19494
-
#7479 Beta 5 van, és nálam a megjelenése óta (április legeleje) megy hibátlanul. Túl sok extensionre nem kell még számítani, de a legfontosabb (AdBlock Plus) már jó hozzá. :) -
#7478 mennyire használható már a FF3 beta nemtom hanyas, talán 4-es?
milyet hibákat csinál, ha csinál egyáltalán? -
#7477 Tudtommal nincs. -
ez a firefox 3 beta theme nincs véletlen a firefox 2 -höz? -
#7475 ha nekem irtad akkor köszi megcsinálom -
#7474 Május elején lesz az első RC és azt még legalább 2 követi, júniusban jön a végleges. Ha minden jól megy... -
#7473 Tényleg Ff3.. Mik a további tervek, RC-kből mennyit terveznek? -
#7472 1. Csinálj hozzá külön profilt (Firefox becsuk, Start menü / Futtatás: firefox.exe -p). Utána persze át lehet másolni bele a régi profil tartalmát.
2. Telepítsd külön mappába.
3. Az első elindítása előtt az új parancsikonnál írd át a Célt (jobb egérgomb, Tulajdonságok):
"C:\Program Files\újmappa\firefox.exe" -p "újprofilneve" -no-remote
(A 2.0 parancsikonjánál is érdemes ezt az adott profilhoz való hozzárendelést megcsinálni, csak ott értelemszerűen az eredeti profillal.)
A -p "profilneve" ahhoz kell, hogy egy adott profillal induljon (ugyanígy lehet pl az egyes családtagoknak is saját Firefoxot csinálni), a -no-remote meg ahhoz, hogy külön processzként fusson, azaz el lehessen indítani akkor is, ha egy másik Firefox-verzió már fut. -
#7471 hogy lehet ugy felrakni a firefox 3 beta-t,hogy ne keverje össze a 2-essel?
mert ugyanazokkal a könyvjelzökkel és beállitásokkal indul el mint a régi -
#7470 Kipróbálom,köszi! -
#7469 Bár ez nem változtat meg minden írást. :C -
#7468 A beállításokban van egy olyan a Tartalom menüpont alatt, hogy Betűk és színek. Ott tudod az alapértelmezett betűméretet is megváltoztatni. -
#7467 Hali!
Hogy tudom az alapértelmezett betűméretet kissebbre állítani. Ui laptopon használva jó lenne egyel kisebb betűméret.Nézeten egyel tudom csökkenteni, így OK is, de sajna nem jegyzi meg.Gondolom vmit az about:config ban kell buherálni. -
#7466 nekünk is ezt csinálta, de nem hozta helyre a cache ürítés, hanem egy idő után elvileg magától visszaállt. na meg persze a karbantartás is folyik. -
#7465 Na ezt nem vettem észre. :D -
#7464 nameg:
"We are currently performing site maintenance. Be cool - we'll be back 100% in a bit."
:DD -
#7463 Azt nem tudom, én csak a mozilla oldalát szoktam nézni.
Egyébként a #7454-es kommentben a http://adblockplus.org -ról letölthető dev. build-re gondoltál? Mert az az oldal nekem nem jön be, internal server errort ír. -
#7462 eddig is volt : #7454
back in close van-e hozzá esetleg? -
#7461 Kijött a 3beta5-tel kompatibilis AdblockPlus! Adblock Plus 0.7.5.4
A reklám újra a múlté!
(Tudom, hogy aki 3-ast használ az már úgyis tudja ha automatikusan frissít, de olvastam, nem csak itt, hogy sokan ezért nem tették fel a beta5-öt.) -
#7460 Jó ok, én kérek elnézést. -.-
cache, meg cookie ürítés... -
#7459 Youtube-on CSS Naked Day van ma vagy mi? Mert az egész oldal olyan, mintha nem letiltottam volna a CSS-t. Plusz, azt akarja, hogy tegyem fel a legfrissebb Adobe Flash Playert, pedig az van fennt. FF 3 Beta 5 -
bracsek #7458 Nekem ahányszor bemegyek a php help topikba ezt csinálja, aztán 1-2 hétig abbamarad, majd kezdi elölről, de én azt gondoltam, hogy a házigazda baszakszik... -
#7457 Sziasztok! A Firefox a következő hibaüzenetet adja, miközben egy weblapon dolgozom.
A hiba ezen az oldalon jelentkezik: http://e-kerelem.mvh.gov.hu/
-
#7456 desigo: O.K. lehet, de ezzel minden más extension is megy, annyiban más.
Narxis: nincs mit. -
#7455 Örök hálám, működik az összes kiegészítőm. -
#7454 kiegészítő sem kell hozzá csak a megfelelő változat:
adblock plus 0.7.5.3+.2008032513 -
#7453 Egy lentebb linkelt kiegészítővel felmegy simán. Nightly testers -
bat777 #7452 Hali, lenne egy kérdésem. Mit kell csinálni, vagy milyen kiegészítő kell ahoz, hogy nfo- t meg tudjak nézni, warez oldalon a játék nfo-jára kattintva csak egy szines lap jön be. -
#7451 szia!
Nem tudom, hogy mit csináltunk, de most már jól jön be az oldal. Az a baj, hogy 6-an vagyunk egy gépre, szóval sokszor nem tudni mi várja az embert 2 nap múlva:)
Azért köszönöm a segítséget mindenkinek. -
baandee #7450 Köszönöm a segítséget, a driver frissítése után működik!!! -
#7449 Nagyon jó ez a 3-as fox, most raktam fel először(béta5). Mikor lesz Adblockplus hozzá? -
#7448 Többségében synaptics touchpad szokott lenni, azon is az lehet, szóval innen frissítsd a drivert. -
baandee #7447 Esetleg akkor vki tud segíteni...? -
baandee #7446 Acer Aspire 3023 WLMI -
#7445 típus? -
baandee #7444 Acer -
baandee #7443 Ja, megvan már hogy mit is mondtál, de minden ugy van beállítva ahogy mondtad...de a haver Asus laptopján meg megy a dolog az én Acerem-en meg nem akar....akkor most hogy van ez?
-
#7442 Milyen típusú laptopod van pontosan? -
baandee #7441 Hogy mit is kéne csinálnom akkor? Minek a driver-ét firssíteni és azokat a beállításokat hol keressem amiket írtál?
Köszi eddigi segítségedet... -
#7440 Frissítsd a drivert, ha akkor se javul meg, akkor esetleg nézd meg az about:config-ot. Ott a mousewheel.horizscroll.withnokey.action értéke 0 legyen, és a mousewheel.horizscroll.withnokey.sysnumlines true legyen, ha ez is oké és még mindig nem megy, akkor passz.