Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

külön helyre kell telepíteni. Azon kívül érdemes külön Profile-t csinálni neki a Profile Manager-rel. Errõl van egy sticky a mozillazine.org-on.

Fortuna fortes adiuvat.

Met
thx, most jó
viszont az tényleg gázos, hogy rátelepült a korábbi verzióra 😞

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Törölt felhasználó
Igen én is tapasztaltam 😞 Leszedtem az RC1-t és visszatettem 1.6-ot és szétesett az egész. Csak csökkentett módban hajlandó elindulni. Semmilyen témát nem lehet rátenni 😞
urbijoe
az RC1 mér települ rá az 1.5-re?
mert a béta 2 külön mappába rakta magát nem irta felül az 1.5-öt
és igy lehetett mind a kettöt használlni

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

petipetya
Mármint gyaluld le.

petipetya
Szedd le a tab mix plus-t.

Met
felraktam az RC1-et és nem tudom bezárni a lapokat, sehogy, (középsõ gomb, jobbklikk lap bezárása) pedig be van állítva, hogy bezárja

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

petipetya
Megtörtént, de semmi javulás:

ivjoe
Amiben az ff van?
Innen nézve ez linux, pontosabban SuSe, szal nyomsz egy chmod-ot és adsz magadnak jogokat.
petipetya
Milyen könyvtárét?

ivjoe
Állítsd át a könyvtár jogosultságait, vagy jelent kezz be rootként. 😊
petipetya
Ez miért jön elõ?

urbijoe
ezt pl: az rc1 mért nem uj fülön nyitja meg?
az 1.5 ugy nyitotta és ugyan azt a profilt másoltam át ,és még az "about:config"-ban is ugyan az van mint az 1.5-ben beállitva

Amse
Nálam ilyet nem csinál 😞

urbijoe

vagy mert angol 😊))

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

urbijoe
mert nem tudsz helyesen irni 😊

hmm a firefox 2.0 miben tud többet mint a sima ? 😄
(1enlõre annyit vettem észte hogy amíg bírtam ezt az üzit minden szavam pirossal alá van huzva 😄😄😄😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

urbijoe
az RC1 nem tudja

De. TaBMixPlus kiegészítõ. De alapból is tudja.

Fortuna fortes adiuvat.

[HUN]FaTaL
A Firefoxot nem lehet úgy beállítani mint az Operát hogy az új ablakban nyílni akaró hivatkozásokat új ablak helyett új fülön nyissa? (ne kelljen a ctrl-t nyomogatni mindig ha új fület akarok)

http://goo.gl/gd6Zi5

Erre viszont rakd fel a TabMixPlust, és annak is a Developer-változatát. Ez kompatibilis a 2.0-vel.
http://tmp.garyr.net/forum/viewtopic.php?t=2582&postdays=0&postorder=asc&start=495

Fortuna fortes adiuvat.

Bocs...

Fortuna fortes adiuvat.

urbijoe
csak az a baj hogy ez a beállitás nincs benne az RC1-ben
és igy minden hivatkozás uj ablakban nyilik meg

és pl:ha itt a forumban a szmájlik-ra kattintok az RC1-ben uj ablakban nyilik meg ,én meg megszoktam hogy minden uj lapon nyilik

Malakai
Következõ postban írtam le... :S

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Próbáld meg az MrTechLocalInstall extension-nel kompatibilissé tenni. Nálam mindig az aktuális nightly fut(most épp Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; hu; rv:1.8.1) Gecko/20060926 BonEcho/2.0), és ragyogóan mûködnek a kiterjesztéseim.

Fortuna fortes adiuvat.

Na, ezt a frissítés-stopot ugyan oszd meg velem, kérlek.😊
Ezt nem vágom...

