Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehetnek gondok. Mondjuk én már lassan 2 hónapja használom, naponta frissítem (most is visszaálltam BonEcho-ra),és soha, semmilyen problémám nem volt. Pedig sok kiterjesztés fut...De nyilván zavart okozhatnak különféle biztonsági programok, blockerek, stb.

Fortuna fortes adiuvat.

lck
Én nem tudom itt mirõl beszétek ?!?!
Nekem ugyan olyan jól mûködik mint a korábbi. Egyáltalán semmi problémám vele. ( Esetleg kiterjesztések keverhetnek be ? )
MetaMórfózis
Ekkora nyûg az ff2 win alatt? hm...

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

[Jakuza]
Kosz de azthiszem megvarok egy kesobbi javitott verziot, ha mindenkinek ennyi nyugje van vele.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Met
Nálam a TabMixPlus miatt nem lehetett oldalakat bezárni, használni tudtam õket csak bezárni nem.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

KoJin Mekre
Üdv!

Nekem olyan hibát generál (talán featue 😄) , hogy mikor az elmentett könyvjelzõimet szeretném importalni, nem reagal semmi, értsd: nyomom a gombokat, de semmi, gyanus az is még , hogy nem akar könyjelzõbe tenni 1 oldalt sem.
Mellesleg a kiterjesztésnél , amit alapból feltesz "talkback" , erre azt irja ezzel a FF nem kompatibilis 1.5.0.7., de hiszen felfrissítettem a FF-t, a névjegyzékben 2.0 van.
Próbáltam leuninstalállni, utána regcleaner, majd törölni a mozilla mappát a doc&sett. mappában, de semmi...ugyanaz a hiba.

Nagy ivben teszek a kiterjesztéseimre, meg beállításaimra, de ha már az elmentett könyvjelzõimet sem tudom majd hasznalni durcás leszek 😛

Biztos hogy ez a hivatalos verzió? :C

Lehet.
Rakd fel a "Cookies Safe" extensiont. Ott van egy "Import cookies" funkció. De tudod az eredeti profilod folderjébõl is átmásolni. Lényeg, amyíg machinálsz, NE legyen nyitva a FFX.

Fortuna fortes adiuvat.

Shortstop
detto

Rage47
pff most meg müxik, nem értem, de már mind1 is😊
Rage47
hm hm, akkor nemtom mivan.
urbijoe

nekem megy

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

[Jakuza]
Lehet valahogy importalni az 1.5 beallitasait az uj 2.0-ba ?
Ertem ezalatt a cookies es hasonlo tartalmakat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Rage47
Rage47
nektek sem megy ff 2.0-val az sg-n a privát üzenet küldés?
urbijoe
minden link és javascript uj lapon nyitása :browser.link.open_newwindow.restriction 0
egy kis gyorsitás :"network.http.pipelining.maxrequests" 8 ,
"nglayout.initialpaint.delay" 0

urbijoe
nekem minden müködik,és tök gyors

Laky
Történt velem is ehez hasonló furcsaság még 1.5-tel, teljesen lenullázódtak a beállítások, böngészés egyáltalán nem ment, nem tudtam uninstallálni stb.
Ilyenkor általában kitöröltem néhány dolgot, és utána rendesen mûködött:

C:\Documents and Settings\
Itt lesz pár rejtett könyvtár, ezek közül kell: Application Data, Local Settings

C:\Documents and Settings\\Application Data\Mozilla
Ha más Mozilla alkalmazás is van telepítve, és az rendesen mûködik, akkor elég csak a benne lévõ Firefox mappát törölni.

C:\Documents and Settings\\Local Settings\Application Data\Mozilla
* Ugyanez...

Majd ezzel a kis programmal eltávolítani a Firefox-al kapcsolatos bejegyzéseket (könnyû õket megtalálni).

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Mások is ezt mondják, de hiába uninstalltam 2x, töröltem ki mindent belõle, új profilt is csináltam... nem megy.
Eleve ott elhasal, hogy a firefox kezdõlapot behozza.
Egyedül safe mode-ban tudom használni, és úgy is csak 1 tabot. További tabokat meg tudok nyitni, de nem hoz be rájuk semmit. És becsukni sem tudom õket.
Ráadásul, mivel így ugye rá vagyok kényszerítve az ablakos böngészésre, minden egyes link új ablakban megnyitásra nyit egy új tabot is, amit persze nem lehet bezárni többet. Szal most van 1 aktív tabom, meg kb 40 üres.

<#eljen>

Otthon asszem marad az 1.5, amíg nem jön újabb verzió...
Nálad van a hiba..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Shortstop
jó lenne erre megoldást találni mert le fogom szarni a FF-ot 😞

Nekem 1.5-el ilyen gond nem volt, de a 2.0 teljesen béna.
Shortstop
hi mindenkinek!

segítség kéne nekem hogy hogyan tudnám kiküszöböéni azt az idegesítõ problémát hogy mikor rákattintok a kedvencekben valamire vagy url-t írok be akkor miért nem hozza be egybõl vagy be sem hozza.. 1.5-nél is szarakodott, de a 2.0-nál is csinálja újonnan felrakva. Másik böngivel (MAXTHON) pedig minden megy simán.. nincs letöltés folyamatban meg semmi

Jól megszivattam magam ezzel a 2.0-val.
Felraktam, és semmi nem mûködik benne. Hiába irok be internetcimet, nem hoz be semmit.
Ha meg behoz (valamiért), akkor csak az elsõ tabba. Hiába kattintok át másikra, amit a cimsorba irok, csak az elsõbe hozza be. Bookmark nem megy, tabok bezárása sem megy..
Sõt, most hogy uninstalltam már az 1.5 installja sem megy...
bala_
Hmm érdekes, hogy a frissítések keresése még nem találja meg a 2.0-át...

