Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Faterx
Ok de csak frissítésig/újratöltésig él
Ch_Slater
nekem úgy megy, hogy a http://www.sg.hu/forumchat_engine.php-t tiltottam le.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Faterx
Hogy a rossebbe tudnám kiírtani az új csetet az esgén, mart adblokkal nem megy?
Aquir
ha skin az téma akkor eszközök/témák/ további témák letöltése

új ablakban megnyitást a beállítások / lapokban lehet beállítani 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

honnan lehet letölteni hozzá skinekek ? és egy oldalt új ablakban magnyitni ?

thank!
Tomicsek
Szûrõlisták az adbockhoz itt.

Sorry, hogy már megint írok, mindenesetre, kipróbáltam most én is az adblock plus-t, egyenlõre tetszik, mivel a peer guardian által blokkolva általában 3 próbálkozást tesznek a szerver elérésére, várakozás közben...., és csak aztán lépnek tovább, mondván, nem elérhetõ az a kódrészlet, míg az adblock pillanat alatt lerendezi a problémát. Oké, persze eléggé más a két program célja, csak véletlen, hogy egy közös részt is lefednek, mindenesetre használom persze továbbra is, mindkettõt.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Mivel nem szoktam adblockot használni, így nem tudok biztosat mondani, de a peer guardian-om listájában van jópár doubleclick szerver. Ezek vagy spyware vagy reklám szemeteket terjesztõ kódrészek, amik beépülnek (vagy inkább beépítik) más weblapokba, a lényegesebb adataikat pedig a saját szervereikrõl húzzák hozzá le.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

urbijoe
már megvan
a *doubleclick* mit tilt?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
Adblock Plusz-hoz hol tudom megnézni milyen szüröket kell beállitani?
egyszer megtalálltam valamelyik oldalon de most nincs meg

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

ivjoe
Hmm elég érdekes, h a könyveljõim nem a mostaniak, hanem egy régebbi idõpontból valók! 😮 A biztonsági mentésen! :o
Szóval pár bukmarkot is buktam. :C
Nincs valakinek ötlete mi történt?
stp4trick
gyújtsuk fel, gyújtsuk fel!

egy rókával pl?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Szega87
<#banplz> minden topicba ?

Yossarian
ha róka, akkor veszettség 😊

Nieleen

Tompie
De akkor nem a firefox-ot, hanem thunderbird-t kéne megtámadnia <#vigyor0>

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

Szega87
támad a madárinfluenza virus a gépeken is <#eplus2>

ivjoe
Ma elindítom a tûzrókát és default ablakelrendezésel, valamint könyvjelzõk nélkül indul. :C Viszont az összes más beállítás, skin és EXT megmaradt. Szépen visszarakosgatom az iconokat a helyükre, de miután újraindítottam a firefoxot, minden visszaállt defaultra. A könyvjelzõket vissza tudtam állítani egy kiterjesztés backupjából. (Nem emlékszem a nevére de menti a fontosabb dolgokat.) + Visszaállítottam a többi backup file-t is, de semmi. :C
Ezt hogy? :o
Amse
😄

2.0-ról vmi új info nincs?

Ch_Slater
óó, banyeg. erre nem jöttem rá 😊)

köszi

lck
jobbegér ( a lista fölött ) > rendezés név szerint
Ch_Slater
helo.
van valami lehetõség a bookmark-okat rendezni?
mondjuk mappák elöl (ABC sorrend), sima linkek utána (ABC sorrend). mert nekem most a felvitel sorrendjében vannak.

stp4trick
csak vicceltem, szar a netem, dolgoztam egész 7végén, de vége az offnak, bocsi mindenkitõl

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

stp4trick
közöd?

Szega87
de kedves vagy <#boxer>

stp4trick
csak úgy mellékesen, mi a topic címe?

ahoy_!

Szerintetek melyik a jobb a Mozilla vagy a Mozilla Firefox ????

köszi<#worship>
Tomicsek
C:\Documents and Settings\\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\

Firefox hol tárolja a Könyvjelzõket ? (Át akarom másolni egy másik gépre)

JimKirk
Kiraly!

Koszi!
Az egyébként egy flash szemét. Flashblock nálam rögtön meg is fogja, így csak a középsõ flash logo a zavaró.

Sil78
Minek nézel egyáltalán reklámokat? Ott az AdBlock Plus kiterjesztés, tiltsd le és kész.

These are my friends, see how they glisten...

JimKirk
Csa!

