Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
Minden olyan oldalat, aminek a nevében szerepel a doubleclick szó (nem kellenek amúgy a szûrõbe a csillagok, mert szótöredékekre is tud szûrni), így pl a doubleclick.net és .com nevû ismert, fõleg külföldi oldalaknál nagyon gyakran használt reklámszervereket (ezek amúgy nyomkövetõ cookie-kat is el szoktak helyezni a gépen, szóval a sütiknél is érdemes õket tiltólistára tenni). Kb mint a magyar oldalaknál az adverticum.

These are my friends, see how they glisten...

Mr Csé
mos ujra raktam a shockwave-t de a fullos telepitõjével és ugytünik megjavult

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

akkor rakd ujra flash playert vagy azt a Sochwave vagy mit :F

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Mr Csé
flashnél amikor betölt egy oldal akkor kiirja hogy szabálytalan müvelet
azt kilép

urbijoe
az Adblock szüröknél a *doubleclick* mit tilt?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Shockwave vagy mi ujratelepítés ?

Mr Csé
Shockwave hibát ir ki gondolom annál

hol fagy ?
flashnél ?

Mr Csé
mindig fagy a firefoxom és Shockwave hibát ir ki :C ujra raktam
és még mindig mitõl lehet?

ivjoe
Két kiterjesztés kell hozzá:
1. Compact menu Ez egy gomb alá teszi a menüt, így azt megspóroljuk.
2. Autohide Vele beállítható, h F11 lenyomására mik tûnjenek el, mik maradjanak, ill. hogy a firefox így is induljon.
Szia!

Hogyan is csináltad ezt /ezeket?

"De ennél van jobb ötletem: link Kicsit több a helyed így. 😄"
ProGabe
nm!
amúgy jól tudom hogy a megjelenési dátuma a 2.0-nak 24-e??mer' az mindjárt itt van<#taps>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ffxi
THX!!

Fákjúal!

ProGabe
mint minden foxot getfirefox.com

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ffxi
Ennek az english verziót hol találhatom?

Fákjúal!

Amse
pda-ra...

ivjoe
sekta
Az az igazság, hogy nem tom

&#9824;&#9830;&#9827;&#9829;

örülök neki! melyik volt a "culprit"?

Fortuna fortes adiuvat.

sekta
Köszönöm 3nap mulva végre sikeredet többszöri neki futásra.
Örök hálám üldözni fog<#worship>

&#9824;&#9830;&#9827;&#9829;

passatgt
hali!
létezik olyan bõvítmény,ami engedélyezi a lapváltást akkor is,ha feljön egy popup ablak?(pl smswebnél amikor megkell adni a jelszót)

urbijoe
de a t-online -os oldalam sem tölti be csak 2 perc mulva
eddig jo volt

Nekem is voltak és problémáim a freemail oldalával vagyis inkább mikor fiókot akarok váltani, de csak külsõleg. Arrébb csúszott elég rendes az a rész, ahová beírom a felhasználó nevet és jelszót, de még be lehett írni.
Ennyi belefér.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

nekem errõl hirtelen csak annyi ugrik be hogy hazsnálj normális mail-t, pl gmail 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

urbijoe
mért van az ,hogy a freemail és a axeleros levelezöoldalt nagyon nehezen nyitja meg?
az exproler-el simán 1 másodperc

Sil78
bookmarks.html-re... A böngészõ persze ne fusson, amikor a profilban matatsz...

És már egy párszor elmondtam, de új, nem végleges verzió telepítése elõtt érdemes biztonsági mentést csinálni a profilról. És használjátok a Bookmark Backup nevû kiterjesztést, ami automatikusan csinál minden nap biztonsági mentést a fontosabb cuccokról, amit csak megadsz neki a beállításainál.

ffxi
Sajna nem segített, azért THX!!

Fákjúal!

ivjoe
Simán csak átnevezed bookmark.html-re. :C
ffxi
Meg van a .bak fájl, mit kell csinálni vele? Mivel kell megnyitni?

Fákjúal!

Gladiator
igen, de attól függetlenül, hogy azt állítom be, hogy az oldalt új ablakban, vagy új lapon nyissa meg, mindig felülírja, ha a címsorba írom be a címet és úgy nyitom meg. ha vmi linkre kattintok ami alapba új ablakban nyílna meg, akkor mûködik, és csak egy kis fület kapok. viszont attól függetlenül, hogy azt állítom be, hogy egybõl ráugorjon az új ablakra vagy sem, mindig ráugrik. AMúgy ezaz RC 3asom van.

ivjoe
XP esetén C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve
ffxi
Azt hol találom?

Fákjúal!

ivjoe
bookmark.bak megvan? Az elvileg egy backup a könyvjelzõidrõl.
ffxi
HELP!!!
Hirtelen minden könyvjelzõm eltûnt, hogyan lehet visszahozni?

Fákjúal!

ffxi
Szóval egy install e végre, csak telepíteni és semmi más nem kell csinálni(frísííti magától, java-t, flash stb...)

Fákjúal!

Telepítõje. Az RC-ket csak telepítõs változatban adják. A BonEcho-ból van .zip-változat, én azt használom (nem kell telepíteni, csak kicsomagolod, s mûködik).

Fortuna fortes adiuvat.

ffxi
Ez maga a böngészõ?

Fákjúal!

ivjoe
Eszközök --> beállítások, --> füles böngészés --> innentõl értelemszerûen beállítod.

Vagy a középsõ egérgombbal katt a linkre.
Gladiator
háj!
hogy tudom azt megcsinálni, hogy ha új oldalt nyitok meg, akkor ne az elõzõt írja felül, hanem egy új fülben jelenjen meg?
köszi

ffxi
Help!!!
Hogy hogy eltûnt az összes könyjelzõim? Pedig nem csináltam semmit.

Fákjúal!

Sil78
3: Persze, ha jól emlékszem (még az 1.0-s idõkbõl), a C:\Program Files\Mozilla Firefox\chrome\icons\default mappába kell rakni az új ikonokat. A bal felsõ sarokban levõ asszem speciel a main-window.ico nevû fájl.
2: Ott a jó öreg Mr Tech Local Install kiterjesztés, tedd kompatibilissé a segítségével, hátha úgy megy.

neevous
törölt hozzászólás

A 2-esre: Titelbar Tweaks itt van
A 3-ra nincs ötletem, de mér zavar

neevous
Köszi mindkettõtöknek!
A 2-est és a hármast megkérdezem majd az aqua-soft.org-on. Hátha õk tudják😊

ivjoe
1. Eltünteted a könyvjelzõ eszköztárat. Jobb katt valamelyik gombra, majd katt a könyvjelzõ eszköztárra.

De ennél van jobb ötletem: link Kicsit több a helyed így. 😄
ProGabe
1:nézet,eszköztár,könyvjelzõ eszköztár elõl pipa ki,vagy simán jobb-gomb rajta és ott ki-pipa 😊
2,3:passz

neevous
törölt hozzászólás

Vannak változások (többek közt a sütik kezelésében). Lázadnak is a felhasználók. Ha rákattintasz a szövegbeviteli mezõre akkor ki kell töltse az adatokat. Hacsak nem törlöd õket minden kilépésnél (privát adatok törlése). Érdemes letölteni a Safe Cookies-t, s definiálni benne a kivételeket, alapból meg tiltáson hagyni. Sokféleképpen be lehet állítani. Paranoidok elõnyben.

Fortuna fortes adiuvat.

Torzonborz
no para nálam is ez a helyzet 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/