Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor hozz létre egy mappát, nem tudom. Nekem van
Aquir
már telepítettem -.-

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nem tom nekem van dictionaries de ha neked nincs szerintem töltsd le a magyar szótárat az addons.mozilla.oeg-ról szerintem az hozza létre.
ha lesz majd olyan mappád akkor belerakod a fájlokat kicsomagolod és kész.
Aquir
wow. sütik és gyorsítótárat törölj, egyébként nemtom.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

passatgt
iylen szar lett egyik pillanatról amásikra.Mi a teendõ?😊Elõre is köszi

http://kepup.ingyen.org/viewer.php?id=225dsaasdsasdasds.JPG

Aquir
na érdekes most már megy, multkor hibaüzenetet irt ki :c

Magyar Ispell 1.1.1 /

hu_HU-1.1.1.tar.gz
magyarispell-1.1.1.tar.gz

Ezeket hová kéne? minegyiket a Mozilla Firefox/dictionaries -be? mert ilyen nincs, vagyis létre kell hozni a dictionaries könyvtárat és beletenni mindet? 😊

Winrar van? melyiket töltötted le?
Aquir
Ispellt berakom Firefox alá:
1. letöltöttem a fáljt
2. nem tudom kicsomagolni :C

Ispell berakása Firefox alá:
1.töltsd le a fájlt
2.kicsomagolod, és a fájlokat bemásolod a Firefox telepítési mappa/dictionaries mappába. Most már ki lehet a nyelvet választani a helyesírás-ellenõrzésnél( 2 új is van én a hu-HU-t használom)
DemonX
Köszönöm Shortstop!

KoJin Mekre
thx a helpet Sil87, mrgoldódott a problémám, s igy siman felment a FF 2.0. 😊

+ a TB-s helpet is köszike <#integet2>

me and a monkey
És hogyan lehet benyomni FF alá?

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Aquir
ezt hogy kõ?

Ez engem is érdekelne!
Rájöttem
fifi
betettem a Dictionary Tooltip 0.9-et
honnan, és hogyan tudok ehez betölteni magyar szótárat, hogy angolról magyarra nyomja nekem a kis textbox?

elõre is köszi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Hogy?
Nem mindig a méret számít. <#ravasz1>

Az Ispell helyesírás-szótárát be lehet nyomni Firefox alá. A legújabbat innen lehet letölteni.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Shortstop
nemhiszem. max annyit hogy a másik hálókártyával meg egy cross kábellel összekötöttem a laptopot. ennyi... meg írtam az oldalra egy dícsérõ kommentet

Aquir
Beállítások - Haladó - Hálózat

egyébként személyes adatok törlése azt csá <#buck>

FasterFox kiterjesztés jelzi a betöltõdés idejét azonkívül hogy gyorsítani próbál😊

firefox.hu, egyébként a beállításokban ott van Magyarul hogy mi mit jelent, állítsd be 😉 kiterjesztések meg le vannak írva ha máshogy nem is de angolul hogy mit csinálnak 😊

A kiterjesztések ablakban és a témák ablakban stb. oda van téve a megfelelõ letöltõ oldal linkje ha mindegyikbõl le akarsz tölteni

fifi
"1. Gyorsítótár (cache) tartalmának törlése"

ezt hol kell a FF-ban?
és még egy kérdés. Egy gépen anno egy régebbi munkahelyemen láttam, hogy mérte az oldal betöltõdésének sebességét. Ezt hogyan lehet megjeleníteni?
Különben létezik vmi alapvetõ FAQ az egészhez? Bocs, hogy lámulok itt, de elég új ez nekem és /pláne IE után kicsit szélesebbek a lehetõségek mint gondoltam/ szeretnék belemélyedni...

Köszi elõre is!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Aquir
csináltál valamit az alatt az egyik napról a másikra alatt? 😊

Shortstop
ezek voltak az elsõk.
csináltam egy tracert és úgy a 13. ponton van a hiba.. csak nemtudom ez ügyben én mit tehetnék...

Sil78
És az alapvetõ problémamegoldó lépések sem segítettek? Azaz:
1. Gyorsítótár (cache) tartalmának törlése
2. ha ez nem segít, akkor az oldalról származó sütik (cookie-k) törlése.

These are my friends, see how they glisten...

