19494
  • ba32107
    Lenne egy megoldandó problémám:

Nagyon sok helyre elmentette a firefox a jelszavaimat: több e-mail, fórumok, iwiw, youtube, stb. Ez nekem nagyon kényelmes, az automatikus bejelentkezés marhajó. Az egyetlen gond ezzel, hogy akárki, aki bekapcsolja a gépemet, beleolvashat az e-mailjeimbe, stb....windows jelszót nem akarok megadni, mert a családban másnak is szüksége van a gépemre. Ezért úgy gondoltam, hogy beállítom Firefoxban a mesterjelszót. Én úgy gondoltam, hogy ez arra jó, hogy minden indításnál, amikor egy ilyen oldalat meglátogatok, bekéri a mesterjelszót, és onnantól kezdve az összes elmentett jelszós oldalt behozza. Igen ám, de egyáltalán nem így működik. Ezt meg lehet oldani? Vagy mire jó egyáltalán a mesterjelszó? Most csak akkor kéri be, amikor el akar menteni egy-egy új jelszót. Nekem azt kéne megoldanom, hogy minden indításnál bekérje.

Előre is köszi
  • bracsek #7518
    képtelenség :)
  • urbijoe
    üritsd ki a gyorsitotárat
    vagy ctr+F5
  • Kontrakcio
    Szevasztok! Van egy kis prob... ma reggel inditom a firefoxot és ilyen! mit tegyek?

előre is köüszi! :)
  • bacuka
    Sziasztok!
    Tudnátok nekem segíteni abban, hogy hogyan lehet a FF3 beta 5 billentyűkombinációit testreszabni? Az a problémám, hogy az Adblock Plus Element Hiding Helper bill. kombinációja (Ctrl+Shift+H) az új FF3-ban nem működik, mert erre a kombinációra a könyvjelzők menedzselése jön fel.
    Előre is köszi.
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Miért van az,hogy a Firefox-om bizonyos oldalakon ékezetes betűk helyére "?" -t ír... Még ilyenem soha nem volt. De nem minden oldalon csak bizonyos oldalakon.
    És ráadásul az oldal aljára oda van biggyesztve,h használj Firefox-ot! :(
  • ProGabe #7513
    nekem megy lapoknál is.tehát:ráhúzom,és tartom addig,amíg aktív lesz a lap

igaz,ezt firefox 3 beta 5-ben!
  • zalchi
    sziasztok!

valaki tud arra megoldást, hogy ha megfogok valamit az egyik fülön, azt a másik fül oldalára (nem a fülre) húzhassam? pl egy szöveget egy másik lapon lévő szövegdobozba. két firefoxablakkal lehet, mert ráhúzom a tálcán a másik ablak (nem tudom hogyhívják)-jára, és akkor előugrik az az ablak, de ez fülekkel nem megy.

üdv, Zalán
  • moon21
    Hi!
    Régebben írta valaki, hogy hogy lehet megcsinálni, hogy a könyvjelző eszköztáron több sorban jelenjenek meg a könyvjelzők.
    Nekem viszont az kéne, hogy pontosan két sorban jelenjenek meg, és ha több, akkor ott legyen a nyíl :)
    Kicsit átírtam a userChrome.css -t erre:
    /* Multi-row bookmarks toolbar */
    #bookmarks-ptf {display:block; line-height:25px; max-height:50px; }
    #bookmarks-ptf toolbarseparator {display:inline}

