19494
  • Sil78
    Én is a Gmail Notifiert használom. De ha netán több Gmail postafiókot is szeretnél használni, ahhoz a Gmail Manager kell.
  • JoeFromHun
    Én Pl. személy szerint a Gmail Notifiert használom. Nekem bejött.
  • xino

Silke, tudnál ajánlani (G-mail fiók) levél érk.értesítő kiterjesztést?
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search?q=Gmail&status=4
    Bőség zavara :-)

• Sil78
    Nem ír ki valami bővebbet, pl hogy melyik fájl okozta a hibát? Próbáltad már üríteni a Gyorsítótárat? Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül indítva) is csinálja?
  • streetracer
    Kb. 2 percenként kiírja, hogy a Firefox hibát okozott és kilép a böngésző.
    Application crash. Miért csinálja ezt?
  • Sil78
    Felteszed a Locale Switcher kiterjesztést, újraindítod a böngészőt, aztán telepíted a magyar (hu) nyelvi csomagot, újraindítod, és akkor a Tools / Languages menüpontban ki is választhatod a magyar nyelvet...
  • attip
    Sziasztok!
    Egy egyszerü kérdésem lenne,hogyan lehet legkönnyebben megváltoztatni a FF nyelvét?,
    Tulajdonképpen a portablét szeretném magyarosítani..
    Köszi!:)
  • xino

Silke!
    Tanusíthatóm, hogy pompásul műküdik a honosított változata is és nagyon hasznos kiterjesztés, biztos sokan fogják letölteni, most, hogy már felkerül a hivatalos honlapra is :-) Köszi szépen.

• Sil78
    Csináltam hivatalos fordítást, ha minden jól megy, a következő verzióban már benne lesz. ;-)
  • Sil78
    Minden https-es oldalnál ezt csinálja, vagy van, amelyik működik? Ugyanazoknál az oldalaknál vagy böngészőnként eltérő? Az alapvető hibamegoldó lépéseket* próbáltad már?

*alapvető hibamegoldó lépések:
    1. Gyorsítótár ürítése (Firefoxban Eszközök / Személyes adatok törlése, IE-ben Eszközök / Internetbeállítások / Ideiglenesen letöltött internetes fájlok)
    ha ez nem segít, akkor:
    2. sütik (cookie-k) törlése.
  • Tojesz
    Sziasztok!

A böngészőm nem akar egyes oldalakat megnyitni. Se Mozilla, opera, explorer. A gond egyes HTTPS címmel kezdődő oldalakkal van. Ezeknél nem is jön elő a tanusítvány elfogadása opció, csak vár, és bejön h. "A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt". Ez miért lehet, mi blokkolja ezeket az oldalakat
  • xino

Silke, a Th.Br.nem jó, ez szuuuper!

Óh, ezek nem egyszerűen videók!
    Napi körkapcsolásban online látogatás a privát állatkertemben, lazításként, csak itt a világ minden szegletéből, sok-sok állatfajjal, pl.
    http://www.rozhlas.cz/unmasking/live gorillabébi.
    Bocs, ez off volt.

Köszönöm szépen és szép napot kívánok.

• Sil78
    Az lehet, a jelenlegi profilomban nem stimmelnek teljesen a pluginok, újat csinálni meg nagy munka. És nem szoktam túl gyakran videókat nézni.

ThunderBrowse: így jó?
  • xino

Köszi szépen, ha te tudnád, milyen szerencsét hozol nekem :-)
    Ahányszor hosszú kísérletezés után megírom, mi a baj, egyszer csak megoldom a problémát. Igaz, nem tudom hogyan csináltam?
    A Codec-el próbálkoztam, egyszer csak újra műk., bejött a kép.
    ( ilyen fájl kellett .vob, ogg formátum, meg a többit nem tudom)

Más. Ismered ezt? https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/5030
    Esetleg ha van időd, megnézed közelebbről is, lefordításilag :-)

Köszi szépen mégegyszer a segítséget.

• Sil78
    Van egy olyan érzésem, hogy ezek valami csak IE-ben működő scriptelést használnak (de nem vagyok programozó, úgyhogy ez csak tipp). Szvsz kapcsold át a motort IE-re ezeknél az oldalaknál (van IE Tab-od, nem?).
    Nekem nem villan, meg nem ír ki hibát, viszont nem is működik Firefoxszal.
  • xino

Valóban, nem mindig, hanem csak meghatározott oldalaknál, pl.
    http://www.ilm.ee/~uploader/loodus/?leht=art07engtoonipaevik
    http://www.storch-in-bayern.de/motion/player97.htm stb.
    Kb. két hete jött elő ez a hiba, addig gond nélkül működött.
    Lefuttatam a Secunia tesztet, szerinte minden OK.
    Most feltettem a K-Lite Codec Pack-t, de a bejelöléssekkel nem vagyok tisztában.

