19494
  • tompka
    Hova menti a könyjelzőket? újratelepíteném a windows-t és a végén csak vissza raknám.
  • Sil78
    Hmm. Közvetlenül alatta van egy olyan, hogy zárja-e be, ha vége a letöltésnek. Onnan szedd ki a pipát, és akkor nyitva kéne maradnia, tehát megláthatod, erről van-e szó, hogy a kisméretű fájlok túl gyorsan érnek le.
  • Alan Alien
    Hát kiszedtem, visszaraktam, és......egyszer felvillant egy tizedmásodpercre a letöltéskezelő amikor egy próbaképet csatoltam le....most lehet h megy csak olyan gyors h fel se jön?

:D

Mert pl. programletötlésnél végig ott van. Passz. Mondjuk így is működik, szal annyira nem izgat. Ha van azért még vmi 5leted, azt szívesen venném, de így is megoldottad a problémám.
  • urbijoe
    köszi igy már jo
    de mitöl állitodott el?
    mert én nem nyultam hozzá csak a Download Statusbar frissitése után lett roszz
  • bracsek #7355
    Loller, lesz oldfox is? pl hogy minden a régi legyen (akkor meg minek új)
  • Flamer
    htxvm.
  • Sil78
    Az about:config-ban a browser.download.manager.retention értéke mennyi?
    Ez határozza meg elvileg, hogy mikor takarítsa automatikusan a Letöltéseket.
    Értékei:
    0: sikeres letöltés esetén
    1: a böngésző bezárásakor
    2 (alapérték): kézi
    Ha 0, akkor csinál ilyet a Download Statusbar, hogy rögtön eltünteti a fájlokat a sávról, mert törlődnek a Letöltések előzményei közül.
  • Sil78
    Hmm, ilyet még nem láttam. Próbáld meg esetleg kiszedni a pipát, becsukni az ablakot, és utána visszarakni, hátha megjavul.
  • Sil78
    Akkor kiszedték a 4-esből, pedig volt ilyen. Akkor próbáld meg kiterjesztéssel.
  • Sil78
    Ja, azokról? Pl itt.
  • Alan Alien
    Félistennő, ja, bocsesz. A fene gondolná.
    Ja, be van jelölve, de nem jön fel......letölteni letölti így is, de nem jön fel. (De pl. ha videót kapok a frímélemre, és rámegyek h letöltés, akkor feljön és jelzi, h mennyi van még hátra.)
  • Flamer
    firefox -p
    firefox -safe-mode

ezekről. holvan mind leriva egy lapon?:o
  • urbijoe
    mért van az hogy a Download statusbar ugy van beállitva hogy a letöltés végén otthagya 5 másodpercig a letöltött dolgot alul,de amiota lefrissült azota egyböl eltünik?

igy volt eddig is beállitva és jo volt
  • bigapó
    Az oldal nem megfelelően van átirányítva:

A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni.

* Ez a probléma sokszor a letiltott vagy visszautasított sütik miatt jelentkezik.

Ilyen hibaüzenetet kapok délután óta az izé.hu-ról, mármint amikor megnyitnám. a vicc az, hogy sütik engedélyezve vannak és délelőtt még jó volt. tudna valaki tanácsot adni, hogy egyáltalán az Én készülékemben van-e a hiba?
  • bracsek #7345
    404 error nincs ilyen, hozzáadtam, de oda se bagózik rá.
  • Sil78
    About:config, a browser.urlbar.richResults kulcsot rakd át hamisra.
  • Sil78
    Mit értesz kapcsolók alatt?
  • Sil78
    Eszközök / Beállítások / Főlap, "A Letöltés párbeszédpanel megjelenítése fájlok letöltése közben" be van jelölve?
  • Flamer
    holvan egy lista a firefox kapcsolóiról? má tök idegvagyok hogy nem tudok rákeresni google-n :|
  • bracsek #7340
    Hm, nem semmi a csaj ;)
  • ivjoe
    Félistennő. :)
  • Alan Alien
    Mester, Félisten vagy, megint lehet letölteni. Örök hálám.
    Totál isten akkor leszel, ha a letöltéskezelőre is lenne 5leted, mert ugyan letölt, de a jobb egér mentés másként után nem jön fel az a kis letöltéskezelő ablak, ahol ugye takarítani is kell. Márpedig az nagy segítség lenne. Thx még1x.
  • Picar77
    köszi ^^
  • bracsek #7336
    Van valamilyen módja a látogatott oldalak közötti válogatást(címsorban) régi stílusúvá lehet tenni? mert ennek olyan vista szaga lett, ennek a válogatásnak, hogy az idegeimre meg, nameg a webcím közepe ha talál arra amit beírok akkor kirakja elsőnek, megértem én, de jobban szeretem, ha én a kezdetét írom akkor azok jelennek meg amik azzal kezdődnek, vagy akkor már legyen reguláris kifejezés és úgy írom be, de ne erőszakolja rám az sg helyett a forum.sg.hu-t ha azt akarom, azt írom.

