19494
    Köszönöm.
  • Sil78
    Nem kell beírni semmit sehova. Létrehozod azt a két mappát, belerakod a main-window.ico fájlt, és amikor legközelebb elindítod a böngészőt, akkor már az új ikonnak kéne megjelennie. De majd otthon megnézem.
  • Cat 02 #5596
    oh köszi :D
  • xino
    SILKE, köszi szépen a fáradozásod, recept szerint dolgoztam is, de minek? A megjelenés változatlan, tehát életem első próbálkozása, hogy 100%-os júzerként, belemásszam a böngészőbe, sikertelen.
    Szerinted, töröljem, amiket beírtam, nehogy a későbbiekben zavart okozzon? Látod, így nem is kell megkérjelek a többi ablak ügyében?
  • Sil78
    Az "oda ahova" az az a mappa, ahova a Firefoxot telepítetted. Alapból a Program Filesban van, de telepítéskor lehet máshova is rakni. Konkrétan ezek a mappák nem léteznek alapból, de chrome van (C:\Program Files\Mozilla Firefox\chrome), ezen belül kell csinálni egy icons és abban egy default nevű mappát. A main-window.ico-val csak a főablak ikonja változik meg, ha akarod, kikereshetem, hogy a többi ablakhoz milyen nevű ikonok kellenek.
  • Sil78
    A karakterkódolással van valami gond, nézd meg a Nézet menüben, mire van állítva.
  • xino
    SILKE, végre újra itt vagy ! http://ikon.inf.elte.hu/~gazics/firevuk/
    Az oldal alján lévő utasítást követtem volna, de valahogy nálam pont nem úgy van, és nem találtam "oda ahova".
    Esetleg, tudsz-e segíteni ebben?
    Lehet, hogy nekem így sem fog menni, de hátha másnak okulásul szolgál és az is valami.
    Köszi előre is.
    Az #5555-re valaki valami megoldást?
  • Sil78
    Ha csak a Firefoxot rakod újra (vagy frissíted), és nem a Windowst, akkor semmi dolgod. A profilod tartalma (minden beállításod) megmarad, azt ilyenkor nem bántja (ezért is nem a program mappájában van, hanem külön helyen).
  • Wreck86
    megvan!köszi szépen,s elég lesz ezt ugyanide bemásolni,ha újraraktam?
  • LeonSilver
    Az application data rejtett mappa.Szóval ha TC-t haszálsz akkor pipáld ki a Látszik a rejtett / sytem file -t.
  • LeonSilver
    c:\Documents and Settings\USERNÉV\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\AKÁRMI.default\bookmarks.html
  • Sil78
    Nem éppen, max az IE tartja ott.
  • Sil78
    #5471.
  • Sil78
    Küldd priviben, az azért van.
  • Japep
    C:\Documents and Settings\_a neved_\Favorites
  • Wreck86
    sziasztok!
    az lenne a kérdésem,hogy a firefoxban,azokat az oldalakat,vagy azok listáját,megtalálom vmelyik fileban,amiket a könyvjelzőbe felvettem?Mert újra szeretném tenni a foxot 1.5.0.9-et,de nem akarom,hogy a felvett oldalak törlődjenek,mert sok van,s nem tudnám mindet újra megkeresni.

köszi
  • ispankiraly
    tul hosszu a hiba leirása ha tudsz segiteni elküldöm e-mail ba
  • ispankiraly
    onlinepokerhu.com ennél az oldalnál
    firefox exe hibát észlel ezért leáll
  • RussT
    Üdv. Az új lapon való megnyitás (pl középső gombbal) nem müködik, helyette egy üres lapot nyit meg, nem tudja valaki hogy mitöl lehet?
  • Sil78
    Az Eszközök / Beállítások / Lapoknál nincs véletlenül bejelölve a legalsó opció?
  • Sil78
    Melyik az az egy bizonyos oldal? Kiír esetleg valami hibaüzenetet is?
  • Rafka
    Rohadt jó a 2.0 változat.Már várom 3.0-ást.Operát is lenyomja.
  • LeonSilver
    Megvan a bűnös.A gugli túlbár az.
    Valószinüleg valami kompatibilitási gond lehet mert azFF 2.0-val tökéletes de ha a 2.0.02-re teszi rá az ember akkor az alant említett hiba jön elő.
  • LeonSilver
    A minden másnál alatt azt értettem, hogy tökmindegy mit akartam megnyitni.
    Leszedtem a 2.0.0.2-t és feltettem a sima 2.0-t.Most jó.
  • Dj Faustus #5573
    "2.Ez a cím a routeré"
    Ami magánhálózatot hoz létre magánhálózati IP-cím tartománnyal.

