Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
These are my friends, see how they glisten...
Elõre is Köszönöm !
arra kell figyelni, hogy ha a reinstall után más lesz a neve a meghajtónak, ahol a profilok vannak, vagy más bejelentkezési nevet választasz a windowsban, akkor az MEGHAJTÓ:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNÉV\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\PROFILNEVE\chrome\ könyvtárban lévõ chrome.rdf-ben át kell írni a régi elérési útvonalakat az újra, egyébként nem fog menni semmi (egyszerû find&replace)
a lényeg röviden: ha nem egyezik a régi és az új elérési út akkor csere...
nekem mûködött ezután minden.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
C:\Program Files\Mozilla Firefox mappa;
C:\Documents & Settings\Felh.neved\Application data\Mozilla mappa
És még csinálj egy backup-fájlt is a MozBackup nevû progival, és amit létrehoz pcv fájlt, azt kell majd kiirnod..És ha az elsõ két mappa visszamásolása után nem mûxik, akkor ugyanezzel a progival vissza tod állítani a mentett profilt..
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
1. switch proxy +3mp
2. RIP +1mp
3. adblock +1mp
1.-t kilõttem, de a másik kettõre szükségem van...
az van hogy az összes böngészö amit használok az ledob bizonyos oldalat mikor beirom ledobja a böngésût (kb két hete vettem észre)minden reklámot(spy bot) minden káros dolgot töröltm 6 futtattam a virus irtot (nod32)
nincs semmi ötletem ily volt például a bkv.hu és az otp.hu
fontos segítsetek help me
[email protected]
elöre is köszi
-
prog.hu
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
(btw, már megint 1 perc mire feljön egy popup, semmit nem állítgattam...)
Eszközök --> Beállítások... --> Haladó --> Böngészõlapok
új lapon:
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Tapasztalt-e gyorsulást az oldalak betöltésénél?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Történt baj! El akartam indítani a FF-t és kiírt vmi szart hogy ezzel a profillal nem tudja megnyitni. mondom a***d. nyomogattam ott össze-vissza de semmi. mondom akkor profil törlése. akkor megkérdezte hogy meg akarom-e tartani a fájlokat. monom igen. le is törölte a default profilt. elindult de sajnos elszállt az összes könyvjelzõm. Vissza lehet valahogy hozni?
Ja, és mostmár safe-módban sem látszanak a kiterjesztések.