Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

baajos
Az 1.5.0.5 re frissités után a Eszközök/beállitások/haladó/biztonság/protokollok -nál a TLS 1.0 használata be van pipálva! Ha valakinek gondja van oldalbetöltödésekkel az vegye ki onnan a pipát!! (nálam bevált!)

Pet

Sziasztok!

Segítségre szorulok. Tegnap a böngészõ elindításakor azt az üzenetet kaptam, hogy nem találja a default beállításokat ezért hozzon e létre újat, hogy használhassam. Én persze igent mondtam. El is indult rendesen, de az összes, hónapok alatt összegyûjtött linkjeimet, valamint a korábbi beállításaim megszüntek. Vissza lehet valahogy állítani a régi beállításokat?
Válaszaitokat elõre is köszönöm.
petipetya
A Nokia 2.0 (eXtreme) témát használom.

Dj Faustus
"nem nyit meg Flash-es honlapot,"
Nekem megnyitja az összeset. 1.5.0.5-ös verzó és mûködik.

"Kipróbáltam a Béta FireFox-t, de sajnos az se tudja megjeleníteni ezt, a problémát amit írtam nektek!"
Újból elmondom: a Firefox a webes nyelveket koordináló World Wide Web Consortium DOM-ját használja inkább, az IE a sajátját. A te általad emlegetett honlap IE-re optimalizálva, nem törödve a webes szabványokkal, más böngészõvel.

KeKKSZike
Opera is megjeleníti frankón.... 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

KeKKSZike
Ezt most nem teljesen értettem... 😄 Kipróbáltam a Béta FireFox-t, de sajnos az se tudja megjeleníteni ezt, a problémát amit írtam nektek! Csalódás... Nem is olyan tökéletes ez a Firefox! 😄

ProGabe
Eszközök -> Témák

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tab Mix-nek az új, fejlesztõi változatát töltsd le!

Fortuna fortes adiuvat.

stp4trick
felbuzdúlva a dícséreteken felraktam a 2b1-t
kis tökölés és az MR tech felrakása után még egy kis tökléssel mûködésre bírtam minden kiterjesztésemet és témámat, viszont jobb klikkre ezt adja be:

majd eltûnetteve kilométeres listát hoz fel:

a kettõ közé 1 kép elférne, de a legalja itt ér véget, sõt most képfeltöltéskor vettem észre, hogy a gombra kettintva azt új is megnyitotta, valamint állandóan nyit egy plussz üres lapot. Az MR kavar be vagy másképp mûködhet a tabmix plus?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

stp4trick
nekem külsõ alkalmazást indító bejegyzésre nem indít, amit az IE megcsinál

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

stp4trick
Hali!
1504-m van jelenleg és nem találom azt a menüpontot, ahol a témákat lehetne váltani. Lehet rosszul emlékszem, de régebben mintha benne lett volna.
Így akkor most a fájl megnyitásával tudom telepíteni a témát?
Vagy ha felraktam az újat akkor nyílik a cserére lehetõség?
Mivel a mostani FF mozbackupos és nincs meg a jelenlegi témám és a nevében sem vagyok biztos, nem szeretnék pórul járni.

miért van az hogy már nem egyszer visszaállt a firefox alapállapotba

törlõdött minden beállítás és ami a legrosszabb az összes könyvjelzõ <#sir>

REAL MADRID

KeKKSZike
Én viszont kezdek csalódni a Firefox-ba! Pluginokkal is állandóan gondok vannak, nem nyit meg Flash-es honlapot, pedig telepítettem firefox plugint, akkor ezt se jeleníti meg.... Noh, mindegy!

ProGabe
Félig-meddig tudja.FF2 fjúcsörz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Crash Recovery és Session Manager. De én a TabMixPlust ajánlom. Bonyolult, de ha jól beállítod és megszokik, nagyon hálás!

Fortuna fortes adiuvat.

Ezt egy kiegészítés tudja: TabMixPlus.
Vagy van egy eccerûbb is...mindjárt írom!

Fortuna fortes adiuvat.

Sziasztok.

1 kérdés csak,az uj firefox béta vagy a leendõ végleges tudja e már azt,hogy ha bezárom a lapokat és ujra megnyitom a böngészõt akkor az utolsó állás szerint visszanyit mindent oldalt magátol?

