Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Mondjuk az igaz, hogy van valamilyen beépített védelem Firefoxban az ellen, hogy tetszõleges scriptek csak úgy hozzáférhessenek a vágólap tartalmához - bár én úgy tudtam, ezzel leginkább a signed.applets.codebase_principal_support preferencia kapcsolatos -, de az ilyen esetekben biztonsági kockázatot jelentene, ha minden oldalnak engedélyeznéd.)
These are my friends, see how they glisten...
user_pref("capability.policy.allowclipboard.sites", "*");
user_pref("capability.policy.allowclipboard.sites", "all");
???
Példa: user_pref("capability.policy.allowclipboard.sites", "http://www.mozilla.org");
Éhes makkal az ember disznókat álmodik...
Ez itt a problémám, de nem bírom beállítani:
link
Mars: Nem tüntetted el véletlenül Menu Editorral ezeket a menüpontokat?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Ez Firefox-szal még nem is annyira gáz 1-2 percen belül eltünik, de a thunderbird van amikor 10 percig is bennmarad 99%-os procihasználat mellett és csak utána tünik el a task listbõl is. de ezt is meg szoktam várni, nehogy elvesszenek valami levelek.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
és ha ujra akarom inditani kiirja hogy már fut ,és ctr+alt+del-el be kell zárnom a
firefox.exe-t és csak utána lehet futtatni
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Remélem nagyjából tartják is a terveket... <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#vigyor>#vigyor>
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Javát használó termik.hu
ÉS:
A firefox.
Kérdés:
Hogyan tudnám jóbarátságba hozni a kettõt, mert habár fent van a java, de a honlapon nem jelenik meg semmi menü. pedig nagyon meg akarnám nézni a honlapot. :-((
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
ott van minden! :-)
C:\Documents and Settings\
Csomó kiterkesztést leszedtem, bekonfuguráltam....stb
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
A másikhoz nem nyúlok, annak nincsenek külön nyelvi fájljai, és ha ékezetes szöveggel belepiszkálok, az nem szokott mûködni.
FF kiterjesztései közt találtam
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=26
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
Engem a disable targets for downloads és a download statusbar érdekel ami mûködik a magyar nyelvvû 1.5.0.1-es firefoxal. Elõre is köszi!
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
tegnap kikapcsoltam a gepet, minden ok volt, ma bekapcsolom, az összes könyvjelzõm, megjegyzett oldal, a jobb felso sarokban levo kereso plugin ures, szint eminden eltûnt...valahogy visszalehetne hozni?<#help>#help><#nemtudom>#nemtudom>
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Többek közt ezért is kezdtem el felmérni a "böngészõ-piacot", de sajna eddig még nemigazán találtam olyat, ami a szolgáltatások terén túlnyomórészt megfelelne. Talán még ez az AB áll legközelebb az általam támasztott követelményeknek... de ez a firefox nekem abszolút nem jött be, és nemcsak az elõbb emlitett bugja miatt.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
a modern böngészõkbõl elég sûrûn jön új verzió, támogatják a szabványokat (persze ezek sem mindet, de nagyon sokat), úgy jelenik meg bennük a weboldal, ahogy azt a készítõje elképzelte, a sok kiterjesztéssel úgy szabod testre, ahogy akarod, stb.
Most ha valaki megcsinál szakszerûen egy oldalt, akkor szinte biztos, hogy valamilyen trükköket kell alkalmazni, hogy az IE-ben is úgy nézzen ki, mint a többiben (vagy egyáltalán kinézzen valahogy és ne essen szét teljesen). Persze a trükkök, "hack"-ek használata nem csak az IE-re vonatkozik, hanem minden régi, elavult böngészõre..
Az IE elavult, de sokan használják (mert a windózzal jön) -> sokan szidják.
Mondjuk sokan nem is tudják, hogy van más böngészõ. azt sem tudják, hogy ezek mennyivel rugalmasabbak és azt sem, hogy esetleg egy honlap látványvilágában mennyi mindent kaphatnának pluszban, ha egy modern böngészõt használnának..
jah és remélem senki nem veszi flémnek. csak a tényeket írtam le
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Egyébként tényleg úgy lehetett érteni a leírtakat, hogy a Firefox használata közben tapasztaltad a hibát.