Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a FlashGot-ra gondolsz?
nem felel meg a 3. kritériumnak, de már tervezem, hogy kipróbálom vmikor:-)

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

Kösz a válaszokat, a letöltõt már megtaláltam.
Végignyálaztam a Download Tools-t, megérte:-)

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

Flashget?

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

MetaMórfózis
Hát annál gyorsabban mint amennyi a sávszéled, soha és semmi nem fog letölteni, akármit mond vagy állít. egyebkent külön menüpont a "Download tools" az addons.mozilla.org on.

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

MetaMórfózis
Valami nagy gebasz van nálad... vagy 3 gépen és 3 különbözõ oprendszeren sem volt gondom se az sg bejelentkezéssel se a firefox memoriajaval (a beallitasokat tekintve)

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

plusz kérdés: van olyan letöltõ-kiterjesztés a FireFox-hoz, aminél:
-csak annyit kell beállítani, hogy hova töltsön le
-gyorsabb lesz a letöltés
-meglétét egyetlen menü jelzi a beállításoknál
van ilyen???

Lenne egy idegesítõ gondom a FireFox-szal:
bármikor elindítom az eszkösztárak beállnak alapba, habár csak 1 perc mire megcsinálom, de akkor is idegesítõ

ja és vmi jó is történt a hétvégén a FireFox-szal pont egyszerre ezzel: hirtelen elkezdett mûködni az, hogy egybõl bejelentkezk az SG-re, éljen!

nem tudom mi a baj, már minden opciót végignyálaztam, de nem találtam meg a megoldást, ha vki tudja, elõre is köszi.

Sziasztok!

Probléma a következõ: adva van az image zoom mely nagyon jó. Ám egy dolgo bosszant, a helyi menüben amikor éppen lenyomtam a jobb egérgombot a megnyitott ablakok közt is vándorol a kijelölés amikor a görgövel éppen nagyítok. Az melyik funkció , kiterjezstés is vagy azon belül mit kellene kikapcsolnom?
Nem tudjátok?
Mire leírtam már mindent megtaláltam! Csak egy picit lusta voltam! De azért köszi!:-)

1.5.0.3 ami most a legújabb. Firefox
? 😄 www.getfirefox.com 😉

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sziasztok!

Tudtok valahol az 1.5-ös MF magyar változatáról?

Vagy még korai?

ivjoe
Fogd és vidd technika. Egyszerûen áthúzod a képet PS-ba. :C
Aquir
hát, olyan kiterjesztés végülis van, ami képként menti le az egész oldalt.. 😊

Ha még nem ismered, akkor ezzel lehet ilyet.

"Ezzel a kiterjesztéssel a teljes weboldalt egyetlen képként el tudjuk menteni (Java felhasználásával), ami azért nagyszerû, mert a hagyományos mentéssel nem biztos, hogy ugyanazt a képet kapjuk vissza, amit szeretnénk. Igaz, hogy keresni nem lehet benne, de az eredetihez megszólalásig hasonló végeredményt kapunk. 😊"

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

urbijoe
én arra gondoltam hogy egy oldalbol egy darabot ki tudjak vágni.
ne kelljen mindig beillesztenem monjuk photoshop-ba ha egy képet ki akarok szedni egy oldalbol

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Sil78
Scrapbook?

These are my friends, see how they glisten...

kijelölöd és CTRL+C megnytsz egy HTML szekresztõ progit és CTRL+V
ez jó táblázaatra is meg kérpe is meg mindenre

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

urbijoe
olyan kiterjesztés nincs amivel egy weboldalon ki tudok jelölni egy részt és elmenteni?

Peti0011
Oh "reseter" nagyon szépen köszönö a segitségedet sikerült 😄 <#wave><#hawaii><#email><#taps>

Csá

hello beállítások - adatvédelem - jelszavak
Peti0011
Hello
Valaki nem tudja hogy lehet azt megszüntetni hogy a mozilla firefox megjegyezze a jelszavamat ha már egyszer rámentem arra hogy megjagyzés ezen az oldalon???

Csá

Sil78
Hmm, szedd ki az about:config-ban a dom.popup_allowed_events-nél az engedélyezett események közül a click-et és a mouseup-ot, és akkor nem fog megnyílni. Igaz, így más helyeken se fog megnyílni popup, ha egy linket megnyitsz.

urbijoe
de ha itt megnyitsz egy linket akkor megnyilik az is
http://top40.webtar.hu/warez/

nem nyitom meg ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

urbijoe
hogy lehet megcsinállni hogy egy oldal soha ne jöjjön be?
pl:http://www.webaruhaz.hu/main.php?ref=4&openshop=toner

Pharaoh
Feltettem egy új gépre az FF-t és mikor a Macromadia Flash playert bõvitményt tenné fel sikertelen lesz a telepítés. Mi baja lehet?