Fortuna fortes adiuvat.

urbijoe
valaki hsznállja az rc1-et?
az a baj hogy egy pár kiterjesztés meg a vista téma nem megy vele

ivjoe
meg be lehet állítani, h alapból ne legyen. 😄
urbijoe
a tabokon levö bezáro x-et el lehet tüntetni egy másik témával is

Malakai
Lehet manuálisan is, de van extension is kimondottan erre: Stop-or-Reload Button Extension
Vagy van az UI Tweaker Extension, amiben benne van ez is, meg még pár beállítási lehetõség (nálam spec fent van)...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

petipetya
Tárgytalan, magától leszedte a frissítést a tûzróka.

Amse
és hogyan?😊

Sil78
Tudom, hogy el lehet, nem azért írtam. Csak logikátlannak találom, hogy belerakták, ez egy tipikus "csak a helyet foglalja" gomb. (Ugyanúgy, mint amikor a Frissítés meg a Stop gomb külön van. Igen, tudom, arra is van megoldás, használom is.)

These are my friends, see how they glisten...

passatgt
vagy ctrl+1-tõl 9-ig

ProGabe
ctrl+tab

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mincsi
csõsztök!!
nem tudjátok, h a lapok között hogy lehet billentyûvel váltogatni?
köszy!

Rush!

Fortuna fortes adiuvat.

A gombot ki lehet venni, ha nem tetszik. Mozillazine-en van errõl egy egész topic.

Fortuna fortes adiuvat.

Sil78
Hmm... Nézegetem az RC1-et, és nem igazán értem, hogy miért rakták rá a bezárógombokat a tabokra. Jó, ezt eddig is lehetett, ha valaki erre vágyott, de vajh minek rakták bele alapból? Olyan sokan lennének azok, akik nem a középsõ egérgombot használják erre, hanem egy picike x-et szeretnek célozgatni?
Meg minek építették be a címsorba az Ugrás gombot? Tök fölösleges szvsz.

#4220 hsz-ben ott van már a link az RC1-hez szóval lehet csk én értelmeztem rosszul, de azt hittem #4231 már az RC2-re fog vonatkozni.
Bocsánat valószínüleg belámultam. <#lookaround>

infidel

Mivel az RC1 most jött ki, az RC2 hetek múlva.
A linken amit megadtál valóban RC2-rõl van szó, da ami link ott meg van adva az továbbra is csak az RC1-re mutat...<#whatever>

infidel

petipetya
Suse 10.1

Amse
az is jó lenne, ha csak normál, magas és alacsony prioritás közül lehetne választani.
Alapból minden normalon van, de át lehet õket rakni és pl magasra rakva annak a tab-nak meghanyná a szükséges sávszélességet...

Megértettem és nagyon köszi.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Sil78
Ezt nem szokták lefordítani. De szerintem képzeld el úgy, mint egy fát. A trunk a fa törzse (szó szerint), ez az "alap" forráskód, ezen folyik a legtöbb fejlesztés (pl az új motoré). Ebben vannak mindig a legfrissebb újdonságok, de éppen ezért a stabilitás nem jellemzõje. A branch pedig az ágak a fán, mindig van egy idõpont, amikor leágaztatják a törzsrõl (amikor a trunk viszonylag stabil), és azon dolgoznak tovább, abból csinálnak egy, a mezei felhasználók számára is használható változatot. A munka párhuzamosan folyik a trunkon és a branchon is, csak más a célja. Ha megnézed, a 2.0 speciális helyzetben lesz, mert ahhoz, hogy hamarabb elkészüljön, nem a trunkról lett leválasztva anno, hanem az 1.5 ágáról (az 1.8-as branchról), azaz az 1.5-ös motorjának egy kicsit továbbfejlesztett változata lesz benne, nem egy új motor (az majd csak a 3.0-ban lesz). Így nem is hoz majd annyi újdonságot.

ProGabe
szal úgy is mondhatjuk hogy neked egy tab-specifikus letöltési sebesség szabályozó kell!?hm ez egy igen jó ötlet,de én ilyenrõl nem tudok sajnos

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Amse
Hi!
létezik olyan kiterjesztés amivel prioritást tudok adni a taboknak?
jó lenne, ha stream-elt cuccoknak pl magas prioritást tudnék adni és így nem akadna meg ha közben mást is nézek...

urbijoe