Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
nálatok még esik a hó ? 😄 mert sztem rókáéknál már nem xD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Egyébként megteszi szerintem egy sima Alt+F4 is, és utána simán megnyitod újra, ha fent van a SessionSaver vagy a Tab Mix Plus, még az oldalakat is visszaállítja, ahogy hagytad.
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD
iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD
(\__/) ( X.x) ( } . { )
vagy alt+TAB
vagy vmilyen kaméleon progi
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
nemrégen váltottam maxthonról firefoxra, eggyetlen egy dolog van amit hiányolok, még pedig az úgynevezett "BOSS key"-t pontosabban egy olyan funkció amivel egy bizonyos billentyûparancs lenyomására eltûnik a képernyõrõl a firefox (munkahelyi böngészés). Keresgéltem kiterjesztéseket hozzá, de sajna nem találtam használhatót.
elõre is kösz:
SM
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Firefoxban így jelennek meg a linkek:
<a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHKgt"></a><a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHHsk"></a><a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHBgp"></a><a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHBsg"></a><a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHGyk"></a><a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHSpj"></a><a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHBjg"></a>
IE-ben így:
<a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHKgt"><td width="162" align="center" class="gi_skm_slt">Cold Force Series</td></a>
<a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHHsk"><td width="162" align="center" class="gi_skm_std" Guard Series</td></a>
<a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHBgp"><td width="162" align="center" class="gi_skm_std" Wave Attack Series</td></a>
<a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHBsg"><td width="162" align="center" class="gi_skm_std" Wall Series</td></a>
A linkek mûködnek (mind a felsõ menûben található Flash-es menû, mind a bal oldali).
délelõtt frissítettem csak nem restartoltam és most amikor bekapcsoltam alul volt egy nagy hibaüzenet és ahogy itt a fórum fõoldalán a linkek fölött mozgattam az egeret ugrált a chat😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Mit kéne látni?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
kösz!
és a SHIFT-es új ablak helyett új fület lehet nyitni?
az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet azt megoldani, hogy amikor a CTRL+N-t lenyomom ne új ablakot, hanem új fület nyisson?
és amikor a SHIFT lenyomása mellett kattintok egy linkre, akkor is új ablakot nyit. ehelyett is lehet valahogy új fület nyitni?
kösz