Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Üdv!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nézzétek már meg firefox-ban, hogy megjelenik-e a felsõ flash animáció, mert nekem most momento nem, de ie-ben igen. Valszeg a firefox kavar be. Szóljatok, hogy látjátok-e vagy nem.
Az Adblock-ban engedélyezni akartam újra valamit, és valószínûleg mellényomtam, mert a következõ történt: az Eszközök fül alól eltûnt az Adblock, a Kiterjesztések meg nem akart megnyílni, a jobbgombos menü is igen lerövidült (alapra)...
Safe módban meg tudom nyitni a Kiterjesztések ablakot, de minden inaktív benne, és sehogysem tudom feléleszteni õket.
Valakinek valamilyen ötlete, helpje?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nincs szerencsém a Firefox-szal, pedig már nagyon sok - e Fórumban kiragozott - elõnyét megtapasztaltam.
Most, hogy az op. rendszer cseréje miatt újratelepítettem, egyik probléma jön a másik után. Most éppen szokatlan lassúlást - idõnként lefagyást - tapasztalok a böngészõ mûködésében.
Van olyan beállításból eredõ hiba, amely a fenti zavart okozhatja?
Üdvözlettel: gy?jt?
Nálam csak a Win/System-ben van az npwmsdrm.dll
Az említett plugin mire jó a Firefoxban(WMP hez kapcsolódik?)
van egy olyan gondom, hogy:
amikor rákattolok a mozillára, automatikusan rámegy a netre!!!! és nekem ez így nem lenne jó, hanem úgy kellene, hogy kijön a csatlakozás gombocska, és utána lehessen csatlakozni.. egyébként eddig így volt, aztán megszûnt létezni.... foggalmam sincs hogyan, de jó lenne mindenesetre visszaállítani!
hátha valaki tudja, hogyan kell. elõre is thx
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Talán érdekelhet a Win Media Player-rel kapcsolatban valakit az alábbi esetem:
Telepítettem egy Microsoft játékot(1999!)A progi a WMp-be is felrakott egy dll-t(NPDSPLAY.DLL)
A Firefox-al a T-Online oldala az user azonosító adatok beírása után elszált,a hivatkozás a fenti file volt a hibaüzenetben.Minden mást megnyitott egyébként.
Töröltem a file-t (a WMP müködik)Az oldalt újra be tudom tölteni.
(Csak ennyi)
Hano
Ez mi a szent sz@r?
Kiterjesztés frissítés után lett ilyen, meg a fraps-et raktam még fel, de nem hiszem, hogy az kavart volna be.
A Firefox 1.0.6 verzióját telepítettem a közelmúltban.
A program egy lap megnyitása és/vagy zárása során hibaüzenetet küld:
"Cannot Create DirectShow Player"
A hibaüzenet a "nspdplay" nevû ablakban jelenik meg.
Van valainek ötlete a problémával kapcsolatban?
Üdvözlettel: gy?jt?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Dehogynem, a TinyUrl Creator, csak ez nem a href.hu-t használja, hanem az eredeti tinyurl.com-ot.
Egyébként ha már a kilométeres webcímeknél tartunk, van egy Open Long Url nevû kiterjesztés is, ami a több sorba tördelt webcímeket tudja megnyitni (bár ez inkább Thunderbirdben jöhet jól, mert ilyen fõleg emailekben szokott elõfordulni).
Hadd kezdjem egy kérdéssel, létezik-e valamilyen kiterjesztés arra, hogy a kilométer hosszú webcímeket emberi fogyasztásra alkalmas rövidebb formába lehessen alakítani, olyan href.hu módon?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Na akkor off vége
én mongyuzk az ellentét vagyok, valahogy tudatalattian abból indulok ki hogy amit én értek azt másis ebbõl kifolyólag pl anno ált isk-es unokatesómnak a másodfokú egyenletét simán elkezdtem emgoldani mátrix-al és csodálkoztam miért nem érti 😄
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!