Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Oké. Akkor megtudod mondani hogy hol? Mert nekem nem sikerült megállapitanom...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Sil78
Nem egyértelmûen. Az Avant IE alapú (tulképp lehetne azon is vitatkozni, hogy egyáltalán önálló böngészõ-e, vagy csak egy IE-addon), természetes, hogy úgy viselkedik, mint az IE. Ha mondjuk Operával menne a dolog, az már mondana valamit.

These are my friends, see how they glisten...

A hiba az ön készülékében van.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Clidey
Bocs, ezt valóban elfelejtettem leírni az elõzõ kommentemben. Természetesen elsõ dolgom volt ezt ellenõrizni, és természetesen helyesen volt megadva az alapértelmezett böngészõ. Sajnos a hiba okára azóta sem sikerült rájönnöm, így végsõ elkeseredésemben felraktam az Avant Browsert, ami - láss csodát - helyreállította a rendet. Tehát egyértelmûen firefox bug-ról volt szó.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Sil78
Szerintem mielõtt ilyen következtetéseke jutsz, ellenõrizd, melyik az alapértelmezett böngészõ, és hogy jól van-e beállítva a "Programok hozzáférhetõsége és alapértelmezései" a Vezérlõpultban. Meg hogy esetleg a tûzfalad nem blokkolja-e...

Sziasztok!
Ha egy tárhelyszolgáltató azt írja, h. korlátlan adatforgalom vagy nincs forgalomkorlátozás, az akkor azt jelenti, h. akárhány ember megfordulhat a honlapomon?
Clidey
Sziasztok!
Nos, engedve a megrögzött firefox-hívek szavának, én is kipróbáltam ezt az új verziót. Bár ne tettem volna! Azóta ugyanis nem mûködik a külsõ programokban (Outlook, MSN, ICQ) a hivatkozásokra, linkekre való kattintás. Egyszerûen nem történik semmi. És ez kurva idegesítõ. Tuti hogy a firefox a bûnös, mert az elõtt ilyen nem volt soha. Szóval gratula a fejlesztõknek. Benyalhatnak!

Kösz Sil,
Megcsináltam mit írtál.
Ezzel azt sikerült elérni, hogy mostmár bejön a bejelentkezõ oldal, de a jelszó és a login beírása után, sajnos ugyanúgy nem tölt tovább mint az elõbb 😞(
Mit tegyek?
Sil78
A legalapvetõbb problémamegoldó lépések Firefoxban és más böngészõkben is (ha nem vagy hibásan tölt be az oldal, nem enged bejelentkezni, meg hasonlók):
1. Töröld a Gyorsítótár (cache) tartalmát,
ha ez nem segít, akkor:
2. Töröld az adott oldalól származó sütiket (cookies).

hi!
Egy ideje valami miatt az Explorer és a Firefox sem tölti be a Gmail.com oldalt. Azt irja ki a betöltés folyamatban, majd lent megjelenik a Done és megáll egy fehér ablakon. A többi oldalnál nem vettem észre hogy gond lenne.
Sajnos nem tudom a leveleimet csekkolni, kérlek segítsen aki tud!
Mi lehet a gond?

hála és köszönet a megfejtõnek
Thx

dotkom
danke schon 😄
muxik 😄

http://atwwebmaker.tx.hu/

Nekem is volt ilyen gondom. Megoldás: töröld a sütiket és a gyorsítótárt. Miután ezt megcsináltam nekem utána mûködött.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Nézet menüben vagy jobb gombbal az eszköztárra és a könyvjelzõ eszköztár elõl vedd ki a pipát.
dotkom
azt nem tudja valaki hogy hogyan tudnam eltuntetni azt a zavaro teglalapot az eszkoztar alatt egyel?
kep

http://atwwebmaker.tx.hu/

Miért nem tudja megnyitni a freemail-t? Úgy csinál, mintha folyton újratöltené az oldalt, miután megadtam neki a felh+jelszót...valaki?

Met
van

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

LoDMaSt
Sziasztok,
azt szeretném tudni, hogy a progi tud e olyat, hogy mindig új fület nyisson, linkeknél, ha rákattintok, új címnél, mint Pl.: a Maxthon. Van benne ilyenre lehetõség?
Htx a választ elõre is!

@ Hellomarci

Ch_Slater
1.5.0.1-es update nap van...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Sil78
Nem így egyben. Pl ImgLikeOpera, FlashBlock, NoScript... (Bár a képeket a Tartalom fülön is letilthatod pl a Beállításoknál.)

Olyan kiterjesztés, hogy az éppen megnyitni való weboldalról mi jöjjön le olyan van? Pl no kép, no flash, stb? pl csak szüveg legyen?
Valami ilyesmi van?
Shep
kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dj Faustus
Van ilyen változat is, de csak megszállottaknak: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1 <#smile>

Mr Manson
1.5

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Shep
Melyik most a legújabb verzió?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ch_Slater
nem tudom mitõl van.
de amit irtál segített. örök hála.

