19494
  • Rage47
    felraktam én is a FF3 beta5-t... tényleg gyorsabb, tökjó :) igaz hogy jópár kieg. nem megy, de annyira nem zavar
  • Mr_no_NaMe
    úúú gec....
    Az egész rohadt beállításcsoportot végignéztem és végig itt volt az orrom elött...pfff..köszi :)
  • biomage
    azt hol is tudom megnézni?
  • Sil78
    Nézet menü / Állapotsor. ;-)
  • Sil78
    Biztos, hogy Firefoxhoz is a legújabb Flash plugin van felrakva?
  • biomage
    Hali

Felfedeztem egy furcsa dolgot :)
    Na szóval e héten játszotam egy olyan flash játékal ami böngészön keresztül tudok játszani, ha elkezdek játszani akkor az egér eltünik addig mig meg nem mozditom, szal ha megál a cursor egyböl eltünnik
    Valami megoldás ere a kis problémára?
    ja ezt csak akkor van ha FFn keresztül játszok, az IEnél minden oké
  • Mr_no_NaMe
    Mind1 meg van. Most épp az állapotsor eltüntetésével szarakodok
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!
    Azt valahogy be lehetne állítani, hogy a megnyitott ablakok fülei ne fent legyenek hanem lent?
  • bracsek #7551
    Érdemes, de azon weboldalak amelyeken az oldal háttere background-attachment: fixed re van állítva, és nagyobb adatmennyiséget tartalmaz, görgetéskor szökdelnek, nem megy folyamatosan, és ez már valószínű a 3 végleges verzióban is így lesz, kár érte :(
  • gyűjtő
    Hello urbijoe!

Köszönöm a gyors segítséget!
  • urbijoe
    hát exportálld ki file-ba
    aztán importáld be a linuxon levö firefoxba
  • gyűjtő
    Sziasztok!

Windows XP SP2 mellett feltettem egy másik patícióra az Ubuntu Linux 8.04 verzióját.
    Szeretném az Internet Explorer alatt levő Kedvenceket a Linux alatt futó Firefox 3 Beta 5 böngésző Könyvjelzői közé felrakni.
    Fájl importálással nem megy a dolog, mert a Linux önálló op. rendszerként működik.

Hogyan lehetne megoldani?
  • Flamer
    2x tette 100%-os a procihasználatot és mindkétszer kifagyott.. mindez linux alatt. :D nekem nem tetszik a beta5 :D
  • Narxis
    Jaja.
  • urbijoe
    ez a firefox beta 5 sokkal gyorsabb mint a 2-es :)
  • ProGabe #7544
    ilyet sehol nem lehet beállítani.hogyan adod hozzá a könyvjelzőket?
    esetleg nyomj egy ctrl+shift+b-t,és nézd meg ott mi a pálya
  • bracsek #7543
    csak mappából 20 van nekem, nem tudom, nálad miért problémázik :)
  • tiburon26
    #7537-re valaki?
  • bracsek #7541
    legalább nem hagy ott, ha megunja, mint a 2.0.*
  • Narxis
    Érdemes,nem instabil.
  • urbijoe
    érdemes használlni már a beta 5-öt?
    nem instabil?
  • Narxis
    De jó neked külföldi. :D
  • tiburon26
    hali! firefox3 beta 5-öt használok,és az a gondom vele hogy csak 10 könyvjelzőt tud megjegyezni holott nekem több kellene!hol lehet ezt beállitani?válaszokat előre is köszönöm
  • bracsek #7536
  • me and a monkey
    Én linkeltem be, való igaz gyorsan kerestem ki a segítő választ és rossz verziót adtam meg, nem a korrekt Nightly Tester kiterjesztést mint előtte azért láthatóan sikerült.
    A jelződet pedig családon belül alkalmazd (tetszés szerint), én is így tettem.
  • nbj
    sziasztok!
    találtam egy régi kommentet amiben a saját problémámra találtam ( #6162)
    ott a cache kézi törlését javasolták és meg is oldódott neki, nekem nem. és kipróbáltam egy teljesen új gépen, frissen felrakott firefoxxal is és ott is ugyanez a problémám. vkinek van vmi ötlete mi lehet a baj?
  • ivjoe

• bracsek #7532
    ,,|,,
  • ivjoe
    Köszi!
    Az a poén, hogy erre is azt mondja, hogy nem kompatibilis a ffx-ommal és nem teszi fel. :)
    Asszem elkezdem keresni, mit kell buherálni az .xpi fileokban. :)
  • bracsek #7530
    gyorsabb voltam :)
  • modellmaker
    :)
  • modellmaker
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100255345&no=7453]#7453[/URL]

Remélem ilyesmire gondoltál.
  • bracsek #7527
    Ezzel mindegyik felmegy simán, de a gmail manager felejti a jelszavakat, pfff.
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100255345&no=7453]#7453[/url]
  • ivjoe
    Valaki meg tudja mondani, hogy a firefox 3 stable (végleges, kiadott) verzió kb. mikorra várható, volt-e valami porhintés e téren a mozilla részéről?

Csak mert csomó fontos kiterjesztésem, amit használok, nem megy vele. Asszem local install tudott ilyet, h kompatibilissé tette őket, csakhogy local install sem elérhető 3-ra, (meg kézi file szerkesztéssel is lehetett asszem buherálni) valaki valamilyen alternatív megoldás? :C
  • bracsek #7525
    nm
  • biomage
    kösz :) a segitséget
  • bracsek #7523
    nézd meg talán a mi kellene az sg nek topikot ott nincs két napja valaki beírta :)
  • biomage
    Hali

Volna egy problémám, de csak ezzen a forumon jelentkezik :S
    Bármit csinálok viszamegy a tetejére a nézés a FireFoxba, mit csináljak hogy ott maradjon a nézés ahol volt?
  • ba32107
    én is megoldottam magam.
  • Kontrakcio
    hoh, de láma vagyok.. köszi :)