19494
-
#6559 lehet berakted a kivételek közé.amikor feljön az ablak hogy mit csináljon,lehet választani olyat is,hogy soha ne jegyezze meg.ezeket az oldalakat megnézheted a beállításokban -
#6558 Mert ilyen az oldal. :D
800x600-ra van optimalizálva és neked nagyobb felbontásban van a monitorod. -
Vardar #6557 Egy nagy fekete csík. Régebben nem volt ott. -
Vardar #6556 Ez miért van így? A geographic.hu
-
#6555 adblock -
#6554 6535-re valaki? -
#6553 Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Hogy lehet oldalakat letiltani a rókában, hogy illetéktelen ne tudja megnézni? Előre is köszi a helpet! -
speedcop #6552 thnx kipróbálom -
#6551 #4707. De lehet, hogy ezen egy sima Ctrl+F5 is segített volna (azaz az oldal újratöltése). -
#6550 Zárd be a Firefoxot, és töröld a profilodból (XP esetén C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve, az Application Data rejtett mappa) a következő 3 fájlt:
extensions.ini
extensions.cache
extensions.rdf
Utána indítsd el újra, és nézd meg, megjavult-e. -
#6549 de nagyon jo kis dolog :)) -
speedcop #6548 Üdv! Olyan problémával találkoztam, hogy a Firefox feltelepítése után az oldalak úgy tőltődtek be, hogy hiányzott az oldal alapszine, szinte csak a betűk jelentek meg, semmi más pl. a betűk körül a keret vagy a témák között a keret vagy képek nem jelentek meg (csak egy piros pont)...annyit tudtam tenni, hogy az IE -ből áttettem a beállításokat(mert ott ment minden) és utána rendben volt. Közben letöltöttem az Adobe-s cuccokat és a Java alkalmazást és fel is telepítettem de ezek nem segítettek...köszi ha valaki tud segíteni ZS -
#6547 köszi szépen.
igen nehéz, mivel nem is tudtam hogy van... -
Apocalipto #6546 Ilyen hibaüzit:
A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni.
-
#6545 tess -
#6544 olyan nehéz használni a BEÉPÍTETT plugin keresőjét? -
#6543 reklámblokkoló plugint tudtok ajánlani rókához? fontos lenne...ha lehet priviben. iwiw az agyamra megy.... :)
-
#6542 HELP! Már másodjára hal be frissítés után a rókám: a probléma az, h frissít és indulásnál az összes kiterjesztéshez kiírja, h ez meg ez a frissítés telepítve lesz újraindítás után, ha letörlk egyet kiírja, h törölve lesz újraindítás után, és term. ha újraindítok, ugyan ezt írja ki és sehol ext-k. -
hencsyke #6541 Legyetek szívesek segíteni.Nem tudom külön ablakban megnyitni az oldalakat,mindíg ugyan abban nyilik meg,amit előtte használtam.Azt szeretném,ha külön oldalon,külön füllel jelenne meg s csak az csukódna be,amelyiket én akarom s nem az egész,egyszerre.Hiába állítom be,hogy külön lapon(v.oldalon ) jelenjen meg,minden marad a régiben.
A másik kérdésem:a konzolt milyen paranccsal lehet megnyitni. pl."Ez a browser.link.open_newwindow.restriction lesz szvsz:
0: minden Javascripttel nyitott új ablak helyett füleket nyit
1: mindet csak simán új ablakokban
2: ha meg van adva az új ablak mérete/kinézete, akkor új ablakban, ha nincs, füleken" hogy ebbe módosítani tudjak.(ha ez a megoldás)2.0.0.7 használom,de a régebbinél sem működött,amit fentebb leírtam.
Hol tudom ezt beállítani?? Köszönöm előre is a válszt. -
#6540 Megcsináltam már. :) -
Vardar #6539 A FF a geographic.hu-n fekete csíkot hoz be. Nektek is? Ez miért van így régebben nem így volt. -
#6538 #6533 ??? -
#6537 Amióta a Firefox fris³ítette magát , azóta furcsa karakterek jelennek meg egyes oldalako.Miért van ez ???
-
#6536 Régebben teleraktam jo kiterjesztésekkel a firefoxot,rendesen lassu volt,nemrég raktam ujra a gépet,most csak a legfontosabb kiterjesztéseket rajtam fel (adblockplus,noscript,stb) és jo gyors ^^ Szal tesztelésre jo az a sok bulis kiterjesztés,de kül ha sokat tartasz egyben,akkor érezhető a firefox betöltödésének a lassusága,nahmeg a netem is kicsit lassult :) -
#6535 Az hol tudom beállítani, hogy a nevet, jelszót megjegyezze? Illetve ezt tudom de miért nem jegyzi meg néhány oldalét pl. az sg-t sem.
Valami jó ötlet? -
#6534 Nekem is összeakadozik vmelyik addonnal (gondolom az és nem release bug) a 2.0.0.7, már harmadjára fagyott meg az FF kb olyn 20-30 másodpercre (eddig még nem vettem észre mi okozza)... Mondjuk az oldalakat behozza amúgy.. :) -
#6533 Sziasztok!
Nekem most felrakta a legújabb frissítést és minden oldalra Error Lander parancsot ad! ez mit jelent? hogy lehet orvosolni? köszi -
#6532 beállítások-tartalom-betűk és színek-haladó-vedd ki a pipát az oldalak saját maguk... -
#6531 lehet xps gond ez inkább -
#6530 Miért váltja át a betűtípusokat csak úgy kénye kedve szerint? És mit lehet ellene tenni?
-
#6529 Milyen tűzfalad van? Olyan részt keress benne, hogy reklámszűrés, tartalomszűrés (angolul pl content blocking)...
(Azért gondoltam, hogy ez lehet a gond, nemcsak simán a Gyorsítótár, mert az általában 1-1 oldalnál szokott csak előfordulni, nem tömegesen.) -
#6528 nem olvastam el végig a kommenteket, azt hittem neked adblock kell...:)
Sil tanácsán kivül mást nemtok:( -
tzsoltika #6527 és akkor jó lesz? -
#6526 rakd fel -
#6525 Lehet az is a hibba forrása, ha pl cacheben hibásak a képek, akkor egy ctrl+f5 is segíthet. -
tzsoltika #6524 nekem nincs olyan, tűzfalnál hol kell beállitani mert sehol ilyet nem látok... -
#6523 firefox kiegészítés -
tzsoltika #6522 mi az az AdBlock és hol van az nekem? -
#6521 Lehet, hogy van az AdBlock-odban egy olyan szűrő, hogy banner (csak így simán)... Ezeknek mindnek benne van az elérési útjában. Vagy még a tűzfalad tartalomszűrő részénél fordulhat elő ugyanez. -
tzsoltika #6520 Miért van az hogy nem látszik a banner egy pár topikban? (itt, itt, itt és itt)