Ja..Értelek. Biztonság😊 Én egyáltalán nem - annyi a Phishing-támadás, a sok álcázott oldal.

Fortuna fortes adiuvat.

Mr Manson
Megbizhatóság alatt a "kiskapukra" gondoltam net felöl, pl. online bankba a végleges elött tuti nem jelentkeznék be...

Nekem nem volt crash-em. Bocs, az összeomlásról, mindig a Michael Douglas film jut eszembe...Mi a rossz tapasztalatod?

Fortuna fortes adiuvat.

Mr Manson
megbizhatóbbat egyenlõre megkérdõjelezem erõsen! többivel 1et értek!

Igen, tegnap hajnalban jött ki - vlszleg az utolsó nagyobb frissítés a 2 elõtt. Mindegy, én használom a 2Bétát. Gyorsabb, megbízhatóbb, és többet zud, mint az 1.5.0.5.

Fortuna fortes adiuvat.

Mr Manson

Aquir
felfrissítette magát 1.5.0.5-re 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dj Faustus
A problémát a rosszul összerakott Javascript okozza (no meg a weboldal se kutya).

Az általad emlegetett 1,2,3 füles böngészõs akármicsoda egy Javascript függvény hivná be (http://fbl.jatekok.hu/js/tabber.js) - de sajnos mivel a függvény meghívását IE specifikusan csinálták meg (nem a W3C szabványa szerint), ezért Firefox alatt nem mûködik rendesen.

Summa-summárum: a hiba nem a Firefoxban keresendõ.

KeKKSZike
Sziasztok!

Megint akadt egy kis gondom a Firefox-al!

LINK

Itt van ez a honlap... Van itt olyan, hogy 1,2,3, ami IE-ben tökéletesen bejön, de Firefox-ba nekem nem akar bejönni! Nem tudja valaki, hogy mi a gyógyír rá?

A hír, szöveg fölött van az, ha valaki nem találná! Ha nem jön be, akkor neked is bajod van a Firefox-al! 😄

baajos
Igen az lesz a gond nekem is volt már,de mielött leszeded az google toolbarban opcionál probálj átállitani valamit,mert ugy emlékszem nekem ott megoldodott a problema.

Pet

Szedd le a Google Toolbart és nézd meg, kóser-e?

Fortuna fortes adiuvat.

Danecay
Hát nem tudom két kiterjesztés lett telepítve. Az elsõ (GOOGLE Tool BAr)után normálisan mûködött, a másodikat pedig már akkor telepíttettem amikor már ilyen volt. Mondjuk tegnap beszívtam valami Spywaret vagy Adwaret, vagy mind kettõt, de úgy néz ki sikerült megszabadulni tõlük. Lehet, hogy ott van a kutya elásva? de most akkor ezt nem kikapcsolni?

Megint felraktam, és most meg jól mûködik. 😊 Igaz Vista alatt vagyok, de nincs vele gond.
Szia! Mikor jelentkezett? Nem akkor, amikor egy új kiterjesztést telepítettél? Ha igen, távolítsd el azt az extension-t! Ha nem, akkor tiltsd le az összeset, és egyenként engedd vissza. Ami után jön a probléma, az volt a hibás!
2. megoldás: csinálsz egy szûz profilt!

Fortuna fortes adiuvat.

Danecay
HI!
Elõreláthatólag egy LAMA kérdést fogok feltenni 😊
Az alábbi képen, az állapotsor alatt lévõ, üres, pirossal bekeretezett területet, hogyan lehet eltûntetni?

Ugye, hogy sokkal gyorsabb, jobb? Azonkívül ez már alapból zárja a lapokat, külön-külön. Adathalászat - elleni védelem is van benne. Nekem is van legújabb 9-es Opera, IntenetExplorer Beta3, de a kísérletezõ, bátor embereknek a róka jön be (szerintem). Azért azt el kell ismerni, az Opera nagyon profi!
Örülök, hogy sikerült!

Fortuna fortes adiuvat.

