Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pet
Segítségre szorulok. Tegnap a böngészõ elindításakor azt az üzenetet kaptam, hogy nem találja a default beállításokat ezért hozzon e létre újat, hogy használhassam. Én persze igent mondtam. El is indult rendesen, de az összes, hónapok alatt összegyûjtött linkjeimet, valamint a korábbi beállításaim megszüntek. Vissza lehet valahogy állítani a régi beállításokat?
Válaszaitokat elõre is köszönöm.
Nekem megnyitja az összeset. 1.5.0.5-ös verzó és mûködik.
"Kipróbáltam a Béta FireFox-t, de sajnos az se tudja megjeleníteni ezt, a problémát amit írtam nektek!"
Újból elmondom: a Firefox a webes nyelveket koordináló World Wide Web Consortium DOM-ját használja inkább, az IE a sajátját. A te általad emlegetett honlap IE-re optimalizálva, nem törödve a webes szabványokkal, más böngészõvel.
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fortuna fortes adiuvat.
kis tökölés és az MR tech felrakása után még egy kis tökléssel mûködésre bírtam minden kiterjesztésemet és témámat, viszont jobb klikkre ezt adja be:
majd eltûnetteve kilométeres listát hoz fel:
a kettõ közé 1 kép elférne, de a legalja itt ér véget, sõt most képfeltöltéskor vettem észre, hogy a gombra kettintva azt új is megnyitotta, valamint állandóan nyit egy plussz üres lapot. Az MR kavar be vagy másképp mûködhet a tabmix plus?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
1504-m van jelenleg és nem találom azt a menüpontot, ahol a témákat lehetne váltani. Lehet rosszul emlékszem, de régebben mintha benne lett volna.
Így akkor most a fájl megnyitásával tudom telepíteni a témát?
Vagy ha felraktam az újat akkor nyílik a cserére lehetõség?
Mivel a mostani FF mozbackupos és nincs meg a jelenlegi témám és a nevében sem vagyok biztos, nem szeretnék pórul járni.
törlõdött minden beállítás és ami a legrosszabb az összes könyvjelzõ <#sir>#sir>
REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fortuna fortes adiuvat.
Vagy van egy eccerûbb is...mindjárt írom!
Fortuna fortes adiuvat.
1 kérdés csak,az uj firefox béta vagy a leendõ végleges tudja e már azt,hogy ha bezárom a lapokat és ujra megnyitom a böngészõt akkor az utolsó állás szerint visszanyit mindent oldalt magátol?
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Az általad emlegetett 1,2,3 füles böngészõs akármicsoda egy Javascript függvény hivná be (http://fbl.jatekok.hu/js/tabber.js) - de sajnos mivel a függvény meghívását IE specifikusan csinálták meg (nem a W3C szabványa szerint), ezért Firefox alatt nem mûködik rendesen.
Summa-summárum: a hiba nem a Firefoxban keresendõ.
Megint akadt egy kis gondom a Firefox-al!
LINK
Itt van ez a honlap... Van itt olyan, hogy 1,2,3, ami IE-ben tökéletesen bejön, de Firefox-ba nekem nem akar bejönni! Nem tudja valaki, hogy mi a gyógyír rá?
A hír, szöveg fölött van az, ha valaki nem találná! Ha nem jön be, akkor neked is bajod van a Firefox-al! 😄
Pet
Fortuna fortes adiuvat.
2. megoldás: csinálsz egy szûz profilt!
Fortuna fortes adiuvat.
Elõreláthatólag egy LAMA kérdést fogok feltenni 😊
Az alábbi képen, az állapotsor alatt lévõ, üres, pirossal bekeretezett területet, hogyan lehet eltûntetni?

Örülök, hogy sikerült!
Fortuna fortes adiuvat.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ok <#wow1>#wow1>
Tudod én nem vagyok egy PC guru, ezért nem is szoktam belepiszkálni a programokba, de most próba szerencse alapon mégis megtettem és sikerrel jártam. Gondolom az általatok leírtak alapján majd sokan megteszik, mert tényleg elég gyors a tûzróka 2.0 beta. <#mf1>#mf1>
Fortuna fortes adiuvat.
Az általad leírtak szerint sikeresen betettem a gspace kiterjesztést a beta firefoxba és mûködik. Sõt az külön szuper, hogy most már nem irja ki, hogy van ebbõl a kiterjesztésbõl egy ujabb verzió, hanem a régi megszokott és magyarított kiterjesztést használja.
Cooldoc!
Sajnos amit írtál, az alapján nem sikerült megoldanom a dolgot, mert nekem a rókában a nézet-oldalsáv között nem jelenik meg a kiterjesztés menü, ssak könyvjelzõ és elõzmények.
Azért mindkettõtöknek köszi szépen az ötletet, hiszen pont ilyen gond miatt nem tettem fel eddig a beta verziót <#taps>#taps>
Ennek fényében, szerintem azonnal tötsétek le a MAGYAR nyelvû 2.0 Bétát! Egyrészt elég stabil (nálam az összes téma és kiterjesztés érvényesítése után sem omlott össze), másrészt eleve kísérletezõ kedvûek vagytok, ha Tûzrókát használtok!
Szép napot mindenkinek!
Fortuna fortes adiuvat.
Újraindítasz. Voila!
Fortuna fortes adiuvat.
- Toltsd le a bovitmenyt a gepre.
- File kezeloben (TC, Krusader...)
- Menj bele es allj ra az install.rdf filera:
- Nyomj egy szerkesztes gombot (F4), es keresd meg azt a sort, amiben az a szo van, hogy "maxVersion":
- Az ott megadott szamot ird at a legujabb firefox verzioszamara, jelen esetben 2.0b1:
- Ha ez megvan, ezutan a hagyomanyos behuzos modszerrel:

Újra lett telepítve a indows, feltettem a firefoxot, de sehol sem találom/tudom, hogy hogy kell azt beállítani, hogy pl. itt rámegyek a fõoldal menüpontra, akkor ne új ablakba nyíljon meg, hanem az aktuális lapon nyissa meg.
Ezt hogy lehet beállítani?
Köszönöm!
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Fortuna fortes adiuvat.