Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, reggel felraktam. A "Súgó"-ból nem lehet navigálni a További kiterjesztések - és További témák letöltésé-hez. egyébként jó!

Fortuna fortes adiuvat.

Sil78
Hát, így látatlanban arra tippelnék, hogy megsérülhetett a profilodban a localstore.rdf fájl. Csukd be a Firefoxot, keresd ki a profilodból ezt a fájlt, töröld (ekkor persze minden változtatás törlõdni fog, amit az eszköztárakon csináltál), és utána próbáld újra.

These are my friends, see how they glisten...

Malakai
Hát akkor ja. 😄 Sebaj, jobb késõn, mint soha... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ProGabe
kicsit késsett az a mail 😊katt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Malakai
Noh, nekem most küldött az AllPeers egy mailt, hogy itt a nyílt béta ideje..
Kinek van még fent? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ez egy rejtélyes fenomén. Nálam is korszsrûsítve lett egy jó kis Firefox tweakoldal alapján (egy csíkban volt minden).
http://www.tweakguides.com/Firefox_6.html
Mindig visszadobta, és elfelejtette a Beállításokat.
Utólag viszagondolva talán azért, mert Limited Userként futtattam (így default browser átállítást sem enged, ehhez Adminként kell belépned).

Fortuna fortes adiuvat.

Sland
jó lett kössz

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Nincs.

Fortuna fortes adiuvat.

Aquir
a béta ált nem a mezei felhasználóknak van😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

baajos
Ha a 1.5.0.6 verzióm jól mûködik, van értelme lecserélni a 2.0 bétára? Van valami új benne ami miatt megéri? kö.

Pet

Amse
akkor a legújabb nem beta 😛

Ugyanez volt a bajom. Clean install...

Fortuna fortes adiuvat.

A legújabb a 2.0 Beta2

Fortuna fortes adiuvat.

Sland
Van egy problémám.

Megnyitottam a firefoxot és eltûntek azok a dolgok az eszköztárból, amiket én raktam oda utólag. Pl az új lap megnyitása, illetve a nyomtatás. Aztán visszaraktam megint ezt a 2 dolgot az eszköztárba, majd kiléptem a firefoxból. Visszaléptem és megint nem volt ott. És ezt folyamatosan így csinálja.
De ha pl már megvan nyitva egyszer a firefox és visszaraktam az eszköztárba a 2 gombot és megynitom még egyszer a firefoxot, akkor már nincsenek ott a gombok, míg a másiknál ott vannak. És még az is baj, hogy nem teljes méretbe nyílik meg az FF, hanem kb 50%osban. Ha kirakom nagy méretre és kilépek, akkor mikor visszalépek újra kicsi.

A legújabb firefox van felrakva, az 1.5.0.6.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sajnálom. Nekem viszonylag jól mûködik. Bár a 2.0 Beta2 Firefoxot nem kamázta...

Fortuna fortes adiuvat.

[Jakuza]
Van regkodom hozza, ha az erdekel. 😛
De amugy nem kell, nekem nem valt be. Valamiert a P2P kapcsolatokat kizarolag passziv modban tudom vele hasznalni, hiaba adom meg a kimeneti TCP es UDP portokat, raadasul allandoan blokkol valami n/a alkalmazast (szinten zart portok miatt) ami miatt nem tudok se keresni se letolteni pl DC++rol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

akyyy
nem nagyon sikerült😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Ha akarod - van jelszavad?-akkor elküldöm az új buildet! Adj egy Emailt, és RAR-file-ban megkapod, OK?

Fortuna fortes adiuvat.

[Jakuza]
Ok akkor az enyim regebbi, mert 4.0.888.559es verziot ir ki.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sland
nekem kurvasokat fagy...

Nem tudom - ez a mostani, és az Agnitumtól kapom, lévén, hogy hivatalos Béta-teszter vagyok. Ez Pro, persze, de ez már (Mikhail szerint) az RC1.
Outpost Firewall Pro ver. 4.0.941.6824 (579)

Fortuna fortes adiuvat.

[Jakuza]
4.0 beta ?
Akkor nekem hogy lehet 4.0 Pro-m ? 😛

bala_
A legujabb patch (1.5.0.6) óta nektek nem fagy többet a FFox mint elõtte??Mert nekem eddig ismeretlen volt a FF fagyás, de azóta jópárszor elõfordult.

nem olvastam vissza szóval bocsi ha olyat kérdezek ami százszor volt már kérdezve: miért nem tudok postot küldeni chaten?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sil78
#1799?

akyyy
hogyan lehetne firefoxba a hivatkozásaim alá egy uj hivatkozás csikot tenni?
mert oké h acimsor alatt ott van pár könyjelzõ, de már tul sok van, és a végére kis nyilat tesz, és igy nemjó. egy uj sorba szeretném tenni, de nem megy😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Köszi a sütik törlése segített<#worship><#worship><#worship>
Ok, ne radikális. RSS-olvasó, lapzáró gomb a fülön, kicsit más, jobb menü a kiegészítõkhöz. Gyorsabb, kevesebb RAM-ot eszik. Elsõ szusszra, ennyi. Még nézem. Most összeakasztotta a bajszát éppen az Outpost4.0 Bétával...