"3.Minden másnál feldobja.A stexplórer és az opera nem."
    "Minden másnál" - ez alatt mit értesz?

"Ha már fut az FF akkor nincs ilyen."
    Ez is azt bizonyítja, hogy nem a Firefox a hibás.

Ilyesmi üzenetet akkor produkál a gép (legalábbis egy külföldi fórumon - nézd meg az [url=http://forums.majorgeeks.com/showpost.php?p=816741&postcount=5]#5[/url]-től a [url=http://forums.majorgeeks.com/showpost.php?p=816779&postcount=9]#9[/url]-ig a hozzászólásokat - ezt találtam), amikor beírsz egy IP-címet a parancssorba (Start menü/Futtatás-ba) - kb így:
    192.168.1.2
  • LeonSilver
    1.Amíg a mezei 2.0-ás FF volt addig semmi baja nemvolt.(ma reggel tette fel azóta ve nez)
    2.Ez a cím a routeré
    3.Minden másnál feldobja.A stexplórer és az opera nem.
    Szóval szerintem az FF-nél va na hiba.Ja.És ezek az asztalon elhelyezett parancsikonok.Ha már fut az FF akkor nincs ilyen.
    Egyébként pedig simán megnyitja csa kfeldobja ezt a szart.
  • Dj Faustus #5571
    Ezt a figyelmeztető ablakot nem a Firefox dobhatja ki, hanem a Windows egyik összetevője lehet (Windows cannot find...), pláne magánhálózati IP-címre hivatkozik (192.168.1.2), és a Windowson belül ajánl megoldást (Click the Start button, and then click Search).
  • LeonSilver
    Lehet, hogy ezeket javították vagy mittomén de szerintem qrvára elb@szarintottak valamit.Nekem mióta ez az új van mindig ilyen izéket dobál fel ami hát eléggé idegesítő.

Pikkcsör
  • ispankiraly
    hello
    megtudná valaki mondani miért áll le a firefox csak egy bizonyos oldalnál?????
    már töröltem kétszer a progit és ujratelepitettem de semmi változás!!!!
    lövésem sincs
    légyszi segitsetek
  • Dj Faustus #5568
    * Biztonsági javítások
    * Windows Vista jobb támogatása
    * Új nyelvek támogatása
    * Német Windows/Linux változatban egyes írásvédett állományokkal kapcsolatos probléma kiiktatása
    Forrás: What's New in Firefox 2.0.0.2
  • passatgt
    új verzióba mi változott?
  • ispankiraly
    hello
    megtudná valaki mondani miért áll le a firefox csak egy bizonyos oldalnál?????
    már töröltem kétszer a progit és ujratelepitettem de semmi változás!!!!
    lövésem sincs
    légyszi segitsetek
  • desigo
    nekem is:)
  • Cat 02 #5564
    hali
    az lenen a kérdésem h h kell azt h rákattolok egy linkre ami új oldalon nyíilik meg de nekem füles böngészésre van rakva és akkor nem ugrik az új lapra hanem marad a régin ?
  • Doomista
    nekem most nyomta hogy megjelent a 2.0.0.2 :) felvan rakva
    Az nem segít sajnos
  • ffxi
    Nálam nem kérdezi :(
  • SamFisher22
    hali!

ha firefox-szal egy oldalon letekerek, majd ott rányomok egy linkre, a következő oldalról visszalépek oda ahonnan kiindultam, akkor miért az oldal tetejére dob, miért nem oda, ahol a link volt? remélem érthető:)
  • Met
    már le is szedi az updater:)