19494
-
#7079 Köszi !
Titkon bíztam benned Sil ! :)
Kipróbálom. -
#7078 Lehet, de ehhez kell csinálnod külön profilt a másik felhasználónak. A Profilkezelőt úgy tudod megnyitni, ha becsukod a Firefoxot, és a Start menü / Futtatásba beírod, hogy firefox.exe -p (vagy -profilemanager, csak az hosszabb).
Ha kész a másik profil, akkor a parancsikon paraméterezése így néz ki (a Cél mezőbe kell beírni):
"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p "profilneve" -no-remote
A -no-remote ahhoz kell, ha párhuzamosan akarod a kettőt futtatni, mert alapból csak 1 Firefox processz futhat, nem engedné elindítani a másik profillal még egyszer, ha már fut. -
#7077 Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül indítva) is ez a helyzet? -
#7076 XP esetén alapból C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\Cache.
A konkrét elérési utat megnézheted úgy is, ha a Címsorba beírod, hogy about:cache, és nyomsz egy entert.
Te is megadhatod neki, hogy hol tárolja, ehhez az about:config-ban kell létrehozni egy új, browser.cache.disk.parent_directory nevű, karakterlánc típusú kulcsot, ennek az értéke legyen az új elérési út (a megadott mappán belül lesz majd az új Cache mappa). -
#7075 Azt nem hiszem. Ha törlöd, akkor törölve lesz. -
#7074 Helló !
Lehet hogy nagyon extra dolgot szeretnék, de az jutott eszembe lehetne-e egy adott felhasználói fókból való kilépés nélkül egy másik felhasználó paramétereivel indítani a ff-ot. Valamiféle parancsikon hozzáfűzésre gondolok hogy pl.: firefox.exe /másikusernév ? -
#7073 Üdv!
A következő a kérdésem amit már 1x feltettem de jó régen, és nem kaptam rá választ.
Tehát , miért lehet az ,hogy kb fél óra elteltével, xp-n a firefoxom olyan szinten meghal egy másodperc alatt, hogy az oldalak betöltési ideje kb másfél percre rúg. Semmi más nem segít rajta , csak ha újraindítom.
Ötlet ? -
#7072 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy a Fox hova teszi a z ideiglenesen letöltött file-okat,mint IE-nél a Temporary Internet Files mappa.
köszi szépen! -
#7071 Törölt sütiket vissza lehet vhogy állítani? -
Paranoia #7070 nekem nem hiányozna :/ -
Cat 02 #7069 Megvan, ott volt a kiterjesztéseknél -
Cat 02 #7068 őőő ezt jó ha kiírja -
Paranoia #7067 jaj
sry
-
Paranoia #7066 sziasztok
[img]http://img.54.cz/images/592586-biobibi.jpg [/img]
Hól tudom ezt kikapcsolni ,h ne kérdezzen rá mindig,mert borzasztóan idegesítő!
-
Cat 02 #7065 Grr, telepítésnél nem figyeltem szal most van 1 Yahoo Toolbarom, ezt hol lehet eltünteni ? Programok telepításe és törlésében nincs :S csak a Yahoo Widgets de az más -
#7064 Helló!
Valamikor olvastam itt a Topic-ban egy olyan be beállítási módról, hogy a firefox turbó módon töltődik.
Tud valaki ebben segíteni?
-
bat777 #7063 hali. A jójáték oldalon nem tudom beállítani az előugró ablak engedélyezését, megadom neki a címet, de nem jönnek be az ablakok, ha kikapcsolom a blokkolást a böngészőben akkor működik, ha megadom mint kivételt akkor nem, mit tegyek? -
#7062 na. egyenlőre ugynézki hogy firefox, meg addblockplus és ennyi.
a fireshoot nélkül nem fagy. egyenlőre.. -
Atta19 #7061 kossz szepen a segitseget. -
#7060 ahan. na ez valami vicc..
felraktam fireshoot.. restart ff.. műxik a java.
restart ff.. műxik..
kinyomtam, majd 2 percmuvla be és most megin fagyogat.. :C ez miafaszomé van. hát komojan .. ijen nics.
