19494
-
#7199 szűz rendszerre raktam fel a beta 3-at,szóval nem :)
úgy néz ki bug.de ez semmiség a rossz könyvjelzőkezeléshez képest.persze mind2 elég feltűnő,gondolom már rég javítva van -
#7198 Hmm, pedig úgy emlékszem, alapból nem vált át pl középső egérgombnál. Nem volt valami kiterjesztésed (pl Tab Mix Plus), amiben át volt állítva? -
#7197 Ez egy régi kiterjesztés, nem cseréltem le. Amivel a Fasterfox többet "tud" a Tweak Networknél, azok nálam már rég be voltak állítva az about:config-ban, mire kijött a Fasterfox. (Ezek nem csinálnak mást, csak a rejtett preferenciákat állítgatják. Nincs plusz funkció bennük, csak felhasználói felület olyan dolgokhoz, amik amúgy about:config-os turkálást igényelnének.) -
#7196 Jah, régebbi shot, a textbox szöveg nem ide szól. :) -
#7195 -
#7194 nem volt bepipálva,és annyit javítanék magamon,hogy url-nél nem is váltott át,de könyvjelző megnyitásakor,searchbaros keresésnél,és ha jól emlékszem akkor is,ha középső gombbal kattintottam linkekre igen.about:configban már átállítottam,szóval nekem mind1 hogy van-e ilyen beállítás az opciókban :) -
#7193 Tweak Network-nél nem jobb a FasterFox? -
#7192 Van ez a gspace cucc! Erre van valami "feltöltő" kiterjesztés? Értelmesen mondtam? :) Mert a Fireuploader nem hiszem, hogy erre való így első ránézésre.
A másik: használ valaki Better Gmail 2-t? -
#7191 Eszközök / Beállítások / Lapok, pipát kivenni a "Ha új lapon nyílik meg egy hivatkozás, átváltás rá azonnal" elől? -
#7190 Mindig változik. Egy része állandó, de gyakran kísérletezgetek ill. fordítgatok. Most épp ezek vannak fent:
Engedélyezett kiterjesztések: [64]
- Adblock Filterset.G Updater
- Adblock Plus
- Autohide
- AutoMarks
- BBCode
- BetterSearch
- Bookmark Backup
- CacheViewer
- ChromEdit Plus
- ColorZilla
- Compact Menu
- Context Search
- Copy Link Name
- CustomizeGoogle
- CuteMenus - Crystal SVG
- DOM Inspector
- Download Statusbar
- Enhanced Bookmark Search
- Enhanced History Manager
- Extended Link Properties
- Fast Video Download
- Favicon Picker
- FEBE
- Firefox Search Sidebar
- FirefoxView
- FlashGot
- Flat Bookmark Editing
- Forecastfox
- FoxyTunes
- FoxyTunes Skin - Finespun
- IE Tab
- Image Toolbar
- Menu Editor
- MinimizeToTray
- MR Tech Local Install
- My Image Here
- OperaView
- Organize Status Bar
- Paste and Go 2
- PermaTabs
- Popup ALT Attribute
- RefControl
- repagination
- Resizeable Form Fields
- Restore Scroll Position
- Save Image in Folder
- Save Link in Folder
- Screen grab!
- Scrollbar Anywhere
- SmartSearch
- SmoothWheel
- Sort Bookmarks
- Stop-or-Reload Button
- Tab Preview
- TableTools
- text/plain
- Tweak Network
- UI Tweaker
- Update Channel Selector
- User Agent Switcher
- VeriSign EV Green Bar Extension
- Web Developer
- WindowsUpdate
- wmlbrowser -
#7189 nekem most egy :)
viszont beta 3!ami valami eszméletlen jó lett!nem olyan dolgokat tettek be,amikkel villogni lehet,hanem csupa hasznos újítást,amiket szinte észre sem vesz az ember,csak azt veszi észre,hogy jobb,kényelmesebb lett a böngészés!
van még javítani való bőven!párszor lefagyott,sok képnél nagyon lelassul a görgetés,a könyvjelzőket nem lehet behúzni,mert nem nyílik le a menü (persze ott van a csilag,de nem hinném hogy arra rá tudnék szokni.aztán majd kiderül),nem frissül "live" a könyvjelző menü (újra kell indítani pl törlésnél)
és amit még hiányolok:olyan dolgokat,hogy háttérben nyíljon az új fül (akár parancsra,akár url-re kattintáskor) igazán betehetnének a beállításokba!valaki írja ezt meg a mozillának,nekem nincs kedvem :)
jah,még annyi:nem érzem azt,hogy tesztelem,hanem tényleg használom is!még tesóm is átállt rá,pedig ő aztán nem szereti a beta dolgokat,hiszen nem megy flottul minden,de ez tényleg nagyon jó lett!keep up the good work mozilla! :)
kb 2 lap,semmi extra:
nem tudom hány lap,köztük youtube videó,gtaIV honlap,gametrailerses HD flash!
a 2-es már meg sem mozdulna a gépemen,ez még vígan elvolt!persze a "középső katt-tal bezárni az aktív lapot,amin megy a flash" most is necces,de sokkal jobb
és ez csak egy dolog!igaz,elég fontos.pl az új url-sáv is fenomenális!egy cikkben olvastam,hogy god-like lett.hát igaza volt az írójának!nah de tényleg nem sorolom az újításokat :)
próbáljátok ki ti is!nem bánjátok meg! -
#7188 Nálam 5. :D -
#7187 Jézusom nálam összvissz 4 van :D -
#7186 60? Leírnád, hogy nagyjából miket? Lehet kipróbálnék párat, én a mozilla oldalán a Most popular extension-őket nézegettem. -
#7185 Nézd meg szvsz a #6902-t. 158 egyébként nem olyan rossz, ha sok a memória a gépben, és ha már órák óta megy sok lappal. Nekem mondjuk nem nagyon szokott 100 fölé menni, pedig több mint 60 kiterjesztésem van. -
#7184 Nálad hogy annyi az átlag? 150 az átlag!
