Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Ha jól fordítottam a trunk egy központi forráskód, hogy a felhasználók mindig fejlõdhessenek.
A branch meg valami biztonsági "rendszer".
Ha nem jól értettem kérem javítson ki valaki.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
infidel
http://manna.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8-l10n/
Fortuna fortes adiuvat.
Nyelvi csomagok Firefox 2.0-hoz
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
FAQ-with roadmap
Fortuna fortes adiuvat.
Q. How can you distinguish between trunk and branch builds?
A. The main way you can determine if you are using a trunk or branch build is to click the "Help" menu and choose "About". You should see a string that looks something like this:
Branch:
Code:
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1a3) Gecko/20060610 BonEcho/2.0a3
Trunk:
Code:
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9a1) Gecko/20060610 Minefield/3.0a1
The part that you want to note is the Gecko revision number (rv) and the Firefox version string. These correspond to which build you are using. It works something like this:
rv:1.7.x and Firefox 1.0.x = Gecko 1.7/Firefox 1.0 branch.
rv:1.8 and Firefox/1.5.x = Gecko 1.8 (Firefox 1.5) Branch.
rv:1.8.0.x and Firefox 1.5.0.x = Gecko 1.8.0 (Firefox 1.5) Branch.
rv:1.8.1 and Firefox 2.0.x = Gecko 1.8.1 (Firefox 2) Branch.
rv:1.9a1 and Firefox 3.0a1 1.9 Trunk (towards Firefox 3.0).
See the roadmap diagram below for clarification.
Fortuna fortes adiuvat.
Egyik helyen ezt írták:
Firefox 20060426 BonEcho/2.0a1 10.6
Firefox 20060502 Minefield/3.0a1 11.79
A Minefield-nél mire akartak utalni a 3.0 verzióval?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
én kb 1 hónapja szedtem le,vagyis akkor leltem rá,de szerintem nincs meg az 1-2 év .
de lényegtelen ez,a lényeg hogy hasznos :=)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ha ott, akkor próbáld meg, hogy jobb egérgomb valahol az eszköztárak egy üres részén, Testreszabás, kikeresed a könyvjelzõket és ráhúzod az eszköztárra.
These are my friends, see how they glisten...
Konkrétan milyen oldalról van szó?
MIért van az,hogy egy weblapról pl aképeket nem tárolja el,és ha frissítem a lapot akkor újra betölt?
Következõ nap a linux indításánál automatikusan betöltötte volna a firefoxot mint mindig, ám mikor rányitotta a már nyitottra, kiírta hogy a kiterjesztések kompatibilitásának ellenõrzése - ezt nem hagytam és azóta így elcseszõdve jön be a firefox, a kiterjesztések pedig nem mûködnek és újra sem lehet õket telepíteni:
Amit kövér betûvel jelöl (pl. tab mix plus), az a kiterjesztés sem mûködik.
Van erre valami megoldás?

Itt:
http://users.blueprintit.co.uk/~dave/web/firefox/updatechannel/index.html
enjoy!
Fortuna fortes adiuvat.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; hu; rv:1.8.1) Gecko/20060918 Firefox/2.0
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Current Nightly- a TÖKÖSÖKNEK!😊
Fortuna fortes adiuvat.
én most 1.05.7-n vagyok inkább mint betán 😊
Nemrég volt egy hír hogy lehetett haverodnak küldeni mozilla invitet,és a legujabb mozilla firefoxban bennelesz a neved a többivel együtt,ugylátsszik ez elmaradt...
Tudnátok segíteni?
Egyik használatakor a Firefox-om nem reagált semmire. Fehér kép, se frissítés gomb, se leállítás gomb, se semmi. Ez a gyorsindításkor történt. Ha viszont egy másik alkalmazás indította el, akkor nem volt semmi gond. Mi a véleményetek? Mit lehet a baj?
Elõre is köszi!
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Kapcsford! Nem beszélni újmagyar!
Igen, van bajom azzal, hogy az IE máshogy jeleníti meg az oldalakat mint a Firefox, vagy az Opera. De ez visszavezethetõ arra, hogy az IE nem tartja be a webes szabványokat.
"az kipróbálta az IE viewert vagy mit ?"
Én 6 különbözõ IE változatot használok (3, 4, 5,5.5, 6, 7).
Innen elérhetõek a régebbi változatok.
Innen pedig elérhetõ az IE7-et telepítés nélkül mûködésre bíró megoldás.
az kipróbálta az IE viewert vagy mit ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Fortuna fortes adiuvat.
Most jöttem rá, hogy ennek az ideiglenes megoldása az IE tab plugin.
Igaz nem ebbe a fórumba illõ, de megkérdezem, hogy nincs valami hasonló az Operára(9)?