19494
-
#7719 Ja bocs, az csak a nézet volt...
Csak a vonszolgatás marad - vagy a könyvjelzőket tartalmazó HTML szerkesztése...
Egy a lényeg, ahogy eredetileg voltak, azt már nem tudod visszaállítani egyszerűbb módszerrel. -
Arachar #7718 Igen, csak hogy nekem sok száz könyvjelzőm van, kicsit hosszadalmas lenne egyenként vonszolgatni őket...
Többféle rendezési mód? Hogy? Hol? Nekem csak a "Rendezés név szerint van"
Hogy lehetne a többi előcsalni? -
#7717 A könyvjelző linkjeit oda tudod vonszolni, ahova akarod...
Amúgy meg többféle rendezési mód közül választhatsz. -
Arachar #7716 Sziasztok!
Volna egy voltaképpen nem is olyan nagy, mint inkább zavaró problémám.
Na, szóval annyi az egész, hogy át akartam nevezni az egyik könyvjelzőmet és véletlenül nem "Tulajdonságokat" nyomtam, hanem "Rendezés név szerint"-et, és most az egészet ABC sorrendbe rakta, ami elég idegesítő, mert így most semmit sem találok meg. Néztem a könyvjelzők kezelését, és ott a "Nézet"-nél igaz, hogy "Hozzáadva szerint rendezvé"-t nyomtam, de visszalépve az alap Firefox ablakba nem változott meg a könyvjelzőim ABC sorrendje. Próbáltam így exportálni a könyvjelzőket, majd letörölni teljesen a Firefoxot, és visszatelepítése után importálni megint őket, de mondanom sem kell, a probléma nem oldódott meg.
Tud valaki valami megoldást erre?
A segítséget előre is köszönöm.
-
PunkZoli #7715 leupdatelt a firefox:DD és most nem gecyzik a kutya -
#7714 Ha jót akarsz magadnak és feltéve, hogy mindenképp a Vista-hoz ragaszkodsz, akkor kerüld el az überfullos "Ultimate" verziót. Annyi minden felesleges dolgot rak fel, hogy megakasztja a legerősebb gépet is.
Mondjuk egy "Vista Home Premium" bőven elegendő. -
#7713 A vista. :) -
PunkZoli #7712 hejj, feltettem a vistát, és természetesen a firefoxot is...
nem ez az első eset mondjuk, hogy vistám van és fox, de most más a hardver, gondoltam megéri ... viszont fagy, nem válaszol, pedig előző alkalommal flottul ment minden, mi lehet a gond? valaki találkozott már ezzel? -
#7711 Azért jól jöhet, mert te adhatod meg, hova mentse (pl másik mappába, másik meghajtóra...), és nemcsak a könyvjelzőket tudja menteni, hanem a többi fájlt is (szintén választhatsz), pl a mentett jelszavak... -
#7710 Ja, akkor mégsem fontos ez a kiterjesztés, köszi! -
#7709 Nem, a bookmarkbackups nevű mappa a profilon belül a naponta lementett könyvjelzőkkel már jó ideje alapból is létezik, azt nem a kiterjesztés csinálja. A kiterjesztés asszem Backup vagy Mentés nevű mappát csinál alapból (de persze ezt módosíthatod), és azon belül a napokról elnevezett almappákba rakja a fájlokat, amiket megadsz a beállításainál. -
#7708 Az elérési útvonalért hálás köszönet :D
Ott volt egy olyan mappa, amit lck is említett, és abba html formátumba elvolt mentve az utolsó 5 nap könyvjelzőtartalma, tehát 5 html fájl. Hála a Firefox 2 bookmark elmentő kiegészítőjének.
Igen, kiírta telepítésnél, hogy nem kompatibilis minden Firefox 2-es kiegészítő, köztük a bookmark elmentő sem. Számomra ez mostantól még inkább kötelező kiterjesztésnek néz ki, szóval, ha létezik Firefox 3-al kompatibilis változata, érdekelne. Meg úgy általában, hogy hány, meg milyen Firefox 3-al kompatibilis kiegészítők léteznek már. -
#7707 volt régen fent egy kiterjesztésem firfoxhz, amivel megjelenitette hogy hova milyen adatokat küld éppen a böngésző.
asszem vhol az sg-n lehetett vele valamit csinálni (tán adatlapnál, a születési évet módositani, vagy nem is tudom már)
hasznos volt nekem nagyon de elfelejtettem a nevét, nem tudja valaki? -
#7706 Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz: tényleg sirály!
Köszönöm. -
#7705 Hogy tömör legyek: ez rohadt jó! -
#7704 A fox3-hoz azért elég sok plugin nem jó,remélem majd javítva lesz! -
#7703 DownloadHelper -
#7702 Létezik-e olyan MŰKÖDŐ letöltő plugin, amellyel bármilyen videómegosztó oldalról (nem csak YouTube) le lehet tölteni a Flash Player-ben lejátszódó videókat?
