Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerk: Jah most látom, hogy nem mpc-t használsz, rosszul láttam... WMPlayer, hát azzal én se vagyok kibékülve, de azt frissíteni mindenképp érdemes...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Másrészt a Flash blokkolását valószínûleg a reklámblokkoló okozza: hozd be az Outpost ablakát, majd a ball oldalon a Plug-ins/Ads pontra jobb klikk. A megjelenõ menûbõl az Enable blocking by Keywords/Enable blocking by Image size elõl vedd ki a pipát.
(jah 1ébként szabályok szerinti üzemmód van<#heureka>#heureka>)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Én bõ egy éve használok fox-ot, azóta a gépem védelmére használt programok nem nagyon változtak, talán a legdinamikusabb fejlõdés az volt, hogy a mcafee virusölõt lecseréltem a nod32+kaspersky kettõsre (igen, együtt a kettõ, de még mindig gyorsabb, mint a mcafee egymaga) valamint a peer guardian blokkolólistája elég alaposan megnõtt azóta, mindenesetre, elötte a spyware irtók heti 8-10 spy progit szedtek le a gépemrõl, azóta viszont kb. negyed évente 1-et.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
..vagy kéne FF-hez vmi + kiterjesztés hozzá ?<#nemtudom>#nemtudom>
..1ébként az Outpost-ra a többség ténleg azt mondja ,hogy full extra<#wink>#wink> (bár nem mindegyik verza,nekem a legujabb van (3.5)!
..elõbb megtaláltam hozzá a magyar kézikönyvet ...bki 80 oldal<#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
tûfalak közül 1ébként probáltam az Outpost-ot már,de vhogy számomra "kissé bonyorult/nem vmi felhasználobarát" volt,namindegy (lehet csak jobban át kõ tanulmányozni<#whatever>#whatever>)
A vírusírtó vírusok ellen kell, amit bármelyik böngészõvel be tudsz szerezni - tehát kell! Én a Nod32-t javaslom, de az Avast is jó választás.
Itt találhatsz vírusírtó-tesztet.
Antispyware: az is szükséges néha - bár Firefox esetén nem annyira könnyedén jönnek be a kártevõk az ActiveX/VBScript-en keresztûl - de egészséges egy kis paranoia (spyware-t lehet beszerezni más módon is - például letöltéssel).
Tûzfal: az a külsõ támadók (black hat hackerek/crackerek), és a belsõ kártevõk (trójai falovak) ténykedései ellen alkalmasak. Telepíts fel egyet (a Windows XP beépített tûzfala keveset ér), én az Outpost Firewall-t ajánlom, de itt találhatsz egy tûzfaltesztet (klikk View results-ra).
"Firefox 1.5.2" -> helyesbítés: 1.5.0.2
Ja és a legfontosabb védelem: a józan ész és az egészséges paranoia. Nem összevissza kattingatni, ésszel töltögetni, bizonyos adatokat (például személyes adatok, stb) nem szabad illetéktelenek számára megadni...
válaszokat köszi
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Hiba: Unknown property 'xoverflow-y'. Declaration dropped.
Forrásfájl: http://freemail.hu/images/freemail.css
Sor: 610
lehet, hogy ez a 1.5.0.2 miatt van mert elõtte nem csinált ilyet
Javahoz plugint itt tudsz beszerezni.
Johnny23, Cat 02: Számotokra pedig a Quictime legújabb változatának beszerzését javaslom. Mind a Fireflicks, mind a Gametrailers azt használja.
Elõre is köszi!
nekem FireFlicksnél pl MINDIG lefagy pedig azt a FF csinálta 😄
Nekem a Gametrailers.com (de leht van más oldal is,amit még nem került az "utamba"<#ravasz1>#ravasz1>)ill. ha önnen töltenék le egy trailert, akkor fagy a firefox-om (1.5.2 és nincs sok fül megnyitva). Be is lassul az egész pl. ha megnyitom a könyvjelzõket,annak helyén egy nagy fehérség, megáll se kép se hang és akkor oldodik meg,ha Feladatkezelõbõl kilövöm és ujrainditom !!
Mitõl lehet ez????? Vmi cash probléma??<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
A kiterjesztéseket én a https://addons.mozilla.org/-ról, meg http://www.extensionsmirror.nl-ról szedem.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
..jah 1ébként ezeket ti is a magyar firefox.hu-rol szeditek ?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sztem érdemes frissíteni erre a régebbi verzókat!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Azonkívül gondolom nem egy elveszett srác, akkor ie-t vagy operat hasznal ha ffbe letiltod.
Windows alatt a hosts fájl segítségével tudod ezt megcsinálni.
Windows 95/98/Me c:\windows\hosts
Windows NT/2000/XP Pro c:\winnt\system32\drivers\etc\hosts
Windows XP Home c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
Szóval, megnyitod a hosts-fájlt egy notepaddal mondjuk, és az elsõ sor után:
127.0.0.1 localhost
írhatod azokat az oldalakat amiket tiltani szeretnél, csak domaineket irj, pl:
127.0.0.1 chat.hu
127.0.0.1 microsoft.hu
stb.
Ez úgy mûködik hogy ha egy program kérést intéz kifelé, elötte ez a szánalom megnézi hogy itt nincs e átirányítva, és ha igen akkor átirányítja a me gadott címre, a 127.0.0.1 meg ugye mindig az adott gép ipcíme, tehát egy nagy semmi fog bejönni helyette.
Tudnátok segíteni abban,hogy van afirefoxban olyan funkció, hogy szülõi felügyelet?
Szeretném korlátozni bizonyos weblapok elérését.
Könyvjelzõk -> Könyvjelzõk kezelése Az ablakban: Fájl -> exportálás. (Aztán ha majd vissza szeretnéd állítani, akkor import, és válaszd ki azt a fájlt amit az elöbb csináltál.)
Azt szeretném kérdezni, hogy Firefox kedveceimet hol találom? Hol tudom lementeni, mert ujrainstall-ra készülök! Köszi a segítséget!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
mér van az,hogy MacromFlash 8 feltelepitése után is, egyes oldalakon nem jeleniti meg "rendesen/mozogva"az animot a Firefox (pol.soccergaming.com), holott IE megjeleniti azt. (megjegyzém azt tapasztalom ,hogy globálisan nézve Firefox több oldalon jelenít meg jol ,míg IE semmi)
lehet lámaság ,de azt hogy lehet beállitni (ha 1általán belehet),hogy a kis füleken is legyen "ablak bezárás"gomb,mint Operában !
..vagy ez téma függö ?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem tudja valaki mi lehet a probléma akkor, ha egy törött quick time player ikon jön ki a lejátszandó videó helyett a mozillában?
Kösz!
Csingacsguk
a Whee meg az autós a best 😛
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!