19494
  • Sil78
    A profilod helyét XP alatt lásd #5471. Vistában pedig C:\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\ lesz. A kettő között másold át a fájlokat. (Skype-ot nem használok, úgyhogy nem tudlak felvenni.)
  • 128bit
    Ja tudni kell hogy vistába akarom xp böl!
  • 128bit
    Valakit aki pro a fox dolgaiban megkérhetek,hogy vegye fel velem a kapcsolatot mert nem tudom a könyvjelzöimet importálgatni sehogy se akármelyik dolgot probálom !Lusta vagyok én erre oldjátok meg nekem kéééérem!!! Mondjuk skypen vegyen fel a mester:megasanyi
    Köszönném
  • xino
    Köszi szépen Silke! Elnéztem, a mező alján Keresőszolg.ke... van, rá sem katt, mert az biztos keresése, nahát, égés ez a javából.
  • Sil78
    2.0-tól már nem kell hozzá kiterjesztés, ha lenyitod a keresőmezőt, van legalul egy olyan, hogy Keresőszolgáltatások kezelése...
  • xino
    KÉRDÉS - KÉRÉS : a keresőszolgáltatásokat hogyan lehet törölni? Régen, emlékszem volt valami kis kiterjesztés, amivel le-fel mozgatni lehetett őket, ill. törölni is. Köszi előre is a segítséget.
  • Doomista
    megjavult.egyik program bekavart neki,elvan szedve,így helyreállt.thx
  • Sil78
    Ha lehet, először arra válaszolj, amit kérdeztem.
  • Doomista
    nem semmi,söt az egész gép befagy,mikor mozillában ezt csinom amit leirtam,de más program semmi más nem csinálja.reinstal ?
  • Met
    Be van állítva, hogy ha egy linkre kattintok akkor új lapon nyíljon meg, mostanában némelyik linkre kattintáskor bevillan a desktop, az oldalt betölti azzal nincs gond csak zavar ez a villogás.
    pl. a #5508-ban a linkre villog, itt a fórumban ha a kedvencek között kattintok egy topic címére nem villan, googlében is villan.
    ez miért van?
  • Sil78
    A javascripthez nagyon nem értek, de Brendan Eich (a javascript megalkotója) nekik dolgozik, szóval csak tudják... (Laikusként én még azt sem egészen értem, hogy jön a script tag a javascript Script object támogatásának megszűnéséhez. Néztem referenciát is, de nem volt egyikben sem ilyen objektum. Ja, és itt a bug, hátha mond valamit.)
  • Sil78
    A memóriahasználat és/vagy a prociterhelés megugrik ilyenkor? Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül indítva) is csinálja ezt?
  • Sil78
    A #625 körül volt ez új, bár akkor még elég szkeptikus voltam vele szemben. De használják elég sokan. Ha van pl FasterFoxod, vagy állítgattad az about:configban ezeket a preferenciákat, akkor valószínűleg nem fogsz különbséget észlelni.
  • urbijoe
    ezt használlta már valaki?
    és ha igen akkor jo?
  • Evin
    Milyen RSS olvasó ajánlott Firefoxhoz?
    (jó, gyors, okos legyen)
  • Doomista
    Az lenne a gondom,hogy most pl ezen az sg-s oldalon vagyok,mellete betöltödik egy oldal,és hirtelen az egész firefox fagy,aztán mikor egyszercsak betöltödik az oldal,elszáll a fagyás,ezt mindig megcsinni,mikor egy oldal betöltödik,de értitek,csak ugy hirtelen.Mi lehet a probléma ? [hétvégén ráérek tisztogatok]
  • Dj Faustus #5502
    "Illetve az előbb elfelejtettem kérdezni, hogy erről a motorról hol találok valami értelmes leírást?"
    Itt, illetve a róla hivatkozott oldalakon.

"A Minefield-et tesztelgetted?"
    A Minefield a Gran Paradiso előzetes "trunk" kiadásai. Bővebben.

