19494
  • Dark Angel 666
    Nekem is frissült
  • Máté94
    Frissítve a Firefoxom:D
  • fittyfene
    Biztonságosabb a legfrissebb Mozilla Firefox böngésző
  • Flamer
    ha megváltozik az ipcimed akkor kiis fog. nem ff hiba.
  • attip
    Más,letölthető a 2.0.0.12....
  • attip
    Sziasztok!:)
    Ujjabban az sg fórum ,vagyis ez ahol írok mindig kijelentkezik.
    Bejelentkezéskor mindegy hova teszem a pipát.
    Ja persze firefoxban.
  • Lyan Kyj
    Nagyon köszönöm, a scriptből kiindulva leszedtem a Stylish kieget, hozzá a multi-row toolbart. Mégegyszer köszönöm!
  • Sil78
    Persze, ehhez nem kell kiterjesztés. Fogod a userChrome.css-t, és ezt a pár sort hozzáírod:

/* Multi-row bookmarks toolbar */
    #bookmarks-ptf {display:block}
    #bookmarks-ptf toolbarseparator {display:inline}

(A userChrome.css fájl alapból nem létezik, de sima szöveges fájl, tetszőleges szövegszerkesztővel létrehozható és szerkeszthető. A helye a profilodon belül a chrome nevű mappában van, van is ott hozzá egy mintafájl. Van kiterjesztés is a lustábbaknak a felhasználói fájlok szerkesztéséhez, ChromEdit Plus néven. A változások életbe lépéséhez újra kell indítani a Firefoxot.)
  • Sil78
    Szerintem is.
  • FZoleee
    KPF = Kerio Personal Firewall?

Szerintem a tűzfal blokkolja :)
  • Lyan Kyj
    hello, az lenne a kérdésem, lehet-e két- (vagy több) soros a könyvjelző eszköztár? Létezik ilyen kiegészítés/tudja-e valaki pontosan melyik az? Köszi a válaszokat!
  • Exiliana
    Hello! Egy kis segíteséget szeretnék kérni. Nagyon sokszor megjelenik ez a szokásos hibaüzenet: Ad blocked by KPF (vagy vmi ilyesmi), amikor nem tudja behozni az adott oldalt. Most telepítettem újra a windowsomat, ugyh bizonyára még hiányos, de hogy lehetne ezt megoldani,hogy behozzon mindent? Mert előtte ez csak nagyon ritkán fordult elő, le is szedtem mindig mindenféle frissítést meg kiegészítést. Tud valaki erről mondani vmit? Előre is köszi!
  • modellmaker
    Dede, csak már leírtam az "elektronikus"-t és nem volt kedvem kitörölni. :D
  • ivjoe
    Az ETR az Egységes Tanulmányi Rendszer nem? :)
  • modellmaker
    Aha, értem. Kizárt, hogy lenne ilyen. :D Az egyetemi elektronikus tanulmányi rendszerről van szó egyébként, szal majd ha nagy leszek, akkor írok hozzá egy scriptet. :D
  • Sil78
    Attól tartok, oldalszinten ilyen nincs. (Hacsak nincs ahhoz a konkrét oldalhoz valami Greasemonkey script erre, mert azzal elképzelhető.)
  • modellmaker
    Aha, hát nekem igazából egyetlen felugró ablakot kellene csak új fülre tennem...
  • Sil78
    Mármint a Könyvjelzők menüből? Igen, userChrome.css, az biztos. Talán:
    menu[label="Könyvjelzők eszköztár mappája"] { display: none !important; }
  • Sil78
    Ahhoz nem kell kiterjesztés, az about:config-ban keresd meg a browser.link.open_newwindow.restriction kulcsot. Lehetséges értékei:
    0: minden Javascripttel nyitott új ablak helyett füleket nyit
    1: mindet csak simán új ablakokban
    2: ha meg van adva az új ablak mérete, akkor új ablakban, ha nincs, füleken
  • Sil78
    Az egy kiterjesztés volt, telepítsd fel újra. Pl a firefox.hu-n fent van.
  • simonl #7099
    Sziasztok,

Bevallom időhiány miatt nem olvastam vissza.....
    Kérdésem, mozilla 2.0.0.11 verziót tötöttem le XP újratelepítés után.
    Hogyan tudom beállítani azt a plusz sávot úgy hogy a Toorent Search Bar megjelenjen?
    Az eszköztáraba nincs benne mint lehetséges opció.
    Újra kell telepítenem a mozillát és a telepítés során kell beállítanom?

