Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson

lck
igen
Amse
sg alsó menüsora eltolódik nekem vele 😞 ok- gombok meg a legördíthetõ fül a keresés mellett lecsúszott.
másnak is?

gnar killer
hali
több gondom is lenne sajnos: tegnap újra kellet telepítenem a windowst ezzel ugye minden elveszett és most hogy a firefoxot visszatettem, nem jön be a mozzila.org, ha olvasok egy oldalt (pl. it sg-n is) más reklámok jönnek be úgy hirtelen. adblock gondolom orvosolná de mivel a mozilla.org nem jön be így nem tudom beszerezni ):
másik hogy a configban mit kell beállítani hogy a popuppok ill a linkek új lapon és ne új ablakban jöjjenek be?

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

lck
Ezzel már megy a jojatek.hu (Java)
Mr Manson
ISteni!

lck
Mostanság volt több problémám a géppel, aminek igen sok újraindulás volt az eredménye (pl. a nem használt második hálókártya totál behülyítette a rendszert, valamint sajna a molex csatik már túl lazák, ezért van, hogy picit hozzáérek, és leáll egy eszköz vagy resetel a gép). Szóval, azt vettem észre, hogy azóta resetelés után eltûnik az elõzmények legalább 90%-a. Értem ezalatt, hogy pl. ha egy webcímet, vagy valahova belépési azonosítót, avagy egyéb cookie-ban tárolt dolgot gépelek be a foxban, az automatikus kiegészítés nem ismer ilyet. A fura viszont, hogy néhány cím meg szokott maradni. Ellenben, az lényegtelen, hogy használatban volt-e a fox, vagy netán egyáltalán meg volt-e nyitva. Ez utóbbi azért is furcsa, mert korábban is volt már váratlan leállás, de olyankor azthiszem sosem vesztek el a fentebb említett adatok. Nem mintha olyan nagy fáradság lenne újra begépelni, csak nem értem az okát, mostanság mi változott? Miért tûnik el???

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Valószínûleg csak béna voltam, de a Mozilla Firefox indításánál kiírt valamit, hogy hozzak létre egy új felhasznákót vagy vmi ilyesmi. Létre is hoztam, de most elveszett minden köynvjelzõm, jelszó stb!! Mit tehetek? Vagy mi volt ez?? Köszi!
Sil78
Akkor kellett volna szólnod, amikor csak annyi volt a bajod, hogy a kiterjesztések nem voltak kompatibilisek. Ha ugyanis a beépített frissítéssel sem találsz hozzá kompatibiliset, akkor érdemes körülnézni az extensionsmirror-on, ott többnyire vannak a bétákkal kompatibilis kiterjesztések is, a maradékra meg ott a Mr Tech's Local Install kiterjesztés, amivel kihagyható a verziószám kompatibilitási ellenõrzése. (Egyébként ilyen béta verziók telepítése elõtt érdemes biztonsági másolatot csinálni a profilodról...)
Most esetleg próbáld meg azt, hogy uninstall után törlöd a Program Files-ból a Firefox által fennhagyott cuccokat (kivéve pl a plugins és a searchplugins mappákat), a profilodból pedig a XUL.mfl fájlt, és utána telepíted újra. Vagy csinálsz új profilt, és csak a könyvjelzõidet másolod át bele (a prefs.js-t viszont ne, mert azon valószínûleg a béta állítgatott, úgyhogy a beállításaid ebben az esetben el fognak veszni).

These are my friends, see how they glisten...

Sziasztok!
Következõ a problémám: fent volt a Firefox 1.0.6 verziója, majd (én balga) feltettem a Firefox 1.5 beta2 verziót.No, teljesen el vagyok keseredve, felülírta az összes kiterjesztést, abból is csak egy-kettõ megy, mert a többi nem kompatibi-
lis.Uninstalláltam, majd felrakom a régi jól megszokottat, azonban ez már nem indul el.Újra leszedtem, még a Reg.adatbázisból is, így már feltelepítette, de ha megnyitom akkor egy üres lap van és a funkció gombok nem mûködnek.Segítsetek már, hogy lehetne visszaállítani??Köszönöm elõre is!!!
ivjoe
:ooo
Sil78
Az biztos, de ismerõstõl nem lopok (még ha csak netes is, de speciel a kiterjesztéseit én fordítom). Meg aztán nem biztos, hogy tudna különösebben újat mondani, én se vagyok éppen kezdõ... ;-)

ivjoe
A könyv megtalálható torrenten. (pl. Skyline)
Pharaoh
Az miért van ,hogy ha firefox-ból akarok nyomtatni (csak kijelült terület) olvashatatlanul kis betûmérettel megy? IE-bõl megy rendesen.

