19494
  • Sil78
    Nem a Java van letiltva, hanem a Java Konzol (ami egy rejtett kiterjesztésként települ, és a Sun hibája, hogy nem frissítették). Ha nem használod a Java Konzolt, akkor ez téged nem érint.
  • bigapó
    hali!

nektek kiírja a frissítés, hogy a Java-val nem kompatibilis a Firefox, ezért letiltotta annak használatát?

Ettől függetlenül úgy látom működik minden.
  • xino

http://computerworld.hu/hir/44721 nyomon követhető frissítések

https://psi.secunia.com/ Secunia Personal Software Inspector (Beta)

• xino

Hááát, ha már ilyen egyenesben rákérdeztél, csak reménykedtem, hátha Neked is jól jönne ez a kiterjesztés és akkor lefordítod, közkinccsé teszed.
    Igen, fordítást szeretnék, de ez így direktben igen durván hangzik.
    Amikor időd van rá, kérlek, fordítsd le. Köszönöm előre is.

• Sil78
    De, volt major update 1.5.0.12-ről 2.0.0.4-re, még június 28-án. De ha akkor nyomott neki véletlenül egy olyat, hogy ne töltse le, akkor sorry...
  • Sil78
    Még nem, csak ránéztem, hogy nekem nincs ilyenre szükségem. Mit is akarsz, fordítást?
  • Tpe
    1.5-ről nem frissít automatikusan 2-re. Azt neked kell kézzel megtenned.
  • Apocalipto
    Ííí nekem pont most tölti le a 2.0.0.6-ot
  • xino

Silke, sikerült megnézned közelebbről azt a kiterjesztést?
    Mi a véleményed róla?

1.5 van fent beállítva a frissítés de nem frissíti a következő verzióra. Ha rákattintok a frissítésre akkor sem talál semmit. Mi lehet a gond vele?
  • Aquir
    azjóaz
  • Rage47
    lol grat :D
    1ébként elég gyors ütemben jönnek a változások, mindjárt itt a 3.0 :))
  • Aquir
    bibi most én voltam előbb :D
  • Picar77
  • Rage47
    Nekem most frissített 2.0.0.6-ra
  • Doomista
    vagyis Nézet-Állapotsor...
    Háhá,télleg az thx ! xD
  • Malakai
    View / Status Bar? :)
  • Doomista
    Hali !

Van egy kis problémám,és nemtudom sehogyse visszaállítani.Szóval alul,ahol jelzi az oldalak betöltését [ ilyen kis hosszu csik,és benne zöldes négyzetek,de ez skintöl,rendszertöl függ] szal az a rész eltünt :O Nem tudom hogyan,egyszercsak eltűnt,volt már ilyen gondom,de nem emléxem hogy raktam helyre.VAlami ötlet,bill. kombináció,options ?
  • Sil78
    1. Gyorsítótár ürítése
    ha ez nem segít, akkor:
    2. az oldalról származó sütik törlése.
  • ioinme
    Hy!
    Nekem olyan gondom lenne, ami számomra totál rejtély. AYoutube nem jön be firefox alatt, maga az oldalse szinte. Vagy ha igen, akkor nagyon nagyon rohadt lassan, de rendszerint be se jön. A fura a dologban az hogy kb 2 hónapja még ment, és minden más oldal megy , más videó megosztók is, szal ezt nem értem. Meg azt sem, hogy explorer alatt is voltaképp tökéletesen megy a youtube, igazottis néha lassu de az ritka. Szal ezt nem értem valaki segitsen mitől lehet. Válogat a böngészőm vagy mivan?
  • The Norberto
    oks már vágom.
  • The Norberto
    Skineket hogy kel berakni??
  • The Norberto
    mostmár jó telepítetem 1-2 frisítést és most jó
  • The Norberto
    hi
    nem tudjátok miért írja ki ezt?
    Windows _Media player plug in dynamic link libery:
    a bővítmény érvénytelen műveletet hajtott végre. Célszerű ujraindítani a firefoxot.

az ujraindítás nem segít
  • xino

http://www.himalajaexpedicio.hu/2007_index.php hát itt valóban kevés esélyed volt Isten hozott a civilizációban!

Kérlek, ha már behoztad az lemaradásod, ránéznél erre?
    https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/4935

• modellmaker
    Nekem is ez volt a bajom és ez a módszer megoldotta. Köszi!
  • Palinko
    bocsi hülye voltam!!! mindezek ellenére köszi,hogy segítettél! az oldal alján a kereső segíthetett volna,ha eltalálom az előttem kérdező fogalmazásmódját. a faq az nagyon jó 5let! remélem elkészül.
  • ProGabe #6252
    kell egy faq,vagy csak egy-két link banner alá,vagy új banner linkekkel,mert ezek a kérdések jönnek elő 10 hszenként,visszaolvasni mindig is luxus volt :\

a válasz:mozbackup
  • Palinko
    szeretnék költözni lassacskán vistára és kedvenc böngészőm fileait is szeretném magammal vinni. a beírt url eket, a könyvjelzőimet rss, a kódokat stb. meg lehet ezt valósítani?
  • Sil78
    Alapból lejátssza, nézd meg a tűzfalad beállításait, nem annak a tartalomszűrő része kavar be?
  • Sil78
    Hát, azért nem olyan nehéz kibírni nélküle olyan helyen, ahol térerő se nagyon van...
  • Sil78
    Firefox becsuk, keresd ki a következő fájlokat a profilodból (azt ugye tudod, hol találod?), és töröld:
    extensions.ini
    extensions.cache
    extensions.rdf

Ez megoldja?
  • ryhdeksan
    wáo, köszikeeeee
  • Rage47
    CTRL+F5
  • ryhdeksan
    csáo
    mitől van az h a firefoxom nem hoz le egy csomó képet nagyon sok odalon mikor még 2 napja minden megjelent, pl az sg is így néz ki
  • Picar77
    ^^
  • motyodlee
    ok probléma megoldva. ki kellett törölnöm a Fasterfox kiterjesztést :)
  • motyodlee
    be van kapcsolva. a pláne az hogy IEben minden rendesen müxik... de én inkább ff-ot használnék.
  • ProGabe #6241
    a beállításokban,a haladó fülön lévő finom görgetés be van kapcsolva?
    ha nincs,term. akkor sem kéne dúrván akadoznia
  • ivjoe
    Pedig az lesz a gond. :C