Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
új ablakban megnyitást a beállítások / lapokban lehet beállítani 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
thank!
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
a *doubleclick* mit tilt?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
egyszer megtalálltam valamelyik oldalon de most nincs meg
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Szóval pár bukmarkot is buktam. :C
Nincs valakinek ötlete mi történt?
egy rókával pl?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
Ezt hogy? :o
van valami lehetõség a bookmark-okat rendezni?
mondjuk mappák elöl (ABC sorrend), sima linkek utána (ABC sorrend). mert nekem most a felvitel sorrendjében vannak.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Szerintetek melyik a jobb a Mozilla vagy a Mozilla Firefox ????
köszi<#worship>#worship>
These are my friends, see how they glisten...
Az lenne a problemam, hogy ha megnyitok egy oldalat es ott felugrik egy reklam azt en keptelen vagyok becsukni a firefoxal, explorerrel sajnos megy! Pl. az rtlklub.hu-n van egy ilyen felugro reklam(nem kulon ablakban) amit lehetetlen becsukni hiaba klikkelek az X-re a jobb felso sarokban, nem csinal semmit!<#gunyos1>#gunyos1>
Szeretnek rajonni erre, mert amugy ez a firefox nagyon jo dolog!😊
Elore is koszi!<#worship>#worship>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
- Hogyan lehet beállítani, vagy van-e olyan plugin ami azt tudja hogy ha megnyitok egy hivatkozást akkor azt uj lapon nyissa meg és ne új ablakban.
- És hogy létezik-e olyan plugin és ha igen akkor mi a neve amivel ha a teljes böngészõt bezárom de a kis könyvjelzõket nem, és utánna ha ujra megnyitom a böngészõt akkor minden könyvjerlzõt ott nyisson meg ahol bezártam.
Barcelona, Bar Honda 4ever!
A Firefox-nál ha valahol belépésnél nem engedélyezM h megjegyezze a jelszavamat, akkor ugye nem lesz megtekinthetõ a "Beállítások, Mentett jelszavaknál" csak akkor ha engedélyezem h megjegyezze?
Esetleg nincs más mód h mégis meg tudjam nézni a felhasználói nevem + jelszavamat?
Wysiwyg editort egyébként hozzászólásokhoz nem használok, csak a jó öreg BBCode kiterjesztést, amikor lusta vagyok.
próbálj ki egy vbulletin típusú fórumot, majd a profilodban állítsd be, hogy a hozzászólást wisiwyg editorral készítsd el. Lehet nálad is jelentkezni fog a hiba.
Éhes makkal az ember disznókat álmodik...