Meg van a megoldás, elõbb körül kelett volna néznem 😊 <#rolleyes>

http://www.mozilla.com/firefox/releases/fix-extensions.html
Hy!

Eddig Mozilla Firrefox 1.5.0.1-et használtam aztán frissítettem 1.5.0.3-ra és ha elindítom ez a figyelmeztetés fogad:
Error launching browser window:no XBL binding for browser
és nem indul el a firefox. de ha visszateszem az 1.5.0.1-et akkor minden rendben.
Mitõl lehet?

Köszi!
<#shakehead> sajna de így sem megy...
ebbõl jövõhéten rendszer rakás lesz ha nemtom megcsinálni...<#rinya>
mind1 de köszi a segítséget

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

gif képek itt a fórumban..
a "logók"....
flashplayert (macromedia)...

de meglesem Sil irományát..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Sil78
Milyen animáció nem megy? Sima gif képek, vagy Flash?
Ha gifek, akkor nézd meg az about:config-ban, hogy az image.animation_mode "normal"-on áll-e. Ha igen, ellenõrizd a tûzfalad tartalomszûrõ részének a beállításait.
Ha Flash animációk nem töltõdnek be (pedig telepítve van), akkor az AdBlockban kapcsold ki az Obj-Tabs megjelenítését.

ShockwavePlayer?

<#shakehead> azzal sem...
vki vmi 5let?

meglesem

bertino
flash playert rakd ujra, vmi ott nem stimm

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

sávszél? 2,60Mbit...
gondolom csak elég..

bertino
nekem sávszél miatt nem jelenítette meg egyedül, nem lehet, hogy lekorlátoltak ? xD
ne flémelj, nem ide való <#ejnye1>

nemmondod vazze ma már 3X raktam újra..
szal most innen várok kis helpet <#help>...

te mé nem aszol?...jah..persze..majd suliba..

bertino
telepítsd ujra

sziasztok!

segítségért fordulok hozzátok mert ha belépek az sgre akkor a logókon nem megy az animáció..újraraktam a FFet amíg ki nem kapcsoltam a gépet vagy be nem zártam addig jó volt..de most nem tudok dõlõre jutni ebben...mi lehet a baj?
válaszotokat köszi elõre is!
üdv leepí

Sil78
Hmm. Próbáld meg újratelepíteni a plugint, és/vagy a böngészõt, ha ez nem segít.

lybrahu
És az az érdekes,hogy nem mindig küldi ezt a hibaüzenetet.De ha 1x elkezdi meg sem áll addim amig: a Firefox exe hibát észlelt.....stb.
Megõrjít mert most már tényleg bosszantó hogy fogja magát és böngészés közben kilép.<#help>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

lybrahu
ezt írja:
Fájlnév: NPSWF32.dll
Shockwave Flash 8.0 r24

Sil78
Írd be a címsorba, hogy about:plugins.

lybrahu
Bocsi elég láma vagyok hozzá,azt hol kellene megnézni?<#nemtudom>

Johnny23
..hát nemtom automatice leszedte és feltelepitette az 1.5.3-at...maradt ugyan magyar a nyelv, DE vmi sztem nem kóser,mert most kb. 3x olayan lassan jeleniti meg az oldalakat a FF.

<#fejvakaras><#nemtudom><#help><#help>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Johnny23
sziasztok!

2 kérdés:

-magyar 1.5.2 FF-om van nem kavar be neki,ha 1.5.3-ra frissül? (csakmer ugy tudom ebbõl még nincs magyar<#fejvakaras>,szoval marad magyar? )

-Outpost firewall -om van ez ugye kompatibilis a FF-el ?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

GregorianS
ismeritek a portable (USB Pen drive.on hordozható) változatot? szerintem kiváló munkát végeztek az alkotók PortableApps

Google toolbar másnak is bekeverte az ûrlap kitöltõt? Sztem a toolbar-ban lévõ Autofill megzavarta mert nem mûködött egyik oldalon sem.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Sil78
Nekem is az a kedvencem, de vannak ám annak elõzményei is... <#kacsint> Sõt, még az IE-ben is megvolt ez a feature, csak ott egy sima kék oldalt hozott be (amolyan "kék halál"-paródia). Az SP2-ben eltávolították, de a res://mshtml.dll/about.moz címen meg lehet nézni.