19494
  • Casillas
    köszi szépen :)
  • Sil78
    Marketinges? Egyszerű mezei felhasználó vagyok, és tapasztalatból beszélek. Ezzel az erővel téged is vádolhatnánk "marketingességgel"...
  • Met
    Neked az Opera tetszik, akkor menj innen, van neki topicja.
  • ProGabe #6196
    de erre én miért nem gondolok? :)

tab mix plus okozza úgy tűnik,köszi a helpet

STFU:mondjál nekem légyszíves egyet a "sok kis hibából" ha ez elnagyolt munka,akkor a piacon levő programok 99%-a az.félre ne érts,nem téged támadlak,csak tényleg nem értem miről beszélsz :S
  • STFU
    most latom hozzaszolasokbol, te vmi felkeszult marketinges lehetsz. nem is akarnek(tudnek) en vitatkozi, de megis ugy erzem a sok kis hibabol, hogy ez a ff felkesz elnagyolt munka
  • Sil78
    Hmm, ez nálam nem áll fenn. Milyen témát használsz, alappal is csinálja? Esetleg valamelyik kiterjesztés okozhatja? Azt megnézheted Csökkentett módban (Firefox becsuk, Start menü / Futtatás: firefox.exe -safe-mode).
  • Sil78
    Persze, akkor mindegyik olyan lesz. Esetleg lehet szűkíteni domain alapján, pl ha csak a Google-nél akarod...

1 konkrét oldalra:
    @-moz-document url(http://www.valami.hu/) { a:visited {color: blue !important; } }

vagy minden olyan oldalra, aminek a címe úgy kezdődik, hogy http://valami.hu/akarmi/:
    @-moz-document url-prefix(http://valami.hu/akarmi/) { a:visited {color: blue !important; } }

vagy a valami.hu domain alatt levő minden oldalra:
    @-moz-document domain(valami.hu) { a:visited {color: blue !important; } }
  • ProGabe #6192
    érdekeseket írsz.az opera azt csinálja amit akarsz,miért ff nem? :O mouse gestures van ff-hez is.a fox lényege hogy teljes mértékben testre szabható,amikor letöltöd még nincs benne semmi,pont az a jó benne.mivel minden ext-et külön kezel,így mindig csak azt kell finomítani,bugmentesíteni
    próbáltam már az operát és nincs az a pénz,amiért megválnék az én kis testreszabott foxomtól :) jó az opera is,de koránt sem annyira moddingolható mint az ff,minden másban kb ugyanaz,hát ha még venné mindenki a fáradtságot és felraknák a firefox preloadert!
  • sekta
    szerintem is kiváló.
  • ProGabe #6190
    egy kicsi,de annál idegesítőbb problémám van:nem tudok egy tabot a legelső elé húzni!tehát ha megfogom az 4-ik tabot és az első elé húzom,akkor is másodikként dobja be,és csak másodszori mozgatásra teszi legelőre.nem kell,hogy az első legyen az aktív tab,semmiképpen sem bírja megtenni amit akarok :(
  • Casillas
    ez így még mindig nem az igazi, ez lett az eredménye:

