Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stp4trick
az ALLPEER kiterjesztésbõl nem lett semmi?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

DjDano
no problem már rájöttem 😊

ProGabe
Ez kész,elkezdtem sorban leszedegetni a exeket és az egyiknél(tab mix plus) miután leszedtem és újra felraktam jó lett.Mármint az igazán furcsa,hogy amikor nem volt fenn akkor is elõjött ez a dolog,pont azért raktam vissza és most végre jó <#vigyor3>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DjDano
A problámám a következõ: Pár napja valahogy eltünt a könyvjelzõ fájlom, a Firefox biztonsági mentései-bõl visszamásoltam, de minden indításkor visszaállítja alapra... próbáltam írásvédetté tenni, de ekkor meg újakat hoz létre... mi lehet a gond?

Általában ezt a jelenséget (utánaolvasás és tájékozódás után szûrtem le a saját bõrömön) nem kompatibilis, vagy rosszul installált / eltávolított kiterjesztések okozzák. Elõször teljesen ZÁRD BE a Firefoxot! Nézd meg "Safe MOde"-ban, hogy elõjön-e a hiba?Ha nem, akkor vmelyik "Extension" a hunyó!
Elõször menj végig a kiterjesztéseken, tiltsd le õket egyenként!
Ha ez megoldja (az a gonosz, ami után a HUGE GREY BAR eltûnik, akkor jó!
Ha nem, akkor nézd meg ezt a foldert:
%USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles in Windows 2000/XP
Töröld ki ezt a file-t: "XUL.mfl" (Windows)innen , a Cache tartalmával együtt.
Kikapcsol, újraindítasz, és rendben van.
Ha nem, keresd meg ezt a filet, itt: xpinstall.manifest
%USERPROFILE%\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles
Töröld ki! Amikor gyomlálsz, ne menjen a Firefox (nézd meg "Task Manager-ben is, ha fut, lõdd ki!
Sok sikert!

Fortuna fortes adiuvat.

ProGabe
És leírnád hogyan csináltad?Mert nálam is elõjött ez a hiba(ha egyáltalán az),és már sokmindent kipróbáltam de nem segít,gondolom hogy valami ext a bûnös,de már ebben sem vagyok biztos + a config-ot is átböngésztem már <#help>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Az "xpinstall.manifest" fájl a "bûnös" a beállításoknál, a "chrome" folderben, ha a kiterjesztések egyenkénti, diagnosztikus eltávolítása nem vezet eredményre.
a "XUL.mfl" és a cache is eltávolítandó...

Fortuna fortes adiuvat.

Akit érdekel a "Nagy ssürke csík" rejtélye, hosszas kutakodás és kísérletezés után megvan a válasz a problémára. A Mozilla Zine tudásbázisban afórumokban itt a válasz:
Itt
És itt
Jó reggelt Mindenkinek!

Fortuna fortes adiuvat.

Sziasztok!
Nekem egy makacs szürke csíkkal gyûlt meg a bajom. Hiába uninstalláltam (profilokkal, beállításokkal együtt) mindent, visszajött. Ezt egy régi Mozillás kiterjesztés csinálja, úgy hívják: Extension Uninstaller. Nem kompatibilis, de vmiért régen telepítettem (egy makacs, nem frissíthetõ extension eltávolítása végett). Vmi xul-file-okhoz való.
Nem jelzi a kiterjesztések között a profilban, és így nem is tudom eltávolítani. Hogy lehet az, hogy MINDENT kitörlök, (az extension-öket) is, csak ettõl az elbaszott csíktól nem tudok megszabadulni?
A "Safe" módban is elõjön.Most meguntam, felraktam a Bon Echo Alfa"-t - itt nics csík, de ez mégis egy nightly - build, és spártai a felület (alig van hozzá ext.)
Viszont max. 35-40 megát eszik 4-5 tabbal - megszûnt a memory-leak!
Mit tegyek ugyanakkor, hogy ezt aqrva csíkot eltávolítsam, ha mégis fáj a szívem a jól bevált 1.5.0.3-hoz? Hol lehet a scriptet megváltoztatni, melyik chrome-file-t töröljem?
Ha kell, bemásolom az üzenetet, amit a Java-console ír...
Tehetetlen vagyok...Segítsetek!

Fortuna fortes adiuvat.

Akarom mondani kripróbálom.<#banplz>

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Kösz kripómálom

gnar killer
Siker de Amsénak hála ^^ Azért htx (:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

ivjoe
Mondjuk ha e mellé még beállítanád, h új lapon nyíljon meg a javascript...
+ Csukd össze a Firefox ablakát kisméretûre, és húzd szét a széleit nagyobbra. Utána visszarakhatod teljes képernyõsre.
gnar killer
Sajna nem sikerált, dromon is a favos ablak ugyanilyen kicsi :c
#3313: köszi, legalább széthúzni szét tudom 😄

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

ivjoe
Eszközök --> Beállítások --> Tartalom --> Javascript haladó --> Elsõ sor elõl pipa ki!
jbal
azt nem tudjátok h miért csinálja, amikor töltök le meg áll 0.1 vagy 0.2 kb-nél a végén és nem jön le teljesen hanem várni kell pár percet.és ilyenkor ha behozom a böngészõt ott se lép sehova.

görgõt nyomd le 😄 és húz oldara mást nem tudok ? 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ProGabe
about:config-ban állítsd át ezt a sort true-ra:
dom.disable_window_open_feature.resizable és akkor tudod méretezni az összes ablakot

gnar killer
"...és görgetni se tudok..."
szal így néz ki:

nyomd le a görgöt úgy tuccc görgetni x]

gnar killer
Valamiért a fepattanó ablakok (pl. itt a bejelentkezés is) kisebb méretben jelennek meg és görgetni se tudok hogy lássam a teljes tartalmát. Ez miért?

