Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
These are my friends, see how they glisten...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ha egy tárhelyszolgáltató azt írja, h. korlátlan adatforgalom vagy nincs forgalomkorlátozás, az akkor azt jelenti, h. akárhány ember megfordulhat a honlapomon?
Nos, engedve a megrögzött firefox-hívek szavának, én is kipróbáltam ezt az új verziót. Bár ne tettem volna! Azóta ugyanis nem mûködik a külsõ programokban (Outlook, MSN, ICQ) a hivatkozásokra, linkekre való kattintás. Egyszerûen nem történik semmi. És ez kurva idegesítõ. Tuti hogy a firefox a bûnös, mert az elõtt ilyen nem volt soha. Szóval gratula a fejlesztõknek. Benyalhatnak!
Megcsináltam mit írtál.
Ezzel azt sikerült elérni, hogy mostmár bejön a bejelentkezõ oldal, de a jelszó és a login beírása után, sajnos ugyanúgy nem tölt tovább mint az elõbb 😞(
Mit tegyek?
1. Töröld a Gyorsítótár (cache) tartalmát,
ha ez nem segít, akkor:
2. Töröld az adott oldalól származó sütiket (cookies).
Egy ideje valami miatt az Explorer és a Firefox sem tölti be a Gmail.com oldalt. Azt irja ki a betöltés folyamatban, majd lent megjelenik a Done és megáll egy fehér ablakon. A többi oldalnál nem vettem észre hogy gond lenne.
Sajnos nem tudom a leveleimet csekkolni, kérlek segítsen aki tud!
Mi lehet a gond?
hála és köszönet a megfejtõnek
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
kep
http://atwwebmaker.tx.hu/
azt szeretném tudni, hogy a progi tud e olyat, hogy mindig új fület nyisson, linkeknél, ha rákattintok, új címnél, mint Pl.: a Maxthon. Van benne ilyenre lehetõség?
Htx a választ elõre is!
@ Hellomarci
Valami ilyesmi van?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de amit irtál segített. örök hála.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Esetleg nincs valami olyan kiterjesztésed, ami túlságosan széthúzza az Állapotsort? Mert pl az is okozhat ilyet...
Vigyázzunk, hogy mit akarunk! A végén még megkapjuk...
van arra valami ésszerû magyarázat, hogy a pop-up-ok (javascriptes) általában úgy nyilnak meg, hogy jobbról túl kicsi az felbukkanó ablak, és görgetõsáv sincs? azaz ilyen weblapokon nem látom hogy mi van ott a jobb oldalon. kezd idegesíteni...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
ha ez nem segít, akkor:
2. Töröld a freemail-rõl származó cookie-jaidat.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
respect to the man in the ice cream van
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Erre mi a megoldás?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
1.5-ös magyar firefoxom van
Elállítottam mindent😊 és most a yahoo-nál nagyon kicsik a betük, ha meg ott felnagyítom akkor itt az sg-n nemjó
aztán meg az ujba: import
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!