19494
-
#5598 Köszönöm. -
#5597 Nem kell beírni semmit sehova. Létrehozod azt a két mappát, belerakod a main-window.ico fájlt, és amikor legközelebb elindítod a böngészőt, akkor már az új ikonnak kéne megjelennie. De majd otthon megnézem. -
Cat 02 #5596 oh köszi :D -
xino #5595 SILKE, köszi szépen a fáradozásod, recept szerint dolgoztam is, de minek? A megjelenés változatlan, tehát életem első próbálkozása, hogy 100%-os júzerként, belemásszam a böngészőbe, sikertelen.
Szerinted, töröljem, amiket beírtam, nehogy a későbbiekben zavart okozzon? Látod, így nem is kell megkérjelek a többi ablak ügyében? -
#5594 Az "oda ahova" az az a mappa, ahova a Firefoxot telepítetted. Alapból a Program Filesban van, de telepítéskor lehet máshova is rakni. Konkrétan ezek a mappák nem léteznek alapból, de chrome van (C:\Program Files\Mozilla Firefox\chrome), ezen belül kell csinálni egy icons és abban egy default nevű mappát. A main-window.ico-val csak a főablak ikonja változik meg, ha akarod, kikereshetem, hogy a többi ablakhoz milyen nevű ikonok kellenek. -
#5593 A karakterkódolással van valami gond, nézd meg a Nézet menüben, mire van állítva. -
xino #5592 SILKE, végre újra itt vagy ! http://ikon.inf.elte.hu/~gazics/firevuk/
Az oldal alján lévő utasítást követtem volna, de valahogy nálam pont nem úgy van, és nem találtam "oda ahova".
Esetleg, tudsz-e segíteni ebben?
Lehet, hogy nekem így sem fog menni, de hátha másnak okulásul szolgál és az is valami.
Köszi előre is. -
#5591 Az #5555-re valaki valami megoldást? -
#5590 Ha csak a Firefoxot rakod újra (vagy frissíted), és nem a Windowst, akkor semmi dolgod. A profilod tartalma (minden beállításod) megmarad, azt ilyenkor nem bántja (ezért is nem a program mappájában van, hanem külön helyen). -
#5589 megvan!köszi szépen,s elég lesz ezt ugyanide bemásolni,ha újraraktam? -
#5588 Az application data rejtett mappa.Szóval ha TC-t haszálsz akkor pipáld ki a Látszik a rejtett / sytem file -t.
-
#5587 c:\Documents and Settings\USERNÉV\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\AKÁRMI.default\bookmarks.html -
#5586 Nem éppen, max az IE tartja ott. -
#5585 #5471. -
#5584 Küldd priviben, az azért van. -
#5583 C:\Documents and Settings\_a neved_\Favorites -
#5582 sziasztok!
az lenne a kérdésem,hogy a firefoxban,azokat az oldalakat,vagy azok listáját,megtalálom vmelyik fileban,amiket a könyvjelzőbe felvettem?Mert újra szeretném tenni a foxot 1.5.0.9-et,de nem akarom,hogy a felvett oldalak törlődjenek,mert sok van,s nem tudnám mindet újra megkeresni.
köszi -
ispankiraly #5581 tul hosszu a hiba leirása ha tudsz segiteni elküldöm e-mail ba
-
ispankiraly #5580 onlinepokerhu.com ennél az oldalnál
firefox exe hibát észlel ezért leáll -
#5579 Üdv. Az új lapon való megnyitás (pl középső gombbal) nem müködik, helyette egy üres lapot nyit meg, nem tudja valaki hogy mitöl lehet? -
#5578 Az Eszközök / Beállítások / Lapoknál nincs véletlenül bejelölve a legalsó opció? -
#5577 Melyik az az egy bizonyos oldal? Kiír esetleg valami hibaüzenetet is? -
Rafka #5576 Rohadt jó a 2.0 változat.Már várom 3.0-ást.Operát is lenyomja. -
#5575 Megvan a bűnös.A gugli túlbár az.
