Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ch_Slater
hát így kapásból a host fájlba való beírás és localhostra valo átirányítás jut az eszembe...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

A Kiszolgálóhoz való kapcsolat alphelyzetbe állt az oldal letöltése közben

Ezt írja ki ha a freemailom el akarom olvasni tud valaki segíteni
Elõre is köszi
urbijoe
azt hol lehet beállitani,hogy egy adott weboldal soha sem jöjjön be?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

[Jakuza]
Igen valoban csunya huzas volt.
Utana egy ket lefizetessel a netscapet tettek el az utbol.
Szoval en jora nem szamitok az MS-tol, szamtalanszor csinalt mar csunya huzasokat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ch_Slater
az valóban egy csúnya húzás volt. jól megszivatták a licencdíjakkal csórikáimat.
remélhetõleg a mozilla crew is ismeri a történetet és résen lesznek...

[Jakuza]
Ahogy erzed.
Csak tudod az a baj, hogy ugyanigy kezdodott anno a Spyglass Mosaic-al 1995-ban.
MS szolt hogy majd segit.
Azota nincs Mosaic.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Merci, Sire😊

Fortuna fortes adiuvat.

Ch_Slater
ha bármit is le akarnak nyúlni, akkor azt megteszik gátlástalanul (ahogy szokásuk is), úgy hogy elballagnak ide: ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/1.5.0.6/source
és megvizsgálják a kódot...

Én értem, Jaki, de nézd a risk/benefit-et. Több elõnyt látok, mint hátrányt. Tisztellek, becsüllek, más véleményen vagyok, és részemrõl a disputát lezártnak tekintem.
V.Ö.: Ahol olyan koponyák vannak, mint Mark Russinovich (Mr. Sysinternal), nincs szükség a forráskódok lenyúlására. Nem hiszek a Microsoft és Google - féle Nagy Gonosz-típusú összeesküvés-elméletekben. Oszt jónapot😊

Fortuna fortes adiuvat.

[Jakuza]
Meg mindig nem erted, abban a pillanatban, ahogy beleszol vagy belenyul az MS a fejlesztesbe, abban a pillanatban elveszti a fuggetlenseget a Mozilla.
Nem veletlen most az MS reszerol ez a kapalodzas, hiszen mar majdnem ugyanannyi felhasznalo hasznalja a Firefoxot, mint amennyi az IE-t.
Raadasul igy ingyen hozzafernek a forraskodjahoz az FFnek amit egyszeruen le is nyulhatnak, sot egyeb aljassagokra is felhasznalhatjak.

Ugyanígy vélem. Mindössze nem akartam parttalan és felesleges vitákba belemenni. Csak profitálhatunk ebbõl.

Fortuna fortes adiuvat.

Ch_Slater
jól látod.

Malakai
Szerintem ez abszolút nem rossz és nem az MS nyúl bele a FireFoxba, csak a Mozilla kap lehetõséget, hogy a FFot és a TBöt felkészíthesse az új OSre való megjelenésre és ne csússzon heteket (vagy többet). És ez szerintem nekünk is jó Windows alatti FF felhasználóknak...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

FYI:
http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=454779

Fortuna fortes adiuvat.

Amse
de úgy volt, hogy tegnap kijön a beta2 nem?

RC1 van, de nem az igazi. Minden este van egy újabb nightly. A Beta 1 jobb volt!

Fortuna fortes adiuvat.

Amse
beta2 van már?

urbijoe
KÖSZI <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Sil78
Eszközök / Beállítások / Tartalom / Javascript / Haladó / Létezõ ablakok áthelyezése vagy átméretezése elõl vedd ki a pipát.
(Ha jól értem, nálad minden link új lapon nyílik, nem új ablakban, és ezért zavar, ha átméretezi.)

These are my friends, see how they glisten...

ProGabe
legegyszerûbb ha átállítod a dom.disable_window_open_feature.resizable-t és akkor mindig tudod méretezni az ablakokat

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Itt:
%Appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles\aktuális profilod\chrome folderben
Valamint a prefs.js user.js stb.

Fortuna fortes adiuvat.

urbijoe
erre valaki? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

urbijoe
az "about:config"beállitásokat melyik file-ba tárolja a firefox a vinyon?

...nem mi fogjuzk eldönteni. Sajan qrvára NEM releváns a véleményünk.
money talks bullshit walks.

