19494
  • Met
    Nemtudom, hogy az okozta e
    Most felrakom megint de ramback nélkül, hátha
  • Alan Alien
    Sziasztok,

epekedve várom, h ki tud nekem segíteni.....letöltöttem két hónapja a mozillát, azzal neteztem, minden szuper volt, aztán a héten volt egy kék halál a vindózban letöltés közben, és azóta nem megy a letöltéskezelő.....
    Leszedtem, explorerrel újrainstalláltam, de semmi. Egész egyszerűen nem tölt le képeket, amíg korábban feljött a képre kattintok-mentés másként-asztal után a letöltéskezelő (ahol takarítani is lehet ugye), addig most semmit sem csinál a mentés másként-asztal-mentés után és nem is tölti le az asztalra. Volt ilyen vkinek? Mit lehet csinálni? csak azért nem értem, mert újratelepítettem, tehát - ha akkor működött alapbeállításként - akkor most mért nem? Ja, és mért jönnek fel a korábbi látogatott oldalak, ha egyszer az egészet újratelepítettem, tehát tiszta lappal kéne indulnia?
    amúgy netezni ugyanúgy tudok, de ez azért bosszantó. be van x-elve a letöltéskezelő megjelenítése az eszközök/beállításokban és mégsem. ráadásul ez az alapértelmezett böngésző, ezt az első telepítésnél meg is kérdezte, most viszont meg tudom nyitni az internet explorert is, amit korábban nem engedett. Plíz help.
  • me and a monkey
    Még egy érdekes kiterjesztés, jobb minőségű YouTube videók.
    Forrás: innen.
    Összehasonlításképpen:

Videó hagyományos felbontással
    Videó jobb felbontással
  • me and a monkey
    Reméljük jó soká... ;)
  • bracsek #7315
    35 oldal - két ablak 532 MB, megy ez, gépelési utómunka kb 3sec de még mindig a legjobb. Magam mellé fogom temettetni.
  • me and a monkey
    Hmmm 139 > 121 MB.
  • me and a monkey
    Egyébként sokat nem ért: 9 fül nyitva, 142 MB memóriahasználat.
    Használva a RamBack kiterjesztést lement 137 MB-ra.
  • me and a monkey
    A Ramback kiterjesztés okozta? Pedigelvileg már kompatibilis ezzel a beta-val is.
    Én is feltettem hátha valami hasznát veszem, eddig nem fagyott a kiterjesztéstől.
    Egyébként ez az opció alapból benne van a böngészőben: nézet > eszköztárak > testreszabás > gyorsítótár ürítése
  • Met
    Én is kipróbáltam, a Ramback (vagy mi a neve) is egész hatékonynak tünt, viszont néha lefagyott az egész firefox, mitől lehetett?
    Most visszatértem a 2xxxx-re
  • me and a monkey
    Feltettem a beta 4 verziót, külcsín tetszik, letisztult, bár néhány gomb elhelyezkedése nem nyerte el nagyon a tetszésem. (Kezdőlap,könyvjelzők hozzáadásánál a "kész" gomb pozíciója stb...
    Ami jó: az összes kiterjesztésem élből kezeli, igaz hogy a legtöbbhöz kellett a
    Nightly tester tools kiterjesztés.
    Az eddig kicsit nehézkes Gmail levelezést (webalapon) sokkal gyorsabban kezeli.
  • tilbury
    Sziasztok!
    Mostanában a 2.0.0.12-es verziót használom, de valamiért állnadóna megnő a memória éhsége :( Egy idő után felmegy 150-200ra is, 512ramnál ez már elég észrevehető :(
    A napokban feltettem a vista_pack_inspirat 2.0-t, nemtom ez befolyásolhatha esetleg a firefox működését? Lehet ennek vmit tenni?
    előre is thx
  • modellmaker
    Köszi!
  • ProGabe #7307
    favicon picker 2
    ha minden igaz,beépül a könyvjelző tulajdonságaiba az icon is,tetszés szerint cserélheted,törölheted
  • modellmaker
    2.0.0.12
  • ProGabe #7305
    hányas FF?mert nekem az 1.5 idejében csinált ilyeneket

#7302:mármint ha a faq-ra kattolsz nem nyit meg új ablakot/lapot?mert akkor beállítások/tartalom/felugró ablakok tiltása,és ott add meg kivételnek az sg.hu-t

#7294:AIM, colored labels, group chat, and rich emoticons only work in the latest version of Gmail, currently available for Internet Explorer 7 and Firefox 2. Please upgrade your browser to take advantage of these new features.

igaz,nekem sem FF3 Beta4,sem IE7 alatt sincs.úgy látszik,hozzám még nem ért el az újítás :) nekem még a régi kinézete van.bár ez sem biztos,hiszen nem tudom mi a különbség a kettő között.viszont az biztos,hogy kb semmi igazi változás nem történt a között,amikor elkezdtem használni (kb 2 éve),és a mostani között

