Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudja vki, hogyan lehet a Mozilla könyvjelzõket elmenteni vhogy? Vagy hogy késõbb tudjam importálni õket?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
elõre is THX!!!!!!!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
1ébként nekem IE vvel régen 60 al töltött és Fox al meg 120 al 😄 (közeb emelták a netem de az IE-t nem érdekelte 😄)
És ennek mi köze van a Firefoxhoz?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
nemrég tértem át a firefoxra
Az a gondom vele,hogy valamiért nem jelentkezik be az sg fórumára.
Non stop megy a gépem és használtam már a fórumot firefoxból de ha újra kell indítanom a gépem utánna nem jelentkezik be.
Beírom a nicket jelszót de nem történik semmi.
IE-bõl müx rendesen.
Mi lehet az oka?
Thx
Reinstall elõtt a Moz Backupal elmentettem a jelszavakat és a kedvenceket. Amikor visszaállítottam csak az utóbbit állította vissza a jelszavakat nem. Hogy tudom rávenni, hogy megint mentse õket?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nem csináltam semmit vele, se a mozillával, egyszer csak nem hozta be a yahoo-t.
Régebben írtam, hogy ékezetes betû problémám van a yahoo oldalal, az IE tab megoldotta ezt a gondot, de most amikor a válasz gombra nyomok nem hozza be az oldalt, az inbox bejön, meg a levelezés fõoldala.
Olyat nem lehet csinálni, hogy a yahoo.com és a hozzátartozó minden oldalt IE tab nyisson meg?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
These are my friends, see how they glisten...
vagy forma C 😄
HELP PLZ

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Mindenesetre a következõket javaslom:
1. Szerezz be egy spyware-írtót (Counter Spy, Ad-Aware, SpyBot Search & Destroy, Webroot Spy Sweeper), és csökkentett módban futtasd le.
2. Ugyancsak csökkentett módban futtass le egy teljeskörû víruskeresést.
3. Futtass le egy Hijackthis-t és az elkészült log-ot másold be nekünk, hogy lássuk mik garázdálkodnak a gépeden.