Shortstop
ezért nem értem hogy mi lehet a gáz... mert ezek szerint az oldal megy, engem nem bannolhattak, így marad a gépem...

Dying Soul
Nekem behozza Firefoxxal.

Shortstop
bocsi hogy ide írom de hátha van valami köze a FF-hoz...

szóval van a photosig.com nevû oldal ahová képeket lehet feltölteni (olyan mint a fotozz.hu) és egyik napról a másikra nem hozza nekem be.. MSN-en kérdezgettem hogy kinél megy és kinél nem és volt mind2.
Nemtilthattam le véletlen? A Firefox nem is hozza be, másik böngészõ a Maxthon meg 17%-nál timeoutot ír ki... vagy a FF-ban engedélyezni neki hogy hosszabb ideig csinálja azt hol lehet. Elõre is köszi

urbijoe
eszközök-beállitások-biztonság-figyelmeztetések

ott szedd kim az összes pipát

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

fifi
pontosabbann nem kérdez, hanem kijelent...

fifi
Sziasztok!

Ma tettem fel életemben elõször a Firefoxot, eddig évekig IE-t használtam. Sok beállítás megvan az IE-t ismerve, viszont ami zavar: pl itt a fórumba beírkáláskor is kérdezi minden kommentnél, hogy nem titkosítva fog menni az adat stb...
Ennek mi a jelentõsége? vagy hol lehet kikapcsolni magát az üzenetet?

Aquir
Neköm a Firefoxhoz kéne majd egy jobb, addig ha nagyon zavar letiltom <#buck>

Dj Faustus
Nálam nem.

Ok: a Thunderbird-höz kiadott magyar szótárt használom, aminek a szótárállománya 5131017 bájt - ellentétben a Firefox-hoz kiadottal, ami 2169072 bájt.

Dying Soul
Igen, nálam például a beír szót is aláhúzza. És az aláhúzzát is. 😄
Igekötõket nem ismeri.

me and a monkey
A szótárat úgy fogd fel mint egy induló lépést, 2-3 év múlva már igazi segítség lesz.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Aquir
htx.!4 Profiles-könyvtárban mélyebben bújt el amit kerestem a Windows könyvtárban 😊 létrehoztam az említett fáljt és benne a parancssort, mûkszik😊

De minek kell visszarondítani a dolgokat mikor jó volt..

egyébként a magyar szótárral a hibajavító elég érdekesen mûkszik, sok normális szót alápontoz pirossal, úgy meg nem sok értelme van 😮

Shortstop
szerintem nem fontos...ha neked az hibátlan akkor én a helyedbe nem váltanék...

DemonX
Csak egy puritán kérdés. Érdemes már most váltani a FFox 2-re, vagy egyelõre érdemesebb az 1.5.0.7?

Shortstop
engedélyezve van, csak a hiba még mindig fenáll.

ProGabe
beállítások->tartalom->javascript eng.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shortstop
újabb problémám van. a feliratok.hu-ról nem tudok feliratot leszedni mert mikor rákattintanák a film címére az akkor felbukkanó ablak nem jelenik meg. a hivatkozás címe a javascript szóval kezdõdik szóval gondolom hogy a java-val van valami baj csak lövésem sincs hogy hol keressem... elõre is köszi

neevous
Köszi mindkettõtöknek😊

Megfogod és belehúzod a témafájlt abba az ablakba amit linkeltél 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sil78
Hmm, akkor valami kiterjesztés lehet, bocs... Leginkább a Mr Tech Local Install-ra tippelnék, az tud egy csomó hasonlót.

Egyébként az a módszer, hogy simán csak ráhúzod a .jar fájlt a Témák ablakra, nem mûködik nálad?

neevous
törölt hozzászólás

Oh,ezer köszönet😊
Sil78
#4608, browser.tabs.tabMinWidth

Sziasztok!
A 2.0-ban ha új lapokat nyitok,akkor csak 4-5 fület sorakoztat egymás mellé,van rá megoldás hogy a füleket kisebbre vegye,és így több kiférjen?
Köszi
Sil78
Az Eszközök / Kiegészítõknél van egy Témák fül, Telepítés gombbal ellátva.

neevous
Sziasztok!
A 2.0-ban hogyan tudok telepíteni témákat, mármint merevlemezrõl?

Töltsd le a 2.0-át!