Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
másnak is?
több gondom is lenne sajnos: tegnap újra kellet telepítenem a windowst ezzel ugye minden elveszett és most hogy a firefoxot visszatettem, nem jön be a mozzila.org, ha olvasok egy oldalt (pl. it sg-n is) más reklámok jönnek be úgy hirtelen. adblock gondolom orvosolná de mivel a mozilla.org nem jön be így nem tudom beszerezni ):
másik hogy a configban mit kell beállítani hogy a popuppok ill a linkek új lapon és ne új ablakban jöjjenek be?
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Most esetleg próbáld meg azt, hogy uninstall után törlöd a Program Files-ból a Firefox által fennhagyott cuccokat (kivéve pl a plugins és a searchplugins mappákat), a profilodból pedig a XUL.mfl fájlt, és utána telepíted újra. Vagy csinálsz új profilt, és csak a könyvjelzõidet másolod át bele (a prefs.js-t viszont ne, mert azon valószínûleg a béta állítgatott, úgyhogy a beállításaid ebben az esetben el fognak veszni).
These are my friends, see how they glisten...
Következõ a problémám: fent volt a Firefox 1.0.6 verziója, majd (én balga) feltettem a Firefox 1.5 beta2 verziót.No, teljesen el vagyok keseredve, felülírta az összes kiterjesztést, abból is csak egy-kettõ megy, mert a többi nem kompatibi-
lis.Uninstalláltam, majd felrakom a régi jól megszokottat, azonban ez már nem indul el.Újra leszedtem, még a Reg.adatbázisból is, így már feltelepítette, de ha megnyitom akkor egy üres lap van és a funkció gombok nem mûködnek.Segítsetek már, hogy lehetne visszaállítani??Köszönöm elõre is!!!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
😊)))
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Ötlet?
Köszi!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n