19494
-
#7239 Hi!
Better Gmail és Better Gmail 2 között mi a küli? -
#7238 Nem megy:( -
#7237 nagykirály vagy:) -
#7236 Próbáld ki, hogy törlöd a downloads.rdf filet innen:
Documents and Settings\UserName\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\******\
Aztán indít firefox és hátha... -
#7235 Valaki segítsen már nekem!Az a bajom,hogy ha le akarok tölteni valamit akkor nem rakja bele a letöltések címbe.Szóval nincs benne semmi teljesen üres de a letöltés megy ás nem tudom,hogy mi a baj?Már újra raktam de semmi változás! -
fittyfene #7234 Firefox: túl a félmilliárdon!
-
#7233 Thx, így már nekem is sikerült. -
#7232 köszi holnap megcsinálom, de azér menti mer bepipáltam, de honnét tudném kiszedni? nem találom beállításoknál... -
#7231 mielőtt újra felrakod a foxot,előtte teljesen takarítsd le a gépről!
ha meg ezeréves win-re rakod fel,amin a netscape is meghalt,ne csodálkozz hogy nem megy minden tökéletesen!nem a foxot kell szidni,a hiba az ön készülékében található :P
a torrentet nem lehet hogy azért menti egyből,mert beikszelted,hogy mindig így tegyen az ilyen típusú fájlokkal?
3-as fox szerencsére (vagy inkább természetesn :) ismeri a torrent fájlt is,jó pár másikkal együtt -
#7230 Nekem is lementi, ez a normális, aztán megnyitom Bitcomet-tel és töltöm, ha az zavar, hogy Asztalra menti akkor Eszközök-->Beállítások. Vagy egyből meg is lehet nyitni de ahhoz lehet kell a FlashGot kiterjesztés. -
#7229 de torent fájlokat amit utorrentbe kéne berakni lementi asztalra... -
tompka #7228 Én már 20x újra raktam a foxot. semmi változás. itt a windows kell újrarakni. -
#7227 hát akkor megbaszhatja... ezér nem rakom ujra windowst, hajjonmeg örökre, inkább megpróbálom firefoxot ujrrakni... -
tompka #7226 Nekem olyan van hogy a letöltő ablak lefagy 5-10mp-re majd csak az után kezdni a letöltést. egy torrent fájl megnyitásakor is nagyon zavaró mert kattintok az OK-ra majd 10mp fagyás és csak azután jön be.
és kiderítettem hogy ennek az oka: régen lett telepítve a windows. -
#7225 hát nem ma, ezer éve, nicsn semmi ívrus amugy fenntvan vírus írtó is... de csak a firefox szarakodik így, nem csak eza hibája van... több oldalra automatán be vagyok jelentkezve, de csomószor kiléptet:\ meg msot ez a letöltési gond, ami Máté94-nek is... cssak nekem megnyitásokkal is szarakszik, netscap volt korábban sokáig jó volt, de ott meg egyszer elkezdett ugrálni kép:d azóta is olyan:D:D -
tompka #7224 Mikor telepítetted a windowst? Van/volt rajta vírus? -
#7223 istenit ennek a firefoxnak, már eledgme van belőle bugos szar...
nem tudok egy torrentet se megnyitni mert nem jönbe ablak... előtte meg letöltőpanel romlott el, rákérdez hogy mentsem-e, és rám emgyek mentésre és eltűnik nemjönbe semmi le se menti képet... eszközöknél behozom letöltő panelt bejön de nincs benne semmi amit korábabn letöltöttem, pedig nem töröltem, ki... vki pleez segítsen, mert már hetek óta ezzel kínlódok... -
#7222 áhh sikerült!!! ugyanott ahol azt a fájlt kell törölni szal itt:C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve van egy bookmarkbackups mappa ebbe vannak szerintem valami biztonsági mentések inportalni kell a leg frissebbet könyvjelzők kezelésénél és kész! -
#7221 ezt én is kipróbáltam de nem segítet! -
#7220 De épp ez az,hogy nincs benne semmi.:'(
És nem jelzi amikor letöltök valamit:'( -
#7219 Nézd meg a #4858-at, ha nem segít, szólj. -
#7218 Takarítsd ki a Letöltések előzményeit. Akkor szokott ilyet csinálni, ha túl hosszú a lista. -
#7217 nekem is pont ez a problémám ma eltűnt az összes!valaki help mert rohadtul idegesít!:S -
#7216 Hello, az lenne a problémám, már nem előszőr történik velem, hogy egyik napról a másikra a Firefox számomra eddig úgy tűnik visszahozhatatlanul elfelejti a könyvjelzőket. Találkozott már valaki ezze a problémával, és ha igen van megoldása? -
#7215 Sziasztok!
