19494
-
#6479 nekem olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnám azt beállítani, ha egy exe fájlt akarok letölteni, ne csak a fájl mentése, hanem a megnyitás gomb is legyen.
Hogy lehet ezt megcsinálni?
-
Vardar #6478 Gond van: Már megint elfelejti a böngészés előzményeit a róka. -
#6477 ez már nem rossz -
#6476 Ja, az is. Vagy mondjuk valószínűleg a Tab Mix Plusban be lehet állítani (azt nem használom). -
#6475 nekem a laptopon a középsö gomb az ha egyszerre két ujjal érek hozzá -
#6474 ctrl+bal klikk? -
#6473 laptopom van, sajnos abba nincs középső gomb:( -
#6472 Ha a középső egérgombbal kattintasz rá, akkor új fülön nyílik meg. -
#6471 hol lehet beállítani hogy ha megnyitok egy könyvjelzőt, az eszköztáron, akkor az új lapfülen nyílt meg, és nem az aktuálisban?:( -
#6470 Jaja. Nézd csak meg az oldal forrását. -
Vardar #6469 Mármint aki felrakta? Az Opera sem nyitja se egyébként. -
#6468 Az 1 kép lenne, csak sokszor (úgy tűnik, nemcsak a Start menü hülyült meg, hanem a kedves hozzászóló is), és nyilván hibás a címe. -
Vardar #6467 Nekem se, hátha sz Opera -
Apocalipto #6466 Az se hozza be -
Apocalipto #6465 Ott nekem sem, nemtudom mi akart lenni az a rengeteg kép....Megnézem IE ben -
Vardar #6464 A FF-em nem akar betölteni pár képet itt az sg-n. pl.: a Start Menü - meghülyültben képeket. -
#6463 Én is a Linkification-re adnám a szavazatom, nagyon jó cucc. -
#6462 köszi
ez a Linkification ,jó
de a Text/plain lényegében ugyan az mint a plain text links -
#6461 Mostmár egészen biztos, hogy olyan 10 körül lehetsz :) Mindenkinek jobb lesz ha legalább egy pár percet szánnál a google használatára. -
#6460 Text/plain. Vagy a Linkification, az rendes linket csinál belőlük (sok link esetén viszont lassíthatja az oldal betöltését). -
tzsoltika #6459 ok -
Vardar #6458 Én úgy tudtam a béta szeptemberre jön ki. -
tzsoltika #6457 Tudja valaki hogy mikor jön a Firefox 3? -
#6456 olyan kiterjesztés nincs ami kiemeli egy szövegböl a linkeket?
a plain text links-en kivül -
#6455 az :) -
Vardar #6454 thx? Ez mi? Thanks? -
#6453 thx -
#6452 Eszközök / Beállítások / Adatvédelem / Sütik / Kivételek.
Normális esetben a titkosított oldalaknál a címsor sárga lesz, és megjelenik egy kis lakat a sarkában, amire rákattintva meg lehet nézni további infókat (pl a hitelesítőről). Meg az Állapotsorba is kirakja a lakatot és a domaint.
Van viszont egy újfajta, ún. Extended Verification (EV) Certificate, ami a sima tanúsítványoknál sokkal mélyebb ellenőrzést jelent, ilyenekkel általában banki oldalaknál lehet találkozni. A böngészők közül jelenleg alapból csak az IE7 támogatja, de a Firefox is tudja ezzel a kiterjesztéssel (ez a VeriSign által készített, egyelőre béta állapotú kiterjesztés, de a Firefox 3-ban elvileg már alapból benne lesz az EV támogatás). Ezzel felismeri az EV-t használó SSL szervereket, és az ilyen oldalaknál zöld lesz a Címsor, és a cím mellett megjelenik egy újabb mező, ahol felváltva jelenik meg az oldal azonosítója és a tanúsítvány kibocsátójának a neve (rákattintva részletesebb infó), meg persze a lakat. Így néz ki: katt ide. -
Vardar #6451 Firebugos megoldás:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=979813350&no=10178 -
#6450 köszi a youtube-t
de a többiröl hogyan kell? -
Vardar #6449 "Azokat meg rá lehet rakni tiltólistára a Kivételek közé, és akkor egy idő után még az sem lesz." Na, hogy kell ezt csinálni? Amúgy kösz ez kellett. Ez mi:"az meg az IE7-ben látható zöld biztonsági sávot hozza át."? -
Vardar #6448 A youtube-nak van saját, ingyenes videóletöltő programja. Youtube Downloader 2.4.1.0 www.youtube-d.com -
#6447 segítsetek léci!!
FF kiegként feltettem a video downloadert, és a download helpert de nem jövök rá hogyan kell a beágyzott videokat letölteni (youtube, vedea stb....) -
#6446 A "sok gonoszság" többségétől már alapból megvédi őket azzal, hogy nem IE: nincs ActiveX, nincs VBScript meg egyéb hasonló nyalánkságok, és pl nem enged futtatható fájlokat közvetlenül futtatni letöltés helyett (sőt, kiterjesztést is csak olyan oldalakról enged települni, ahonnan engedélyezve van). Ha van mellette rendes védelem (tűzfal + vírusirtó + spyware-irtó), és az alapvető szabályokat betartják, akkor max némi nyomkövető sütit kaphatnak be, ugyanúgy, mint Operánál. (Azokat meg rá lehet rakni tiltólistára a Kivételek közé, és akkor egy idő után még az sem lesz.)
Nélkülözhetetlen az AdBlock Plus, amivel nemcsak reklámokat lehet tiltani (a FlashBlock-ot is feleslegessé teszi).
A jelszókezelőt lehet biztonságosabbá tenni pl a SecureLogin kiterjesztéssel, az kb olyan, mint az Operánál a Wand: nem tölti ki automatikusan a felhasználónevet+jelszót az oldalakon, csak ha megnyomják a gombot.
A keresés biztonságosabbá tételéhez ott a BetterSearch meg a CustomizeGoogle, amikkel további információt lehet hozzáadni a találati oldalakhoz (pl előnézeti képet).
Van még pl a VeriSign EV Green Bar kiterjesztés, az meg az IE7-ben látható zöld biztonsági sávot hozza át.
(Tényleg egyszerűbb lenne, ha mondanád, mit akarsz, milyen kiterjesztés kell.) -
#6445 Na most konkrétan akkor mire gondolsz te? Mert ivjoe megpróbált segíteni. De néma gyereknek... -
Vardar #6444 Van elég nekem kiterjsztés kell. -
#6443 vírusírtó + tűzfal. -.- -
Vardar #6442 Nem. Én a családot próbálom rászoktatni az FF-re én meg az Operát tanulom. A NoScripttől kiborultak, a mesterjelszónál meg képesek és letörlik. Valami ami megvédi őket a sok gonoszságtól. -
#6441 Adblock?
Mesterjelszó, és addig el sem indul míg be nem írod a jelszót?
https://addons.mozilla.org??? -
Vardar #6440 Valami jó biztonsági kiterjsztés nincs a rókához? Nem Noscript meg jelszó titkosító, hanem valami más,