Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

urbijoe
külsö progikat nem mindig frissit ,ezért kell külön felrakni

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

ez mi ? 😄 1.5 ez te ész xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD

nah az van, hogy egy 9xx megás zip fájlt töltöttem firefoxszal, és amikor letöltötte teljesen, írta hogy 0 másodperc van hátra, de még nem írta hogy kész van, befagyott a gép.
így van egy zip fájlom ami 0kb-t foglal meg van egy zip.part fájlom ami a teljes 9xx mega. nah most ezt a part file-t átírtam zip-re de nem tudom megnyitni mert azt írja hiba a csomagolt fájlban, a másik zip fájllal is ugyanez a helyzet.
Elvileg amikor 0 másodperc volt hátra és lefagyott, összeillesztette volna a zip-et a part-tal.
nem lehet valahogy manuálisan összeilleszteni?
vagy tölthetem elõlrõl? :CC

elvileg azt be lehet hogy ne Új ablakban hanem új fülben

azt be lehet állítani rajta hogy az öszzes lapot fülekben nyissa meg?
www.magyaritasok.hu nekem ez az oldal Fox al bejön de képeekt nem jeleníti meg vmi tipp ?

petee
köszi, ok letöltöm a quicktime-ot. Csak a firefoxban lévõ frissítés nem megy.Tudod, így kényelmesebb😊Esetleg tûzfal blokkolja? Pedig megvan engedve firefoxnak....

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Borgi
hálásan köszönöm :$
mondjuk ez mérnem tudták volna egyszerübben elérhetõ modon belerakni <#nemtudom>

porki fagyok fállalon

lck
Nézd meg a feladatkezelõben hogy fut-e. Ha igen állítsd le.
Sil78
Lásd pl #1410-es hozzászólás második fele.

These are my friends, see how they glisten...

Borgi
sziasztok.
valaki segitsen nekem :$
igy megakadt a firefoxom (lefagyott ha ugy tetszik)
és utána be akartam lépni, aztmondta válcsak felhasználot mer amit addig ahsználtam használódik éppen.
namost hogytudok arra viszaváltani?! :$

porki fagyok fállalon

repsol
Nagyon köszönöm a segítséget.
Néztem az fsf.hu -t de ezekszerint vak vagyok.. 😊

Mégegyszer köszi!!!!

Dj Faustus
"Próbáltam utánajárni, de nem találtam sehol ilyen jellegû információt..."
A hivatalos weboldalakon próbáltad már?

Az ezen a honlapon megjelenõ, Mozilla platformon alapuló programok mindegyike szabad szoftver, azaz minden verziója teljesen INGYENESEN használható, akár otthon, akár az irodában, tetszõleges számú számítógépen, valamint SZABADON terjeszthetõ, továbbadható.
Forrás

További infók:
* Mozilla Public License Version 1.1
* MOZILLA FIREFOX END-USER SOFTWARE LICENSE AGREEMENT Version 1.1

Ez a jó link.
AdBlock Plus Filterek

Fortuna fortes adiuvat.

repsol
Sziasztok,

Egy olyan kérdésem volna, hogy a firefox csak otthoni használatra ingyenes? Illetve egész pontosan azt szeretném megtudni, hogy vállalati környezetben lehet-e használni, vagy ott már fizetõs?? Próbáltam utánajárni, de nem találtam sehol ilyen jellegû információt...

Köszi elõre is

urbijoe

itt a bizonyiték

urbijoe
nekem megy minden
valamelyik quick time-os
valamelyik meg media player-es

petee
<#eljen>
de, nálad se megy igaz?

urbijoe
köszi

Amse
nálam a ctrl+f tõl 😄
nemtom

urbijoe
jo de mindig visszajön 😞
amugy mitöl jön elö?

Amse
bal oldalt kis piros X?

urbijoe
tegyél fel egy quick time player-t és jo lesz

urbijoe
hogy lehet kikapcsolni a keresést?
mert mikor irok valamit alul néha elöjön a keresés opcio és nem tudom kikapcsolni mindig ujra kell inditanom a FF-ot

petee
Sziasztok!
Nálam a FF nem frissíti a hiányzó bövítményeket. Hiába kattintok rá, nem talál bövítményt.Így nem tudom megnézni a NSO oldalának a TV változatát. Régi Firefox-nál müködött. A mostanival nem,miért?

Yossarian
én is pont négyre tettem fel és mind a négy ismerõsöm ezt használja az IE helyett 😊

Nieleen

bertino
igaz, ebben is van vmi

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hu.man limbi
én pl. egy letöltést kb 4 gépre installállom, ez az ellenpélda😊

bertino
a letöltés nem jelenti, hogy annyian használják is, azért optimista hozzáállásra ad okot és ennyi

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

BuzzFuzz

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

Dj Faustus
"És ennek mi köze a Firefoxhoz?"
Jószerivel nagyon kevés. Inkább valamelyik webszerkesztéssel kapcsolaatos topicban tettem volna fel phaetonboy helyébe a kérdést...

És ennek mi köze a Firefoxhoz?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Dj Faustus
"havi 200.000 látogató"
Egy nagyobb, befutott, látogatott, tartalmas oldalnak (online magazinok) lehet ennyi látogatója (ajánlom figyelmedbe a Median Webaudit oldalát, ott találhatsz érdekes statisztikákat). Tényleg megfontolandó a külön nyelvû oldalak külön szerverre tétele - bár ez szolgáltatófüggõ, mennyit bír a szerverük.

Mindenesetre optimalizáljátok a szerveroldali szkripteket (és a HTML/CSS kódokat is), a gyorsabb mûködés érdekében.

Tényleg, milyen oldalról lenne szó?