ProGabe
Hülye vagyok,ez nem az,ez a kess ugyebár.Ami neked kell az itt van:
C:\Documents and Settings\\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\\cookies.txt

ProGabe
C:\Documents and Settings\\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\\Cache
Ha minden igaz.

drobee
Sziasztok. A kérdésem az lenne, hogy winxp alatt az FF hol tárolja a cookiekat?

próbáld ki 😄 nekem 200 mb-n van

Igen, éppen ezért mondom, hogy nincs.
Ext formában nem érhetõ el a Quicktime FF alá.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Johnny23
sziasztok!

FF 1.5.0.3-at hasznélok és azt kérdezném,hogy a "lemezes gyorsitótér" 76.8MB alapba az jo ugy??? Mert 1idõ után,ha sok(kb.7) ablak is megva nyitva egyszerûen kifagy a FF és csak a "feladatkezelõbõl " is kiütve tudom ujrainditani...szoval a gyorsitotár -ra gyanaxom,mintha betelne (és lefagy), bár lehet nem az a gond

..szoval HELP PLZ !!!!<#help><#help><#help>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

sikeült leszednem 😄 el is iníttottam az install-t erre kiírja nincs admin jogom x]

ProGabe
Felteszed EZT a kiterjesztést és akkor lesz a Beállítások->Letöltés->Haladó beállítások ablakban egy olyan hogy download que és ott beállítasz 1-et.De egyszerûbb ha vmilyen letöltésvezérlõt használsz amiket flashgottal kezelsz ff-en belül.

Nincs.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

hali suliban vok de nincs Quick Time na és kéne 😄
ha letöltöm a hivatlason oldaról nem engedi felrakni
olyan nincs hogy csak az FF hez tölti le 1bõl ???

Hi emberek, lehet a Firefoxal olyat csinálni hogy töb fájlt teszek be a letöltésbe és egymásután kezdi el a letöltést egyiket a másik után.

ProGabe
Shift+Ctrl+Delete és ott az ûrlapkezelõ.Vagy beállítások,adatvédelem és ott a mentett ûrlapok.

Ch_Slater
Gondolom Tools/Options/Privacy/Saved Forms/Clear Saved Form Data Now...

de ez minden form adatot töröl..

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

és az hol ? mert nekem olyan csak a felsõ keresõnél van 😞

arsene
clear search history

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

Gugli ól hogy kell törlni amit eddig beírtam és megjegyezte ?

MetaMórfózis
Pacsee😊

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

Egy bonyolult uninstall-install lánc megoldotta az eltûnõs dolgot, éljen!!!

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

ProGabe
Attól függ hogy milyen letöltésvezérlõt használsz,hiszen a flashgot csak kezeli azokat.Ha pl free download managert használsz akkor abban kell beállítanod hogy mit hogyan csináljon.

Nem. Egyszer beálítod és oda ment mindent. Gyáriban csinál egy Downloads könyvtárat és oda fog menteni.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

majd, ez nem égetõ
inkább az eszköztár problémára kéne megoldás, mert nagyon idegesítõ

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

MetaMórfózis
Persze, témától függõen, valamilyen (általába narancssárga) embléma megjelenik jobboldalt az url mellett, pl most mikor ezt olvasod, is kéne hogy legyen ott, arra balklikk, és már hozzá is adhatod a kedvenceid hez mint élõ könyvjelzõ.

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

Krezga
Hali!
1.5.0.3-as FF-et használok, és azt kérdezném, hogy meg lehet-e csinálni, hogy felismerje az rss-eket(mert az operában szépen betette õket a hírcsatornákhoz),
és tudjam használni õket?
ott is biztos be lehet x]

ez ok, benn van, csak a flashgot is mindíg megkérdezi?

hogy minden letöltésnél én választom meg, hogy hova
Eszközök / Beállítások / Letöltés / Mindne letöltés elõtt a célmappa megkérdezése xD

a letöltõ téma már ok. de azért kösz, ha van még némi infó, mi beleillik azokba kritériumokba, melyeket felvázoltam, a megkérdezést úgy értettem, hogy minden letöltésnél én választom meg, hogy hova
és semmi nem árulja el egyébkét, hogy ez a letöltéskezelõ ott van:-)(hülyeség szerintem, de ilyen vok)

gyorsítja a letöltés és midnig ugyanoda tölt le xD
de sima fox letöltésnél is be lehet állítani hogy midnig +kérdezze

tényleg: a "bejelentkezve marad"-nak úgy kell ugye mûködnie, hogy: www.Sg.hu és már be is van jelentkezve, vagy úgy marad (nem tom a hátterét)
de egy ideig (jó sokáig) mûködött IE-n is, aztán úgy fél éve elkezdett a FF szarakodni vele, visszatértem egy ideig IE-re, aztán már annál is ki kellett töltögetni a bejelentkezést.
ekkor visszatértem a kedvenchez:-)(igazából egyikkel sincs bajom, de azért a FF-ot jobban szeretem)
én se tom, mi baja, kicsit kiakadtam, mikor egyszercsak nem találtam semmit:-(