Van egy gond az MF-emmel mert amikor leakarok tölteni valamit akkor nem jelzi a letöltésekbe de tölti attól függetlenül.Képeket pl nem ment!HELP! -
#7214 A userChrome.css segítségével.
Általánosságban elvileg ezt kell beleírni:
/* Remove favicons */
.bookmark-item > .toolbarbutton-icon {display: none;}
.bookmark-item > .menu-iconic-left > .menu-iconic-icon {display: none;}
Részletesebben:
/* Hide "normal" bookmark icons in the bookmarks menu */
menuitem.bookmark-item > .menu-iconic-left { display: none; }
/* Hide bookmark icons in the Personal Toolbar */
toolbarbutton.bookmark-item > .toolbarbutton-icon { display: none; }
/* Hide icons for bookmark folders in Bookmarks menu */
menu.bookmark-item > .menu-iconic-left { display: none; }
/* Hide icons for bookmark groups in Bookmarks menu */
menuitem.bookmark-group > .menu-iconic-left { display: none; } -
#7213 Próbáld meg üríteni a Gyorsítótárat. Esetleg kitakarítani a Letöltések előzményeit. -
Hory84 #7212 Sziasztok, lenne egy kérdésem, hogyan lehet kikapcsolni azt hogy a könyvjelzőknél ne mutassa a favicon-t? -
tompka #7211 GRAT
abból az egyik én vagyok :D
dejó érzés :) -
#7210 500 millió+ -
tompka #7209 Na már megiedtem hogy csak nálam van ilyen,de mégsem :)
Az utolsó nekem pár napja volt. -
bracsek #7208 nálam is jelentkezett, de csak sok oldal után, de nálam mindig az első 2mp-et játszotta le a videóból majd megált, és nekem is csak újraindítás segített. de egyideje kimaradt nem volt ilyen... -
tompka #7207 Nem. szabályosan mindíg az 5.mp-ben áll meg. már letöltötte de nem játsza le normálisan. csak ha újraindítom a foxit. -
#7206 Tölti lefele. -
tompka #7205 Nekem eddig a max memória fogyasztás 600mega volt.
Egy mostani hiba:
sokáig használom a böngészőt,megvan nyitva kb 10lap. majd bezárom az összeset és csak az aktuális van.berakok egy flash videót pl yout. és 5mp-ként megáll a videó. elindítom,5mp-leáll,elindítom,5mp-leáll. ez mitől van?? -
tompka #7204 "A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni" xD
De kedves :D -
404 #7203 természetesen a #7200-ra válaszoltam... -
404 #7202 nagyon jó kis kiterjesztés, már régóta használom, lefordítani meg szerintem fölösleges, annyira egyszerű
ajánlok viszont mindenkinek egy általam évek óta használt, de tulajdonképpen ismeretlen kiterjesztést, ami a cooliris után szerintem a leghasznosabbak egyike, a "sendto"-t
böngészés közben, ha valamit meg akar az ember jegyezni, nem kell össze-vissza kattintgatni, egyszerű kijelölés és küldés után az asztalon létrehozott "sendto.txt" mappába menti a dolgokat dátummal, url-lal együtt. én legalábbis így állítottam be
ehun van e -
#7201 Honnan van ennyid? Nekem is kell egy pár :) -
xino #7200
Silke,
kiterjesztésismered ezt vagy esetleg nincs már meg neked lefordítva?