Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
Menti pedig iwiw-en is. Próbáld meg törölni a Gyorsítótárat, az oldalról származó sütiket, meg a mentett ûrlapadatokat és próbáld újra.

These are my friends, see how they glisten...

Kiterjesztés: Mail a neve, asszem...

Fortuna fortes adiuvat.

shrek82
sziasztok!
Miért van az, hogy bizonyos oldalakon nem menti a FF(2.0) a jelszavakat? Pl iwiwen nem hajlandó felajánlani, pedig nincs azon a listán, amin azok az oldalak vannak, ahol sosem menti..nem tudok róla, hogy lenne olyan extem, ami a jelszavak kezelését is befolyásolja..

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

Faterx
Szevasztok
Felraktam a 2.0-át, semmi gond de hogy lehetne levelezõ ikont (Outlook) biggyeszteni a menüsorba ami az 1.07-ben volt?
KeKKSZike
Én a magyart várom...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Aquir
megnéztem. Beírom címsorba, letölti

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

akyyy
azt h csinálhatom meg h pl van egy valami.flv fájl, amit le szerenék tölteni, de ha beíroma címsorba hogy www.x.hu/valami.flv, akkor elkezdi betölteni a fájt, mintha nézõkével nézném.. és nem tölti le...

hogyan csináhatnám meg, h iylne kor kérdezze meg h letöltöm e , megnyitom, stb?

lehetõleg plugin nélkül..

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sil78
Miért nem tiltjátok le azt a bannert? Ott az AdBlock...

Aquir
Már megjelent 😛 A biztonsági réssel együtt

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

KeKKSZike
Sajna én is találok hibákat a Firefox-ba, sok dolgot nem tud normálisan megjeleníteni! De hát ez van, ezt kell szeretni! Majd jön az IE7 és akkor azt kell majd használni!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Nem, nem azért mondtam, nekem is fennt van az IETab
Szabvány ide vagy oda, mindenesetre az ilyen lapokat csak a törvényen kívüli IE-vel böngészem meg jól, mert azzal mégis csak hibátlan. 😊 De gondolom ezért nem kell leharapni a fejem.😊
Amúgy ha nagyon idegesít van egy IETab nevû remek kiterjesztés...
Mert az IE nem szabványokat támogat, olvass vissza!
Szerinted? Vagy ez egy költõi kérdés volt.😊
Amse
pl, hogy rálóg a menüre a banner? 😮

urbijoe
mi bajod ezzel?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Ok én értem, de pl. az sg.hu alatt és más honlapok alatt sem sokkal kevesebb vagy jóval több a falied... Mellesleg csak azt nem értem, hogy akkor miét jók ezek a lapok az ezeréves IE-vel.
Ez tanulságos lehet az oldallal kapcsolatban:
link
Hát, pedig elég nagy portál. Na mindegy, a nem szabványos oldalaknál marad az öreg IE 😊
Nem szabványos az oldal
http://www.stop.hu/ teljesen gányul jelenik meg nekem firefox alatt, õs kövület IE-vel meg jó... Meg néha a proci használat is 100%..
Dying Soul
Igaz, csak nem szoktam sokat írni, de értem mire való. 😊
Lehet, hasznát veszem majd.

ProGabe
vazzze,hát ez valami k.rvajó dolog
pl itt is a cikkeknél kicsi a box,bár nekem sokszor ez is 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

passatgt
hosszú szöveget írsz nemkell fel-le görgetni mit írtál az elején

Dying Soul
De annak nem sok értelme van, vagy igen?

Aquir
Még egypár 😊

hát de nem marad úgy, szal mit is kell csinálnom? :-)
öhöm, megvan karakterkódolás középeurópai windowson volt... áttettem UTF-8 ra.
Információ, amikor szüksége van rá, egyenesen az asztalán

Ez miért így jelenik meg nekem a FF alatt? IE alatt jól jelenik meg.

A link: http://desktop.google.com/hu/?utm_campaign=hu&utm_source=hu-ha-emea-hu-google&utm_medium=ha&utm_term=google%20desktop%3A
Aquir
Firefox Ruulez 😊

Sil78
Nem, azt nem is lehet. Ez csak a doboz méretét növeli, azaz több látszik egyszerre a beírt szövegbõl.

Dying Soul
Ez a felhasználható karakterek számát növeli meg?

Sil78
Új kiterjesztés:
A jó öreg Resizable Textarea kiterjesztésnek van egy továbbfejlesztése, Resizable Form Fields néven. Ezzel többféle mezõt is át lehet méretezni, nemcsak a sima szövegdobozokat. Jól jöhet, ha egy fórumon sokat akarsz írni és kicsi a hozzászólásoknak szánt doboz.

passatgt
most egyik pillanatról a másikra jó lett.4 órába telt neki míg helyreállt<#fejvakaras>

Sil78
Márminthogy az a bajod, hogy visszaálltak az alapra az eszköztárak? Ha módosítasz rajta, azt megjegyzi vagy nem? Szerintem a localstore.rdf sérülhetett, próbáld meg törölni és utána állítgasd be újra.

Aquir
jajó 😄 ez ha jól tudom csak angolul van meg, legalábbis magyart nem láttam, de mivel ugyis angolt tanultam ez jó gyakorlás😊

fifi
ennek örülök, de én angol-magyar szótárbõvítményrõl beszélek 😄

Dictionary tootip a neve

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Aquir
#4713-ból a két fájlt a legujabb verzióból kitömöríted a firefox/dictionaries könyvtárba (ha nincs, akkor létrehozod)

ennyi 😊

azán firefox szövegmezõben jobbgomb egy beírt szövegre - helyesírásellenõrzés- nyelvek

fifi
na akkor kezdjük az elejétõl, mert ebbe enyhén elkavarodtam...
honnan tölsek le-mit-és mit csináljak fele...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Aquir
mi nem jó? ottvan a mozilla firefoxban a dictionaries könyvtárban a 2 letöltött anyag kicsomagolva, és a beírt szövegre jobbkatt, és nem látod a helyesírás ellenõrzõt?

fifi
nekem még mindig nem megy ez a szótáras bõvítmény...

valaki?

ProGabe
most már én is,szintén köszönöm

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mÁSKOR IS😊))
Aquir
kosz 😊

Aquir
bingo

mukszik, vagyis ki tudom már választani õket 😊

Dying Soul
Beírsz egy szót, például ide ebbe a szövegdobozba, teljesen mindegy, mit, majd jobb katt rajta és Languages.

ProGabe
nekem sincs dictionaries könyvtár,viszont van components/myspell és ott van a .dic meg az .aff
viszont hol lehet váltani,mármint most ugyebár van egy hu_hu meg egy hu_hu_u8,és már írta valaki hogy ki lehet választani melyiket használja,na én ezt sehol nem találom

nem, a két mappában található fájlokat ja és igen a firefox könyvtárában egy dictionaries mappát
Aquir
a fajafox könyvtárban? a kettõ kicsomagolása után két külön könyvtár lett, ezeket tegyem a dictionaries-ba?