19494
-
#7679 Felhasználói stílussal természetesen felül lehet bírálni az oldalak alapstílusát, de ezt konkrét oldalakra kéne megcsinálni. (Szóval csak azokra érdemes, amiket gyakran látogat az ember, vagy ahol különösen zavaró.) -
#7678 Hát te ezt igazából sehogy nem tudod megcsinálni, mert ez nem a firefox "hibája". Aki a weblapot csinálta, az tud dönteni, hogy mekkora legyen a weblapjának a fix szélessége, ami ugyan akkorának látszik minden felbontáson. Ilyen pl az sg is. Van pár oldal, mely úgy van beállítva, hogy 100%-át használja ki a felbontásodnak, ott teljes képernyőt fogsz látni te is, és a normál képaránnyal netezők is. -
#7677 Az iwiw szar ebben az esetben, már több fórumon is olvastam, hogy az egyik karbantartás óta feltöltött képek nem jönnek be, de javítani nem igen akarják/tudják... -
kandur27 #7676 Sziasztok! Widescreen monitorra hogyan lehetne kalibrálni a firefoxot, hogy teljes szélasségben kitöltse a kijelzőt a tartalom??
thx -
#7675 Nekem is ez van, aszittem az iwiw a szar... -
#7674 hi. olyan gondom van, hogy nem jelenit meg minden képet iwiwen, myvipen, kb a felét nem hozza be csak üres ablakot amikor nagyitani akarom, meg ujabban mar a hasznaltauton se hozza be a fotokat. mondjuk myvip meg iwiw esetében az explorer is ezt csinálja. valaki tapasztalt mar ilyet? mi a geci a baja? :S -
#7673 banyek az tényleg sok:DD -
#7672 őőő akarom mondani 600 mega :) -
#7671 600k memória használat az aztán rohadt sok:DDD -
#7670 ilyet nem tudok,de azt igen,hogy elcsesztek valamit,ugyanis az RC1 memóriahasználata NÁLAM teljesen rossz.az idő előrehaladtával exponenciálisan növekszik.már volt 600(!)k is.ez még a 2.0 betanal sem történt meg.persze lehet,hogy egy nagytakarítás megoldaná a dolgot.na majd ha jön a végleges...
ja igen:ahogy észrevettem már 100k használat mellet is valahogy mintha visszafogná a gépet! :O egy e8200-nél 2 giga geil ultra mellett ez nem kicsit gond! -
#7669 Mozilla Firefox Minefield 3.0 RC1 64bit alatt életre lehet kelteni valahogy a flash dolgokat? -
Dodo55 #7668 Nem volt bekapcsolva az objektumfülek megjelenítése.
Amúgy most van fent AdBlock Plus, csak azért használtam eddig simát, mert Beta 4 alatt amikor legutóbb próbáltam a Plus-t, akkor a kép blokkolása menüpont nem igazán akart működni, pedig az elméletileg kompatibilis volt vele.
De mostmár jó. -
#7667 ? valaki... -
#7666 Nekem tökéletesen megy AdBlock + legfrissebb Flash Player ami asszem most 9.0.124. -
#7665 Ha AdBlock és Flash, akkor próbáld ki esetleg azt, hogy visszakapcsolod az AdBlock-ot, de a beállításainál letiltod az objektum-fülek megjelenítését. (Ez az a része, ami leginkább hajlamos összeakadni a Flash pluginnal.) -
#7664 Pl #2193. -
Dodo55 #7663 Ja, nem érdekes.
Csináltam új profilt, abban nem volt ilyen gond, mondom akkor valamelyik extension lesz a hibás.
Adblockra gondoltam elsőre, mert az tudja piszkálni a flasheket, meg hivatalosan nem kompatibilis a FF3-al, letiltottam, és meg is javult. -
Dodo55 #7662 Erre valaki nem tud valamit?
