19494
  • Flamer
  • jacky87
    Hello. Egy olyan kérdésem van, hogy az SG nem jelentkezik be automatikusan . A sütik engedélyezve vannak, de nem jegyzi meg a bejelentkezést! Ezt miért csinálja? Előre is köszi
  • Sil78
    Próbáld meg frissíteni a videokártyád illesztőprogramját. (Ezt a hibát tipikusan ez okozza.)
  • Dark Angel 666
    Ha sok kép van az oldalon
  • Dark Angel 666
    Ha a feladatkezelőt megnyitom , és görgetem az oldal , akkor 100% on van a prociterhelés .
    Nálatok is igy van ?
  • Dark Angel 666
    Ki is próbáltam.
    Valóban gyorsabb . Már csak arra vagyok kiváncsi hogy milyen hibák vannak benne
  • passatgt
    mióta frissítette magát ff, pár oldalt nemtudok megnézni, egyszerűen lefagy amikor betöltődne az oldal:C
  • Flamer
    ie-re nincs valami fireshot-hoz hasonló képcsináló progi?:o
  • DjDano
    Nagyon stabilnak tűnik! Néhány kiterjesztés és téma még nem kompatibilis vele. Próbáld ki, fel lehet telepíteni FF2 mellé is.
  • Dark Angel 666
    ÉS milyen ?
    Elég stabil ?
    VAgy inkább várjak a véglegesre ?
  • Máté94
  • fittyfene
    Tölthető a Firefox 3 harmadik bétája magyarul
  • Dynamic
    Sziasztok.Valaki tapasztalt már olyat, hogy a flash alkalmazások egyszercsak megnémulnak, (tökmindegy, hogy mit nézek, minden flash néma) és a videókat(szintén flash, pl. youtube) nem játssza le.Betölti, de hiába nyomom a playt, csak a lejátszófej mozgatásra mozog a film.
    Természetesen Firefox alatt csinálja.
  • Mr Manson
    Hivatalos igazi 64bites Firefox mikor lesz vajon?
  • DjDano
    Itt a Firefox 3 harmadik betaja már magyarul:)

Mozilla Firefox 3 beta3 (magyar)

• zolo
    Köszönöm :)
  • Facek
    Fogod, nyitsz egy ures ablakot vagy lapot.
    Bepotyogod: about:config.
    Enter
    Bejon sok minden.
    Kikeresed a keyword.URL-t, rajta jobbklikk es visszaallitas.
  • zolo
    Letöltések miatt feltettem Megaupload Toolbart, de már nincs rá szükségem, így le is töröltem.Viszont maradt utána valami, ahova beírom az oldal nevét, hogy www.xy.hu, akkor oda szoktam beírni azt is, amikor keresek valamilyen oldalt. És ilyenkor szépen Google-be rá keres.

De a Megaupload óta a Yahoo! jön be , és nem tudom kiírtani. Keresemotorokból már töröltem, Google az elsődleges, de hiába, a fenti mezőben még mindig a Yahoo-val keres.

Hogyan tudnám visszaállítani Googlera ?
  • Sil78
    Hát, szerintem egyszerűbb, ha letöltöd és feltelepíted a magyart, mint nyelvi csomagokkal szórakozni.
  • D4nY
    köszönöm szépen, sikerült megtalálni :)

a másik problémám az lenne, hogy vmiért angol firefox települt fel, holtudnám átállítani az egésszet magyarra? :S :D thanks
  • Doomista
    thy #7134,#7135
  • Sil78
    Az Asztalon jobb egérgomb, Tulajdonságok. Megjelenés fül, Hatások, A képernyőn megjelenő betűtípusok simítása / ClearType.
  • zvaragabor
    Lehet, de te meg mellé raktál egy szmájlit is, így sokkal barátságosabb a linked, ezért biztoz a tiédre fog rákattintani. :-)
  • FZoleee
    Francba, megelőztél pár másodperccel :D
  • FZoleee
    Linkification
  • zvaragabor
    Linkification
  • Doomista
    nekem egy olyan kiterjesztés kellene,amivel meglehet nyitni könnyedén és gyorsan azokat a linkeket egy oldalon,amire nem lehet csak ugy rányomni és bejön az oldal,hanem külön modon bekell másolni felülre,és ez számomra idöpocsékolás sokszor.
  • StephenKing
    A barátnőm az explorert használja és feltünt hogy milyen tök jó benne a betűtipus a firefoxban be lehet állítani hogy abban is ilyen legyen szóval ilyen
  • Sil78
    Lásd #6919.
  • D4nY
    hi, a progi hova menti a kedvenceket mert reggelre a gépem nemindult újbólkellet mindent raknom de megvan minden fájl mert másik particiora rakam fel a windowst ne vesszenel semmi de nem talizom hova rakja a kedvenceket, thanks
  • ZilogR
    ez valóban brilliáns!!! Nagyon szuper az "eldobom-az-oldalt" érzés és gyönyörű, ahogy lassulva megáll!!! Na, és tudja azt is, amit én kérdeztem!

Igazán köszönöm!!
  • Sil78
    Restore Scroll Position kiterjesztés, esetleg? (A legtöbb oldalnál elvileg működik kiterjesztés nélkül is.)
  • lck #7127
    Na, az előző nem működött, de ezzel jó.
  • lck #7126
    A megoldás elvileg ez, de nem próbáltam.
  • ZilogR
    sziasztok, lehet én vok pancser és nem állítottam be, de csak nálam nem ugrik vissza a "Back" egy lapon belül ugyanarra a pozicióra, csak a lap elejére? (mintha a Back után megnyomtam volna a Home gombot!)

Na, akkor érthetően :)

SG-re belépek, a kedvenceimhez le kell görgetnem a lap aljára. Onnan megnyitok egyet ugyanabban a böngészőben. Amikor visszamegyek a Back gombbal, nem a legörgetés helyére ugrik vissza, hanem a lap legelejére én meg görgethetek megint le - és már nagyon unom... :P

Van-e erre megoldás?!
  • zvaragabor
    Aham. Köszi azért;)
  • Narxis
    Nekem is frissült! :c
  • Sil78
    Csak OperaView van, ami az IEView-ra hasonlít (megnyitja az adott oldalt Operában, nem Firefoxon belül).
  • zvaragabor
    Van olyan add-on, mint az IE Tab, csak az Opera motorjával jelenít meg a Firefox?
  • Flamer
    és kitérdekelt hogy nektek firssült? omg.. :|