Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem felel meg a 3. kritériumnak, de már tervezem, hogy kipróbálom vmikor:-)
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Végignyálaztam a Download Tools-t, megérte:-)
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.
A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.
-csak annyit kell beállítani, hogy hova töltsön le
-gyorsabb lesz a letöltés
-meglétét egyetlen menü jelzi a beállításoknál
van ilyen???
bármikor elindítom az eszkösztárak beállnak alapba, habár csak 1 perc mire megcsinálom, de akkor is idegesítõ
ja és vmi jó is történt a hétvégén a FireFox-szal pont egyszerre ezzel: hirtelen elkezdett mûködni az, hogy egybõl bejelentkezk az SG-re, éljen!
nem tudom mi a baj, már minden opciót végignyálaztam, de nem találtam meg a megoldást, ha vki tudja, elõre is köszi.
Probléma a következõ: adva van az image zoom mely nagyon jó. Ám egy dolgo bosszant, a helyi menüben amikor éppen lenyomtam a jobb egérgombot a megnyitott ablakok közt is vándorol a kijelölés amikor a görgövel éppen nagyítok. Az melyik funkció , kiterjezstés is vagy azon belül mit kellene kikapcsolnom?
Nem tudjátok?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Tudtok valahol az 1.5-ös MF magyar változatáról?
Vagy még korai?
Ha még nem ismered, akkor ezzel lehet ilyet.
"Ezzel a kiterjesztéssel a teljes weboldalt egyetlen képként el tudjuk menteni (Java felhasználásával), ami azért nagyszerû, mert a hagyományos mentéssel nem biztos, hogy ugyanazt a képet kapjuk vissza, amit szeretnénk. Igaz, hogy keresni nem lehet benne, de az eredetihez megszólalásig hasonló végeredményt kapunk. 😊"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ne kelljen mindig beillesztenem monjuk photoshop-ba ha egy képet ki akarok szedni egy oldalbol
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
ez jó táblázaatra is meg kérpe is meg mindenre
Csá
Valaki nem tudja hogy lehet azt megszüntetni hogy a mozilla firefox megjegyezze a jelszavamat ha már egyszer rámentem arra hogy megjagyzés ezen az oldalon???
Csá
These are my friends, see how they glisten...
http://top40.webtar.hu/warez/
pl:http://www.webaruhaz.hu/main.php?ref=4&openshop=toner
http://www.mozilla.com/firefox/releases/fix-extensions.html
Eddig Mozilla Firrefox 1.5.0.1-et használtam aztán frissítettem 1.5.0.3-ra és ha elindítom ez a figyelmeztetés fogad:
Error launching browser window:no XBL binding for browser
és nem indul el a firefox. de ha visszateszem az 1.5.0.1-et akkor minden rendben.
Mitõl lehet?
Köszi!
ebbõl jövõhéten rendszer rakás lesz ha nemtom megcsinálni...<#rinya>#rinya>
mind1 de köszi a segítséget
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
a "logók"....
flashplayert (macromedia)...
de meglesem Sil irományát..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ha gifek, akkor nézd meg az about:config-ban, hogy az image.animation_mode "normal"-on áll-e. Ha igen, ellenõrizd a tûzfalad tartalomszûrõ részének a beállításait.
Ha Flash animációk nem töltõdnek be (pedig telepítve van), akkor az AdBlockban kapcsold ki az Obj-Tabs megjelenítését.
vki vmi 5let?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
gondolom csak elég..
ne flémelj, nem ide való <#ejnye1>#ejnye1>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
szal most innen várok kis helpet <#help>#help>...
te mé nem aszol?...jah..persze..majd suliba..
segítségért fordulok hozzátok mert ha belépek az sgre akkor a logókon nem megy az animáció..újraraktam a FFet amíg ki nem kapcsoltam a gépet vagy be nem zártam addig jó volt..de most nem tudok dõlõre jutni ebben...mi lehet a baj?
válaszotokat köszi elõre is!
üdv leepí
Megõrjít mert most már tényleg bosszantó hogy fogja magát és böngészés közben kilép.<#help>#help>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Fájlnév: NPSWF32.dll
Shockwave Flash 8.0 r24
<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom><#help>#help><#help>#help>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
2 kérdés:
-magyar 1.5.2 FF-om van nem kavar be neki,ha 1.5.3-ra frissül? (csakmer ugy tudom ebbõl még nincs magyar<#fejvakaras>#fejvakaras>,szoval marad magyar? )
-Outpost firewall -om van ez ugye kompatibilis a FF-el ?
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961