Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerbusztok!

Tudja vki, hogyan lehet a Mozilla könyvjelzõket elmenteni vhogy? Vagy hogy késõbb tudjam importálni õket?
Tomicsek
nem mutatja hogy mit keres és mindakettõ fent van
tegyél fel quick time-ot vagy real playert.

bertino
és azt se mutatja mit keres ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

nekem nem talál semmit amikor rákkattintok. de kösssz
bertino
talán nem a gépre kellene telepíteni lejátszót, hanem a FFbe, én ilyenkor rákattintok, hogy hiányzó bõvítmények keresése, telepítése, ilyenkor szépen mindig azt keresi meg, amire épp szükség van és a probléma megoldódik ^^

azt írja hogy telepítsem de már a világ összes videólejátszóját feltettem de úgy sem játsza le<#falbav> #78 ott van egy activex plugin már azt is feltettem
Amse
thx már megtettem 😉

Ch_Slater
arra gondol, hogy telepiteni kéne a bövitményt...(amolyan költõi kérdés volt, gondolom)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

nem, simán lejátszani
telepíteni ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

miért nem tudom a böngészõben lejátszani a videókat? Mindig azt írja ki hogy "Hiányzó bõvitmény telepítése szükséges". MIt lehetne ellene tenni?

elõre is THX!!!!!!!
Ch_Slater
Help/Check for updates...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

ffxi
Köszi sikerült.

Fákjúal!

Tomicsek
Amse
where?

FF 1.5.0.2 is áut.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Mivel FF-ban nem tudsz a freemail-be belépni, így egyértelmûen nem sok értelme lenne IE-ben cookie-t törölni.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

ffxi
FF-ét vagy IE-ét????

Fákjúal!

Tomicsek
Töröld a cookikat.

ffxi
HELP! Mért IE-vel tok freemail-be lépni és FF-vel pedig nem? Vmit be kell állítani?

Fákjúal!

ja semmi, csak beírtam pár helyre hogy gyorsabban jöjjön a válasz..

fox-al tölt ? 😄
1ébként nekem IE vvel régen 60 al töltött és Fox al meg 120 al 😄 (közeb emelták a netem de az IE-t nem érdekelte 😄)

Mázlid volt, hogy eddig több volt, most beállt arra a szintre, amennyivel valójában kellett volna menni. Ez van.

És ennek mi köze van a Firefoxhoz?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

nem tud valaki vmi tippet??? lelassult valamiért a net: kb.15-el tölti a dolgokat, a szokásos 40-60 helyett!!!!Már vagy 1 hete! Futtattam egy netkapcsolat tesztelõt(többször is) és azt írta ki hogy kb. 120kbit/s a sebesség ezelõtt ez miindig több száz volt, sõt, néha még a 700-at is elérte!!!! Tegnap nézegettem a szolgáltató weblapját, és a díjcsomagoknál látom hogy nekem tul.képpen 128kbit/s a maxom. De akkor miért volt ezelõtt sokkal gyorsabb, ha már évelejétõl megvan a net??HEEEELP!!

desigo
köx most be tudtam jelentkezni😊
ivjoe
Sütiket engedélyezd.
desigo
hi all
nemrég tértem át a firefoxra

Az a gondom vele,hogy valamiért nem jelentkezik be az sg fórumára.
Non stop megy a gépem és használtam már a fórumot firefoxból de ha újra kell indítanom a gépem utánna nem jelentkezik be.
Beírom a nicket jelszót de nem történik semmi.
IE-bõl müx rendesen.
Mi lehet az oka?

Thx
fistin
most meg telepíteni akarom az egyik témát, az új verziót nem engedi, mer régi hozzá a firefoxxom, a régebbi meg jar kiterjesztés, és behozza a szöveget, nem a fájlt, vagy a telepítést

fistin
hali, mér csinál olyat a firefox, hogy egyszer megkérdi melyik felhasználóval indítsa el, jó default, mivel csak az az egy van, aztán full elveszik mindenem!!