Fortuna fortes adiuvat.

Sil78
Próbáltad már üríteni a Gyorsítótárat, vagy esetleg törölni a freemail-es cookie-jaidat?

Titan
Aki feltette a bétát írhatna pár sort róla (egyéni véleményre gondoltam)... mik az újjítások..stb.

ftp://63.245.208.138
Itt be kell menni a pub,mozilla.org,firefox,nightly,2b2-candidates,RC2 útvonalon.
és meg lehet találni a magyar (Win32) telepítõt. Áthúzod és kész vagy. Telepíted.

Fortuna fortes adiuvat.

Ma tényleg kijött a Firefox 2.0 Béta 2. Magyarul is letzöltzhzetõ, bekopizom az FTP-t, és total Commanderbõl csak át kell húzni...

Fortuna fortes adiuvat.

Sajnos nem mert az explorerrel betudok menni csak a firefoxot jobban szeretem
RussT
hát hogyha csak a freemailnél csinálja ezt akkor valószínüleg a freemail szererével lehet valami gond (szerintem)

http://www.igazsag.extra.hu

RussT
képekkel illusztrálva 😉

A Microsoft nyílt forrású laboratóriumának vezetõje a napokban meglepõ ajánlatot tett a Firefox böngészõt fejlesztõ Mozilla illetékeseinek. Sam Ramji ugyanis meghívta az Internet Explorer legnagyobb konkurensének számító nyílt forrású böngészõ készítõit, hogy azok a Microsoft laboratóriumában, a redmondi cég szakembereinek segítségével fejlesszék tovább a Firefoxot, annak érdekében, hogy az problémamentesen fusson a cég következõ generációs Windows rendszere, a Vista alatt is.

......

RussT
já, menjünk, szervezzünk békés tüntetést <#eplus2><#violent><#gun>

de most komolyan, ez a meghivjuk-oket-kozosen-szoftvertjobbitani olyan kamu szovegnek tunik 😊 (ismerjük billgécbácsiékat milyen rendesek a többiekkel 😉

inkább azt írom meg hogy én is böngészõt fejlesztek már régóta, hívjanak meg hogy én is hadd igazíthassam a vistához 😉

Sziasztok!
Lenne egy problemám böngészéskor ha a freemailomat akarom menézni ezt irogatja a firefox "A Kiszolgálóhoz való kapcsolat alphelyzetbe állt az oldal letöltése közben"

ha tud valaki segíteni hálás lennék
Elõre is köszi
Vagy alapítsunk egy KillBill szektát - vagy pártot, mer' arra még lóvét is ad AZÁLLAM😊

Fortuna fortes adiuvat.

Szerintem kezdj polgári engedetlenségbe...sose használd többet a Ravaszdit, és azonnali hatállyal írj (tértivevénnyel) egy levelet Billnek. Kill Bill!

Fortuna fortes adiuvat.

Ámen, Vadász Úr😊

Fortuna fortes adiuvat.

RussT
hát ilyen nincs, nehogymár a nyúl vigye a vadászpuskát..addig jó az FF mig az MS nem üti bele a pofáját...

Katun
Sziasztok!

Van egy folyamatos FireFox bajom és már az idegeimre megy!
ha új ablakot nyitok mindig kicsibe rakja ki és pár dolog bennt van amiket ki szoktam kapcsolni. berakom nagybakiszedem a dolgokat és új ablakot nyitok megint és mindig ez van. MI A SZAR LEHET EZZEL A SZARRAL?

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

fery02
Jajj, nagyon szépen köszi!! 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

[Jakuza]
Hasznald a Download Manager Tweak extensiont azzal tuti, es jobb is, mint csak a szimpla FF letolto.
DMT

fery02
Sziasztok! Ha a Firefox letöltõjével töltök (vagy valami ilyesmi 😊), akkor ha letöltés közben áramszünet van, akkor ott folytatódik a letöltés legközelebb, ahol abbamaradt? Mert ha igen, akkor letörlöm a Flashget-et. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

[Jakuza]
Ja ugy korrekt. En neztem el.
Azt hittem a pogi1nek irtad.

Ch_Slater
ja én Urbijoe-nak írtam, mert kérdezte a #3978-ban ezt a letiltós dolgot. legalábbis ezt vettem ki a kérdésébõl, hogy ilyet szeretne... vagy nem?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

[Jakuza]
De nala pont forditott a helyzet nem ?
Ha azt irja be amit te mondasz, akkor nem fogja tudni elerni a freemail oldalt.

Ch_Slater
na szóval részletesebben (az elõbb húztam futni, azért voltam szûkszavú)
WINDOWS/system32/drivers/etc/hosts fájlba beteszel egy ilyen sort a végére:
127.0.0.1 ezt_nem_akarom_latni_tobbet.hu

és kész...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.