Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD
így van egy zip fájlom ami 0kb-t foglal meg van egy zip.part fájlom ami a teljes 9xx mega. nah most ezt a part file-t átírtam zip-re de nem tudom megnyitni mert azt írja hiba a csomagolt fájlban, a másik zip fájllal is ugyanez a helyzet.
Elvileg amikor 0 másodperc volt hátra és lefagyott, összeillesztette volna a zip-et a part-tal.
nem lehet valahogy manuálisan összeilleszteni?
vagy tölthetem elõlrõl? :CC
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
mondjuk ez mérnem tudták volna egyszerübben elérhetõ modon belerakni <#nemtudom>#nemtudom>
porki fagyok fállalon
valaki segitsen nekem :$
igy megakadt a firefoxom (lefagyott ha ugy tetszik)
és utána be akartam lépni, aztmondta válcsak felhasználot mer amit addig ahsználtam használódik éppen.
namost hogytudok arra viszaváltani?! :$
porki fagyok fállalon
Néztem az fsf.hu -t de ezekszerint vak vagyok.. 😊
Mégegyszer köszi!!!!
A hivatalos weboldalakon próbáltad már?
Az ezen a honlapon megjelenõ, Mozilla platformon alapuló programok mindegyike szabad szoftver, azaz minden verziója teljesen INGYENESEN használható, akár otthon, akár az irodában, tetszõleges számú számítógépen, valamint SZABADON terjeszthetõ, továbbadható.
Forrás
További infók:
* Mozilla Public License Version 1.1
* MOZILLA FIREFOX END-USER SOFTWARE LICENSE AGREEMENT Version 1.1
AdBlock Plus Filterek
Fortuna fortes adiuvat.
Egy olyan kérdésem volna, hogy a firefox csak otthoni használatra ingyenes? Illetve egész pontosan azt szeretném megtudni, hogy vállalati környezetben lehet-e használni, vagy ott már fizetõs?? Próbáltam utánajárni, de nem találtam sehol ilyen jellegû információt...
Köszi elõre is
valamelyik quick time-os
valamelyik meg media player-es
amugy mitöl jön elö?
mert mikor irok valamit alul néha elöjön a keresés opcio és nem tudom kikapcsolni mindig ujra kell inditanom a FF-ot
Nálam a FF nem frissíti a hiányzó bövítményeket. Hiába kattintok rá, nem talál bövítményt.Így nem tudom megnézni a NSO oldalának a TV változatát. Régi Firefox-nál müködött. A mostanival nem,miért?
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
Jószerivel nagyon kevés. Inkább valamelyik webszerkesztéssel kapcsolaatos topicban tettem volna fel phaetonboy helyébe a kérdést...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Egy nagyobb, befutott, látogatott, tartalmas oldalnak (online magazinok) lehet ennyi látogatója (ajánlom figyelmedbe a Median Webaudit oldalát, ott találhatsz érdekes statisztikákat). Tényleg megfontolandó a külön nyelvû oldalak külön szerverre tétele - bár ez szolgáltatófüggõ, mennyit bír a szerverük.
Mindenesetre optimalizáljátok a szerveroldali szkripteket (és a HTML/CSS kódokat is), a gyorsabb mûködés érdekében.
Tényleg, milyen oldalról lenne szó?
A véleményetek kellene. Egy fizetõs tárhelyszolgáltatónál az volt írva, hogy adatforgalom korlátlan. Nos én megkérdeztem, h. a "korlátlan" az mégis mit takar, mennyi? Azt kérdeztem, h. havi 200.000 látogatóm lenne/nemzetközi oldal/ az bele fér-e?
Ezt íták: "A korlátlannak a vezetõ keresztmetszete szab határt.
Ha Ön havi 200.000 külföldi látogatóra számít, akkor az még a
T-online-nak is meredek lesz. Ha le tudja szûkíteni országokra a
külföldi látogatóit, akkor azt javasoljuk, hogy inkább helyi hálózattal
dolgozzon."
Más pont az ellenkezõjét mondta, h. 1 millióan is lazán látogathatják az oldalamat. Valami segítség kellene teljes a káosz!
Ertem ezalatt, hogy pl az IE-ben ha beirok valamit vagy megnyitom a bongeszosav megnyitasaval a cimet, akkor automatikusan legfelulre kerul az a cim igy legkozelebb konnyebb elerni, viszont az FF-ban nem es igy allandoan keresgelnem kell a bejegyzesek kozott.
Vagy esetleg tud valaki esetleg valami plugint amivel megoldhato, hogy az oldalak a legutolso megnyitasuk sorrendjeben tarolodjanak es igy legyenek elerhetok a bongeszosav lenyitasa utan ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
These are my friends, see how they glisten...
tegnap a windows írt vmit h megsérült vmilyen fájl az elõzõ üziben leírt helyen(nem volt kedvem leírni 😊), akkor semmi gond nem volt, egyszer dobta csak fel az üzit, mára meg eltûnt az összes könyvjelzõm
nem tudjátok h hogyan javíthatom ezt a fájlt(ha lehet) h vissza kerüljenek a könyvjelzõk?
itt vannak a profil beállítások
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Sajnos véletlen újraindítások miatt a FF-om (legfrisebb) összeomlott.
Újratelepítettem, de nem jegyezte meg a beálíltásokat, nem volt okés, a korábbi könyvjelzõket megtalálta...etc.
Uninstall, registry clean, telepítés.
Ugyanaz: beállításokat nem jegyezte meg, induláskor nem teljes képernyõvel ment. A telepített skineket elfelejtette, de a korábbi adatokat, pl. könyvjelzõket megtalálta.
Kérdésem: mit kell manuálisan törölni, hogy tiszta, friss telepítést kapjak? (a c:/program files/mozilla könyvtáronm kívül)
Köszönöm.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Telepítése":
1. Töltsd le.
2. Csomagold ki a C:\Documents and Settings\neved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\1n2a3zst.default\searchplugins (ahol a neved és a 1n2a3zst.default könyvtárnevek változhatnak) vagy a C:\Program Files\Mozilla Firefox\searchplugins könyvtárba.
3. Ha eddig nyitva volt a Firefox, zárd be, és indítsd újra.
ffxi: Esetleg a File/Work offline (Firefox esetén) nincs bepipálva? Vagy a Vezérlõpult/Interntbeállítások részénél a Kapcsolatok fûl hogy van beállítva?
Esetleg a tûzfal rendesen kiengedi a böngészõket?
Fákjúal!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
elõször úgy tiltottam le, ahogy a blockable items-ek között felhozza (azaz ott van utána egy jó hosszu szám), akkor nekem is visszajött frissítés után.
de ha csak simán ezt rakom be a blokkolásba, akkor nem hozz vissza: http://www.sg.hu/forumchat_engine.php
nekem mûködik..
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.