Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Elõször menj végig a kiterjesztéseken, tiltsd le õket egyenként!
Ha ez megoldja (az a gonosz, ami után a HUGE GREY BAR eltûnik, akkor jó!
Ha nem, akkor nézd meg ezt a foldert:
%USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles in Windows 2000/XP
Töröld ki ezt a file-t: "XUL.mfl" (Windows)innen , a Cache tartalmával együtt.
Kikapcsol, újraindítasz, és rendben van.
Ha nem, keresd meg ezt a filet, itt: xpinstall.manifest
%USERPROFILE%\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles
Töröld ki! Amikor gyomlálsz, ne menjen a Firefox (nézd meg "Task Manager-ben is, ha fut, lõdd ki!
Sok sikert!
Fortuna fortes adiuvat.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a "XUL.mfl" és a cache is eltávolítandó...
Fortuna fortes adiuvat.
Nekem egy makacs szürke csíkkal gyûlt meg a bajom. Hiába uninstalláltam (profilokkal, beállításokkal együtt) mindent, visszajött. Ezt egy régi Mozillás kiterjesztés csinálja, úgy hívják: Extension Uninstaller. Nem kompatibilis, de vmiért régen telepítettem (egy makacs, nem frissíthetõ extension eltávolítása végett). Vmi xul-file-okhoz való.
Nem jelzi a kiterjesztések között a profilban, és így nem is tudom eltávolítani. Hogy lehet az, hogy MINDENT kitörlök, (az extension-öket) is, csak ettõl az elbaszott csíktól nem tudok megszabadulni?
A "Safe" módban is elõjön.Most meguntam, felraktam a Bon Echo Alfa"-t - itt nics csík, de ez mégis egy nightly - build, és spártai a felület (alig van hozzá ext.)
Viszont max. 35-40 megát eszik 4-5 tabbal - megszûnt a memory-leak!
Mit tegyek ugyanakkor, hogy ezt aqrva csíkot eltávolítsam, ha mégis fáj a szívem a jól bevált 1.5.0.3-hoz? Hol lehet a scriptet megváltoztatni, melyik chrome-file-t töröljem?
Ha kell, bemásolom az üzenetet, amit a Java-console ír...
Tehetetlen vagyok...Segítsetek!
Fortuna fortes adiuvat.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
+ Csukd össze a Firefox ablakát kisméretûre, és húzd szét a széleit nagyobbra. Utána visszarakhatod teljes képernyõsre.
#3313: köszi, legalább széthúzni szét tudom 😄
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
dom.disable_window_open_feature.resizable és akkor tudod méretezni az összes ablakot
szal így néz ki:

C:\Documents and Settings\
Ha minden igaz.
Ext formában nem érhetõ el a Quicktime FF alá.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
FF 1.5.0.3-at hasznélok és azt kérdezném,hogy a "lemezes gyorsitótér" 76.8MB alapba az jo ugy??? Mert 1idõ után,ha sok(kb.7) ablak is megva nyitva egyszerûen kifagy a FF és csak a "feladatkezelõbõl " is kiütve tudom ujrainditani...szoval a gyorsitotár -ra gyanaxom,mintha betelne (és lefagy), bár lehet nem az a gond
..szoval HELP PLZ !!!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
ha letöltöm a hivatlason oldaról nem engedi felrakni
olyan nincs hogy csak az FF hez tölti le 1bõl ???
de ez minden form adatot töröl..
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
inkább az eszköztár problémára kéne megoldás, mert nagyon idegesítõ
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.
1.5.0.3-as FF-et használok, és azt kérdezném, hogy meg lehet-e csinálni, hogy felismerje az rss-eket(mert az operában szépen betette õket a hírcsatornákhoz),
és tudjam használni õket?
Eszközök / Beállítások / Letöltés / Mindne letöltés elõtt a célmappa megkérdezése xD
és semmi nem árulja el egyébkét, hogy ez a letöltéskezelõ ott van:-)(hülyeség szerintem, de ilyen vok)
de sima fox letöltésnél is be lehet állítani hogy midnig +kérdezze
de egy ideig (jó sokáig) mûködött IE-n is, aztán úgy fél éve elkezdett a FF szarakodni vele, visszatértem egy ideig IE-re, aztán már annál is ki kellett töltögetni a bejelentkezést.
ekkor visszatértem a kedvenchez:-)(igazából egyikkel sincs bajom, de azért a FF-ot jobban szeretem)
én se tom, mi baja, kicsit kiakadtam, mikor egyszercsak nem találtam semmit:-(