Mr Manson
<#taps>

Sil78
Hát ezt bizony eléggé félreértetted, ez nem úgy hacking. Mel Reyes több hasznos kiterjesztés (köztük pl a Mr Tech's Local Install) szerzõje, és igazi power user. Ismeri egy csomó trükköt a Firefoxhoz, rejtett beállításokat, finomhangolásokat meg minden. A könyvben is tuti ilyenek szerepelnek, mint ahogy a honlapján is.

nah beleolvastam az emlitett könyve, hát csak annyit modnok hogy isten barmai kifürkészhetetlenek, mongyuk abbol amit itt lenyomott agyerek szvsz angolul se tud csak anyit hogy hacking szal a könyv tartalmáról gõze sincs 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mr Manson
és? nem értem!

dester
most nem a fikázásról van szó, ha igaza lenne ok meg minden de ha olyannal példálózik ami pont az ellenkezõjét bizonyitja amit õ bebüfögött az elég gáz szvsz...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ch_Slater
áhh, csak megint bekötette a szülõ vmi hülye óvodásnak a netet...azt a fikázástól érzik magukat igazi felnõttnek.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

hu látom kitört az iq láz...

ivjoe
"ennyit ér a szaros firefox" ???
Ha nem csak az arc lenne nagy és többet járnál errefelé, akkor már te is elég sokmindent tudhatnál e könyv nélkül is, köszönhetõen Sil78-nak.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

ivjoe
Hát, a róka alatti részt olvasva jó dolgok vannak benne.
paxyene
haha lehet röhögni de nem az amire ti kondoltok, mint tudjuk a firefox egy nyílt forráskódú progi, pár oldalon van szó róla hogy hogy legyen méggyorsabb a böngészés de ennyi a töbi már más.. mind1 nagy okosok ti ismeritek ti vagytok az okosok<#duhos2>

amugy ettõpl függõen ha tényleg anyi a könyv mint mondja lehet érdemes beszerezni, hátha vannak benne jó tippek optimalizálásra és nem csak reklám a boritoja 😄

jézusom <#help><#wilting>

ivjoe
Cím: HACKING Firefox. Eddig jutott el.
Ch_Slater
hát igen. szerintem õ azt hiszi, hogy "feltörték" a firefox-ot. pedig csak a finomhangolásáról van szó.

😊)))

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

miért mire gondol? nekem még midnig nem esett le hogy ettõl a könyvtõl miért olyan rossz a firefox...<#confused>

ivjoe
Akkor most olvasd el képpel illusztrálva, hogy mi ez a könyv, mert egyáltalán nem az, amire gondolsz.
mit ér enyit?? mivan???

paxyene
megvan a könyv 400 oldal képekkel illusztrálva

paxyene
ennyit ér a szaros firefox

Köszönöm Sil a választ.Müködik.
lck
Igen azt tudom, csak gondoltam hogy 1.5-ben valami beállításprobléma.
zico87
1.0.7-tel nincs gond (fön van hozzá SUN JAVA)

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

lck
1.5 beta2-vel nektek mûködik a jojatek.hu ? (Java)
Mr Manson
sg.hu/forum -ra nem tudok 1.5b2 alól. a bejelentkezésre kattintok, és nem történik semmi.
Ötlet?
Köszi!

Sil78
A Flashgot nevû kiterjesztés kell hozzá.

zico87
van valami plugin hogy a firefoxal is tudjam használni a flashget-et ?

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Sil78
Igen, ez egy rejtett mappa, úgy állítsd be, hogy lásd. A könyvjelzõket a profilodon belül egy bookmarks.html nevû fájlban tartja.

shrek82
köszönöm szépen {ismét} 😄D

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

Sziasztok!Új vagyok a Win XP-ben és a régi gép Firefox profilját szeretném átmenteni,de az XP-n nem találom(#1998)a Documents and Settings mappában a saját névnél Application data könyvtárat (rejtett?)Hol találom a könyvjelzõket elmentve?(csak ez érdekelne)
Aquir
most már látom 😊 Explorer

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sil78
Autodesk MapGuide Viewer (a Netscape-es verzió), de tökmindegy, mert az oldal olyan béna Javascript-et használ, hogy nem fog mûködni, csak IE-ben.