Pl. egy ilyen link: http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=376677 -
#7701 A 3-as a könyvjelzőket nekem: "konyvjelzok-dátum.json" fájlba menti, a bookmarkbackups mappába. A bookmark.html-ből csak importálni lehet. -
#7700 valami ott nincs rendben,mert bizony érintetlenül hagyja az összes beállítást,beleértve a könyvjelzőket is.természetesen a legutóbbi állapotot kell hogy lássad.nem volt valami 3-mal inkompatibilis könyvjelzőkhöz tartozó kiterjesztés?
nézz bele a C:\Documents and Settings\[felhasználó]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\[valami]-be.ott kell hogy legyen még ez-az,esetleg egy backup is a könyvjelzőkről -
#7699 Pedig én bíztam benne (direkt nem importáltam ki kézileg a könyvjelzőimet), hogy ez az új verzió lesz olyan intelligens, hogy a legfrissebb könyvjelző packot helyezi át, elvégre a Mozilla az eléggé egy elismert cég, és az igényes termékeiről híres. Mind1, semmi sem lehet tökéletes. Máskor semmit se bízok a véletlenre. Azért ha vissza lehetne még hozni a könyvjelzőimet nyugodtan írjatok ötletet. -
#7698 omfg: feltettem ezt a legújabb RC1 3-as Firefox 3-at, és az a bajom, hogy a könyvjelzőimet ugyan átmentette a Firefox 2-ből, csak valamiért nem azokat, amiket a Firefox 3 telepítéséig összegyűjtöttem, hanem valami korábbi, kb 2 hónapos könyvjelző "pack"-ot mentett át, amibe nincsenek benne az új könyvjelzőim, meg teljesen más a "Könyvjelző"-kön belül a mappák elrendezése is, ez az akkori állás szerinti elrendezés ugyebár. Ez a verzió meg felülírta a Firefox 2-őt, szóval nem tudom azt elindítani. Nem lehet valahogy visszacsalni azokat a könyvjelzőimet, amiket például tegnap még láthattam, mikor még nem volt telepítve a Firefox 3? -
#7697 Súgó, hiba jelentése? De asszem Launchpad reg kell. Szal regelsz és írhatod, h mivan. :) -
#7696 Oké, mi az a cím ahová a firefoxos hibákat lehet mailben elküldeni? Rohadtul kezd idegesíteni az a betűméret növelés... :@ -
#7695 RC1-el nem müxik a speed dial:( -
#7694 megoldódott, feltettem még1x, és most sikerült. nem tudom elsőre miért nem értette a dolgot :| -
#7693 az is megtörtént -
#7692 Mert le kell tölteni a telepítőt és úgy feltenni. -
#7691 ja és elfelejtettem hozzátenni, hogy 3.0 Rc
(elnézést a 2 kommentért) -
#7690 szerintetek az miért van hogy nem hajlandó a Flash playert telepíteni? kb 4x tettem fel Firefoxból, 1x pedig az Adobe oldaláról, de állandóan dobálja arcomba "Az oldal teljes tartalmának megjelenítéséhez..." szöveget -
#7689 Hellosztok nekem az lenne a problémám hogy a firefoxom álandoan lefrisit nem tudom miért pl citromail.hu n e-mailt sem tudok irni mert ahogy rákattintok hogy üzenet irása akkor is a fő oldal jön be de pl ha kép lap van megnyitva és egyikböl a másikba átkattintok akkor azt ujra lefrisiti miértt frisit álandoan elöre is köszönöm a válaszotokat -
#7688 Könyvjelzők -> Könyvjelzők kezelése... -> Importálás és mentés -
#7687 3.0 Rc-ben hogy tudom a könyvjelzőimet lementeni? Újra szeretném rakni a vistát, majd ff-re vissza a könyvjelzőket. köszi -
#7686 Aztalon jobb klikk-> Testreszbás -> Ablak színe és megjelenítése -> új abalak alján: "További színbeállításokért..." -> Hatások -> Képernyőn megjelenő betűtípusok simítása
Itt választhatsz, hogy ClearType helyett szabványos, vagy abszolúte semmi. -
#7685 hol? Vistam van -
#7684 FF-ben sehol.ez windows beállítás -
#7683 Hol tom firefox 3 RC ben kikapocslni a clear type vagy nm is tom milen de ilyen vastag betütipust?? -
#7682 iGoogle kezdőlap, FF3RC1 indít, kezdőoldal betölt, majd jögtön meg is növeli a betűméretet, mintha löknék neki egy CTRL++-t Valaki tapasztalat már hasonlót? más oldalon esetleg? -
#7681 jó nagy furkók adobe-nál hogy nem tudnak kicsikarni egy 64bites klienst -
#7680 Mert van már egyáltalán 64 bites Flash plugin? (Mondjuk Linux alá láttam múltkor valami nspluginwrapper nevű progit, amivel lehet 32 bites pluginokat is használni 64 bites helyett, állítólag működik.)