Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
Hát, amennyit mostanában van idõm itt mászkálni... A hozzászólások tetejérõl is le kéne már vennem a havat, de azt legalább csak én látom... ;-)

These are my friends, see how they glisten...

stp4trick
🤣

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

OFF:
nálatok még esik a hó ? 😄 mert sztem rókáéknál már nem xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sil78
Akkor fogsz egy Mr Tech Local Install-t (aminek része a Nightly Tester Tools), és vagy telepítés közben kihagyod a maxVersion szám ellenõrzését, vagy utána nyomsz neki egy "kompatibilissé tétel"-t. És akkor van rá esély, hogy mûködjön (ha már egyszer az 1.5 alfáival mûködött anno).

Egyébként megteszi szerintem egy sima Alt+F4 is, és utána simán megnyitod újra, ha fent van a SessionSaver vagy a Tab Mix Plus, még az oldalakat is visszaállítja, ahogy hagytad.

Én meg olyat aki 0.9-el😊))))

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

😄 vazze ismerek oan aki még az 1.0.7 el nyomul xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

végül is mind1, neked <#violent>

iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD

akkor töltsd le a régit 😄 most nem mind1 hogy 1 sec vayg 0.5 sec az oldal ? D:

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

próbáltam, nem kompatibilis a 1.5.0.2-vel <#szomoru1>

iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD

Sil78
PaNIC kiterjesztés?

Nem épp erre gondoltam, egyébként JÓL ismerem a windows billentyûparancsokat <#vigyor2>

Malakai
Winkey+M mindent ledob tálcára, ez is hasznos (ez windowsos shortcut, nem FF). 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Szia! Legalább azt tudom, hogy nem vagyok egyedül. 😊 Elég hülye frissítés az ilyen.
stp4trick
🤣
vagy alt+TAB
vagy vmilyen kaméleon progi

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

alt+ f4 ?

Tomicsek
Tudom, csak viccbõl kérdeztem. Egyébként a Maxthon megy Gecko motorral is.

azert mert a maxthon egy ie-s plugni csak szitne mig ff egy különálló böngészõ... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

váltás oka----> egyre több oldalnál vettem észre, hogy szétesnek ak oldalak, meg természetesen a firefox változatossága tetszett meg (maxthont 3 éve használtam, használom)

Tomicsek
"nemrégen váltottam maxthonról firefoxra" miért teszel ilyeneket? Egyébként az úgynevezett fõnök gomb, biztos megvan a Firefoxban is csak nem tudom hol, pedig használtam a foxit.

hello mindenki!

nemrégen váltottam maxthonról firefoxra, eggyetlen egy dolog van amit hiányolok, még pedig az úgynevezett "BOSS key"-t pontosabban egy olyan funkció amivel egy bizonyos billentyûparancs lenyomására eltûnik a képernyõrõl a firefox (munkahelyi böngészés). Keresgéltem kiterjesztéseket hozzá, de sajna nem találtam használhatót.

elõre is kösz:
SM

Nálam is dettó, csak nem foglalkoztam vele. Gyanítom, hogy a frissítésnek köze van hozzá.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Sziasztok! Egy olyan problémám van, hogy egyik napról a másikra nem mûködik a Ctrl C - Ctrl V funkció. Vagyis csak a Ctrl C, azaz nem helyezi vágólapra a kijelölt szöveget. Más progiban igen, WORD -ben, Windows explorer -ben mûködik, két napja azonban Mozillában nem. Van valami ötletetek? Nem állítotam semmit. Segítségeteket elõre is köszi!
Dj Faustus
Az az IE-re optimalizálás következménye (semmibe véve a böngészõfüggetlenséget, no meg a validitást...).
Firefoxban így jelennek meg a linkek:
<a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHKgt"></a><a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHHsk"></a><a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHBgp"></a><a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHBsg"></a><a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHGyk"></a><a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHSpj"></a><a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHBjg"></a>