Fortuna fortes adiuvat.

Titan
1et értek...

[Jakuza]
Inkabb ne nyuljon a Firefoxhoz az MS, mert ezt is elkurjak, mint minden mast.
Raadasul csomo olyan szabvanyt hasznalnak, ami nem egyezik a web consortium altal leadott szabvannyal.

Mik nem vannak:

A Microsoftnál fogják továbbfejleszteni a Firefoxot
szerzõ: Sting , idõ: 2006.08.23. 08:30

Betûméret növelése Betûméret csökkentése Kapcsolódó fórum Felvétel kedvencekhez Küldés emailben Nyomtatható verzió
A Microsoft nyílt forrású laboratóriumának vezetõje a napokban meglepõ ajánlatot tett a Firefox böngészõt fejlesztõ Mozilla illetékeseinek. Sam Ramji ugyanis meghívta az Internet Explorer legnagyobb konkurensének számító nyílt forrású böngészõ készítõit, hogy azok a Microsoft laboratóriumában, a redmondi cég szakembereinek segítségével fejlesszék tovább a Firefoxot, annak érdekében, hogy az problémamentesen fusson a cég következõ generációs Windows rendszere, a Vista alatt is.

Unod már a körülményes bejelentkezést? Sosem emlékszel a webes jelszavaidra? A megoldásért katt ide!

"Azért írok, hogy megtudjam, érdekel -e Titeket egy személyes, dedikált támogatás a Firefox és Thunderbird mûködésre bírásához a Vista alatt", kezdte az egyébként egy nyilvános listára is továbbított levelét Ramji. "A Windowson futó nyílt forrású alkalmazások támogatójaként ugyanis kaptam helyet és idõt a független fejlesztõk számára a Windows Vistara felkészülést elõsegítõ laboratóriumban. A múltban ide a Microsoft csak kereskedelmi fejlesztõket hívott meg <..> de én szeretném elérni, hogy nem kereskedelmi, nyílt forrású projektek is lehetõséget kaphassanak".

Ramji felajánlását a listára küldött válaszok szerint a Mozilla illetékes munkatársai meglehetõsen pozitívan fogadták, és elmondásuk szerint szívesen élnének is az általa felajánlott lehetõséggel. A válaszok tanúsága szerint a fejlesztõket különösen a Vista olyan újdonságai érdekelnék, mint az Internet Explorer 7 által is használt védett mód, az operációs rendszerbe épített RSS támogatás, valamint a Vista naptárának és címjegyzékének illesztése - ezekeket ugyanis mind szívesen kihasználnák és integrálnák a Firefox böngészõ ill. a Thunderbird levelezõ az új Windows alatt futó változataiba.

A fentiek alapján szinte biztosnak tekinthetõ, hogy a Firefox néhány fejlesztõje valamikor decemberben néhány napra beköltözik majd a Microsoft tesztlaboratóriumába, ahol a redmondi cég a Vista-n dolgozó szakembereivel együtt munkálkodnak majd a kompatibilitási vizsgálatokon, valamint a felmerülõ fõbb integrációs és továbbfejlesztési problémák megoldásán is.

Az esetleges plusz fejlesztések a tervek szerint közvetlenül a Firefox 2.x illetve a Thunderbird 2.x változataiba kerülnek majd bele, de közvetve a szóban forgó Mozilla-alkalmazások kódbázisára épülõ olyan más programok is profitálhatnak majd belõlük, mint a Flock, a Songbird vagy a Democracy.

Fortuna fortes adiuvat.

urbijoe
erre valaki?

Nézd meg itt:
http://www.extensionsmirror.nl/index.php?showforum=2

Fortuna fortes adiuvat.

Mortel
Köszke!!!!!

Még vmit megpróbálok...

Fortuna fortes adiuvat.

[Jakuza]
Sajnos otletem sincs. 😛

Fordítsuk meg - importálj IE-be! Nyisd meg az IE-t, Import, és válaszd ki a foldredbõl a bookmarks.html-t.
Itt van: %Appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles\aktuális profilod
Ezt importáld, aztán majd rendezed!

Fortuna fortes adiuvat.

Mortel
6-os IE.

Engem is érdekelne. nem tudod, kb. mi volt a nevében?

