19494
-
#7559 felraktam én is a FF3 beta5-t... tényleg gyorsabb, tökjó :) igaz hogy jópár kieg. nem megy, de annyira nem zavar -
#7558 úúú gec....
Az egész rohadt beállításcsoportot végignéztem és végig itt volt az orrom elött...pfff..köszi :) -
#7557 azt hol is tudom megnézni? -
#7556 Nézet menü / Állapotsor. ;-) -
#7555 Biztos, hogy Firefoxhoz is a legújabb Flash plugin van felrakva? -
#7554 Hali
Felfedeztem egy furcsa dolgot :)
Na szóval e héten játszotam egy olyan flash játékal ami böngészön keresztül tudok játszani, ha elkezdek játszani akkor az egér eltünik addig mig meg nem mozditom, szal ha megál a cursor egyböl eltünnik
Valami megoldás ere a kis problémára?
ja ezt csak akkor van ha FFn keresztül játszok, az IEnél minden oké -
#7553 Mind1 meg van. Most épp az állapotsor eltüntetésével szarakodok -
#7552 Sziasztok!
Azt valahogy be lehetne állítani, hogy a megnyitott ablakok fülei ne fent legyenek hanem lent? -
bracsek #7551 Érdemes, de azon weboldalak amelyeken az oldal háttere background-attachment: fixed re van állítva, és nagyobb adatmennyiséget tartalmaz, görgetéskor szökdelnek, nem megy folyamatosan, és ez már valószínű a 3 végleges verzióban is így lesz, kár érte :( -
gyűjtő #7550 Hello urbijoe!
Köszönöm a gyors segítséget! -
#7549 hát exportálld ki file-ba
aztán importáld be a linuxon levö firefoxba -
gyűjtő #7548 Sziasztok!
Windows XP SP2 mellett feltettem egy másik patícióra az Ubuntu Linux 8.04 verzióját.
Szeretném az Internet Explorer alatt levő Kedvenceket a Linux alatt futó Firefox 3 Beta 5 böngésző Könyvjelzői közé felrakni.
Fájl importálással nem megy a dolog, mert a Linux önálló op. rendszerként működik.
Hogyan lehetne megoldani? -
#7547 2x tette 100%-os a procihasználatot és mindkétszer kifagyott.. mindez linux alatt. :D nekem nem tetszik a beta5 :D -
#7546 Jaja. -
#7545 ez a firefox beta 5 sokkal gyorsabb mint a 2-es :) -
#7544 ilyet sehol nem lehet beállítani.hogyan adod hozzá a könyvjelzőket?
esetleg nyomj egy ctrl+shift+b-t,és nézd meg ott mi a pálya -
bracsek #7543 csak mappából 20 van nekem, nem tudom, nálad miért problémázik :) -
#7542 #7537-re valaki?
-
bracsek #7541 legalább nem hagy ott, ha megunja, mint a 2.0.* -
#7540 Érdemes,nem instabil. -
#7539 érdemes használlni már a beta 5-öt?
nem instabil? -
#7538 De jó neked külföldi. :D -
#7537 hali! firefox3 beta 5-öt használok,és az a gondom vele hogy csak 10 könyvjelzőt tud megjegyezni holott nekem több kellene!hol lehet ezt beállitani?válaszokat előre is köszönöm -
bracsek #7536 #7532 -
#7535 Én linkeltem be, való igaz gyorsan kerestem ki a segítő választ és rossz verziót adtam meg, nem a korrekt Nightly Tester kiterjesztést mint előtte azért láthatóan sikerült.
A jelződet pedig családon belül alkalmazd (tetszés szerint), én is így tettem. -
nbj #7534 sziasztok!
találtam egy régi kommentet amiben a saját problémámra találtam ( #6162)
ott a cache kézi törlését javasolták és meg is oldódott neki, nekem nem. és kipróbáltam egy teljesen új gépen, frissen felrakott firefoxxal is és ott is ugyanez a problémám. vkinek van vmi ötlete mi lehet a baj? -
-
bracsek #7532 ,,|,, -
#7531 Köszi!
Az a poén, hogy erre is azt mondja, hogy nem kompatibilis a ffx-ommal és nem teszi fel. :)
Asszem elkezdem keresni, mit kell buherálni az .xpi fileokban. :) -
bracsek #7530 gyorsabb voltam :) -
#7529 :) -
#7528 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100255345&no=7453]#7453[/URL]
Remélem ilyesmire gondoltál. -
bracsek #7527 Ezzel mindegyik felmegy simán, de a gmail manager felejti a jelszavakat, pfff.
[url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100255345&no=7453]#7453[/url] -
#7526 Valaki meg tudja mondani, hogy a firefox 3 stable (végleges, kiadott) verzió kb. mikorra várható, volt-e valami porhintés e téren a mozilla részéről?
Csak mert csomó fontos kiterjesztésem, amit használok, nem megy vele. Asszem local install tudott ilyet, h kompatibilissé tette őket, csakhogy local install sem elérhető 3-ra, (meg kézi file szerkesztéssel is lehetett asszem buherálni) valaki valamilyen alternatív megoldás? :C -
bracsek #7525 nm -
#7524 kösz :) a segitséget -
bracsek #7523 nézd meg talán a mi kellene az sg nek topikot ott nincs két napja valaki beírta :) -
#7522 Hali
Volna egy problémám, de csak ezzen a forumon jelentkezik :S
Bármit csinálok viszamegy a tetejére a nézés a FireFoxba, mit csináljak hogy ott maradjon a nézés ahol volt? -
ba32107 #7521 én is megoldottam magam. -
#7520 hoh, de láma vagyok.. köszi :)