19494
  • ProGabe #6559
    lehet berakted a kivételek közé.amikor feljön az ablak hogy mit csináljon,lehet választani olyat is,hogy soha ne jegyezze meg.ezeket az oldalakat megnézheted a beállításokban
  • Malakai
    Mert ilyen az oldal. :D
    800x600-ra van optimalizálva és neked nagyobb felbontásban van a monitorod.
  • Vardar
    Egy nagy fekete csík. Régebben nem volt ott.
  • Vardar
    Ez miért van így? A geographic.hu
  • ivjoe
    adblock
    6535-re valaki?
  • trackmaniac
    Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Hogy lehet oldalakat letiltani a rókában, hogy illetéktelen ne tudja megnézni? Előre is köszi a helpet!
  • speedcop
    thnx kipróbálom
  • Sil78
    #4707. De lehet, hogy ezen egy sima Ctrl+F5 is segített volna (azaz az oldal újratöltése).
  • Sil78
    Zárd be a Firefoxot, és töröld a profilodból (XP esetén C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve, az Application Data rejtett mappa) a következő 3 fájlt:
    extensions.ini
    extensions.cache
    extensions.rdf
    Utána indítsd el újra, és nézd meg, megjavult-e.
  • urbijoe
    de nagyon jo kis dolog :))
  • speedcop
    Üdv! Olyan problémával találkoztam, hogy a Firefox feltelepítése után az oldalak úgy tőltődtek be, hogy hiányzott az oldal alapszine, szinte csak a betűk jelentek meg, semmi más pl. a betűk körül a keret vagy a témák között a keret vagy képek nem jelentek meg (csak egy piros pont)...annyit tudtam tenni, hogy az IE -ből áttettem a beállításokat(mert ott ment minden) és utána rendben volt. Közben letöltöttem az Adobe-s cuccokat és a Java alkalmazást és fel is telepítettem de ezek nem segítettek...köszi ha valaki tud segíteni ZS
  • Frosty01
    köszi szépen.

igen nehéz, mivel nem is tudtam hogy van...
  • Apocalipto
    Ilyen hibaüzit:

A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni.

• urbijoe
    tess
  • Met
    olyan nehéz használni a BEÉPÍTETT plugin keresőjét?
  • Frosty01
    reklámblokkoló plugint tudtok ajánlani rókához? fontos lenne...ha lehet priviben. iwiw az agyamra megy.... :)
  • ivjoe
    HELP! Már másodjára hal be frissítés után a rókám: a probléma az, h frissít és indulásnál az összes kiterjesztéshez kiírja, h ez meg ez a frissítés telepítve lesz újraindítás után, ha letörlk egyet kiírja, h törölve lesz újraindítás után, és term. ha újraindítok, ugyan ezt írja ki és sehol ext-k.
  • hencsyke
    Legyetek szívesek segíteni.Nem tudom külön ablakban megnyitni az oldalakat,mindíg ugyan abban nyilik meg,amit előtte használtam.Azt szeretném,ha külön oldalon,külön füllel jelenne meg s csak az csukódna be,amelyiket én akarom s nem az egész,egyszerre.Hiába állítom be,hogy külön lapon(v.oldalon ) jelenjen meg,minden marad a régiben.
    A másik kérdésem:a konzolt milyen paranccsal lehet megnyitni. pl."Ez a browser.link.open_newwindow.restriction lesz szvsz:
    0: minden Javascripttel nyitott új ablak helyett füleket nyit
    1: mindet csak simán új ablakokban
    2: ha meg van adva az új ablak mérete/kinézete, akkor új ablakban, ha nincs, füleken" hogy ebbe módosítani tudjak.(ha ez a megoldás)2.0.0.7 használom,de a régebbinél sem működött,amit fentebb leírtam.
    Hol tudom ezt beállítani?? Köszönöm előre is a válszt.
  • drowns41
    Megcsináltam már. :)
  • Vardar
    A FF a geographic.hu-n fekete csíkot hoz be. Nektek is? Ez miért van így régebben nem így volt.
  • drowns41
    #6533 ???
  • Dark Angel 666
    Amióta a Firefox fris³ítette magát , azóta furcsa karakterek jelennek meg egyes oldalako.Miért van ez ???

• Doomista
    Régebben teleraktam jo kiterjesztésekkel a firefoxot,rendesen lassu volt,nemrég raktam ujra a gépet,most csak a legfontosabb kiterjesztéseket rajtam fel (adblockplus,noscript,stb) és jo gyors ^^ Szal tesztelésre jo az a sok bulis kiterjesztés,de kül ha sokat tartasz egyben,akkor érezhető a firefox betöltödésének a lassusága,nahmeg a netem is kicsit lassult :)
    Az hol tudom beállítani, hogy a nevet, jelszót megjegyezze? Illetve ezt tudom de miért nem jegyzi meg néhány oldalét pl. az sg-t sem.
    Valami jó ötlet?
  • Malakai
    Nekem is összeakadozik vmelyik addonnal (gondolom az és nem release bug) a 2.0.0.7, már harmadjára fagyott meg az FF kb olyn 20-30 másodpercre (eddig még nem vettem észre mi okozza)... Mondjuk az oldalakat behozza amúgy.. :)
  • drowns41
    Sziasztok!
    Nekem most felrakta a legújabb frissítést és minden oldalra Error Lander parancsot ad! ez mit jelent? hogy lehet orvosolni? köszi
  • ProGabe #6532
    beállítások-tartalom-betűk és színek-haladó-vedd ki a pipát az oldalak saját maguk...
  • Dying Soul
    lehet xps gond ez inkább
  • Dying Soul
    Miért váltja át a betűtípusokat csak úgy kénye kedve szerint? És mit lehet ellene tenni?
  • Sil78
    Milyen tűzfalad van? Olyan részt keress benne, hogy reklámszűrés, tartalomszűrés (angolul pl content blocking)...

(Azért gondoltam, hogy ez lehet a gond, nemcsak simán a Gyorsítótár, mert az általában 1-1 oldalnál szokott csak előfordulni, nem tömegesen.)
  • Rage47
    nem olvastam el végig a kommenteket, azt hittem neked adblock kell...:)
    Sil tanácsán kivül mást nemtok:(
  • tzsoltika
    és akkor jó lesz?
  • Rage47
    rakd fel
  • Malakai
    Lehet az is a hibba forrása, ha pl cacheben hibásak a képek, akkor egy ctrl+f5 is segíthet.
  • tzsoltika
    nekem nincs olyan, tűzfalnál hol kell beállitani mert sehol ilyet nem látok...
  • Rage47
    firefox kiegészítés
  • tzsoltika
    mi az az AdBlock és hol van az nekem?
  • Sil78
    Lehet, hogy van az AdBlock-odban egy olyan szűrő, hogy banner (csak így simán)... Ezeknek mindnek benne van az elérési útjában. Vagy még a tűzfalad tartalomszűrő részénél fordulhat elő ugyanez.
  • tzsoltika
    Miért van az hogy nem látszik a banner egy pár topikban? (itt, itt, itt és itt)