Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apró problémám van...! nem is igazán tudom jó e ez a topik ahová írom. (Thuderbird) De úgy godolom talán ez a topik áll a legközelebb hozzá. Szóval: Olyan gondom van, hogy a Thunderbirdbõl hogyan tudom kinyerni egyszerûen az eddigi beállításaimat,leveleimet... szal mindent. Mert úgy néz ki, hogy újra fogom telepíteni a gépem és szeretném ha minden a régiben fogadna. (Kiterjesztések,levelek,beállítások...stb)
Segítséget megköszönöm elõre is.
Üdvözlettel:JOE!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
These are my friends, see how they glisten...
Nálam ilyesmit még nem csinált.
Lehet, hogy a Firefox 2.0 telepítésekor nem törölted ki a Firefox könyvtárát (C:\Program Files\Mozilla Firefox), illetve a profilkönyvtárat és a bennük maradt dolgok, és a még nem hivatalos megjelenés (hivatalosan csak október 24-én jelenik meg!) összejátszása lehet.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
pipáld ki és örülj!
Fortuna fortes adiuvat.
2. open install.rdf and find maxVersion, change write 1.5.0.* to 2.0 ; save.
3. install firefox_vista-1.5-fx.jar to FF2.0
4. Restart FF2.0 You can use FireFox Vista Theme.
olvastam egy ilyet, hogyan lehetne kompatibilissá tenni, de sajna nem ment. Winrar-al kitömörítettem a JAR filet, kaptam egy csomó mappát, meg minden. Megtaláltam azt a sort az install.rdf-be, átírtam 2.0-ra! csak nem tudok mivel tömöríteni JAR-t! Winrar-al csak rar-t meg ZIP-t lehet. Próbáltam, hogy rar-t átnevezem JAR-ra és behúzom a Kiegészítõk/Témák közé, de semmi... 😞
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
tetszik az alap-skin is(nem néztem betakat,nem akartam lelõni a poént sem erre vonatkozóan,sem másra 😊)
kérdés:melyik beállítás az,hogy pl a könyvjelzõknél ha rámegyek egy mappára akkor milyen gyorsan nyissa ki?gondolom/remélem az about:configban van,már kipróbáltam egy-két szóra a szûrést,de nem találom
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Majd amit fel akarsz rakni, "maczilla_graphite-1.01.2-fx.jar" -t másold be, a FF könyvtárában, azon belül is az "extensions mappába", indítsd újra az FF-t!
De úgy látom ez egy skin, úgyhogy nem lehet, mert még a készítõ nem csinálta meg FF 2.0 kompatibilissá. Várnod kell.. 😞
Van egy téma, ami nekem nagyon tetszik, de sajnos nem megy a 2.0-n! Segítenétek nekem? Találtam egy leírást, de egyszerûen nem tudom megcsinálni, hogy mûködjön!
Innen le lehet tölteni
Megtenné nekem valaki, hogy megcsinálja nekem és feltölti vhova, hogy tudjam használni 2.0-n is? Ez az egyetlen egy kérésem lenne, köszönöm!
Fortuna fortes adiuvat.
Mozilla FTP-szerver: 63.245.208.138
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Távolabb elõrejelzés >fent az elõre jelzés napot beálitod én 4napra az kényelmessen elfér.
Beálitások>Általános Elhelyezkedés ESZKÖZTÁR:>"main-menubar"
♠♦♣♥
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
mert ha valaki nem vágja a kérdést,és nem tudja hogy egy csomo kiterjesztés van hozzá,akkor azthiszi,hogy nem is jobb a z exproler-nél
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
az a léyneg hogy sg is nagy hódolója 😄 nekem amikor kivágtam újra rögtön nem töltött sg a végtelenségig 😛
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
de szerintem attol volt ,hogy variálltam az adblock plus-al ,és mikor letöröltem biztos nem törölte le a listát rendesen ,hogy mit blokkoljon és mit nem
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
mindig a töltés végén megáll
már 10 szer ujraraktam
mi lehet a gond?

Fortuna fortes adiuvat.
Az a problémám hogy az egy fórumot a frissítése után nem tudok elérni. Valószínûleg mert a böngészõm még a gépemen tárol valami hibás infót a régi fórumról. Ezeket hogy lehet ne eltüntetni. A sütiket már töröltem de nem használt.
Elõre is kösz!