Köszönöm a válaszokat.....
  • modellmaker
    Van vmilyen kiterjesztés, ami a felugró ablakokat új fülre helyezi?
  • ProGabe #7097
    hogyan tudnám eltüntetni a "Könyvjelző eszköztár" mevű mappát a könyvjelzőkből?gondolom valami chrome okosság lesz :)
  • Sil78
    VideoDownloader, Fast Video Download... Van egy halom ilyen, próbáld ki, neked melyik jön be.
  • Cat 02 #7095
    save2pc light - ez se addon :)

videodownloader :?
  • urbijoe
    Naevius YouTube Converter
    ez nem a firefoxhoz van ,ez külön progi
  • PeeVee
    Le szeretnék szedni 1-2 youtube videot. Milyen progival csináljam?
    Vannak add-onok is. Melyiket érdemes feltenni? (Egyiket próbáltam, de nem volt jó.)
    PLZ HELP :P
  • Icebarney
    Nagyon köszönöm!
  • Sil78
    Beírod a Címsorba, hogy about:config, és nyomsz egy entert. Kikeresed a keyword.URL kulcsot, jobb egérgomb azon a soron, és Visszaállítás.
  • Icebarney
    Üdv! Hogy lehet visszaállítani, hogy a címsorba írt szöveg a google jó napom vant hozza elő?(egy toolbar átállította yahoora, azóta töröltem, de nem állt vissza az eredeti állapot)
  • Bmx01
    1 pár tipp a gyorsításhoz
  • Flamer
    ahan. htxvm
  • Sil78
    Persze, pl itt, vagy itt. De ha van Mr Tech's Local Install kiterjesztésed, akkor elég beírnod, hogy about:about.
  • Flamer
    valahol összevannak foglalvamijen about:* parancsok vannak?:o
  • lck #7085
    BOCS ! Vissza mindent. Most már működik.
    Átléptem a másik fiókba, aztán vissza és utána jó lett.
    Rendben van a dolog - Mégegyszer köszi Silke !
  • lck #7084
    Szóval 2 felhasználó van, és a 2. felhasználó gyakran használja a számítógépet az 1. felhasználó fiókjában is. Azt szeretném hogy a 2. felhasználónak ne kelljen átlépni a saját fiókjába, ha a firefoxban a saját kiterjesztéseit, Könyvjelzőit stb. akarja használni, hanem legyen egy olyan Firefox ikon amire ha rákattint a saját profilja töltődik be. ( Ez működik is. ) Ugyanakkor szokta használni - természetesen - a 2. felhasználó a Firefox-ot a saját fiókjából is.
    Azért állítottam be a második profilt ugyan oda, amit a 2. felhasználó alapból használ. ( c:\Documents and Settings\2.felhasználó\blablabla...) Igy amit az egyik fiókban belépve a Firefoxban változtat, az a másik fiókból is ugyan úgy változik és elérhető.
    De az a gond, hogy a gmail, ami a 2. felhasználó saját fiókjából elérhető, az 1. fiókban tartózkodva valamiért nem nyitható meg. Tehát mégis csak át kell lépni, ha a leveleit meg akarja nézni.
    Erre írtam azt hogy ez nem-e a titkosítás, vagy profilnév változás miatt van. (A profilnév a sajátjában: default, az első fiókban meg valami más - mert ugye 2 default nem lehet )Tehát valamiféle védelmi dolog.
    De te ezt jobban tudod...
  • Sil78
    Akár magát a Cache mappát is törölheted, létre fogja hozni újra. De az Eszközök / Személyes adatok törlése menüpontból is üríthető, Gyorsítótár a fedőneve.
  • Sil78
    Azt hiszem, félreértettelek, bocs (amit mondtam, az az 1 felhasználói fiók - több profil párhuzamosan változat volt).
    Ha úgy érted, hogy a Windows-ban van két felhasználó, és ugyanazt a Firefox profilt szeretnék használni (azaz nem egyszerre, csak hogy a másik is elérje kijelentkezés nélkül), akkor elvileg úgy működik, ahogy csináltad (és akkor nem kell a -no-remote sem). Arra vigyázz, hogy legyen a másik felhasználónak is írási joga a profil mappájához és annak az almappáihoz (pl át is másolhatod az egészet olyan helyre, amit mindketten elérnek, és azt a mappát add meg a Profilkeresőben).
  • Wreck86
    köszi!
    az lenne még a kérdésem,hogy a Cache tartalmát,ha szimplán kijelölöm,és nyomok egy del-t,így ki lehet törölni hiba nélkül?
  • lck #7080
    Helló Sil !
    Működik a dolog, viszont egy problémám akadt, amiben lehet hogy tudnál még segíteni:
    A második profilt a másik felhasználói fiók létező profilja mappájának megmutatásával hoztam létre. Épp azért hogy a profilban lezajló változások mindkét felhasználói fiókból történő használatakor érvényesüljenek. Lehet hogy ez az oka annak, de így a másik profil használatakor nem tudok bejelentkezni annak a gmail fiókjába, illetve a gmail manager sem tud bejelentkezni. Még akkor sem ha újra megadom a felhasználónevet és jelszót. Lehet hogy ez valamiféle biztonsági beállításon (jelszótitkosítás ? ) múlik. Esetleg lehet az, az oka hogy így más profilnév alatt történik a futtatás ???