Sziasztok!
A véleményetek kellene. Egy fizetõs tárhelyszolgáltatónál az volt írva, hogy adatforgalom korlátlan. Nos én megkérdeztem, h. a "korlátlan" az mégis mit takar, mennyi? Azt kérdeztem, h. havi 200.000 látogatóm lenne/nemzetközi oldal/ az bele fér-e?
Ezt íták: "A korlátlannak a vezetõ keresztmetszete szab határt.
Ha Ön havi 200.000 külföldi látogatóra számít, akkor az még a
T-online-nak is meredek lesz. Ha le tudja szûkíteni országokra a
külföldi látogatóit, akkor azt javasoljuk, hogy inkább helyi hálózattal
dolgozzon."
Más pont az ellenkezõjét mondta, h. 1 millióan is lazán látogathatják az oldalamat. Valami segítség kellene teljes a káosz!
[Jakuza]
Tudja valaki, hogy lehet azt megoldani, hogy a bongeszosavban (ahova beirja kezzel az ember az adott oldalt) a http cimek a megnyitasuk ideje szerint rendezodjenek ?

Ertem ezalatt, hogy pl az IE-ben ha beirok valamit vagy megnyitom a bongeszosav megnyitasaval a cimet, akkor automatikusan legfelulre kerul az a cim igy legkozelebb konnyebb elerni, viszont az FF-ban nem es igy allandoan keresgelnem kell a bejegyzesek kozott.
Vagy esetleg tud valaki esetleg valami plugint amivel megoldhato, hogy az oldalak a legutolso megnyitasuk sorrendjeben tarolodjanak es igy legyenek elerhetok a bongeszosav lenyitasa utan ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Faterx
Ok figyelmetlen voltam...
ivjoe
Engedélyezd a javascriptet. 😄
Faterx
Nálam most not found
Dj Faustus
A SG.hu-s keresõszolgáltatások mostantól elérhetõek a http://mozilla.fsf.hu/searchplugins.html oldalról (On line sajtó kategória).

trident
Köszönöm!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Sil78
A könyvjelzõidet a bookmarks.html nevû fájlban tárolja. Nézd meg a bookmarks.bak-ot is, ez általában egy régebbi mentett állapot, abból is vissza lehet állítani esetleg. És továbbra is inkább a megelõzést javaslom, azaz a Bookmark Backup nevû kiterjesztés használatát (ez automatikus biztonsági mentéseket csinál az általad kiválasztott fontosabb fájlokról, pl a könyvjelzõkrõl, egy általad megadott helyre).

These are my friends, see how they glisten...

hellosztok
tegnap a windows írt vmit h megsérült vmilyen fájl az elõzõ üziben leírt helyen(nem volt kedvem leírni 😊), akkor semmi gond nem volt, egyszer dobta csak fel az üzit, mára meg eltûnt az összes könyvjelzõm
nem tudjátok h hogyan javíthatom ezt a fájlt(ha lehet) h vissza kerüljenek a könyvjelzõk?
Ch_Slater
C:\Documents and Settings\<TE_LOGIN_NEVED>\Application Data\Mozilla\Firefox

itt vannak a profil beállítások

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

trident
Sziasztok!

Sajnos véletlen újraindítások miatt a FF-om (legfrisebb) összeomlott.
Újratelepítettem, de nem jegyezte meg a beálíltásokat, nem volt okés, a korábbi könyvjelzõket megtalálta...etc.
Uninstall, registry clean, telepítés.
Ugyanaz: beállításokat nem jegyezte meg, induláskor nem teljes képernyõvel ment. A telepített skineket elfelejtette, de a korábbi adatokat, pl. könyvjelzõket megtalálta.
Kérdésem: mit kell manuálisan törölni, hogy tiszta, friss telepítést kapjak? (a c:/program files/mozilla könyvtáronm kívül)

Köszönöm.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dj Faustus
Készítettem Firefoxhoz SG.hu-s keresõszolgáltatásokat (Cikkek/Fórumtémák/Hozzászólások/Letöltések). Amíg a http://mozilla.fsf.hu/searchplugins.html oldalon nem jelenik meg addig egyben innen lehet elérni.

"Telepítése":
1. Töltsd le.
2. Csomagold ki a C:\Documents and Settings\neved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\1n2a3zst.default\searchplugins (ahol a neved és a 1n2a3zst.default könyvtárnevek változhatnak) vagy a C:\Program Files\Mozilla Firefox\searchplugins könyvtárba.
3. Ha eddig nyitva volt a Firefox, zárd be, és indítsd újra.

ffxi: Esetleg a File/Work offline (Firefox esetén) nincs bepipálva? Vagy a Vezérlõpult/Interntbeállítások részénél a Kapcsolatok fûl hogy van beállítva?
Esetleg a tûzfal rendesen kiengedi a böngészõket?

ffxi
HELP! Dial-up-om van és csatlakozik rendesen a net, de nem érzékelik a programok, h van net. InternetExplorer, Mozilla stb. még próbáltam fríssítés is egyéb progiknél is, de olyan mint ha nem lenne net. Pedig rendesen csatlakozott és van net. THX a segítséget.

Fákjúal!

nekemis igy emgy, ff-nél ez votl az elsaõ dolgom hogy kivágjam a csodachatet meg amit csak lehet 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Faterx
Hurrá!
Kösz
Ch_Slater
nekem nem hozza vissza.
elõször úgy tiltottam le, ahogy a blockable items-ek között felhozza (azaz ott van utána egy jó hosszu szám), akkor nekem is visszajött frissítés után.
de ha csak simán ezt rakom be a blokkolásba, akkor nem hozz vissza: http://www.sg.hu/forumchat_engine.php

nekem mûködik..

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.