Met
Nekem nem zárja be a lapokat, jobb klikk a lap fülön, lap bezárása és nem történik semmi, ha kint van a lap bezáráshoz a kis x arra akttintva sem történik semmi

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Wacak
cooldoc

Ok <#wow1>
Tudod én nem vagyok egy PC guru, ezért nem is szoktam belepiszkálni a programokba, de most próba szerencse alapon mégis megtettem és sikerrel jártam. Gondolom az általatok leírtak alapján majd sokan megteszik, mert tényleg elég gyors a tûzróka 2.0 beta. <#mf1>

Persze, mert kell hozzá az MR Tech Local Install (ami alapból kompatibilis)

Fortuna fortes adiuvat.

Wacak
petipetya!

Az általad leírtak szerint sikeresen betettem a gspace kiterjesztést a beta firefoxba és mûködik. Sõt az külön szuper, hogy most már nem irja ki, hogy van ebbõl a kiterjesztésbõl egy ujabb verzió, hanem a régi megszokott és magyarított kiterjesztést használja.

Cooldoc!
Sajnos amit írtál, az alapján nem sikerült megoldanom a dolgot, mert nekem a rókában a nézet-oldalsáv között nem jelenik meg a kiterjesztés menü, ssak könyvjelzõ és elõzmények.

Azért mindkettõtöknek köszi szépen az ötletet, hiszen pont ilyen gond miatt nem tettem fel eddig a beta verziót <#taps>

petipetya milyen témát használsz a firefoxodhoz? Jól néz ki! <#smile>
Petipetya! A Te módszered olyan, mint egy registry-hack. Valójában a konfigurációs file-t szerkeszted. Az általam leírt ugyanazt csinálja, csak grafikus felületrõl (Firefox-helyi menü). De annyiban rosszul írtam, hogy azt hittem, a Te módszered általános érvényû, de nem, ugyanúgy külön-külön elvégzendõ az adott profile-ban, az adott exztension-höz tartozó mûvelet - az install.rdf file módosítása.
Ennek fényében, szerintem azonnal tötsétek le a MAGYAR nyelvû 2.0 Bétát! Egyrészt elég stabil (nálam az összes téma és kiterjesztés érvényesítése után sem omlott össze), másrészt eleve kísérletezõ kedvûek vagytok, ha Tûzrókát használtok!
Szép napot mindenkinek!

Fortuna fortes adiuvat.

Kösz, ez sirály. Van egy alternatív (talán egyszerûbb) módzser. Igaz, ez egyenként mûxik...Nézet,Oldalsáv,Kiterjesztések. Kiválasztod az adott kiterjesztést. Jobb egeret nyomsz: helyi menü: "Kompatibilissé tétel"
Újraindítasz. Voila!

Fortuna fortes adiuvat.

petipetya
Aki uj firefox-ot telepit, annak tobbet nem lesz gondja, mert barmelyik bovitmenyt kompatibilisse lehet tenni a legujabb firefox-al:

- Toltsd le a bovitmenyt a gepre.

- File kezeloben (TC, Krusader...)

- Menj bele es allj ra az install.rdf filera:

- Nyomj egy szerkesztes gombot (F4), es keresd meg azt a sort, amiben az a szo van, hogy "maxVersion":

- Az ott megadott szamot ird at a legujabb firefox verzioszamara, jelen esetben 2.0b1:

- Ha ez megvan, ezutan a hagyomanyos behuzos modszerrel:

Közben végre sikerült!
Sziasztok!

Újra lett telepítve a indows, feltettem a firefoxot, de sehol sem találom/tudom, hogy hogy kell azt beállítani, hogy pl. itt rámegyek a fõoldal menüpontra, akkor ne új ablakba nyíljon meg, hanem az aktuális lapon nyissa meg.
Ezt hogy lehet beállítani?

Köszönöm!
Nézd meg a 3661-est, az engedélyezettek jók!

Fortuna fortes adiuvat.

A témák nevét érted nem?

Fortuna fortes adiuvat.

petipetya
Ez angol, tehat nem tudok vele mit kezdeni.

Azert koszi szepen.

Met
az elõbb is elszált, éppen hozzászólást írtam amikor látom, hogy felugrik a mozilla hibajelentõ (vagy mi)😊

Nálam OK. Egyedi hiba lehet. Csinálj egy új profilt, és nézd meg! (Profile Manager)

Fortuna fortes adiuvat.

Met
prohardver fórum