Persze ha tízessével nyitogatod a füleket akkor megértem.
Csináltam már 1600-at is :) Kb. 40 füllel!
A 158 teljesen rendben van. -
#7183 köszi mármegoldottam,kitöröltem a mozbackup-ot a regisztriböl és ujraraktam -
#7182 Jah értem. Pedig azt hittem, hogy sok :) -
bracsek #7181 Nem, ilyen kevesset mint nálad az 1.5 el is meg tudtam etetni, van hogy 500 fölé megy...(sőt 800 fölé is sikerült már vinnem egy "pár" flashel tömött oldallal) De az átlag nálam...
Igaz a foxymeter szerint február 1 óta napi 2000 oldal az átlagom, pedig egy hétig nem is használtam a gépem...
-
#7180 HELP!!!
Nálatok is ilyen sokat eszik az FF 2.0.0.12?
-
#7179 Futtasd le a 2-es telepítőjét újra. -
#7178 Ez fehérlista-elven működik, és javascriptet is blokkol. Alapból mindenhol letiltja, külön engedélyezned kell az általad megbízhatónak tartott oldalak számára, hogy ott fussanak a scriptek. -
#7177 De blokkol. Csak biztonsági okok miatt/módon. Biztonságosabb vele az FF. -
#7176 Köszi! Szóval akkor ez nem is olyan popup blokkoló vagy ilyesmi?
Mert akkor erre ott van a Flashblock is! -
#7175 a mozbackup-bol hogy tudom kitörölni a benne levö progikat?
mert feltettem a firefox 3 beta-t ,de már letöröltem és a mozbackup-ban eltünt a firefox 2 -es verzio ,csak a 3-as van -
#7174 It allows JavaScript, Java and other executable content to run only from trusted domains of your choice, e.g. your home-banking web site, and guards the "trust boundaries" against cross-site scripting attacks (XSS).
Such a preemptive approach prevents exploitation of security vulnerabilities (known and even unknown!) with no loss of functionality...
Vagyis csak olyan oldalakon engedi a flash és java műkődését amiben megbízol, ellehetetlenítve az ezeken keresztül történő fertőzéseket, támadásokat. -
#7173 Szia Sil!
Eltudnád mondani, hogy mi az a Noscript? Mire jó meg miért hasznos? Köszi. -
#7172 Firefox becsuk, localstore.rdf törlése a profilodból? (Utána az eszköztáraidat újra be kell majd állítgatnod.) -
#7171 Aha. És ha simán AdBlock-kal letiltod azt a javascript fájlt? -
#7170 most meg eltüntek a könyvjelzőim:( mit is kell csinálni? -
#7169 myvipen csináltam egy kis trükköt, még régebben és igy saját fejlécem lehetett, meg miegymás. csak sajnos észrevették az illetékesek és kikapcsolták a funkciót
(albumnévhez kellet megadni egy javascript fájlt, abbol olvasta be a dolgokat)
és sajnos mikor törölni akartam ezt a "névtelen" albumot, valami hiba csúszott bele és egy nagy üresség jön elő csak. -
#7168 Azért leírhatnád, hogy pontosan mit csináltál, és hol, mert az ellenszere szvsz függ ettől is (pl hogy felhasználói fájllal csináltad, vagy máshogy). Kellene egy kiindulási alap. -
#7167 mert nemtudom. hogy szedjem ki ha eltüntette a beviteli mezőt:( -
#7166 Te írtad be? Hova? Miért nem szeded ki onnan, ha nem jó? -
#7165 ahan kay. htx az infokat. holnap bepróbálom őket. mer természetesen nem itthonra kell :D hanem melóba..
mer ugye ie-re fejlesztették a cumókat.. kész.. :| -
#7164 nincs vmi kieg egy probléma megoldáshoz?
scipteket kéne tiltani, hogy amit én beirtam monjduk vhova, azt ne használja, mert szétkúrta az egész honlapot vele:D -
#7163 Az about:config-ban ugyanaz van, mint a Beállításokban (hogy ellenőrizze-e, hogy alapértelmezett), további rejtett beállítás nincs hozzá.
Ha megnézted a Programok hozzáférhetősége és alapértelmezéseit is, és még úgy se megy, akkor még egy hely van, ahol még van esélyed átállítani: Vezérlőpult (klasszikus nézet) / Mappa beállításai / Fájltípusok. Itt a következőket nézd meg, mihez vannak társítva (az URL-osakat a kiterjesztés nélküliek közt találod):
URL:HTTP protokoll
URL:HTTP protokoll titkosítással
URL:FTP protokoll
HTML fájl
HTM fájl -
#7162 de mondom nem yó :| ezt megcsináltam, és egy progiból nyiló link mindig a firefoxba nyílik meg :| pedig a default böngésző az ie. :|
firefox about:config -ba nincs valami ijesmi cucc? -
#7161 Eszközök / Beállítások / Főlap, legalul "Indításkor ellenőrizze, hogy a Firefox-e az alapértelmezett böngésző" elől pipát kivenni, és akkor nem rakja magát vissza alapértelmezettnek.
Ha nem megy, akkor a Start menü / Vezérlőpult / Programok telepítése és törlése / Programok hozzáférhetősége és alapértelmezései résznél is nézd meg. -
#7160 hogylehet kivenni azt hogyha egy programból nyitunk egy linket akkor ne a firefox legyen az ahol megnyilik?:o
a default browser az ie-n van mégis mindig a firefox nyilik meg ha rákattintok egy linkre.