"bár az Ajaxos alkalmazásokkal nem volt kibékülve"
    Ja ezért:
    The non-standard JavaScript "Script" object is no longer supported.
    Forrás
    De mire készülnek ezek? Az XHTML 1.1-ben benne van a <script> tag!
  • MasterJay
    Illetve az előbb elfelejtettem kérdezni, hogy erről a motorról hol találok valami értelmes leírást?
  • MasterJay
    A Minefield-et tesztelgetted?minefield

Melyik a jobb?
  • Dj Faustus #5499
    Én a Gran Paradiso-t (Firefox 3.0 Alpha 2) tesztelgettem . A Cairo motor tényleg sokat dobott az egészen, és bár az Ajaxos alkalmazásokkal nem volt kibékülve (a 2.0-ás széria, az IE, Opera böngészőkön működött), de drukkolok neki.
  • MasterJay
    Sziasztok!
    Látta már valaki az új Firefoxot(Minefield)?
  • Dj Faustus #5497
    Mondok egy másik megoldást Firefoxban: Könyvjelzők/Könyvjelzők rendezése -> A megnyíló ablakban Fájl/Exportálás
  • Dj Faustus #5496
    Nincsenek feltüntetve a rejtett könyvtárak.
    Az Application Data az.
  • 128bit
    Melyikben vannak a konyvjelzöiiiiim????
  • 128bit
    Nincs nemtalálom!!!!nekem nincsolyan mappám amit irtatok!!
  • desigo
    nah csak összeszenvedtem de nem volt egyszerű:)
    kivágás-beillesztés
    ez segített:)
  • Sil78
    És ha ráhúzod őket a Könyvjelző Eszköztárra az egérrel, akkor se?
  • Sil78
    #5471.
  • 128bit
    Hello
    Most iserkedek a Firefoxal és kellenének nekem a konyvjeltök!mondjátok ell nekem hol vannak!!köszi
  • desigo
    Nem sikerül a könyvjelzőket visszatennem a könyvjelzők eszköztárak mappájába.
    Ha importálom fájlból a könyvjelzőket akkor csinál egy új mappát aminek ugyanaz a neve( könyvjelzők eszköztárak mappája)
    de nem abba a mappába rakja ahova kellene:(
  • gameplusz
    2.0.0.1 =)
  • via_mala
    A Password Exporter kiegészítés segít rajtad.
  • akyyy
    jee köszi. még jó hogy hülye próba lévén csináltam egy akyyys könyvtárat sé belemásoltam a dos tartalmát, igy megvolt egy biztonsági másolatom , és most visszaállt a rend:)
  • Sil78
    Passz, én az AdBlock Plus 0.5.x-et használom, nem a 0.7.x-es szériát... (Ez két külön kiterjesztés.)
  • Picar77
    Köszi amúgy érdemes használni?
  • Sil78
    Ez egy kiegészítő az Adblock Plus 0.7.x kiterjesztéshez. Segít a szűrőfeltételek létrehozásában, pl a szöveges hiredetések ellen.
  • Picar77
    Adblock plus :element hinding helper 1.0
    Ez mit csinál?
  • Sil78
    A fájlokat ne bántsd. Könyvjelzők importálása: Könyvjelzők / Könyvjelzők kezelése / Fájl / Importálás.

Profilok közötti választás a Profilkezelőben lehetséges, azaz becsukod a Firefoxot, és a Start menü / Futtatásba beírod, hogy firefox.exe -p (de szokott lenni hozzá külön parancsikon is a Start menüben). Ha ott sem jelenik meg a többi profil, akkor hozz létre egy új profilt, és a létrehozása során ne teljesen újat csinálj, hanem válaszd ki a meglevő profilmappák közül, amelyiket akarod, és akkor felismeri majd.
  • Sil78
    Akarom mondani #5471. Bocs.
  • streetracer
    Nem lettem okosabb!