19494
  • Sil78
    Ha Flash nincs, azt azért nem ártana telepíteni.
  • Sil78
    Nem volt átkapcsolva épp IE motorra (pl IETab)? Mert akkor természetesen nem műxenek a kiterjesztések.
  • Sil78
    About:config, browser.urlbar.hideGoButton (bár a userChrome.css segítségével is el lehet).

A színezés nem about:config, hanem vagy valamilyen kiterjesztés, vagy skin, vagy userChrome.css (lásd pl #5068).
  • urbijoe

ezt a nyilat hogy lehet eltüntetni?

és az aktiv tabbot hogy lehet beszinezni,régen tudtam de nem tabmix plusszal hanem about:configba
  • me and a monkey
    7310 hsz-ben említett extension-nal sem?
  • DjDano
    Sajna Adblock nem működik, pedig eddig mindegyik beta-val együttműködött.. Nálam van hang.
  • desigo
    amióta felraktam nincs hangja az internetes videóknak...
  • desigo
    thx

adblock van-e hozzá?
  • DjDano
    Ittvan , megjött az 5. beta:

Mozilla Firefox 3.0 beta5 (magyar)
  • urbijoe
    nem
    semmi nem megy
    multkor még jo volt
  • modellmaker
    CTRL+F12 sem megy, vagy csak a menüpont tűnt el?
  • urbijoe
    valaki megtudná mondani hogy mért tünt el a "lapbezárás visszavonása"
    menüpont?
  • Rage47
    heh most már működik, magától megjavult xD
  • Narxis
    Kikapcsoltad. :D
  • Rage47
    nem tudja vki miért nem működik rendesen az adblock plusom? sg-n is minden reklám megjelenik:S
  • zvaragabor
    A könyvjelzőkezelőben nektek sem lehet úgy rendezni a könyvjelzőet és mappákat, ahogy akarjátok. Van, hogy nem lehet áthelyezni a sorrendben, vagy pedig ha átlehet, akkor nem oda rakja, ahova én tettem.
  • bigapó
    háát, itt van egy-pár dolog leírva, nekem most mit kellene figyelnem?

van olyanom, hogy Java Platform SE6 U5

Fájlnév: npjava11.dll és alatta:Java Plug-in 1.6.0_05 for Netscape Navigator (DLL Helper)

ezenkívül van npjava12-13-14-32.dll és mindegyiknél ezt írja. van még pár másik fájlnév, de a verzió ugyanaz és minden engedélyezve van.

Fájlnév: nppdf32.dll
    Adobe Acrobat Plug-In Version 7.00 for Netscape

ebből mi derül ki? :)

ja és a linket nem hozza be, szerintem ez is a tűzfalon akad el, bár csak azt íja, hogy az oldal nem érhető el.
  • attip
    Kösz,de ott is csak az egyenkénti bezárásra van megoldás(ctrl+w)...
  • ProGabe #7381
    először is címsorba: about:plugins

itt nézzétek meg,mi,merre,meddig.tehát milyen pluginek vannak telepítve,engedélyezve,verzió

a flash telepítője nem mellesleg uninstallerként is működik.tehát ha talál valami flash-t az egyes böngészőkben,és úgy indítják el,letöröl mindent.ha nincs semmi,na akkor települ!

bővítmény letöltéses dolog kikapcsolása alatt nem tudom mire gondolsz pontosan,de az infósávot az about:config plugins.hide_infobar_for_missing_plugin sorának false-ra állításával lehet kikapcsolni

végül,de nem utolsó sorba:pluginok FF-hez

attip:
    http://support.mozilla.com/en-US/kb/Shortcuts
  • attip
    Légyszi írjátok be,hogy milyen billentyűparanccsal zárható be az összes lap?!
  • tompka
    Mi a legjobb könyvjelző kezelő kiegészítő? hogy lehet a legegyszerübben megszámolni az elmentett lapok számát?
  • bigapó
    Sziasztok!

Melós géppel van valami mostanában. Nem akarja megnyitni normálisan a Youtube-t például. Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player.
    Ezt írja ki, de már leszedtük a legújabb verziót, telepítettük is, de ugyanaz a hiba áll fenn. Mit lehet tenni?

