19494
-
#7759 Üdv!
Nemrég óta ezt írja ki a firefoxom néha-néha:
Mi lehet a baj? :S -
bracsek #7758 #7739 -
Thanatos #7757 igen -
#7756 Gmail Manager updatelte magát.. Mostmár Firefox3-ban is működőképes? :) -
#7755 Értem, köszi. -
#7754 Nem, ez egy nightly build. Az RC2 RC változata. ;) -
#7753 :D:D -
#7752 Ez az RC2 lenne? Csak mert 06.06.-án jelenik meg újsághírek szerint. -
bracsek #7751 pontosítanék, volt már olyan is amit nem kúrtam el, de ne kérdezd mit, mert kiderül, hogy azt is :)
[de attól függetlenül, mint mindenki én is szeretem, ha leesik valaki a trapézról] -
#7750 jó már bazz, mert te még semmit nem kúrtál el. :| -
bracsek #7749 exportálni LoL "ki tudom betölteni" -
#7748 Ki tudom importálni HTML-be, ha onnan IE nem veszi be, akkor a kurva anyját. -
#7747 RC2 ? -
#7746 mellesleg elég gáz hogy uj kedvencek tárolóra váltott az ff.. mer ie már nem támogattya igaz? tehát ff-ből ie-be nem lehet importálni majd a cumót :|
vagy hüjevagyok?:o -
#7745 Úgy látszik, igazam lett: Firefox 3 - jön a második release candidate -
Solt #7744 Ahhh... tipikus, elnézést, és köszönöm! :) -
#7743 http://www.firefox.hu/extensions/Nyelv-93/Details-1/Selected-281/ -
Solt #7742 Sziasztok! A V2.0.0.14-hez eddig volt magyar nyelvi csomag, és helyesírás ellenőrzés beírás közben. Újraraktam a wint, felrakom a firefoxot, és már nincs kint az oldalukon a magyar nyelvi csomag! :(( Tudtok erről valamit? -
KnightRider #7741
Köszi! -
#7740 A .bak kiterjesztésű az a mentés, amit változtatásokkor (pl új könyvjelzők hozzáadásakor) csinál a korábbi állapotról. Inkább a #7721-ben leírt helyen levő automtikus mentéseket használjátok, ha vissza kell állítani a könyvjelzőket.
De ha maga a bookmarks.html a helyén van, és benne vannak a könyvjelzők is, csak nem látszanak, akkor a #4858-at is érdemes lehet megnézni. -
bracsek #7739 Végre felébredtek a gmail manageresek :) Újra megvan minden ami kell. -
#7738 ctrl+f5,ill. ctrl+shift+delete és ott ürítsd a gyorsítótárat!
#7736:bizony szokott ilyet csinálni.okát nem tudni.le kellett hogy mentse a bookmarks.html-t,ha jól tudom bak kiterjesztéssel (??),azt állítsad vissza (csak simán írd vissza html-re a kiterjesztést,persze közbe ne fusson a fox) -
gotchaaa #7737 -
KnightRider #7736
Sziasztok!
Egy kis problémám volt ma a Firefoxszal. Amikor bekapcsoltam, eltűnt az összes könyvjelzőbe mentett link, de az előzményekben megmaradt minden, tehát a cookiek nem törlődtek. Tudja valaki, mi lehet a probléma?
Előre is köszi! -
#7735 Azon gondolkoztam, hogy vajon ebből az alkalomból lesz-e új bejegyzés a Mozilla Könyvében (lásd about:mozilla), de most nézem, hogy már a béta3-ban is volt egy új fejezet. :D -
#7734 Majdnem annyian nyomták már nálunk, mint az oroszoknál :O -
Apocalipto #7733 Nekem iss -
#7732 Megtörtént. -
#7731 iratkozz fel te is!
bár nem lényeges,elég lesz majd letölteni az FF3-at a megjelenés napján,hogy bekerüljön a Guinnes könyvbe,mint a legtöbbet letöltött szoftver :) -
#7730 Hát ahogy én látom (meg ahogy a #7727-ben is olvasható) még mindig "sanszos" egy RC2...
De az Opera is küszködik - az IE-t meg hagyjuk... -
#7729 2.0.0.14... A véglegesen is történhet javítás. :) Abban persze igazad van, hogy RC szintjén még nagyobb a valószínűsége nagy bugoknak, de a program tulajdonságaiban ekkor már nem változik, pl, ha nem találnak komoly bugokat, akkor nem csinálnak újabb RC verziót, hanem a jelenlegit kiadják. -
#7728 Nem annyira friss hír, de szomorú. :( -
#7727 Gyakorlatilag az "RC" is azt jelenti, hogy béta, mert azon is történik(történhet) javítás.
Ha majd rákattintok a Súgó - Frissítések keresésére és ott megjelenik, akkor nem lesz béta. -
bracsek #7726 Már nem béta rc :) És ha végre a Gmail manageresek is felébrednek, teljes mértékben képes pótolni a 2 es Firefoxot. -
#7725 Én még a (stabil) v2.0.0.14-et használom.
Majd ha a v3.x béta verzió kinövi a gyerekbetegségeit (ha van) és ha már lesz belőle hivatalos stabil verzió, majd akkor váltok v2.x-ről v3.x-re. -
#7724 Egyébként a 3.0-ban már nincs szerepe a bookmarks.html-nek, mert az már a places.sqlite-ot használja helyette a könyvjelzők (és az előzmények) tárolására. (Persze beimportálja majd a régi könyvjelzőket a telepítéskor.) -
Arachar #7723 Köszi szépen a segítséget, sikerült megoldani a dolgot! -
#7722 Akkor már ennyivel is többet tudunk...
HTML-t meg - mily meglepő - HTML-szerkesztő programmal lehet szerkeszteni. De hozzáértőknek akár egy Notepad is elég hozzá (én azért az előnézetes HTML-szerkesztős fajta vagyok). -
#7721 Dehogynem, csak vissza kell állítani egy mentett állapotot. A Firefox minden nap csinál automatikus biztonsági mentést a könyvjelzőkről. A Profilon belül (XP esetén C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\, az Application Data rejtett mappa) van egy bookmarkbackups nevű mappa, abban pedig a mentések több napra visszamenőleg. Csak ki kell keresni egy olyat, ami a rendezés előtti, és visszaimportálni. -
Arachar #7720 Okés. És hogy/mivel tudom szerkeszteni a könyvjelzőket tartalmazó HTML-t?