Fortuna fortes adiuvat.

Hányas IE? 6 v. 7?

Fortuna fortes adiuvat.

Mortel
bocs,srácok de egy kérdést fel kell tennem.Nem találtam rá választ.

1.5 firefoxom van és exportálni szeretném a kedvenceket IE-be.
A Converter-t nem tudtam felrakni, mert túl ój vagyok hozzá.
Ha meg van a válasz (feltételezem) mondjatok egy sorszámot hozzá.
Köszke.

[Jakuza]
Nem, ez nem az.
Ez annyit csinal, hogy letrehoz egy virtualis email cimet, igy a spammerek nem a sajat email cimedet lopjak el.
Amit en keresek az mas.
Volt egy egy extension ami, kiegeszitette az FF adatvedelmi lehetosegeit.
Abban volt egy olyan plusz menu, hogy kodolta az email cimedet (meglehetettt adni barmilyen szoveget es azt ha beirtad barhova lekodolta)es ha beirtad egy oldalra, akkor a kulos szemlelo nem latta csak a kodolt adatot.

Fortuna fortes adiuvat.

Temporary Inbox 1.4

By pascal

This extension generates random disposable email addresses. Use those email addresses for registration at forums, adult sites or whatever.
The email addresses don't need registration. This is an easy way to avoid spam, because the spamer never knows your private email address .. only the temporaryinbox.com email address. And there the mails will be deleted after 6 hours.
Avoiding spam is sooo easy!

Here is a small instruction:

FIRST! There is no registration required!!

1. The situation: You want to signup at a website or whatever. You are at the registration form and you have to enter your private email address.
2. You don't want to give away your private email address. So you choose to use an email address from temporaryinbox.com.
3. Now click the "random email" button at the temporaryinbox firefox extension toolbar.
4. A random temporary email address has been generated now.
5. Copy it from the toolbar to the email address field in the registration form.
6. Enter the other things and submit.
7. Now you can check the inbox of your email address on temporaryinbox.com. But it's easier to use the firefox extension. Just enter the email account name you used before and press "Check"
8. Now you will be redirected directly to the inbox of your temporaryinbox account.
9. Open the email and click the activation link or copy the password... or whatever.
10. Delete the mail or let it be. However the mail will be deleted after 6 hours.

Fortuna fortes adiuvat.

De. Akarod? 😊

Fortuna fortes adiuvat.

[Jakuza]
Cooldoc te vagy a nagy FF-s, hatha valaszolni tudsz a kerdesre.

Kerek egy olyan extension, (sajnos win reinstall volt es nem emlekszem a nevere)
aminek a beallitasai kozott volt egy olyan menu, hogy az email cimet rejtse a kulso szemleloktol.
Nem tudja valaki melyik extension tudhatta ezt ?

Titan
Nem írtam át semmit...
Leszedtem néhány alkalmazást és most f@sza!
Most 1enként felteszem amiket leszedtem és megmondom melyik volt az okulásként másnak...

Sil78
Hmm... Esetleg telepítettél valami új kiterjesztést/témát, és utána tûnt el? Vagy átírtad a userChrome.css-t?

These are my friends, see how they glisten...

Titan

Help! Reinstall?

A bal alsó sarokban lévõ idokep.hu mûködik valakinek? Vagy hogyan lehet mûködésre bírni?

urbijoe
azt hol lehet beállitani ,hogy ne méretezze át az ablakot minden weboldalhoz hanem mindig teljes méretü legyen?
mert ha pl: egy képet megnyitok akkor akkorára ugrik az ablak amekkora a kép
ha itt megnyomom a "nagyobb kép a programrol" akkor összeugrik az ablak akkorára amekora a kép

fery02
Köszi

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Itt a Mozilla FTP-je, menjetek fel TC-vel, nézzetek körül. Az összes build, release, Fox, Bird stb.
63.245.208.138

Fortuna fortes adiuvat.

ProGabe
Shift+Ctrl+Delete
vagy beállítások->adatvédelem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Még várj vele...Sok a bug (bár van magyar verzió is a Mozilla FTP-jén)Október vége lesz a stabil.Egyébként én használtam 3 hétig - nekem tetszett, különösen az RSS-feed miett. És gyorsabb is volt. De tényleg a legújabb build tele van buggal😞

Fortuna fortes adiuvat.