19494
  • Picar77
    ctrl + f5 ez talán segit
  • desigo
    Könyvjelzők importálása: Könyvjelzők / Könyvjelzők kezelése / Fájl / Exportálás
  • mardal
    Hello.
    Tudtok nekem abban segíteni hogy tudom a firefoxból kimenteni a könyvjelzőket?
    Az lenne kérdésem ez mitől lehet?

Ha frissítem az oldalt akkor sem hozza rendesen a betűket.
    Csak akkor jó ha mégegyszer rákattintok az adott fórumra.
    Ötletek?
  • ffxi
    Akkor jó!
  • Doomista
    tuti.pl 2.0.0.0 magyar verzio tölthetö le a firefox.hu weboldalon,1 nap mulva már irja hogy letölthetö a 2.0.0.1-s verzio magyar,és tölti is ha elfogadod ;)
  • Met
    miért ne lenne biztos?:)
  • ffxi
    Biztos?
  • Sil78
    De ha vártok egy kicsit (kb 1 nap szokott lenni), akkor tuti lesz frissítésként is, nem kell letölteni a teljes telepítőt...
  • DjDano
    Itt a legújabb Firefox verzió:

Mozilla Firefox 2.0.0.2 magyar
  • KeKKSZike
    Nagyon jó ez a lap!! Olyat nem tudna véletlenül valaki mondani, amivel a VIDEA-ról is le lehet szedni a videókat? Thx!!
  • ffxi
    THX!!!
  • LoDMaSt
    Itt próbáld: letöltő+konverter
  • ffxi
    Segícstek már! Nemtom letölteni ezeket a Jútúb videókat. Ilyen böngészőm van!
  • LeePí17
    mind1 azért THX!
  • Sil78
    Nem hiszem, ez biztonsági szempontból sem ajánlott. Pl ha lenne ilyen egy gépen, és te mondjuk ott néznéd meg a leveleidet, és még csak nem is szólna, hogy menteni akarja a jelszavadat, akkor simán megszerezhetné valaki idegen. Meg pl banki oldalaknál sem ajánlott menteni a jelszót.
  • LeePí17
    sziasztok!
    van e olyan lehetőség arra, hogy a jelszavaimat kérdezés nélkül elmetse-e a FF.
    pl beírom a jelszavam és ne kérdezze meg tőlem azt, hogy el akarom e menteni..hanem egyből tárolja...
    lehetséges ez?
  • dragon11
    Kösz iemgcsináltam és eddig jó reméelm jó lesz.Mégegyszer kösz szépen.
  • Sil78
    Töröld az oldalról származó sütiket, és próbáld újra.
  • Sil78
    Start menü / Vezérlőpult / Megjelenítés / Megjelenés / Hatások / A képernyőn megjelenő betűtípusok simítása / ClearType.
  • Sil78
    Nem lehet, hogy elírtad a címét? Ha megvolt, akkor ha megnézed az Előzményeket, ott látnod kéne...
  • Sil78
    Ahhoz kell a QuickTime Alternative, anélkül nem viszi a VLC sem...
  • NiGhTM4R3
    Hi
    pl az apple.com/trailers-nél nézelődök, és meg lehetne azt csinálni a vlc playerrel h lejátsza a quicktime formátumot?
    mert nem akarom a gépre telepíteni a qt-ot, de a trailereket csak azzal lehet megnézni.
    ötletek?
  • zebulon
    sziasztok! valami vírusom lehet mert egy magyar oldal helyett csak orosz oldalak jönnek be.A google azt írja hogy nem talál ilyen oldalt. Pedig tegnap még megvolt.
  • K Ace
    Helosztok. Ie7-be van ez cleartype technológia, amivel szerintem sokkal könnyebb olvasni. Firefox-ban elő lehet ezt valahogy varázsolni?
  • dragon11
    Hy all!Nekem az a bajom hogy nem jelentkezik be ilyen oldalakra.Sütiket fogadja amig lenem járnak megcsináltam és ekkor se jó.Az IE-pedig bejelentkezik gondd nélkül pedig ugyan azokat az adatoakt írtam be.A legújabb magyar mozilla firefox van fent.Előre is köszönöm a segítséget.
  • urbijoe
    van torrent kliens kiterjesztés?
  • urbijoe
    már találltam
    ezt a DownThemall-t hogy kell beállitani,hogy na véletlen kikapcsolna a gép akkor onnan tudjam folytatni a letöltést ahol abbahagytam?
    mert ha menet közben be akarom zárni azt irja hogy nem folytathato letöltés
  • urbijoe
    van valami jo letöltésvezérlö,mert a flashget mostanában szar?
    a multkor stedtem játékot és 50 file-bol 30-at kihagyott,
    de csak azota van ez amiota megemelték a sávszélességet
  • oliverb
    Hát ennél egyszerübb nincs? mondjuk a media playert meg a direcx-et probáltam már. De nem jött be.
  • Met
    A #5509-re valaki?
    Ha mondjuk van 5 kép linkelve akkor az elsőnél villan csak.
  • LeonSilver
    És valóban.Kössz!
  • Sil78
    #5158.
  • Sil78
    BB kódokra nem lenne jobb megoldás a BBCode kiterjesztés holmi billentyűkombinációk helyett? Ez a jobb egérgombos menüben jelenik meg, kijelölt szövegen is működik.
  • Sil78
    Az Application Data rejtett mappa, állítsd be, hogy azokat is lásd.
  • oliverb
    Hellotok! Segitséget szeretnék kérni. Ha szeretnék nézni olyan oldalakat amin video van akkor ezt irja a mozilla: can not create DirectShow player.
    Mi a megoldás h le tudjak játszani a honlapokon találhato videokat? Előre is köszönöm a segitséget
  • Malakai
    Alt+Shift+* ?
  • LeonSilver
    Srácok.A következő problémával küszködök.
    Fórumokon a BB kódokat belehet vinni ugye billentyű kombinációval (pl. alt+b).Ez a régi FF-ben működött is frankón de mióta az új van azóta erre nemcsinál semmit.Nemlehet valahogy beállítani, hogy az újban is működjön ez??
  • 128bit
    Na kérdezek továb vista alol firefox, megakarok nyitni 1 videot de bövitményt kér ,azt meg nem tok felrakni hozzá semmit!Xp alol magátol telepitette a lejátszot de itt nem jooo valaki?
  • 128bit
    [email protected]
    Vegyél fel kérlek már akkor is megcsinálom ha addig élunk is:)
    Nincs ilyen mappa amit irsz,irtok se xp alol se vistánál!