IE-ben így:
<a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHKgt"><td width="162" align="center" class="gi_skm_slt">Cold Force Series</td></a>
<a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHHsk"><td width="162" align="center" class="gi_skm_std" Guard Series</td></a>
<a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHBgp"><td width="162" align="center" class="gi_skm_std" Wave Attack Series</td></a>
<a href="/gameinfo/sk_kimastery.asp?wpMastery=KimHbmg&wpFaction=kHBsg"><td width="162" align="center" class="gi_skm_std" Wall Series</td></a>

de KÖZÉPEN is linkeke vannak 😄

Dj Faustus
Firefoxban (1.5.0.2) az általad említett oldal használható.
A linkek mûködnek (mind a felsõ menûben található Flash-es menû, mind a bal oldali).

elvileg a azokra a feliratokra ha rákatolsz odakéen ugranilya és IE ben oda is megy FF ben meg csak vilégos lesz de kattonli nem eleht 😄

Köszike sikerûlt megoldani, a Tab Mix Plus segítségével! 😊
Met
vettem észre😊
délelõtt frissítettem csak nem restartoltam és most amikor bekapcsoltam alul volt egy nagy hibaüzenet és ahogy itt a fórum fõoldalán a linkek fölött mozgattam az egeret ugrált a chat😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

stp4trick
tabbrowser kiterjesztés?

bertino
az olyanoknál tudtommal nem szabható meg, amilyenre meg van irva, olyanba fog megnyílni, persze lehet csak én tudom így

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Köszike azt már megtaláltam, de a JAVA alkalmazásokkal mi a helyzet, Mint pl a Chat.hu, az mindig egy másik ablakban nyílik meg, ezt is belehet állítani, hogy fülön nyíljon meg?
bertino
a beállításokba benne van...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hali! Én azt szeretném megkérdezni, hogy lehetséges-e azt Fire Foxban beállítani, hogy minden füleken és ne pedig ablakokban nyíljon meg?
ForecastFox 0.9-et egyelõre ne rakja fel senki, mert nem megy.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ch_Slater
<#idiota><#idiota><#vigyor><#vigyor3>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Malakai
Nem hiszem, szerintem ezt a honlapot is vki készítette. 😊

Mit kéne látni?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

bocs 😄 nem olvastma vissza 😞 😄

Õõõõ, te most mirõl beszélsz? <#papakacsint>

stp4trick
csak a kiterjesztést szedtem le, semmi pénzért ne válnék meg az ff-tõl

nekem kb 10 indításonként keres új kiterjesztseket .... simán mégse és kész ... de te baod hogy letörölted de ne IE-t használj legaláébb haenm Operût vagy tudom is én

stp4trick
úgy ahogy írtam, ha kiléptem, legközelebb megint beállítás és szintén kétszer csinálta nekem is, de mind1, már nincs fenn

Milyen minden egyes indítás elõtt? Csakis a következõnél kell egyszer megcsinálni (mondjuk nálam valamiért kétszer kérdezte meg egymás után), de utána minden mûködik. Ha nálad minden indításor megkérdezi, akkor ott egyéb gubanc lesz.

stp4trick
thx, most már nem elég, hogy ugyanúgy lefagy, még várni kell minden egyes ff indítás elõtt fél percet, hogy konfigolja magát a kiterjesztés --> uninstall

köszi!!

Akinek gondja van bármilyen beágyazott videóval, az tegye fel szépen a videónak való lejátszót, majd menjen vissza a #3079-hez és tegye fel az ott megjelölt ext-et.

Malakai
Ctrl.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tényleg! 😊😊
kösz!
és a SHIFT-es új ablak helyett új fület lehet nyitni?

Malakai
Úgy, hogy Ctrl+N helyett Ctrl+T a kombója annak. 😄DDDD

(\__/) ( X.x) ( } . { )

hi!
az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet azt megoldani, hogy amikor a CTRL+N-t lenyomom ne új ablakot, hanem új fület nyisson?
és amikor a SHIFT lenyomása mellett kattintok egy linkre, akkor is új ablakot nyit. ehelyett is lehet valahogy új fület nyitni?
kösz