Valószinüleg valami kompatibilitási gond lehet mert azFF 2.0-val tökéletes de ha a 2.0.02-re teszi rá az ember akkor az alant említett hiba jön elő. -
#5574 A minden másnál alatt azt értettem, hogy tökmindegy mit akartam megnyitni.
Leszedtem a 2.0.0.2-t és feltettem a sima 2.0-t.Most jó. -
#5573 "2.Ez a cím a routeré"
Ami magánhálózatot hoz létre magánhálózati IP-cím tartománnyal.
"3.Minden másnál feldobja.A stexplórer és az opera nem."
"Minden másnál" - ez alatt mit értesz?
"Ha már fut az FF akkor nincs ilyen."
Ez is azt bizonyítja, hogy nem a Firefox a hibás.
Ilyesmi üzenetet akkor produkál a gép (legalábbis egy külföldi fórumon - nézd meg az [url=http://forums.majorgeeks.com/showpost.php?p=816741&postcount=5]#5[/url]-től a [url=http://forums.majorgeeks.com/showpost.php?p=816779&postcount=9]#9[/url]-ig a hozzászólásokat - ezt találtam), amikor beírsz egy IP-címet a parancssorba (Start menü/Futtatás-ba) - kb így:
192.168.1.2 -
#5572 1.Amíg a mezei 2.0-ás FF volt addig semmi baja nemvolt.(ma reggel tette fel azóta ve nez)
2.Ez a cím a routeré
3.Minden másnál feldobja.A stexplórer és az opera nem.
Szóval szerintem az FF-nél va na hiba.Ja.És ezek az asztalon elhelyezett parancsikonok.Ha már fut az FF akkor nincs ilyen.
Egyébként pedig simán megnyitja csa kfeldobja ezt a szart. -
#5571 Ezt a figyelmeztető ablakot nem a Firefox dobhatja ki, hanem a Windows egyik összetevője lehet (Windows cannot find...), pláne magánhálózati IP-címre hivatkozik (192.168.1.2), és a Windowson belül ajánl megoldást (Click the Start button, and then click Search). -
#5570 Lehet, hogy ezeket javították vagy mittomén de szerintem qrvára elb@szarintottak valamit.Nekem mióta ez az új van mindig ilyen izéket dobál fel ami hát eléggé idegesítő.
Pikkcsör -
ispankiraly #5569 hello
megtudná valaki mondani miért áll le a firefox csak egy bizonyos oldalnál?????
már töröltem kétszer a progit és ujratelepitettem de semmi változás!!!!
lövésem sincs
légyszi segitsetek -
#5568 * Biztonsági javítások
* Windows Vista jobb támogatása
* Új nyelvek támogatása
* Német Windows/Linux változatban egyes írásvédett állományokkal kapcsolatos probléma kiiktatása
Forrás: What's New in Firefox 2.0.0.2 -
#5567 új verzióba mi változott? -
ispankiraly #5566 hello
megtudná valaki mondani miért áll le a firefox csak egy bizonyos oldalnál?????
már töröltem kétszer a progit és ujratelepitettem de semmi változás!!!!
lövésem sincs
légyszi segitsetek
-
#5565 nekem is:) -
Cat 02 #5564 hali
az lenen a kérdésem h h kell azt h rákattolok egy linkre ami új oldalon nyíilik meg de nekem füles böngészésre van rakva és akkor nem ugrik az új lapra hanem marad a régin ? -
#5563 nekem most nyomta hogy megjelent a 2.0.0.2 :) felvan rakva -
#5562 Az nem segít sajnos -
#5561 Nálam nem kérdezi :( -
SamFisher22 #5560 hali!
ha firefox-szal egy oldalon letekerek, majd ott rányomok egy linkre, a következő oldalról visszalépek oda ahonnan kiindultam, akkor miért az oldal tetejére dob, miért nem oda, ahol a link volt? remélem érthető:) -
#5559 már le is szedi az updater:)