• Sil78
    Na és hol követ el ilyet? Mindig, vagy egy bizonyos oldalon / fájlnál?
  • Sil78
    #6128 második fele.
    Dehogynem, pl a chrome://browser/content/history/history-panel.xul címen. Vagy ha lenyitod a címsort. Tulképp egyszerűbb lenne törölgetni, vagy külön profilt használni.
  • xino

Silke!!! Segítséget kérek.

"Applet AppObs notinited" , hibakód COOD 1199, mindez a Wind.Media Player követte el.
    Nem nyílik meg, csak villan egyet.
    Töröltem, újra tettem, semmi.

• nesto
    azthittem aránylag tudom mi hol van, de ilyet nem tudom hogy hol keressek hogy userchome.css :(
    segítenél még ennyit? köszi
    ja és ez után abszolut nem fogom tudni megnézni az előzményeket?
  • Tomasz Man
    Köszi a tippet, tényleg ott volt kipipálva, hogy jelenjen meg a hibakonzol, amikor hibás css-t és js-t észlel. Most ezekből kivettem a pipát és most már jó.

Köszi a gyors segítséget.

Üdv.
    TM
  • Sil78
    Írd be a userChome.css-be a következőt:
    menu#go-menu {display: none !important;}
  • Sil78
    #5753? (Úgy nézd, hogy a rejtett mappákat is lásd. És vigyázz, ez nem simán Application Data, hanem Local Settings\Application Data.)
  • Sil78
    Fogd meg az egérrel, és húzd rá a Firefox ablakára.
  • urbijoe
    mért feketék nekekem a gombok?
  • attip
    Kis segítség,légyszi ird be,hogy hova másoljam a "downbar.xpi"-t.
    Kössz..
  • nesto
    "eltüntetni az Előzmények menüt" jó lenne. azért kéne, mert többen használunk egy gépet, és nem szeretném ha tudnának utánam kutakodni. tudom, hogy a személyes adatok törlésével ez megoldható, de néha elfejeltem úgyhogy egy hatásos kiegészítő jobb lenne. kszi
  • Sil78
    Ha kell valakinek, frissítettem a Download Statusbar-magyarításomat. (A Névjegy ablakkal még nem volt energiám foglalkozni, sorry.)
  • modellmaker
    Köszönöm szépen! :)
  • Sil78
    Mármint melyiket?
    - jelszóval levédeni a profilt
    - eltüntetni az Előzmények menüt
    - egyéb (pl kompromittáló előzmények szelektív törlése)
    (Pontosan ki elől akarod elrejteni? Mennyire láma?)
  • Sil78
    Nekem ugyan le van tiltva ez a nyíl, szóval passz, de hasonló kiterjesztés van több is. Pl a Firefox Showcase, bár az az Állapotsorba rak egy gombot, ha jól emlékszem. A Tab Preview és a Tab Scope meg csak egy adott tab előnézetét mutatja, ha rámész az egérrel a fülre. A Tab Sidebar meg ugye az Oldalsávban mutatja őket. A Cooliris Preview meg nem a tabok előnézetét mutatja, hanem a linkekét. Hmm. Tényleg passz.
  • Sil78
    Nem skinfüggő, a userChrome.css-be írd be:
    #personal-bookmarks .toolbarbutton-icon {display : none !important;}

(Ez a fájl alapból nem létezik, de sima szöveges fájl, tetszőleges szövegszerkesztővel létrehozható és szerkeszthető. A helye a profilodon belül a chrome nevű mappában van, van is ott hozzá egy mintafájl. Van kiterjesztés is a lustábbaknak a felhasználói fájlok szerkesztéséhez, ChromEdit Plus néven. A változások életbe lépéséhez újra kell indítani a Firefoxot.)
  • modellmaker
    A könyvjelző eszköztárról el lehet tüntetni a shortcut icon-okot vagy ez skin függő dolog?
  • zserrbo
    Mi annak a kiterjesztésnek a neve, amivel a már megnyitott ablakok előnézeti képeit láthatom? Asszem a "minden lap felsorolása" nyíllal jött elő.
  • nesto
  • zserrbo
    Hát sajna, kár hogy a magyar oldalt megvette a Mozzila vagy nemtom mi lett vele, mert egy időben a www.firefox.hu oldal a mozzila egyik oldalára irányított át kapásból.
  • Dying Soul
    Nem engedi, halvány a törlés, csak átnevezni tudom
  • gyonax
    Jobb gomb törlés?
  • Dying Soul
    Sziasztok!
    Ki lehet törölni valahogyan a könyjelzők alapmappáját?
  • nesto
    értem, és azt hogy kell?