Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Állítsd be itt is alapértelmezettnek:
Start menü / Beállítások / Vezérlõpult / Programok telepítése és törlése / baloldalt Programok hozzáférhetõsége és alapértelmezései.
These are my friends, see how they glisten...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Problémám lenne a FF 2.-es verziójával :S
Eddig ezzel gond nem volt, de most ha kapok msnen vagy emailban (thunderbird) 1 linket, nem akarja megnyitni firefoxban, pedig az az alapértelmezett böngészõ. Ilyenkor csak rányomok a linkre, de semmit nem csinál vele 😞 Nem tudjátok véletlen mi lehet a probléma?
Elõre is köszi,
ZiP
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nem rossz program ! nekem bevált.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
about:config-os megoldás lett a nyerõ <#eljen>#eljen>
Az a gondom hogy ezen az oldalon ha dátumot akarok változtatni akkor csupán ennyi jelenik meg az ablakból. Méretét pedig nem tudom változtatni.
Próbáltam már mindent, kiterjesztések letiltása, pop up beállítások ki be kapcsolása. De sajnos nem jövök rá hogy miért csak ekkora ablak ugrik elõ 😞
Ha van valami ötletetek szívesen meghallgatom!
Köszi elõre is!
Vagy kitallózod a local installal, vagy simán behúzod a róka ablakába. 😄
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Nem akarja még így sem menteni, pedig mindent kitöröltem, amit írtál, de még íígy sem, nem értem, hogy miért pont ott nem akarja, mikor máshol viszont normálisan felajánlja..Nem tudsz vmi kiterjesztést ajánlani, amivel helyettesíthetem a böngészõ saját jelszókezelõjét? akkor azt meg kikapcsolnám!
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Fortuna fortes adiuvat.
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
XML-feldolgozási hiba: nem definiált entitás
Hely: jar:file:///C:/Program%20Files/Minefield/firefox/chrome/toolkit.jar!/content/global/netError.xhtml
167. sor, 42. oszlop: <h1 id="et_contentEncodingError">&contentEncodingError.title;</h1>
-----------------------------------------^
Ez most már így lesz vagy lehet vele valamit kezdeni?
Fortuna fortes adiuvat.
Az IE jobban elnéz az ilyen hibák felett, így nem veszi észre a hibákat.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ez miért így jelenik meg nekem a FF alatt? IE alatt jól jelenik meg.
A link: http://desktop.google.com/hu/?utm_campaign=hu&utm_source=hu-ha-emea-hu-google&utm_medium=ha&utm_term=google%20desktop%3A
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Glory Glory Man United!!