a másik dolog ha egy nagy kép töltődik nem hagy görgőzni, lehet csak nálam...
    Minden torrent oldal ami sok táblázatot tartalmaz nyúlik renderelés közben... a 2.0-áson ez mind szépen ment, de legalább a bővítmények amiket írtam egy háttért és egy keret kivételével tökéletesen működnek.
    Egyedűli, amivel meg vagyok elégedve, az oldal nagyítása közben a képek is nőnek, mint az operában. letöltésnél a minden törlése gombom eltűnt minden letöltésnél + egy kattintás. Remélem ezekből a bosszantó nem hibákat mondanék, hanem frissítésekből remélem párat szemügyre vesznek mielőtt kiadnák, hanem ez is olyan lesz mint a Vista, jó jó, de nem az igazi, ha nem lesz jobb mint a kettes inkább ki se adják szerintem, jobb később egy jobb, mint rögtön.... Szerintem esik szét az egész, a kettest ki se lehet lőni, ez meg magától bezáródott 2x pedig semmit nem csináltam.

• bracsek #7335
    Az, de meg kellett ígérnem, hogy óvatos leszek pedig csak a képhordozás áttetszőségét(3 4beta) szerettem volna megtudni, hogy lehet e változtatni mert alig látszik, de mivel megígértem óvatos leszek, nem találtam meg.
  • Sil78
    A profilodat nem bántja egy sima újratelepítésnél, ezért a beállításaid megmaradnak. A profilodat XP esetén alapból a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve útvonalon találod, az Application Data rejtett mappa.
    Az általad leírt hibajelenség megoldásához szvsz először próbáld meg azt, hogy becsukod a Firefoxot, megkeresed a profilodban a downloads.rdf fájlt és törlöd. Ha nem segít, szólj.
  • Sil78
    Persze, a userChrome.css fájl segítségével. Pl ha azt akarod, hogy piros legyen:

#navigator-toolbox menu[label="Fájl"],
    #navigator-toolbox menu[label="Szerkesztés"],
    #navigator-toolbox menu[label="Nézet"],
    #navigator-toolbox menu[label="Előzmények"],
    #navigator-toolbox menu[label="Könyvjelzők"],
    #navigator-toolbox menu[label="Eszközök"],
    #navigator-toolbox menu[label="Súgó"]
    { color: red !important; }
  • Sil78
    Ez micsoda? About:config?
  • gyonax
    Ez nagyon jó! Mit akartál megváltoztatni?
  • Met
    Ez bejött thx
    eszembe nem jutott volna, hogy ez a baja :D
  • bracsek #7329
    Ígérem... hát ez atom... ilyen jó viccet még nem hallottam.
  • Icebarney
    Lehet, hogy magyar gmailen még senki számára nem érhető el?
  • ProGabe #7327
    válts témát!mármint az oldalon,ne a FF-ét :)
  • me and a monkey
    Értem, akkor ez a gond. Én leszedtem, mert PHP-s oldalt nem lehetett szerkeszteni vele, nem jelenítette meg meg jól a "pop up" ablakokat.
    Kivárom a final-t.
  • Met
    2x-es FF alatt nincs gond csak a 3 Beta-val
  • me and a monkey
    Nem tudom, talán az oldal rosszul szuperál FF alatt. próbáld ki IE-vel.
  • me and a monkey
    Igen, azt nem vettem észre.
  • Picar77
    hi :)
    azt szeretném kérdezni hogy a fájl szerkesztés.... irások fekete szinét meglehet valahogy változtatni ? (téma csere nélkül)
  • ProGabe #7321
    nemrég váltott a youtube,az új viedókat már nagyobb felbontásban tölti fel,mint eddig.persze,hogy "titkosak" voltak,hiszen tesztelni is kell

pl a linkelt videó alatt ott van a sor,hogy "Watch this video in higher quality." egy idő után gondolom már ez sem lesz,és csak a jobb felbontás lesz elérhető
  • Met
    Eszembe jutott még egy hiba.
    Az egyik torrent oldalt (aszfaltos)elég lassan tölti be, sorról sorra a torrenteket és ha rákattintok az egyikra, hogy megnézzem a kommenteket akkor baromira lassan tudok lefelé görgetni, de csak ott. Ez mitől lehet?