Egyszerűen lehetetlen bármit is találni róla, mert a google indexelő botjának is benyomja ezt a szöveget egy csomó oldal, így kiad 3 millió találatot, ami közűl 1 sem a problémáról szól.
A flash playert már próbáltam újratelepíteni, de ugyanúgy megmaradt a probléma. IE-vel nincs gond, de az egy kínzóeszköz, és nem vagyok hajlandó rá emiatt áttérni. -
#7661 FF3 RC1-el azt a problémát tapasztalom, hogy nem hajlandó betölteni az oldalakat. Amikor elindítom, nem tölt be semmit, hanem hibát ír ki, mintha nem lenne net. FF restart és már megy is. Más tapasztalt ilyet? -
bracsek #7660 Én se :) Azt se tom hol vannak, de nem is érdekel.
[pedig már minimum kétcceri júzer vagyok.][meg mindig írok valami javascripteset is a grease szkriptbe, mert hanem tényleg nincs értelme.] -
#7659 Könnyebben megosztható, hogy más is használhassa a változtatást...
Tudod ecceri júzer nem akar turkálni a fileokban. :) -
#7658 amúgy a grease fileát tudom továbbadni a legegyszerűbben -
#7657 linkt kérek, és akkor csinálom azzal :) -
#7656 Továbbra sem értem, sima oldal-átszínezgetésekhez meg háttérképcserékhez minek a Greasemonkey. A css-t szerintem tök fölösleges scriptekkel bonyolítani, amikor ott vannak a jó öreg felhasználói fájlok (pl userContent.css), és van lehetőség oldalspecifikus css-t használni. -
#7655 csináltam pár grease addont ha érdekel valakit :) -
#7654 ja bocsi azt hittem BP helyett kell, akkor nem szóltam:D -
#7653 és Lőrinc miért nem jó? Az a MET központja. -
#7652 Szevasztok.
A mozilla plugin forecastfox több változatával próbálkozom Vista64 en és nem tudom a lokációt beállítani (Tab) nem jeleníti meg csak Budapest és Budapest/Lorinc -et talál Magyarországon. Rálehet valahogy eröltetni a poros kisvárosom megjelenítését ? Elötte az XP alatt simán ment és Magyarul irt ki mindent. most meg csak angolul és azt is csak Budapestre. -
#7651 "ha már egyszer elindultam, akkoe megyek is tovább"
:D:D:D:D:D -
#7650 :) -
bracsek #7649 külön tabon mindig ott van :) -
#7648 Én szoktam visszamenni például itt a fórumon a főoldalra, egyszerűbb az egér oldalán megnyomni a gombot mint felül a fórumra kattintani:) -
bracsek #7647 nekem meg a görgő felett és alatt van, de a drivert nem raktam fel és nem is hiányzik, úgyse megyek vissza, ha már egyszer elindultam, akkoe megyek is tovább. -
#7646 Még jó hogy nekem az egerem két oldalán van a back, forward gomb így nem kell állandóan felülre kattintgatni:D -
#7645 wow, köszi! eszköztár buherálással sikerült behelyezni a helyére. nem tudom miért hagyta ki alapból. thx! -
#7644 érdekes lenne,ha nem lenne eredetileg :)
lehet csak a konfigoddal van gond!jobb gomb a menüsoron,testreszabás,ott kell hogy legyen -
#7643 Sziasztok!
Tegnap rászántam magam a Firefox 3-ra elvégre Release Candidate. Viszont van valami, ami nagyon hiányzik nekem: a back ill forward gombok. Nem tudok navigálni se előre, se hátra, csak max újratölteni az oldalt. Vagy én keresek rossz helyen?
Köszönöm előre is! -
#7642 semmi baj (y) -
#7641 nekem a 10-es van és semmi baj vele -
#7640 nekem is ez volt ,de én leszedtem az
adobe oldalrol
vag rakd fel a beta 10-et
adobe flash player 10 beta