Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fortuna fortes adiuvat.
These are my friends, see how they glisten...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kinek van még fent? 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://www.tweakguides.com/Firefox_6.html
Mindig visszadobta, és elfelejtette a Beállításokat.
Utólag viszagondolva talán azért, mert Limited Userként futtattam (így default browser átállítást sem enged, ehhez Adminként kell belépned).
Fortuna fortes adiuvat.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Fortuna fortes adiuvat.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Pet
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Megnyitottam a firefoxot és eltûntek azok a dolgok az eszköztárból, amiket én raktam oda utólag. Pl az új lap megnyitása, illetve a nyomtatás. Aztán visszaraktam megint ezt a 2 dolgot az eszköztárba, majd kiléptem a firefoxból. Visszaléptem és megint nem volt ott. És ezt folyamatosan így csinálja.
De ha pl már megvan nyitva egyszer a firefox és visszaraktam az eszköztárba a 2 gombot és megynitom még egyszer a firefoxot, akkor már nincsenek ott a gombok, míg a másiknál ott vannak. És még az is baj, hogy nem teljes méretbe nyílik meg az FF, hanem kb 50%osban. Ha kirakom nagy méretre és kilépek, akkor mikor visszalépek újra kicsi.
A legújabb firefox van felrakva, az 1.5.0.6.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Fortuna fortes adiuvat.
De amugy nem kell, nekem nem valt be. Valamiert a P2P kapcsolatokat kizarolag passziv modban tudom vele hasznalni, hiaba adom meg a kimeneti TCP es UDP portokat, raadasul allandoan blokkol valami n/a alkalmazast (szinten zart portok miatt) ami miatt nem tudok se keresni se letolteni pl DC++rol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Fortuna fortes adiuvat.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Outpost Firewall Pro ver. 4.0.941.6824 (579)
Fortuna fortes adiuvat.
Akkor nekem hogy lehet 4.0 Pro-m ? 😛
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
mert oké h acimsor alatt ott van pár könyjelzõ, de már tul sok van, és a végére kis nyilat tesz, és igy nemjó. egy uj sorba szeretném tenni, de nem megy😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Fortuna fortes adiuvat.
These are my friends, see how they glisten...
Itt be kell menni a pub,mozilla.org,firefox,nightly,2b2-candidates,RC2 útvonalon.
és meg lehet találni a magyar (Win32) telepítõt. Áthúzod és kész vagy. Telepíted.
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
http://www.igazsag.extra.hu
A Microsoft nyílt forrású laboratóriumának vezetõje a napokban meglepõ ajánlatot tett a Firefox böngészõt fejlesztõ Mozilla illetékeseinek. Sam Ramji ugyanis meghívta az Internet Explorer legnagyobb konkurensének számító nyílt forrású böngészõ készítõit, hogy azok a Microsoft laboratóriumában, a redmondi cég szakembereinek segítségével fejlesszék tovább a Firefoxot, annak érdekében, hogy az problémamentesen fusson a cég következõ generációs Windows rendszere, a Vista alatt is.
...
...
de most komolyan, ez a meghivjuk-oket-kozosen-szoftvertjobbitani olyan kamu szovegnek tunik 😊 (ismerjük billgécbácsiékat milyen rendesek a többiekkel 😉
inkább azt írom meg hogy én is böngészõt fejlesztek már régóta, hívjanak meg hogy én is hadd igazíthassam a vistához 😉
Lenne egy problemám böngészéskor ha a freemailomat akarom menézni ezt irogatja a firefox "A Kiszolgálóhoz való kapcsolat alphelyzetbe állt az oldal letöltése közben"
ha tud valaki segíteni hálás lennék
Elõre is köszi
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Van egy folyamatos FireFox bajom és már az idegeimre megy!
ha új ablakot nyitok mindig kicsibe rakja ki és pár dolog bennt van amiket ki szoktam kapcsolni. berakom nagybakiszedem a dolgokat és új ablakot nyitok megint és mindig ez van. MI A SZAR LEHET EZZEL A SZARRAL?
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
DMT

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Azt hittem a pogi1nek irtad.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Ha azt irja be amit te mondasz, akkor nem fogja tudni elerni a freemail oldalt.