vagyis minden már látogatott hivatkozást kékre állít
  • Sil78
    Próbáltuk (nem is pár óráig), de nyomába sem ér a Firefoxnak. Nem lehet annyira testreszabni, elég nehezen bővíthető (hiányozna egy csomó megszokott funkció a Firefoxból). Meg túlzsúfolt és nem annyira intuitív a kezelése, mint a Firefoxnak. És persze lassabb is, bár ez gép- ill. beállításfüggő. És van benne egy halom fölösleges dolog (nekem pl a Mouse Gestures is ebbe a kategóriába tartozik), ha ilyen programcsomagra lenne szükségem, akkor már a Mozilla Suite (jelenleg SeaMonkey) is bejött volna anno, de nem tette.
    Egyébként meg ez tipikusan a "kinek a pap, kinek a papné" esete. Ha a te internethasználati szokásaidnak az Opera felel meg, akkor használd azt.
    A "barkács" jelzőt meg nem tartom pejoratívnak, hisz épp az a nagyszerű a Firefoxban, hogy kiterjesztésekkel, felhasználói fájlokkal vagy about:config beállításokkal teljesen a saját igényeidhez alakítható. Többnyire csak ki kell találnod, mit szeretnél, és az meg is oldható.
  • Sil78
    Nem raktál valami Yahoo Toolbar-t, mondjuk valamilyen program telepítésekor? Nincs kártevő a gépeden? Legalább egy Spybotot futtass, ez elég gyanús.
  • Sil78
    A /*-t, a *-okat és a */-ot is szedd ki, csak az maradjon, amit írtam. És indítsd újra a böngészőt.
  • joeperry
    Próbáltam már, de nem jön be a többi böngésző, mintha csak a yahoo létezne.
  • Humesz
    Mintha két dologról beszélnél. Szerintem (esetedben) kattints a Y betű melletti le nyílra és állítsd vissza G-re! Ha ez a gond.
  • Rage47
    firefox is tudja ugyanezeket, csak kell hozzá letölteni kiterjesztést.(pl. Mouse Gestures)
    firefox tudja a legtöbbet a kiterjesztéseknek köszönhetően.
  • Casillas
    most megpróbáltam azt, hogy kitöröltem az általam létrehozott usercontent.css-ből mindent, az az egy sor maradt csak, amit írtál (előle is kiszedtem a /*-ot), de így is ugyanaz
  • Casillas
    ezt a fájlt nekem kéne létrehozni?
    ugyanis nem találtam, de még a kereső is csak userContent-example fájlt talált...
    abba hiába írtam bele ezt a sort, meg mentés máskénttel létrehoztam egy userContent.css fájlt is a C:\Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilnév\chrome mappában ugyanazzal a szöveggel mint az example, tehát így néz ki most: userContent.css, de még mindig ugyanúgy lilára változtatja ha rákattintok valamire :(
  • joeperry
    Nálam az a gond, hogy a jobb felső sarokban a mini kereső átváltott google-ről yahoo-ra és nem tudom visszaállítani. Ha új lapot nyitok, akkor is a yahoo-t hozza be kezdőlapnak. A beállításokban pedig megadtam neki, hogy a google legyen a kezdőlap, indításkor az is, de új lapoknál már mindig a yahoo jön be. Ezt vissza lehet valahogy állítani?
  • STFU
    ez a firefox egy vicc, mar azt gondoltam, hogy sikerult vmi regi beta valtozatot letoltenem, de nem 2.0.0.4 ez van a hazai ff oldalon. ez elrettento pelda az alternativ bongeszokr nezve. osszesen 1ertelmes dolgot talaltam benne, hogy lelehet menteni az oldalakat vele, de azt is sokszor hibasan menti. van azert jo hirem is, kb1 oraja probalgatom az operat is es ez mar tetszik. a legjobb benne az egermozdulat erzekelo, elkepesztoen konnyu megszokni es marhara jol, gordulekenyebben megy a bongeszes. pl rakattintsz 1linkre es nem teljes ablakban jon be, akkor nyomsz 1jobbegergombot foltolod az egeret es balra. lassunak hangzik igy irva, de eleg rovid uton mozgatni az egeret es nekem meg veletlenul semmi nem tortent. mindig az tortenik amit akarok, pl visszalepes: jobbeger nyomvatart majd balt lenyomod visszalep, el sem lehet hibazni es gyors nagyon. na tok off, de egyszeruen ugy nez ki szamomra, hogy ez a firefox vmi hazi barkacs, opera meg profi munka. Firefox fanatikusok, ti is probaljatok ki az operat, legalabb 1-2oran at, aki meg most nez uj bongeszo utan, annak kotelezo kiprobalni, nem kerdes mire esik majd a valasztas
  • Malakai
    Restore Scroll Position Addon.
  • STFU
    Mikor nézegetek 1 oldalt, ami jó nagy, lehet görgetni jó sokat lefele és rámegyek, 1linkre ugyanazon lapon megnyitja, de visszalépéskor már az oldal tetejére rak és keresgethetem hol tartottam. Most ezt csak úgy lehet kiküszöbölni, ha mindig új fülön nyitom meg?
  • lck #6176
    Nekem akkor szokott szaggatni, ha még nincs fenn a videókártya driver.
    Ha az fenn van egyenletesebb mint az IE.
  • STFU
    most probalom eloszor ff-t, de ez egybol feltunt
  • STFU
    mikor a bongeszokbe megnyomjuk a kozepso eger gombot, lehet gorgetni szep folyamatosn az oldalt le fel jobbra balra. ff be nekem nem szep folyamatos, hanem zavaro szaggatott, rosszabb mint ieben. lehet ezen allitani? vagy ez ilyen gagyi oszt jovan?
  • Sil78
    Be van jelölve, hogy az oldalak megváltoztathatják. Ha azt akarod, hogy a látogatott linkek mindig kékek legyenek, akkor írd be a userContent.css-be (sima szöveges fájl, a helye a profilon belül a chrome nevű mappában van), hogy:
    a:visited { color: blue !important; }
  • Casillas
    még egy kérdésem lenne
    hol tudom azt beállítani, hogy google kereséskor ugyanolyan színnel jelölje a már látogatott oldalt is, mint a nem látogatottat? alapértelemezéskét amit már láttam, annak a hivatkozásnak a címét lilával írja, és hiába állítottam át itt mindkét színt kékre, akkor is megváltoztatja amint rákattintok egy újra
  • roblee
    Örök hála, köszi!
    Így már rendben van!!!
  • Casillas
    valóban, így már működik, köszi szépen
  • vaczak
    köszi
  • Sil78
    Ha a Kezdőlap gombra kattintasz a középső egérgombbal, akkor kapsz egy új fület a kezdőlapoddal.
    Ha azt akarod, hogy minden új lapon megnyissa a kezdőlapot (üres lap helyett), akkor használd pl a Tab Mix Plus kiterjesztést.
  • Sil78
    És ha kézzel törlöd magát a cache mappát is? (Persze amikor a Firefox nem fut.)
    Alapból a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\Cache útvonalon találod XP esetén. (Nem a profilodban, hanem a Local Settings-ben.)
  • Sil78
    Tedd fel a legújabb verziót belőle, már javították ezt a bugot.
  • roblee
    Üdv mindenkinek!
    Már jó régóta úgy használom a FF-ot, hogy kilépésnél törlök minden személyes infot. A mai napon a NoScript frissített, azóta nem tudom törölni az adatokat, csak a mégse gombbal tudom bezárni azt a kis ablakot.
    Van valakinek ötlete, miért van ez?