Köszi tényleg mükszik <#worship>

4541 Hozzászólás. A TMO fejlesztõi változata. Kiválóan mûködik FFX 2.0 - 3.0 - ig. Próbáld meg! Nálam kb. 2 hónapja van fent (többet tud, mint a kurrens TMP).

Fortuna fortes adiuvat.

Sziasztok.

Tud valaki olyan Tab Mix Plusszt vagy hozzá hasomlót ami megy a 2.0 alatt is ?
Jó lenne ha nem kellene minden újrainditáskor az ablakokat újra megnyitni

Gerbill
Ahaaa, szóval külön kell telepíteni, nagyon cseles😊 Amúgy Kösz.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

DjDano
ilyen utasításokat:

https://addons.mozilla.org/firefox/3386/

<#papakacsint>

Gerbill
Milyen utasításokat?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Rage47
nekem müxik, csak az utasitásokat követtem...😮
shevy
hali, leszedtem a 2.0-át, de a helyesírás ellenõrzõ nem müxik, pedig ki van pipálva, miért lehet ez?

Rage47
jah, megvan mit szúrtam el xD
Rage47
sztetek melyik jobb? Google phishing-védelmi szolgáltatás, vagy az alap-féle?
Rage47
nem tudjátok hogy lehet eltüntetni 2.0-ban a kurzort olyankor, ha pl. rányomok egy már bevitt szövegre? pl. az sg egyik cikkjében ráklikkelek egy szóra, s ott marad a kurzor, nem is villog...
különösen nem zavar, de mégis😊)
ProGabe
hát zárd be õket középsõ gombbal,így sem egyszerre tudod,de nem kell "keresgetni" az x-et,vagy tapadj rá a ctrl+w-re

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"Showcase" vagy "Reveal" extension. Valamelyik. A Reveal díjnyertes volt.

Fortuna fortes adiuvat.

Az ujratelepítést sokszor próbáltam már úgy hogy letöröltem Program Files mappábol a könyvtárját is,viszont az uj profilt még nem próbáltam. Csak annyit hogy a 2.0-ás RC2 es firefoxban amikor volt ilyen hibám hogy kifagyott,meg magátol eltünt a böngészõm miközben böngésztem és elindítottam ujra a böngészõt felajánlotta hogy akarok e uj munkamenetet indítani és rányomtam hogy igen,de ettöl nemlett jobb.

Sil78
Új profilt próbáltál már? Böngészõ becsuk, Start menü / Futtatásba beírod, hogy firefox.exe -p, és enter. Csinálj új profilt, amibe max. a könyvjelzõket másolod át a régibõl, és úgy próbáld.

Vagy úgy újratelepíteni a Firefoxot, hogy elõtte nemcsak leszeded a régit, hanem törlöd az egész mappáját a Program Files-ból.

Szóval vagy a profillal, vagy a program mappájával lehet ilyenkor valami gond szerintem.

These are my friends, see how they glisten...

STREEX
Én most installáltam fel a 2.0-ás verziót de egy dolgot utálok benne:
Nem lehet valahogy megoldani hogy egyszerre láthassam az összes lapot?Ne pedig evvel a hülye nyílas módszerrel keljen lapozgatni a lapok közt?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Alul:
http://tmp.garyr.net/

Fortuna fortes adiuvat.

Küldöm mindjárt.

Fortuna fortes adiuvat.

akyyy
Csak 1.6hoz lelek😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sajnos evvel is kifagy. Nemtudok másra gondolni csak a vinyóra,bár átvizsgáltam a vinyót is és semmilyen szektor nem hibás. Nekem ez rejtély és idegesítõ.

Tab Mix Plus - developer Edition.😊

Fortuna fortes adiuvat.

akyyy
Help. Feltettem a Firefox 2-õt, nagyon jó van benne sok minden, helyesírás ellenõrzõ rulezz😄 de van egy kis gond. a lapfüleknél most nem a végén van a bezárás ikon hanem a fülek végénél, mindegyiknél 1-1, és ez nekem így nem jó. sokszor van hogy sok topikot megnyitok például, mindegyikbe írok valamit, és utána mindegyiket bezárogatom és most vinni kell az egeret... fáradalmas munka<#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Rakd fel a FFX 2.0-t. Tegnap jött ki, magyarul is. Én már másfél hónapja használom (Nightly-t is), és jobb, gyorsabb, korszerûbb. próbáld meg!

Fortuna fortes adiuvat.

Sziasztok!
Érdekes jelenség megy végbe a gépemen ujonnan ha felrakom a firefoxot (v.1.5.0.7). Régebben semmi baj nemvolt a géppel,de mostanában ha böngészek vele huzamosabb ideig (1-2 óra) és mondjuk sokat vagyok flash vagy java alapu oldalon akkor mindig kifagy a böngészõm. Amikor meg kifagyott érdekes módon még belehet zárni a böngészõt,csak az ablakok fagynak szét mindíg. Ha bezárom firefoxot akkor még ctrl+alt+delete feladat kezelõben is külön kikell lõnöm az exe-jét mert azt besem zárja. Hozzáteszem már vagy 20 szor ujraraktam a gépet,de a probléma jelentkezik. Kasperskyvel is végignéztem lemezt,nincs vírus rajta.Tüzfalam is van. Attol lehet esetleg hogy 4 éves a vinyóm? Arra gondolok lehet azért fagy le a böngészõ mert beszart a vinyóm?!

Sekta,

Köszi. 😊

Tényleg nem jó topik. A keresõ szép, a keresõ jó.

Másik topikban válaszoltam.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."