19494
-
#5518 A profilod helyét XP alatt lásd #5471. Vistában pedig C:\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\ lesz. A kettő között másold át a fájlokat. (Skype-ot nem használok, úgyhogy nem tudlak felvenni.) -
#5517 Ja tudni kell hogy vistába akarom xp böl! -
#5516 Valakit aki pro a fox dolgaiban megkérhetek,hogy vegye fel velem a kapcsolatot mert nem tudom a könyvjelzöimet importálgatni sehogy se akármelyik dolgot probálom !Lusta vagyok én erre oldjátok meg nekem kéééérem!!! Mondjuk skypen vegyen fel a mester:megasanyi
Köszönném -
xino #5515 Köszi szépen Silke! Elnéztem, a mező alján Keresőszolg.ke... van, rá sem katt, mert az biztos keresése, nahát, égés ez a javából. -
#5514 2.0-tól már nem kell hozzá kiterjesztés, ha lenyitod a keresőmezőt, van legalul egy olyan, hogy Keresőszolgáltatások kezelése... -
xino #5513 KÉRDÉS - KÉRÉS : a keresőszolgáltatásokat hogyan lehet törölni? Régen, emlékszem volt valami kis kiterjesztés, amivel le-fel mozgatni lehetett őket, ill. törölni is. Köszi előre is a segítséget. -
#5512 megjavult.egyik program bekavart neki,elvan szedve,így helyreállt.thx -
#5511 Ha lehet, először arra válaszolj, amit kérdeztem. -
#5510 nem semmi,söt az egész gép befagy,mikor mozillában ezt csinom amit leirtam,de más program semmi más nem csinálja.reinstal ? -
#5509 Be van állítva, hogy ha egy linkre kattintok akkor új lapon nyíljon meg, mostanában némelyik linkre kattintáskor bevillan a desktop, az oldalt betölti azzal nincs gond csak zavar ez a villogás.
pl. a #5508-ban a linkre villog, itt a fórumban ha a kedvencek között kattintok egy topic címére nem villan, googlében is villan.
ez miért van? -
#5508 A javascripthez nagyon nem értek, de Brendan Eich (a javascript megalkotója) nekik dolgozik, szóval csak tudják... (Laikusként én még azt sem egészen értem, hogy jön a script tag a javascript Script object támogatásának megszűnéséhez. Néztem referenciát is, de nem volt egyikben sem ilyen objektum. Ja, és itt a bug, hátha mond valamit.) -
#5507 A memóriahasználat és/vagy a prociterhelés megugrik ilyenkor? Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül indítva) is csinálja ezt? -
#5506 A #625 körül volt ez új, bár akkor még elég szkeptikus voltam vele szemben. De használják elég sokan. Ha van pl FasterFoxod, vagy állítgattad az about:configban ezeket a preferenciákat, akkor valószínűleg nem fogsz különbséget észlelni. -
#5505 ezt használlta már valaki?
és ha igen akkor jo? -
#5504 Milyen RSS olvasó ajánlott Firefoxhoz?
(jó, gyors, okos legyen) -
#5503 Az lenne a gondom,hogy most pl ezen az sg-s oldalon vagyok,mellete betöltödik egy oldal,és hirtelen az egész firefox fagy,aztán mikor egyszercsak betöltödik az oldal,elszáll a fagyás,ezt mindig megcsinni,mikor egy oldal betöltödik,de értitek,csak ugy hirtelen.Mi lehet a probléma ? [hétvégén ráérek tisztogatok] -
#5502 "Illetve az előbb elfelejtettem kérdezni, hogy erről a motorról hol találok valami értelmes leírást?"
Itt, illetve a róla hivatkozott oldalakon.
"A Minefield-et tesztelgetted?"
A Minefield a Gran Paradiso előzetes "trunk" kiadásai. Bővebben.
"bár az Ajaxos alkalmazásokkal nem volt kibékülve"
Ja ezért:
The non-standard JavaScript "Script" object is no longer supported.
Forrás
De mire készülnek ezek? Az XHTML 1.1-ben benne van a <script> tag! -
MasterJay #5501 Illetve az előbb elfelejtettem kérdezni, hogy erről a motorról hol találok valami értelmes leírást? -
MasterJay #5500 A Minefield-et tesztelgetted?minefield
Melyik a jobb?
-
#5499 Én a Gran Paradiso-t (Firefox 3.0 Alpha 2) tesztelgettem . A Cairo motor tényleg sokat dobott az egészen, és bár az Ajaxos alkalmazásokkal nem volt kibékülve (a 2.0-ás széria, az IE, Opera böngészőkön működött), de drukkolok neki. -
MasterJay #5498 Sziasztok!
Látta már valaki az új Firefoxot(Minefield)? -
#5497 Mondok egy másik megoldást Firefoxban: Könyvjelzők/Könyvjelzők rendezése -> A megnyíló ablakban Fájl/Exportálás -
#5496 Nincsenek feltüntetve a rejtett könyvtárak.
Az Application Data az. -
#5495 Melyikben vannak a konyvjelzöiiiiim???? -
#5494 Nincs nemtalálom!!!!nekem nincsolyan mappám amit irtatok!! -
#5493 nah csak összeszenvedtem de nem volt egyszerű:)
kivágás-beillesztés
ez segített:) -
#5492 És ha ráhúzod őket a Könyvjelző Eszköztárra az egérrel, akkor se? -
#5491 #5471. -
#5490 Hello
Most iserkedek a Firefoxal és kellenének nekem a konyvjeltök!mondjátok ell nekem hol vannak!!köszi -
#5489 Nem sikerül a könyvjelzőket visszatennem a könyvjelzők eszköztárak mappájába.
Ha importálom fájlból a könyvjelzőket akkor csinál egy új mappát aminek ugyanaz a neve( könyvjelzők eszköztárak mappája)
de nem abba a mappába rakja ahova kellene:( -
#5488 2.0.0.1 =) -
#5487 A Password Exporter kiegészítés segít rajtad.
-
#5486 jee köszi. még jó hogy hülye próba lévén csináltam egy akyyys könyvtárat sé belemásoltam a dos tartalmát, igy megvolt egy biztonsági másolatom , és most visszaállt a rend:) -
#5485 Passz, én az AdBlock Plus 0.5.x-et használom, nem a 0.7.x-es szériát... (Ez két külön kiterjesztés.) -
#5484 Köszi amúgy érdemes használni? -
#5483 Ez egy kiegészítő az Adblock Plus 0.7.x kiterjesztéshez. Segít a szűrőfeltételek létrehozásában, pl a szöveges hiredetések ellen. -
#5482 Adblock plus :element hinding helper 1.0
Ez mit csinál? -
#5481 A fájlokat ne bántsd. Könyvjelzők importálása: Könyvjelzők / Könyvjelzők kezelése / Fájl / Importálás.
Profilok közötti választás a Profilkezelőben lehetséges, azaz becsukod a Firefoxot, és a Start menü / Futtatásba beírod, hogy firefox.exe -p (de szokott lenni hozzá külön parancsikon is a Start menüben). Ha ott sem jelenik meg a többi profil, akkor hozz létre egy új profilt, és a létrehozása során ne teljesen újat csinálj, hanem válaszd ki a meglevő profilmappák közül, amelyiket akarod, és akkor felismeri majd. -
#5480 Akarom mondani #5471. Bocs. -
#5479 Nem lettem okosabb!