Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
A Thunderbird topicban pár napja épp válaszoltam egy ilyenre. De akkor még egyszer:

Állítsd be itt is alapértelmezettnek:
Start menü / Beállítások / Vezérlõpult / Programok telepítése és törlése / baloldalt Programok hozzáférhetõsége és alapértelmezései.

These are my friends, see how they glisten...

ctrl+shift+delete

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hali!

Problémám lenne a FF 2.-es verziójával :S
Eddig ezzel gond nem volt, de most ha kapok msnen vagy emailban (thunderbird) 1 linket, nem akarja megnyitni firefoxban, pedig az az alapértelmezett böngészõ. Ilyenkor csak rányomok a linkre, de semmit nem csinál vele 😞 Nem tudjátok véletlen mi lehet a probléma?

Elõre is köszi,
ZiP

Aquir
Tölts le 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Met
címsorba beírod és enter

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

fery02
ja, meg gyorsítótár. ez is, hol van? 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
about: config, ezt hol találom amúgy? Bocs az amatõr kérdésért 😄

fery02
Köszi, ezeket majd megnézem, mondjuk nem életbevágóan fontos a dolog, mert végülis más baj nincs vele.

Sil78
Pl tûzfal meg hasonlók blokkolhatják (tartalomszûrés), de akkor az IE-ben is jelentkezne valószínûleg. Szóval a standard hibamegoldó lépések: ürítsd a Gyorsítótárat, töröld az oldalról származó sütiket. És ha még mindig nem megy, nézd meg az about:config-ban, nincs-e átállítva az image.animation_mode kulcs (normal kellene, hogy legyen).

fery02
Mitõl lehet,hogy itt az SG fórumon, IE 6-os böngészõvel mozognak a smiley-ek rendesen, viszont Firefox 2-ben nem mozdulnak meg?

nekem is a thunderbird -öm 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Doomista
firetune programoz használjátok hozzá?
nem rossz program ! nekem bevált.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Köszi szépen!
about:config-os megoldás lett a nyerõ <#eljen>

Sil78
Tedd át a böngészõ ablakát nem-teljesméretûre, és húzd szét a képernyõ széléig. Utána visszarakhatod teljes méretûre. Ha ez nem segít, van az about:config-ban egy dom.disable_window_open_feature.resizable nevû kulcs, ha ezt true-ra állítod, mindig át tudod majd méretezni az ablakokat.

Sziasztok.

Az a gondom hogy ezen az oldalon ha dátumot akarok változtatni akkor csupán ennyi jelenik meg az ablakból. Méretét pedig nem tudom változtatni.
Próbáltam már mindent, kiterjesztések letiltása, pop up beállítások ki be kapcsolása. De sajnos nem jövök rá hogy miért csak ekkora ablak ugrik elõ 😞

Ha van valami ötletetek szívesen meghallgatom!

Köszi elõre is!

Eddig 1.5.0.7-es firefoxom volt és most szólt, hogy frissül és érdekes módon nem 2.0-ra hanem 1.5.0.8-ra frissült.
ivjoe
Mondjuk egy telepítéshez mit szólsz?
Vagy kitallózod a local installal, vagy simán behúzod a róka ablakába. 😄
ivjoe
Azt ugyanúgy nem tudná haszálni? 😄
Mér nem töltöd le a fasterfox 2.0-át?
ffxi
Üdv!
Letöltöttem egy ilyen fájlt: fasterfox-1.0.3-fx.FIXED.xpi
Hova kell bemásolni?

Fákjúal!

shrek82
nincs esetleg vmi beállítási lehetõség about:configban?

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

akyyy
de flv-hez ninc semmi:S:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

newil
Kösz ez volt a baj.

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

shrek82
Szia Sil!

Nem akarja még így sem menteni, pedig mindent kitöröltem, amit írtál, de még íígy sem, nem értem, hogy miért pont ott nem akarja, mikor máshol viszont normálisan felajánlja..Nem tudsz vmi kiterjesztést ajánlani, amivel helyettesíthetem a böngészõ saját jelszókezelõjét? akkor azt meg kikapcsolnám!

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

thx
Aquir
hm. most látom lefagy a firefox ha safe módba többször megnézem a beállításokat

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

FlashGot-kiterjesztés. Ami a Letöltõket illeti, én az IDM-et használom (persze tiltom neki a kimenõ forgalmat a honlapjára, mert azonnal levág), és a Free Download Managert. Esetleg próbáld ki a "DownThemAll!" kiterjesztést, Firefox-ra optimalizált, helyes kis letöltõ progi. Csak vigyázz, mert átállít(hat)ja a Max Connection Per Server- és a "Max Persistent Connection Per Server" paramétereket. Ezt nem mindenhol díjazzák, ha letöltesz.😊

Fortuna fortes adiuvat.

