19494
  • Flamer
    újrafagy a böngészőm a tallózás gombra.. kiráj. :|
  • examinee
    Nemvágom!
    Most tettem ujra az xp-t. Tök zsír minden és ugyanolyan szar a net. Ráadásul direkt nem tettem fel a firefoxot.....
    Elegem van már....
  • Flamer
    istenverte firefox.. telepitve van a screengrab addon.. ha rányomok hogy lemencsem a lapot akkor megfagy..
    és ugyanugy megfagy ha a webalpaot akarom menteni (ctrl+s)..
    pöcs kivan az új firefoxokkal. :|
  • Flamer
    yayyó. :D tudom mire yó a fájl. csak.. erre nem is gondoltam hogy egy oldalt localhostra tolok és akkor nem hozzamajdbe :DDDD ez tök beszarás. :D
    ijen eszembe se yutna :D
  • Sil78
    Eltéríted, azaz hozzárendeled a helyi gép címét. Beírod a hosts fájlban egy új sorba (előtte azért csinálj róla biztonsági mentést), hogy 127.0.0.1 és utána a tiltani kívánt oldal címét (http:\\ nélkül, és ne legyen a végén se \). Az első sort (127.0.0.1 localhost) ne töröld ki, az kell. De keress rá Google-ban, vannak egész részletes leírások, meg kész hosts fájlok is.
  • Magnumrolcsi
    Köszi :) Sikerült

Valakinek fent van már Firefox 3.0 beta1?
  • Flamer
    host fájlba hogy csinálod?:o
  • Sil78
    Egyáltalán sehol, semmilyen kép nem jön be? Az Eszközök / Beállítások / Tartalom fülön a Képek automatikus betöltése ugye be van jelölve? Ha mellette a Kivételek gombra kattintasz, oda ugye semmi nincs beírva?

Ha megnézed az about:config-ban a permissions.default.image értékét, az ugye 1?

Biztos, hogy a tűzfal vagy más biztonsági szoftver nem blokkolja őket? Ha kicsit kikapcsolod ezeket, akkor sem jönnek be a képek?

Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül) indítva a Firefoxot sem látod a képeket? Csukd be, aztán a Start menü / Futtatásba írd be, hogy firefox.exe -safe-mode, és nyomj egy entert. Így sem?
  • piros mogyi
    Ezeket csináltam, de semmi. Tisztitó programmokat is használunk.
  • Sil78
    Hmm, ha az IE is csinálja, akkor elég sok minden lehet. A tűzfalad vagy más biztonsági szoftvered nem blokkolja vagy lassítja be? (Ezek eltérnek a laptopon levőktől?) Nincsenek kártevők a gépen? A DNS cache-t próbáltad üríteni (Start menü / Futtatás, beírni: ipconfig /flushdns)?
  • Sil78
    Távolítsd el a kiterjesztések közül, indítsd újra a böngészőt, aztán szedd ki a keresődobozból is, és az about:config-ban az alapértelmezett keresőnél is (a browser.search kezdetűeket nézd át, meg a keyword.URL-t is). Elég agresszív egy add-on.
  • examinee
    #6792-re tud valki valmit?:(
  • Sil78
    Ha a Bevezetés linkjére gondolsz, ami alapból ott van a Friss hírek mellett, az http://hu.www.mozilla.com/hu/firefox/central/
    De ha mutatsz egy screenshotot, mire gondolsz pontosan, akkor jobban meg tudnám mondani.
  • Sil78
    Nem ugyanoda. Én úgy csináltam, hogy raktam egy új mappát a Könyvjelző Eszköztárra, és abba teszek minden új RSS csatornát.
    Pillanat, megnézem, csak keresek egy olyan profilt a gépem, amin még ezek az alapbeállítások megvannak.
  • Sil78
    Sehol nem jelennek meg? Próbáltátok üríteni a Gyorsítótárat? A tűzfalad nem tiltja véletlenül?
  • kalapos
    Kösz működik.
    És ha másokra felíratkozom azokat is ugyan oda teszi?
    Megkérnélek hogy a többit is le tudnád írni?(getting started)
    (help and tutorials,costumize ff.,get involved,abaut us)
    Ezek a linkjei is mind angol.
    És ha lehet azt hogy mi a nevül magyarul.Köszi
  • Sil78
    Ott szerintem nincs, kiterjesztést sem tudok rá.
  • Sil78
    http://hu.fxfeeds.mozilla.com/hu/firefox/headlines.xml
    De felvehetsz saját Élő Könyvjelzőket is, azokon az oldalakon, ahol van ilyen, megjelenik a Címsor jobb szélén az RSS ikon, és arra kattintva fel lehet rá iratkozni.
  • Sil78
    Először nézd meg, amit írtam.