#7301:azóta gondolom rájöttél,hogy az egér beállításainál...
  • modellmaker
    A FF-om miért jegyez meg teljesen más oldalhoz tartozó favico-kat egy-egy könyvjelzőhöz? Pl van nem egy oldal, aminek nincs favico-ja, de a könyjelzőkben ott virít mellette az SG-s favico. Ezeket hogyan lehet kiszedni?
  • Icebarney
    Erre valaki nem tud megoldást?
  • Cat 02 #7302
    Megint én :D

itt pl ha a banerra kattolok nem csinál semmit :S
  • Cat 02 #7301
    Hm, ha játékban controllsnál benyomom CTRL-nak érzékelin, hol lehet átállítani az ilyenekt ?
  • Cat 02 #7300
    Megint én, ha lenyomom a görgőt megjelenik egy nagyító és nagyít (olyan mintha ctrl+ +/- t nyomnék)
  • Boroskóla
    MozBackupezzel simán lementhetsz minden beállítást.
  • tiburon26
    hali!firefoxot használok és most ki szeretném próbálni a beta3ast de félek hofy a meglévő könyvjelzőim eltünnek?át lehet ezeket menteni?ha igen hogyan?köszi!
  • Boroskóla
    Háj, valaki megtudná mondani hogy a firefox hová tölti le ideiglenesen a videókat amiket bufferel ?
  • cserre
    Hali!

Spybotom volt, és azon futott az iwiw-vel együtt. Nemrégen feltette a legálisan szerzett legújabb Spy Sweepert, és később jelentkeztek a gondok, hogy nem tudok az oldalra felmenni. Letöröltem, és feltelepítettem újra a jó öreg Spybotot, és láss csodát, működik.
    Egy másik fórumon meg ráadásul olvastam, hogy a sweeper valmi módon nem engedi az iwiwet. De azért köszi.
  • cserre
    Sziasztok!

Nem tudom, hogy volt e már, de amikor az iwiw-re akarok menni, akkor nem jelenik meg az oldal, hanem egy piros szomorú kockafej, és az alábbi szöveg: An error occured during the processing of this request and the page cannot be displayed.
    Explorerrel meg fut rendesen. Ja, újratelepítettem a firefoxot, akkor egy napig ment rendesen, ma már megint rossz.

Mi lehet a hiba?
  • Icebarney
    A Gmailben nálam nem elérhető a címkék színezése opció. Mi lehet az oka? Valamit át kell állítani?
  • FEEDER360
    Hali! Azt meglehet csinálni, hogy az MSN az e-mail-ek megnyitásakor a Firefoxot használja?
    Alaértelmezett böngésző a Firefox de mégis az Exploer-t használja!
  • ProGabe #7292
    "ha anélkül indítom,akkor is ebben nyitja meg,tehát nem az a baja,hogy nem tudja elindítani a 2.0-t"

tehát a betat indítja,az az alapértelmezett.kivettem a no-remote-ot,most így jó.elég érdekes jelenség...
  • Sil78
    A béta meg van nyitva, amikor ezzel próbálkozol? Amikor nincs megnyitva, melyiket akarja megnyitni külső alkalmazásból? Szerintem nem a -no-remote miatt lehet, de még gondolkozom rajta.
  • Sil78
    Ellenőrizd az alapértelmezett böngészőt a Vezérlőpult / Programok telepítése és törlése / Programok hozzáférhetősége és alapértelmezései résznél is. (Ha itt jól van beállítva, és mégsem megy, nézd meg a #7163 második felét is.)
  • messzilato
    Sziasztok!
    Azt hogyan oldhatom meg, hogy a beállításoknál a haladó részben, a hálózatok fül tiltva legyen? Fontos lenne.
    Köszi előre is!
  • ProGabe #7288
    ehh,elfelejtettem leírni,hogy ez akkor van,ha külső alkalmazásban kattintok egy linkre
  • ProGabe #7287
    ez a gondom:

beta 3-at használok,és tudom,hogy a no-remote parancs miatt van,de miért? :S ha anélkül indítom,akkor is ebben nyitja meg,tehát nem az a baja,hogy nem tudja elindítani a 2.0-t!
  • Icebarney
    Talán a felugró ablakok(popup) tiltása miatt, de nem vagyok biztos benn. Majd valaki biztos tud okosabbat.
  • Cat 02 #7285
    Az mitől lehet h ha egy flashen található linkre kattintok nem történik semmi ?
  • me and a monkey
    Restore Scroll position (Sil linkje)
  • me and a monkey
    Volt már ez mostanában, keress vissza.
  • Narxis
    Én úgy tudom ez normális, de van erre egy addon, csak nem jut eszembe a neve. Nem oly rég volt itt róla szó. Majd az okosok megmondják. :)
  • Faby
    Hali!

Olyan gondom van, hogy Firefox 2.0.0.12(Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; hu; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12) alatt a blog.hu oldalainál amikor frissítek, vagy visszalépek egyet/többet mindig az oldal tetejére ugrik, nem oda, ahol voltam. Ez kommentek olvasásánál eléggé gáz, amikor el akarom olvasni a friss kommenteket, frissítek, és felugrik az oldal tetejére, és scrollozhatok lefelé megint, vagy amikor visszalépek, akkor is ezt csinálja.
    Eddig csak a blog.hu oldalain tapasztaltam ezt, Firefox alatt. IE alatt nem tapasztaltam, illetve ha megjelenítő motort váltok IE-re, akkor minden normálisan meg, tehát nem ugrik fel az oldal tetejére.

Mit kellene átállítani ki/be kapcsolni?

Kösz előre is.
  • Drephis
    Sziasztok. Nem tudjátok, hogy mitől van ez?

Az ok, hogy hibásan tölti le, de miért, mitől van?