bizonyos kiterjesztések... Nem tapasztaltál valami törvényszerűséget, mikor eszik sokat (pl ha sok flash animáció van az oldalon)? Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül) is sokat eszik? Mindenből a legfrissebb verzió van fent?
  • roblee
    Sziasztok!
    Tudtok olyan kiterjesztést az FF-hez, ami a kiterjesztésekről készít mentést?
    Köszi!
  • stp4trick
    azt vettem mostanság észre, hogy a ff elé sok memót, vagy cpu-t vagy 1xre mind2-t zabál, mitől lehet? nehezen is töltődik be és az oldalakat is lassan tölti, pedig már 4Mb-es a netem
  • Sil78
    Hát, ez úgy néz ki, a session-t is figyeli, elég reménytelen esetnek tűnik nekem.
  • Sil78
    Ha az IE is csinálja, akkor nem hiszem, hogy ez Firefox-hiba lenne. Írj valamelyik, az oldallal kapcsolatos topicba szerintem, ahova St is jár (pl "Mi kell az SG-nek"), hátha tud segíteni.
  • Sil78
    Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző Eszköztár. Azok a könyvjelzők jelennek meg amúgy a Könyvjelző Eszköztáron, amiket a "Könyvjelző Eszköztár mappája" nevű mappába teszel, vagy csak simán ráhúzol az egérrel a Könyvjelző Eszköztárra. Mappákat és Élő Könyvjelzőket is lehet ide rakni. Ez a bizonyos Friss hírek is egy Élő Könyvjelző, de újabbakat is csinálhatsz más oldalakról, ha feliratkozol rájuk (a Címsor jobb oldalán van hozzá egy narancssárga ikon azoknál az oldalaknál, ahol van ilyenre lehetőség, vagy az adott oldalon keress olyan gombot, hogy RSS vagy XML).
  • SamFisher22
    sziasztok! a friss hírek rész eltűnt nekem a keresősáv alatti sorból. nem tudjátok hogy hogy lehetne visszavarázsolni?
  • samhun
    csa
    kösz a freedown managert.
    de nemjo, amikor flashgetet hasznaltam, akkor csak nehaynat sikerül leszednem, mert ien flashos izés az oldal, és az oldal php / html eket szedi le, nem a fájlt.
    pl ez: http://files.filefront.com/Call%20of%20Juarez%20%20%20Multiplayer%20Demo/;5460931;;/fileinfo.html
    hogy szedjem le?
  • Attila56
    Sziasztok.Ha törlök egy topicot akkor ezt írja ki hosszú listában(Firefox legújabb verzióját használom de még az ie.-nél is ez van :S):

Ehhez az XML-fájlhoz nem tartozik stíluslap-információ. A dokumentumfa az alábbi.

<rss version="0.91">

<channel>
    <title>SG.hu - !!!SEGÍTSÉG!!!</title>
    <link>http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1040759332</link>
    <description>!!!SEGÍTSÉG!!!</description>

<item>
    <title>2007.01.25. 18:04 - zoolee (#23466)</title>
    <link>http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1040759332</link>
    <description>Ja jóó...Ok vágom...Sorri elnéztem....</description>
    </item>

<item>
  • XRV
    hőőh köszi :D
  • Dj Faustus #5404
    Van
  • XRV
    Ma láttam az egyik havernál az IE7 et és ott volt valami thumbnail féleség. Van ilyen a FF-nek?
  • Dj Faustus #5402
    Keress a téma leírásának alján egy all previous releases linket.
  • desigo
    Honnan tudok témákat letölteni 1.5-höz?

csak 2-höz találok...
  • desigo
    ezt nekem is csinálta párszor...
  • via_mala
    Addblock Plus