Így pont két sor lett, viszont ha több, akkor a többi egyszerűen nem jelenkik meg, mintha ott se lenne...
    Tudna valaki segíteni?? Köszi :)
  • modellmaker
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100255345&no=7453]#7453[/URL]
  • bracsek #7509
    az 5 betához nincs semmi tesztelő mütyür? amivel fut a többi?(kiegészítő)
  • Narxis
    Én tesztelem, apró hibái vannak, de jobb mint a 2-es, főleg memóriakezelés terén.
  • bracsek #7507
    kb két napig bírta, azóta nem indul el, 1 nagy xar a legördülő kilométeres címsorával még nevetséges is. az extensionjeimet is fejleszthetem vissza holmi szkripté mert már csak https en frissít, arra azért nem gondoltak, hogy attól, hogy valakinek telik ssl re és ért némit a javaszkripthez, attól még rosszindulatú lehet?
  • gyonax
    Teszteli innen valaki a 3.0-át? Nekem így elsőre nagyon tetszik a szokásos kiegészítő kombatibilissá tétel után minden ment rendesen. Acid3 teszten is csak 5 ponttal rosszabb az Opera 9.50-nél. A végeleges reméljük még jobb lesz:) Az új skin is nagyon "trendy"
  • lck #7505
    2.0.0.14 final
  • gyonax
    Valaki segítsen légyszíves mert nem tudtam rájönni hogy miért csiálja ezt a Firefox(?). Amikor úk extansiont telepítek és újraindítom a FF-ot mindig kapok 4 db Microsoft Visual CC hibaüzentet. Ha a kép segítség lenne szúrok be csak írjatok. Előre is kösz!
  • ForzaInter
    nekem aza problémám hogy nem régóta nem jeleníti meg iwiwen képeket, vagyos látom, csak nem tudom kinagyítani rákatintok képre és semmi, üres abalak:s
  • Narxis
    Nem tudjátok, hogy hogyan lehet automatikusan a 3-as beta5-öt feedbackelni? Olyanra gondolok mint a 2-esnél a Talkback kiterjesztés, asszem az automatikusan küldte névtelenül az adatokat a Mozillanak. :) Szeretnék hozzájárulni a beta fejlesztéséhez, mostanában elég sok apró de kellemetlen hibát vettem észre a beta5-ben is. :S
  • lobig
    hát lehet az lesz, mert sem az adaware nem talál semmi "hibát" sem az avast...
  • Narxis
    Format c.
  • lobig
    de csak átmeneti volt az öröm, még este újra elbaß#ódott a firefoxom. sztem tuti hogy valamit benyeltem, mert most reggel a firefox indítása után a kövekező címre akart menni önállóan a böngészőm, úgy értem, hogy egyszercsak feljött egy tab az alábbi címmel:
    http://82.98.235.210/go//?cmp=nm_firefox_rn&uid=C987ADDC086A11DDBEAEFFFFFFCFFFFF&rid=wen5&guid=3277CBCC2EF447C196817FC3F753BE93&affid=&lid=http&url=http:%2F%2Fwww.google.hu%2Ffirefox%3Fclient=firefox-a%26rls=org.mozilla:hu:official

