19494
-
#5558 ctrl + f5 ez talán segit -
#5557 Könyvjelzők importálása: Könyvjelzők / Könyvjelzők kezelése / Fájl / Exportálás -
mardal #5556 Hello.
Tudtok nekem abban segíteni hogy tudom a firefoxból kimenteni a könyvjelzőket? -
#5555 Az lenne kérdésem ez mitől lehet?
Ha frissítem az oldalt akkor sem hozza rendesen a betűket.
Csak akkor jó ha mégegyszer rákattintok az adott fórumra.
Ötletek? -
#5554 Akkor jó! -
#5553 tuti.pl 2.0.0.0 magyar verzio tölthetö le a firefox.hu weboldalon,1 nap mulva már irja hogy letölthetö a 2.0.0.1-s verzio magyar,és tölti is ha elfogadod ;) -
#5552 miért ne lenne biztos?:) -
#5551 Biztos? -
#5550 De ha vártok egy kicsit (kb 1 nap szokott lenni), akkor tuti lesz frissítésként is, nem kell letölteni a teljes telepítőt... -
#5549 Itt a legújabb Firefox verzió:
Mozilla Firefox 2.0.0.2 magyar -
#5548 Nagyon jó ez a lap!! Olyat nem tudna véletlenül valaki mondani, amivel a VIDEA-ról is le lehet szedni a videókat? Thx!! -
#5547 THX!!! -
#5546 Itt próbáld: letöltő+konverter -
#5545 Segícstek már! Nemtom letölteni ezeket a Jútúb videókat. Ilyen böngészőm van!
-
LeePí17 #5544 mind1 azért THX! -
#5543 Nem hiszem, ez biztonsági szempontból sem ajánlott. Pl ha lenne ilyen egy gépen, és te mondjuk ott néznéd meg a leveleidet, és még csak nem is szólna, hogy menteni akarja a jelszavadat, akkor simán megszerezhetné valaki idegen. Meg pl banki oldalaknál sem ajánlott menteni a jelszót. -
LeePí17 #5542 sziasztok!
van e olyan lehetőség arra, hogy a jelszavaimat kérdezés nélkül elmetse-e a FF.
pl beírom a jelszavam és ne kérdezze meg tőlem azt, hogy el akarom e menteni..hanem egyből tárolja...
lehetséges ez? -
#5541 Kösz iemgcsináltam és eddig jó reméelm jó lesz.Mégegyszer kösz szépen. -
#5540 Töröld az oldalról származó sütiket, és próbáld újra. -
#5539 Start menü / Vezérlőpult / Megjelenítés / Megjelenés / Hatások / A képernyőn megjelenő betűtípusok simítása / ClearType. -
#5538 Nem lehet, hogy elírtad a címét? Ha megvolt, akkor ha megnézed az Előzményeket, ott látnod kéne... -
#5537 Ahhoz kell a QuickTime Alternative, anélkül nem viszi a VLC sem... -
NiGhTM4R3 #5536 Hi
pl az apple.com/trailers-nél nézelődök, és meg lehetne azt csinálni a vlc playerrel h lejátsza a quicktime formátumot?
mert nem akarom a gépre telepíteni a qt-ot, de a trailereket csak azzal lehet megnézni.
ötletek? -
#5535 sziasztok! valami vírusom lehet mert egy magyar oldal helyett csak orosz oldalak jönnek be.A google azt írja hogy nem talál ilyen oldalt. Pedig tegnap még megvolt.
-
K Ace #5534 Helosztok. Ie7-be van ez cleartype technológia, amivel szerintem sokkal könnyebb olvasni. Firefox-ban elő lehet ezt valahogy varázsolni? -
#5533 Hy all!Nekem az a bajom hogy nem jelentkezik be ilyen oldalakra.Sütiket fogadja amig lenem járnak megcsináltam és ekkor se jó.Az IE-pedig bejelentkezik gondd nélkül pedig ugyan azokat az adatoakt írtam be.A legújabb magyar mozilla firefox van fent.Előre is köszönöm a segítséget. -
#5532 van torrent kliens kiterjesztés? -
#5531 már találltam
ezt a DownThemall-t hogy kell beállitani,hogy na véletlen kikapcsolna a gép akkor onnan tudjam folytatni a letöltést ahol abbahagytam?
mert ha menet közben be akarom zárni azt irja hogy nem folytathato letöltés -
#5530 van valami jo letöltésvezérlö,mert a flashget mostanában szar?
a multkor stedtem játékot és 50 file-bol 30-at kihagyott,
de csak azota van ez amiota megemelték a sávszélességet -
oliverb #5529 Hát ennél egyszerübb nincs? mondjuk a media playert meg a direcx-et probáltam már. De nem jött be. -
#5528 A #5509-re valaki?
Ha mondjuk van 5 kép linkelve akkor az elsőnél villan csak. -
#5527 És valóban.Kössz! -
#5526 #5158. -
#5525 BB kódokra nem lenne jobb megoldás a BBCode kiterjesztés holmi billentyűkombinációk helyett? Ez a jobb egérgombos menüben jelenik meg, kijelölt szövegen is működik. -
#5524 Az Application Data rejtett mappa, állítsd be, hogy azokat is lásd. -
oliverb #5523 Hellotok! Segitséget szeretnék kérni. Ha szeretnék nézni olyan oldalakat amin video van akkor ezt irja a mozilla: can not create DirectShow player.
Mi a megoldás h le tudjak játszani a honlapokon találhato videokat? Előre is köszönöm a segitséget -
#5522 Alt+Shift+* ? -
#5521 Srácok.A következő problémával küszködök.
Fórumokon a BB kódokat belehet vinni ugye billentyű kombinációval (pl. alt+b).Ez a régi FF-ben működött is frankón de mióta az új van azóta erre nemcsinál semmit.Nemlehet valahogy beállítani, hogy az újban is működjön ez?? -
#5520 Na kérdezek továb vista alol firefox, megakarok nyitni 1 videot de bövitményt kér ,azt meg nem tok felrakni hozzá semmit!Xp alol magátol telepitette a lejátszot de itt nem jooo valaki? -
#5519 [email protected]
Vegyél fel kérlek már akkor is megcsinálom ha addig élunk is:)
Nincs ilyen mappa amit irsz,irtok se xp alol se vistánál!