Sil78
#2705, fõleg a második fele?

Esetleg nincs valami olyan kiterjesztésed, ami túlságosan széthúzza az Állapotsort? Mert pl az is okozhat ilyet...

Ha QuickTime formátumban van feltéve az oldalra, akkor Quick Time Alternative a te barátod, minden népszerûbb böngészõvel képes együttmûködni (Internet Explorer, Opera, Netscape és Mozilla van kiírva a honlapon), azt nem tudom, hogy konkrétan Firefoxszal megy-e, Operával biztosan, a többit nem próbáltam 😊
LadyJ
Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami progit a Quick Time on kívûl amivel "hallhatóvá" lesz a firefox,pl csengõhangokat szeretnék meghallgatni stb. Köszi

Vigyázzunk, hogy mit akarunk! A végén még megkapjuk...

Ch_Slater
helo.
van arra valami ésszerû magyarázat, hogy a pop-up-ok (javascriptes) általában úgy nyilnak meg, hogy jobbról túl kicsi az felbukkanó ablak, és görgetõsáv sincs? azaz ilyen weblapokon nem látom hogy mi van ott a jobb oldalon. kezd idegesíteni...

urbijoe
az meg milyen jel?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Sil78
A Work Offline nevû kiterjesztéssel.

Sil78
1. Töröld a Gyorsítótár (Cache) tartalmát,
ha ez nem segít, akkor:
2. Töröld a freemail-rõl származó cookie-jaidat.

littleNorbi
Hogy lehet azt a "kábelt" oda lerakin ?

Én nemrég raktam föl a firefox 1.5-öt. Nagyon tetszik, tényleg jobb mint az explorer, de van egy olyan gondom, hogy a freemail-emre nem tudok belépni. Beírom a nevet és a jelszót, majd nyomok egy belépést, és aztán nem jön be semmi. Volt ilyen gondja valakinek?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Sil78
Mondjuk AdBlock-ban az OBJ-Tabs (AdBlock fülecskék) kikapcsolása?

Amse
én nemtok megoldást, de amíg nem mond valaki addig rakj fel egy ie-tab extensiont és akkor a jobb alsó sarokban megjelenik az ff ikon és ha rákattintassz akkor ie alapon hozza be az oldalt így nem kell megnyitni az ie-t csak egy katt.

cement
nem tudom hogy ez a kérdés inkabb valamilyen flash topikba vagy ide lenne jo de remelem ti is tudtok segiteni hogy mit csinaljak. elbaxodott a flashplayerem a firefoxban (ie-ben megtudom nezni a flasheket) es ha uninstallaltam frissitettem akarmit csinaltam vele nem javult meg es eleg szar hogy ha valami flashes oldalt akarok nezni akkor meg kell nyitnom az internet explorert :C

respect to the man in the ice cream van

ProGabe
Hi, nekem egy olyan problémám lenne, hogy ha a címsorba beírok valamit akkor nem keres rá, pedig eddig csinálta. Pontosaban valamit tölt, de nem jelenít meg semmit. Nem állítottam át semmit és nem is tettem fel semmi új kiterjesztést. A választ elõre is kössz!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mustang2005
Mikor lesz új verzió?

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Met
Most próbáltam, belépek a yahoo-ba, minden ok, létrehozok egy új levelet ok, beírok egy ékezetes szót ok, hozzáadok egy file-t a levélhez és amikor vissza megyek a levélbe akkor már nincs ékezet és bármit állítok nem lesz ékezet.
Erre mi a megoldás?

Ahhoj
nézet->karakterkódolás

shrek82
Vagy pedig használod a MozBackup nevû programot, amivel egészen egyszerûen backupolhatod akár az egész profilodat, akár csak bizonyos elemeit(könyvjelzõk, jelszavak, kiterjesztések stb...)

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

Met
És a karakter kódolás-t, hogy kell beállítani? Mert a yahoo-ban az ékezetes karaktereket átalakítja ?"> ilyenekké. Így kicsit érdekes elolvasni a leveleimet😊
1.5-ös magyar firefoxom van

Met
thx

Dj Faustus
View/Text size/Normal
View/Character encoding/Central European - ha magyar oldalakat böngészel leginkább
Tools/Options/Content/Fonts&Colors (Times new Roman 16-os méret)
Illetve kb ugyanott (Advanced gomb):

Met
Hogy lehet visszaállítani alapra a betûtípust és méretet?
Elállítottam mindent😊 és most a yahoo-nál nagyon kicsik a betük, ha meg ott felnagyítom akkor itt az sg-n nemjó

bertino
manage bookmarks - > file/export

aztán meg az ujba: import

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Én újra akarom rakni az oprendszert a gépemen, de nem szeretném, ha elvesznének a kedvencek között tárolt linkjeim. A Firefox hol tárolja ezt az információt, hogy kimenthessem õket?
Köszike, múltkor még nem volt jó 1.5höz (legalábbis amit találtam nem) <#vigyor3>