Valamint eddig jól működő oldalakon kiírja, hogy hiányzó bővítményeket kellene letölteni, de természetesen semmit nem tölt, csak keresi. Ez valszeg a tűzfal beállításai miatt van (ezen nem tudunk változtatni), csak azt nem értem miért csinálja, mert mint mondtam eddig jó volt az adott oldal. Hogy lehetne kikapcsolni legalább ezt a bővítmény letöltéses dolgot?
  • modellmaker
    Nem hinném. Annál nekem pl 4-szer 5-ször több lap van eltéve, és semmi ilyet nem tapasztalok.
  • tompka
    Ha rá kattintok a könyvjelzők menüre, akkor 10mp-re lefagy a böngésző, majd utánna visszajön, és újra rá kell kattintani hogy megnyiljon.
    Ez mitől van? az elmentett kb 50-60lap miatt? :D
  • desigo
    ezzel nem jött be
    de azért thx
  • me and a monkey
    7310 hsz, próbáld ki,
  • desigo
    üdv

FF 3 Beta 4-hez vannak kompatibilis kiegészítők?
    -back is close
    -linkification
    -tab mix plus

ezek eléggé hiányoznak :(
  • Alan Alien
    echt cool.....megoldottad, köszi!

:D
  • Narxis
    Használ itt valaki Tor-t?
  • akyyy
    Hogyan tudnám a firefoxot átlátszóvá tenni,hogy lehessen látni az asztalt?
  • tompka
    Origón kívül nem. Sőtt origón belül, vmelyiken lefagy, vmelyiken nem.
    Semmi reklán tiltó nincs.
    Vistán ha fagy, kiszürkül az egész. Csak a feladatkezelőben tudom kilőni. nem terheli a procit. 0% néha 1-5%
    A hibakonzol nem említ semmi origót.
  • Sil78
    Az Origón kívül máshol is tapasztaltál ilyet? Mennyire vannak letiltva az oldalon a reklámok? (Nem lehet, hogy valami csiga reklámszerver okozza?) Pontosan mit csinál, amikor fagy? (Pl össze is omlik? Kidob? Leterheli a processzort? Kiír valamit a Hibakonzolban?)
  • tompka
    Igen, próbáltam, semmi!
    Régebben is fagyott, vasárnap lett újratelepítve a windows. Ez után is fagy. Jelenleg aminél észrevettem hogy fagy ez
    de különböző cikkeknél is fagy.
  • Sil78
    Az alapvető problémamegoldó lépéseket próbáltad már?
    1. Gyorsítótár ürítése (Eszközök / Személyes adatok törlése / Gyorsítótár)
    ha ez nem segít, akkor:
    2. az adott oldalról származó sütik törlése (Eszközök / Beállítások / Adatvédelem / Sütik / Sütik megtekintése)
  • tompka
    Miért fagy le a böngésző az origo.hu-n??
    Ha vmelyik cikkre nyomok, akkor lefagy. vagy visszajön vagy nem
    Azt vettem észre, hogy ha lefagy, akkor a cikk végén lévő hozzászólások menü eltünik, ha nem fagy le, akkor ott marad.
    Ez miért fagyasztja le teljesen?? nem értem
  • tompka
    Ez vhogy egyszerűbb nekem :)
  • Puhos
    Helló!

Ha a 7360 hsz. nem jó akkor itt megtalálod, Documents and Settings\gépnév\Application Datta\Mozilla\Firefox\Profilies\betű-számsor\bookmarbackups\html kiterjesztés. A felsorolt hely rejtett, megnyitás előtt engedélyeztetni kell. Sok sikert!
  • ProGabe #7362
    hát ez érdekes

mindenesetre 27-én ff3 beta 5!persze csak akkor,ha nem lesz semmi gebasz.de úgyis lesz :)

ugyebár ez lesz az utolsó beta,utána már a teljes jön!
  • urbijoe
  • urbijoe
    [URL=http://ftp.cesnet.cz/MIRRORS/ftp.czilla.cz/other/mozbackup/1.4.7/MozBackup-1.4.7-ENG.exe]"mozbackup "ezzel mindemt le tudsz menteni még a kiterjesztéseket is[/URL]