Sil78
Eszközök / Beállítások / Tartalom fül / Képek automatikus betöltése / Kivételek ?

Aquir
Beállítások - Fõlap - Letöltések- Letöltés párbeszédpanel megjelenítése

newil
Nem,egyszerüen jobb egérgomb-háttérkép megjelenítése-képek tiltása a <{*}>.hu helyrõl.Visszahozni meg nemtudom.

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

Még egy problémám lenne de ez mindegyik firefox-szal felraktam a DownloadManagerTweak kiterjesztést, nem tetszett és letöröltem. viszont ha mostmár le akarok valamit tölteni akkor rákattintok a fájlra és elkezdi tölteni. Nem jelenik meg a letöltés ablakcsak ha megnyitom az eszközök menübõl. Van erre megoldás?
Sil78
Attól függ, mivel tiltottad le. Ha AdBlock-kal, akkor Eszközök / AdBlock / Beállítások, és ott törlöd a szûrõt, amivel letiltottad.

newil
Hello,a gondom az lenne,hogy az egyik honlapról "sikerûlt" letiltanom a háttérképet.Ezt,hogy lehet visszaállítani eredeti formájába, Firefox 1.5.0.7-et használok.

Amint választ kapok a fórumon, megosztom Veled. nekem a Google-mail letöltésénél csinált ilyet. Egész pontosan a "Docs and spredsheets"-nél.

Fortuna fortes adiuvat.

Nekem ezt sok helyen csinálja pl.: T-Online, Opera
Igen, ma megnézem a mozillazine-en, hogy mi ez. Végülis egy Alfáról van szó, szép teljesítmény, hogy csak egy crash volt😊 Ráadásul Drop My Rights-cal fut, szexoldal volt, s lehet, hogy vmi kódot akart futtatni. Freeze még nem történt - 3 hete van fent.

Fortuna fortes adiuvat.

Nekem is tetszik de sokszor ilyeneket ír ki:
XML-feldolgozási hiba: nem definiált entitás
Hely: jar:file:///C:/Program%20Files/Minefield/firefox/chrome/toolkit.jar!/content/global/netError.xhtml
167. sor, 42. oszlop: <h1 id="et_contentEncodingError">&contentEncodingError.title;</h1>
-----------------------------------------^
Ez most már így lesz vagy lehet vele valamit kezdeni?
Én már rég felraktam, Zsolt. Nagyon jól mûködik, csak kompatibilissé kell tenni a Kiterjesztéseket. Ebben már az 1.9-es új Gecko motor van (Minefield 3.0a1).

Fortuna fortes adiuvat.

Dj Faustus
Hibás a weboldal. ISO-8859-2 karakterkódolást használ a szerver (Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-2 fejlécet küldi el a böngészõnek), a lap UTF-8-as (<meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=utf-8">😉.
Az IE jobban elnéz az ilyen hibák felett, így nem veszi észre a hibákat.

Ezt mintha egyszer már megkérdezted volna... <#wow3>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

izé még 1 dolog lenne hogy lehet visszacsinálni anno hogy csak a sarokban legyen X hogy a lapokat bezárhassam?
nformáció, amikor szüksége van rá, egyenesen az asztalán

Ez miért így jelenik meg nekem a FF alatt? IE alatt jól jelenik meg.

A link: http://desktop.google.com/hu/?utm_campaign=hu&utm_source=hu-ha-emea-hu-google&utm_medium=ha&utm_term=google%20desktop%3A
Amse
honnan lép ki?

Jó, jó arra gondoltam... Minefield amúgy meg 3.0a1.
Sil78
Nincs 3.0, csak nightly-k. A legújabb "release" verzió a 2.0.

Felraktam a 3.0-át, na majd meglátjuk...
Faterx
Nem találtam jónak tûnõt, úgyhogy inkább külön indítom.
Kösz
ProGabe
ha mind2 akkor szerintem valami vírus,vagy csak simán haldoklik a win

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Scholes18
HELP! Mostanában az Internet explorer és a Firefox is folyton kilép egy idõ után minden elõzetes nélkül! Mi lehet a hiba??

Glory Glory Man United!!

Sil78
Eszközök / Beállítások / Tartalom fül / Fájltípusok, Kezelés gomb.