na erre varrjál gombot...
  • bracsek #7498
    Dehogy ír, ha írna tudnám mi fáj neki, megnyítok 20 -25 tabot és semmi rendszer nélkül ha valamit új tabba akarok megnyítni, vagy egy frame-ben cserélődik a tartalom, eltűnik, mintha sose futott volna, ezt régebb nem csinálta, hát hol az esze? Semmi újat nem telepítettem...
    Jó van munkamenet helyre állítása, de ez 20-25 oldalnál mennyi idő és amúgy is ilyen nincs.
  • Sil78
    Na most ezt a második mondatot magyarul is, légyszi.
    "hogy unja meg, hogy kínozóm és eltűnik munka közben kb félóránként megcsinálja"??? Pontosan mit csinál? Mi tűnik el? Kiír valamit előtte?
  • Sil78
    Pedig a tracking cookie-k ilyet nem csinálnak. Az csak nyomon követ, hogy pl merre mászkáltál egy oldalon belül, melyik reklámokat láttad már, meg ilyesmi. (Mondjuk érdemes a törlésük előtt letiltani a Firefoxban a Sütiknél a Kivételek közt, hogy azok az oldalak sütit helyezhessenek el, és akkor egy idő után ilyeneket sem talál majd az Ad-aware.)
  • bracsek #7495
    Akkora egy fosh ez a firefox még bill gates is szégyelné. [4 éves használat után jöttem rá]
    Hát ez miféle dolog, hogy unja meg, hogy kínozóm és eltűnik munka közben kb félóránként megcsinálja?
  • lobig
    a dns cache-t nem ürítettem most...
  • lobig
    hali! most valamitől megjavult, kip-kopp, ad-aware felraktam, talált 31 db tracking-cookie-t, azokat töröltem. rögtön ezután még mindig rossz volt, de aztán egy kis idővel megjavult. nem tudom mi lehetett a baja. az upload speedem is 1/10-e volt a elvártnak... de most az is OK.
  • Sil78
    DNS cache ürítése esetleg? (Start menü / Futtatás: ipconfig /flushdns)
  • lobig
    nem ez volt a gond, még mindig nem tuti a firefoxom. mondd tovább...
  • lobig
    köszi szépen! ha hazaérek majd kipróbálom. cache-t mondjuk nem használok elvileg, de a cookietörlést majd kipróbálom...
  • Sil78
    Akár kézzel is. A profiljaidat alapból XP esetén a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve útvonalon találod, az Application Data rejtett mappa. A MozBackup is ezt menti ki, csak csinál belőle egy tömörített fájlt, ha jól emlékszem.
  • Sil78
    #7366? Először azt csináld meg, ha nem jön be, mondom tovább.
  • lobig

sziasztok!

remélem tudtok segíteni:
    hétvége óta rosszalkodik a firefoxom. pl, ha beírom hogy google.hu akkor bejön az oldal, de ha rá akarok keresni egy akármilyen szóra, a találatokat már nem hozza be. ugyanez a helyzet goggle searchbar-ral is.
    de pl. az sg fórumok sem jönnek be firefox alól...

kiváncsiságból kipróbáltam explorer alól, azzal meg működik.

lehet, hogy valami spyware-t kaptam be? vírus az nincs, nod32 és avast sem talált semmit...

• urbijoe
    most a Mozbackup-ban eltünt a 2-es verzio és csak a 3-as beta van ,most akkor hogy tudom lementeni a 2-es beállitásait?
  • Narxis
    Nekem ma reggel indult iszonyú lassan és nem voltak könyvjelzőim, meg a kiterjesztések is le voltak tiltva. Bezártam, újraindítottam és azóta szuper minden.
  • Narxis
    Nincs több beta, ezután jön az RC és szerintem frissíti majd.
  • urbijoe
    de biztonságilag jo már a firefox 3 beta 5?
    és ha jön a következö beta akkor lefrissiti?
  • ProGabe #7482
    nekem eddig egy durvább crash volt.pont ma.minden beállítás elveszett,a könyvjelzőkkel együtt.DE!2 napra vissza menti a bookmarks.html-t,és 5 napos könyvjelző-változás naplót vezet(ezt most hirtelen így neveztem el :).én hülye egy jó régi állapotot állítottam vissza saját backup-fájlból,így egyből felülírva az igazán aktuális bookamrks.html-t.viszont semmi gond! :) a tegnapi állapotot ugye mentette a fox,és az azóta történt változásokat is bizonyos json kiterjesztésű fájlokba.vissza a tegnapi állapot,és a legutóbbi json fájl-t is importáltam,így minden megvan!

kisebb összeomlás a quicktime miatt szokott lenni,pontosabbn csak addig,amíg be volt kapcsolva az automatikus frissítés!de az tényleg csak minor-crash volt,újbóli indításnál visszaállította a munkamenetet,így olyan,mintha semmi sem történt volna
  • lck #7481
    Nincs vele különösebb gond, csak (még) jó sok kiegészítő nem kompatibilis vele. Ha nem használsz sokat, akkor már érdemes feltenni.
  • bigapó
    oks, kösz, holnap kiprószálom, ma meg itt a melóba.