A profilod (ahol a személyes beállításaidat tartja, és amiket uninstallkor természetesen nem bánt) egyébként XP esetén a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve útvonalon található, az Application Data rejtett mappa. Ezt csak végszükség esetén töröld (a nyelvváltás nem az), és előtte mentsd ki belőle a neked még kellő fájlokat (pl könyvjelzők, jelszavak).
  • kalapos
    Sziasztok.
    Egy kis gond lenne valaki segítene?
    A könyvjelzők ben ahol legalul vannak a hírek az nekem angol valaki le tudná írni a magyar linket?
    A link ami nekem kellene az a könyvjelzök/könyvjelzők kezelése helyen található meg a hírforrás helye.Az ottani valamiért angol pedig az egész többi firefox magyar.
  • Sil78
    Pl felrakod az AdBlock Plus-t, és beállítod szűrőnek. De a tűzfalban vagy a hosts fájlban is lehet tiltani, és akkor minden böngészőre fog vonatkozni.
  • Peetboy
    Igen, rákerestem a Windows keresővel a Mozilla + Firefox szavakra, de semmit nem talált. a főmappáját tudtam csak törölni install előtt.
    Ott kezdődött a baj,hogy angol lett a Firefoxom, pedig a Mozilla hivatalos oldaláról töltöttem le.
  • Sil78
    Nézd meg, mi az about:config-ban a general.useragent.locale értéke. Ha nem hu, akkor írd át hu-ra. De van egy Locale Switcher nevű kiterjesztés is, azzal is lehet nyelvet váltani.
  • Narxis
    Ki kell pucolni a mappáit a rendszerből.Akkor a magyar nyelvű tényleg magyar lesz, bár én még ilyen hibával nem találkoztam, úgyhogy csak tipp.
  • Peetboy
    Hogy lehet magyarositani a Firefoxot? Mert mint lejjebb irtam, a menüje nem tom milyen ,külföldi nyelvü lett. Uninstalláltam ,feltettem a magyart és megint külföldi nyelvü lett.
  • Magnumrolcsi
    Hol lehet beállítani(tíltani), hogy bizonyos oldalakat ne hozzon be?
    Köszönöm
  • Malakai
    AdBlock block frame.
    http://www.sg.hu/forumchat_engine.php*
    Az lenne a kérdésem, hogy itt az sg-n levő chat-et lehetne-e blokkolni valamilyen kiterjesztéssel? Mindíg megakad mire betöltögedi a chet-t.
  • sekta
    Köszi:-)
  • ProGabe #6809
    proxy mögül netezel?mert akkor értelem szerűen a router-t kell megfelelően beállítani
    ha nem így van,akkor meg pont az ellentété próbáld ki,vagyis próbáld meg a dolgot proxy mögül
  • Peetboy
    Sziasztok!

A múlt nap feltettem a Firefoxot és angol lett. Utána nyelv Pluginokat tettem még fel, és rosszabb lett, nem ismerem milyen nyelv ez, valami Cyfranwir lehet.
    Ma uninstalláltam az egészet. Feltettem a magyar Firefoxot és még mindig ez a hülye nyelvezet van.
    Mit lehet ilyenkor tenni??????
  • Zsolt01
    Köszi :-)

Csak azért kérdeztem meg, hogy mondani tudjam neki, hogy menyugodjon, hogy más is azt mondja.
  • Picar77
    megmaradnak :)
  • Zsolt01
    Sziasztok.

Van egy ismerősöm akinek még az 1.4 v. 1.5-ös Mozilla Firefox-a van.
    Mondtam neki, hogy jó lenne feltenni egy újabbat.
    Én simán rátelepíteném az újat.
    De Ö attól fél, hogy elvesznek a Könyvjelzői!
    Szerintem meg gond nélkül megmaradnak, nem !
    (tudom, hogy kilehet menteni őket)

Köszi !
  • sekta
    Én Írországban szenvedek ezzel a gondal: 1ideig nem akart bejönni a sg.hu
    Pingeltem a rendszerbe nem jött válasz.
    Egy reggel valahogy meg jelent az sg.hu
    Most az az iwiw, myVip nem akar bejönni pedig kapom sorba a leveleket csak nem tudok fel menni,
    A 2.0.0.9. frissítés után jelent meg az a gond teljesen ki zárja egyes web oldal hozzá férést a számítógépen( a távoli számítógép nem válaszol ) c. előadás megy megint.
  • Apocalipto
    ??? ezt most nem értem
    A legutoljára megnézett URL legyen megfelül ha lenyitom a legördülő sávot, érted?
  • me and a monkey
    Már az előzményekben?
    5 opció szerint is sorba állíthatod.
  • Apocalipto
    Egy kérdés:

Van e olyan funció a FireFoxban, hogy akárcsak az IE-ben mindig a legutoljára megnézett link van legfelül? Örömmel hallanám hogyha van ilyen
  • examinee
    Inviteled van?