iet fogok használni.. :C -
Cat 02 #7059 Előzmények / Megjelenítsés oldalsávon (CTRL+H)
és ott rákattolsz és delete -
Atta19 #7058 sziasztok.remelem tud vki segiteni.hogyan kell kitorolni,eltuntetni a mozilla firefoxbol a bongeszesi nyomokat,vagyis kitorolni azokat az oldalakat,amiket latogattam.elegge fontos lenni.kosz aki segit. -
Cat 02 #7057 Én is raktam fel vmi scshot készítő progit ff hez régen, régi gépre, de mikor benyomtam h csináljon lefagyott :)
1ébként nekem Quick Time miatt szokott lefagyni -
#7056 nos..
a másik gépen telejsen firrsen telepitettme a javat.. irtma hogy 5.0u6 volt rajta.. leszedtem, majd felraktam a legujabbat.
akkorse volt yó.
firefoybol kiszedtme a firecastfoxot és a másik gépen yóis lett.
de ezen nem. :| most ittis újraraktam és még nem raktam fel addont és most yó. de a fireshoot mindenképpen kell szóval aztmost felpakolom. -
Cat 02 #7055 java újratelepítés ? firefox újratelepítés ? kipróbálgatni minden 1es adon nélkül h jó -e ? -
#7054 loál. :D mostmeg a sajátgépemen fosik be :DDDd -
#7053 ops. a szerkesztés kicsit elrontottam :D és má nem megy :D -
#7052 Valami a gépeddel. -
#7051 mi a teendő akkor ha a firefoxom lefagy ha egy ojan oldalra megyek ahol kéne használnia a javat?
a gépen 5.0u6 volt majd fagyott.. fogtam leszedtem, java.com > verify erre lefagy.. :|
fogtam feletettem 6.0u3 majd java.com verify install > lefagy..
images.netbag.hu -ra akartma feltenni a képet de azis lefagyott.. mer ugye azis javas..
de kb hétfőn kaptam meg a gépet és akkor pakoltam rá az ff-et.. azóta baszódott el?:D vicces.. :D
firefox -safe-mode azse segít..
mi a gáz?.o -
#7050 Muhaha:) -
kollektor #7049 eszközök lapon -
bat777 #7048 segítség!bezártam azt a kis értesítőcsikot, amelyik azt írta ki, hogy az előugró ablak blokkolva van, ha az engedélyezésekhez beírom a honlapot akkor sem működik, hogyan lehet ezt visszahozni, és akkor ott rákkantintva engedélyeztetném az oldalt -
kollektor #7047 fasterfox: oldalbetöltődés gyorsító -
kollektor #7046 jópofa az időjárás előrejelző a ffx a tálcán : #7024 hsz. -
kollektor #7045 Firefox Add-ons lehet válogatni. -
#7044 Márha szükséged van arra, hogy kiírják neked szavakban az időt alul és letöltésvezérlőket akarsz indítani firefoxból..
Inkább sztem azt kéne, amire neked szükséged van. -
Cat 02 #7043 FuzzyTime és Flashgot sztem -
bat777 #7042 hali segítenétek? most raktam fel a firefoxot, mondjatok pár kiegészítőt amit érdemes letölteni hozzá. -
bracsek #7041 Hát ha ez a 3.0-ás a https es frissítést fogja kérni, akkor az eléggé copi egy megoldás, mert igaz fel lehet tölteni az oldalukra, de sok dokumentációt kell megírni, annyit meg nem ér a kiterjesztés, így meg a saját kis kiterjesztéseknek lőttek... -
#7040 A kiterjesztésekhez is vannak frissítések, indításkor végignézi és szól, ha valamelyikhez van friss verzió.
(A 3.0-tól ráadásul már kötelező lesz minden kiterjesztéshez működő, biztonságos linket megadni a frissítéshez, különben le is tiltja a kiterjesztést.)
Ha meg a gépet rakod újra, akkor kimented a profilodat vagy valamilyen kiterjesztéssel mented le (pl MozBackup, FEBE).