Előre is köszi!
  • vaczak
    hogy érhetem el, hogy ha nyitok egy új fület(tab) akkor ne egy üres fehér oldal jelenjen meg, hanem egyből betöltődjön a homepage ?
  • Casillas
    ja azt kifelejtettem, hogy a cookiekat is töröltem, valamint hogy explorerből simán megtudom nyitni a startlapot is, ekkor zavarodtam össze teljesen
  • Casillas
    ma hirtelen a semmiből előbukkant egy "kis" problémám....
    simán neteztem nem volt semmi különleges dolog, nem is tltöttem le semmit elindítom a sajátgépet, bal oldalról eltűnt az az oszlop, amiben a vezérlőpult stb-k vannak. nem tudtam vele mit csinálni, resettel megoldódott.
    de ezután elindítottam az ffx-et, és azt vettem észre, hogy a könyvjelzőim fele eltűnt, és kezdőlapnak az eredeti google-ost adja be, valamint bedobta a mozilla oldalát, mint első indításkor. na mindegy, gondoltam simán visszaállítom a szokásos startlapot kezdőoldalnak és kész. de hiába írtam be a címet, nem jött be az oldal. minden más működik, még a társoldalai is akármilyen .lap.hu címmel, a főoldal www.startlap.com nem jött be sehogy, és nem is azt írta hogy nem jeleníthető meg, hanem egy tiszta fehér oldal, a címsorba pedig hogy (Névtelen)....
    a könyvjelzőket visszahoztam backupból, töröltem a cachet, futtattam vírusírtót, adaware, spybotot, de még mindig nem működik az a fránya startlap.comos cím

valaki tudna segíteni plz?
  • xino

Én is a Gmail Notifiert használom, már több mint 5 perce.

Köszönöm minden kedves segítőnek.

• Malakai
    Én pl Gmail Managert használom.