Az lenne a problemam, hogy ha megnyitok egy oldalat es ott felugrik egy reklam azt en keptelen vagyok becsukni a firefoxal, explorerrel sajnos megy! Pl. az rtlklub.hu-n van egy ilyen felugro reklam(nem kulon ablakban) amit lehetetlen becsukni hiaba klikkelek az X-re a jobb felso sarokban, nem csinal semmit!<#gunyos1>

Szeretnek rajonni erre, mert amugy ez a firefox nagyon jo dolog!😊

Elore is koszi!<#worship>
Sil78
Az elsõ felére meg Eszközök / Beállítások / Lapok. Finomítása lásd #2210.

Amse
session saver

es a masik kerdesemre nem tudzs valami plugin-t?

biztos van de egyszerübb ha középsõ gombal kattogsz és akkor uj lapon nyilik meg

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a könyvjelzõk helyet fülekrre gondoltam

Hali! Nekem két kérdésem lenne a firefoxszal kapcsoltaban.

- Hogyan lehet beállítani, vagy van-e olyan plugin ami azt tudja hogy ha megnyitok egy hivatkozást akkor azt uj lapon nyissa meg és ne új ablakban.

- És hogy létezik-e olyan plugin és ha igen akkor mi a neve amivel ha a teljes böngészõt bezárom de a kis könyvjelzõket nem, és utánna ha ujra megnyitom a böngészõt akkor minden könyvjerlzõt ott nyisson meg ahol bezártam.

Köszönöm Sil a gyors választ!Miután ítram rájöttem a(bagatel)hibára,amit Te is írtál:"Ha a nagy ablakot átteszed kisméretûre, azt széthúzgálod az ablak széléig, és utána visszarakod teljes méretre, az nem segít?"Kösz mégegyszer!
Sil78
#2705?

Bocs. htm fájlt akartam írni.
Sziasztok!A GameStar CD melléklete rendben indítja a Firefoxot(1.0.7)és be is tölti az index fájlt,de ha a "CD melléklet indítása"-val tovább lépnék,az új ablak csak a képernyõ fél szélességével-de teljes hosszban nyílik meg("görgetni" a tartalmat lehet)és nem tudom teljesképernyõre állítani(a jobb felsõ méret ikon szürke)Ha közvetlenül a hml fájlt töltöm be,akkor rendben(illetve az IE is teljes képpel nyitja meg)Korábban müködött-nem értem.Ötlet?
Köszi szépN. Én is erre gondoltam, de mondom egy próbát megér, jobban értetek a FireFoxhoz 😊

wworrier
Szerintem nincs. Ha nincs engedélyezve a megjegyzés, akkor nem menti el a felhasználónevet, és a jelszót. Ha elfelejtetted a jelszavad, akkor inkább kérj egy jelszóemlékeztetõ mailt az oldalról.

Barcelona, Bar Honda 4ever!

Sziasztok!
A Firefox-nál ha valahol belépésnél nem engedélyezM h megjegyezze a jelszavamat, akkor ugye nem lesz megtekinthetõ a "Beállítások, Mentett jelszavaknál" csak akkor ha engedélyezem h megjegyezze?
Esetleg nincs más mód h mégis meg tudjam nézni a felhasználói nevem + jelszavamat?

stp4trick
most tettem az 1.07-re rá az 1.5.1-et és alul egy széles sáv keletkezett, kisebbítve a képernyõt, a legelején van egy kis felfelé mutató nyíl, de semmit sem csinál. Ilyet akkor csinált régebben, amikor a korábbi verzióhoz képest a mostanival nem kompatibils kiterjesztés maradt bent, de most nincs ilyen, mert töröltem. Mi lehet a gond?

Balumann
Mármint azt akartam írni hogy nem tudjátok véletlenül mi okozza?

Balumann
Nem tudom miért, de nekem úgy akad a mozilla mostanában. Eddig sztem a legjobb böngészõ volt szinte, legegyszerübb, leggyorsabb, most meg egyszerüen akad ha futtatom a görgõt, meg lasan indul, lassan vált, meg minden lassabb ha megy, nem tudom miért 😞. kénytelen vagyok operát használni. Ezt okozza valami, vagy csak egyszerüen megõrült? 😞(

Sil78
Aha, erre megoldás lehet az elõzõ hozászólásomban említett preferencia true-ra állítása, mert annál pont a javascripteknek adott engedélyek bõvítésérõl van szó. Viszont ez biztonsági kockázatot jelent.

Wysiwyg editort egyébként hozzászólásokhoz nem használok, csak a jó öreg BBCode kiterjesztést, amikor lusta vagyok.

Mars
Általában Wisywig szerkesztõvel ellátott honlapokaon jelentkezik a probléma (vbulletin fórumok) etc... tehát ahol javascript kéri le a vágólap tartalmát.
próbálj ki egy vbulletin típusú fórumot, majd a profilodban állítsd be, hogy a hozzászólást wisiwyg editorral készítsd el. Lehet nálad is jelentkezni fog a hiba.

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...