Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nod32 nem kifejezetten spyware írtó, hanem vírusírtó.
Másrészt nem közölted, milyen "spyware"-eket talált a nod.
Harmadrészt: mindegyik böngészõn keresztûl szerezhetsz be kártevõket - csak le kell tölteni õket. Vagy bejöhet Java-n keresztûl is.
Negyedrészt: Spyware írtókról olvashatsz itt.
Ötödrészt: csökkentett módban próbáltad futtatni a vírusírtót? A 3-4 spyware lejövetele után tetted fel csak a vírusírtót vagy már elõtte is fenn volt? Nem-e arról volt szó, hogy miközben böngésztél a Nod32 beriasztott, hogy valami kártevõ akar megjelenni a gépeden?
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
"C:\Documents and Settings\Felhasznalo\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\akarmi.default\bookmarkbackups"
Ertelemszeruen a vastagbetus reszeknel neked mas lesz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
PS3/X360 user: Infernohun
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nekem az volna a problémám hogy a gép le fagyott és újra indítodtam ,na már most a mozzila ff eldobta a könyv jelzõt (aaaaaaa) és nagyon fontos címek voltak benne, hiába csináltam vissza állítást tegnapra de nincs meg !!!! plsss heeelp nagyon fontos!!!
PS3/X360 user: Infernohun
Köszi a segítséget!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
These are my friends, see how they glisten...
kép
I love this game!
(bugleírás)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
A kicsit lejjebb (#2978) belinkelt verzió pedig még ennél is kevésbé ajánlott, az ugyanis csak egy nightly volt, amibõl minden nap jelenik meg új.
nekem tényleg semmi nincs, blokkolja a kerio is... nem tudom mi lehet a gond
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Az mitõl van, hogy jobb egér cél mentésénél hibát észlel a firefox és leáll?
Csak flashgottal enged letölteni. A gond az, hogy rapidshare-nél nem lehet használni letöltésvezérlõt, mostanában IE-ben copyzom be a rapidos letöltéseket.
Tegyem fel újra a firefoxot?
Köszi elõre is a választ.
másik, hogy alapból blokkolja FF a felugró ablakokat, másik, hogy be lehet állítani mit engedélyezzen és mit ne
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!