Met
Idõ közben újratelepítettem az egészet. IE Tab jó de a jelszavakat nem menti el, meg se kérdezi, hogy mense e, pedig be van állítva, hogy mentse.
Reinstall elõtt a Moz Backupal elmentettem a jelszavakat és a kedvenceket. Amikor visszaállítottam csak az utóbbit állította vissza a jelszavakat nem. Hogy tudom rávenni, hogy megint mentse õket?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

fox / mozzila ?

Kicsirics
érdekes nekem nem szok müködni a mozilla egyszercsak fogja magát és kifagy

Met
becart az IE tab-om, mitõl lehet?
Nem csináltam semmit vele, se a mozillával, egyszer csak nem hozta be a yahoo-t.
Régebben írtam, hogy ékezetes betû problémám van a yahoo oldalal, az IE tab megoldotta ezt a gondot, de most amikor a válasz gombra nyomok nem hozza be az oldalt, az inbox bejön, meg a levelezés fõoldala.
Olyat nem lehet csinálni, hogy a yahoo.com és a hozzátartozó minden oldalt IE tab nyisson meg?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

grizzly21
thx ezaz, de már valami kiszedte azt hiszem

Sil78
Hmm, nem lehet, hogy az nem sima popup, hanem a Windows Messenger üzenetablaka? (Bár akkor lenne valami olyan szöveg a fejlécében, hogy Messenger Service...) Próbáld meg letiltani a Windows Messengert (Vezérlõpult / Felügyeleti eszközök / Szolgáltatások, ha jól emlékszem). De jobban járnál, ha átmennél egy spyware-ekkel foglalkozó topicba, nem itt offolnál. Ennek ugyanis semmi köze a Firefoxhoz.

These are my friends, see how they glisten...

bertino
mondtam, hogy a nod nem spyware ölõ, a zone alarm, pedig csak portfal

ad-aware-t prbóáld ki 😄
vagy forma C 😄

De ezt miért ide?

grizzly21
Ez a szomorú helyzet: Van zone alarmom, nodom is, a couinterspy megtalált vagy 2000 spyware-t, mégis ott van a sarokban az a 'your computer is infected' felirat, ammi nem más mint egy spyware, szerintem
HELP PLZ

milyen windowsod van neked?😄 kínai?😄

grizzly21
Ez a counter spy egy dkz studiot hiányol, amit viszont nem tud feltelepiteni.

Sil78
Nem úgy széthúzható, csak automatikusan kitölti a maradék helyet (pl ha a jobb szélre akarod rakni a gombokat).

Sil78
Az MSN Plus rengeteg ilyen szemetet felrak, ha nem a "szponzorok" nélkül telepíted. Ráadásul ezeket (pl lop.com) általában elég nehéz eltávolítani.

urbijoe
ha felülre berekok egy "széthúzhato hely"ikont utána hogy tudom széthúzni?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

ad-aware

grizzly21
a counter spy eddig 4-et talált pedig csak most kezdte (abbol mondjuk egyik az msn plus) köszi a tanácsokat!

Dj Faustus
Nagy valószínûséggel - mivel a Firefoxban nincs ActiveX és VbScript támogatás (hacsak nem raktál fel ActiveX kiterjesztést) - inkább vírust fogtál mint spyware-t (bár spyware-t máshonnan is beszerezhetsz, például program letöltésével).

Mindenesetre a következõket javaslom:
1. Szerezz be egy spyware-írtót (Counter Spy, Ad-Aware, SpyBot Search & Destroy, Webroot Spy Sweeper), és csökkentett módban futtasd le.
2. Ugyancsak csökkentett módban futtass le egy teljeskörû víruskeresést.
3. Futtass le egy Hijackthis-t és az elkészült log-ot másold be nekünk, hogy lássuk mik garázdálkodnak a gépeden.