19494
  • Benny04
    Üdv!

Nemrég óta ezt írja ki a firefoxom néha-néha:

Mi lehet a baj? :S
  • bracsek #7758
  • Thanatos
    igen
  • Malakai
    Gmail Manager updatelte magát.. Mostmár Firefox3-ban is működőképes? :)
  • me and a monkey
    Értem, köszi.
  • Sil78
    Nem, ez egy nightly build. Az RC2 RC változata. ;)
  • modellmaker
    :D:D
  • me and a monkey
    Ez az RC2 lenne? Csak mert 06.06.-án jelenik meg újsághírek szerint.
  • bracsek #7751
    pontosítanék, volt már olyan is amit nem kúrtam el, de ne kérdezd mit, mert kiderül, hogy azt is :)
    [de attól függetlenül, mint mindenki én is szeretem, ha leesik valaki a trapézról]
  • modellmaker
    jó már bazz, mert te még semmit nem kúrtál el. :|
  • bracsek #7749
    exportálni LoL "ki tudom betölteni"
  • modellmaker
    Ki tudom importálni HTML-be, ha onnan IE nem veszi be, akkor a kurva anyját.
  • lck #7747
    RC2 ?
  • Flamer
    mellesleg elég gáz hogy uj kedvencek tárolóra váltott az ff.. mer ie már nem támogattya igaz? tehát ff-ből ie-be nem lehet importálni majd a cumót :|
    vagy hüjevagyok?:o
  • ibrik
    Úgy látszik, igazam lett: Firefox 3 - jön a második release candidate
  • Solt
    Ahhh... tipikus, elnézést, és köszönöm! :)
  • ibrik
    http://www.firefox.hu/extensions/Nyelv-93/Details-1/Selected-281/
  • Solt
    Sziasztok! A V2.0.0.14-hez eddig volt magyar nyelvi csomag, és helyesírás ellenőrzés beírás közben. Újraraktam a wint, felrakom a firefoxot, és már nincs kint az oldalukon a magyar nyelvi csomag! :(( Tudtok erről valamit?
  • KnightRider

Köszi!
  • Sil78
    A .bak kiterjesztésű az a mentés, amit változtatásokkor (pl új könyvjelzők hozzáadásakor) csinál a korábbi állapotról. Inkább a #7721-ben leírt helyen levő automtikus mentéseket használjátok, ha vissza kell állítani a könyvjelzőket.

De ha maga a bookmarks.html a helyén van, és benne vannak a könyvjelzők is, csak nem látszanak, akkor a #4858-at is érdemes lehet megnézni.
  • bracsek #7739
    Végre felébredtek a gmail manageresek :) Újra megvan minden ami kell.
  • ProGabe #7738
    ctrl+f5,ill. ctrl+shift+delete és ott ürítsd a gyorsítótárat!

#7736:bizony szokott ilyet csinálni.okát nem tudni.le kellett hogy mentse a bookmarks.html-t,ha jól tudom bak kiterjesztéssel (??),azt állítsad vissza (csak simán írd vissza html-re a kiterjesztést,persze közbe ne fusson a fox)
  • gotchaaa
  • KnightRider

Sziasztok!

Egy kis problémám volt ma a Firefoxszal. Amikor bekapcsoltam, eltűnt az összes könyvjelzőbe mentett link, de az előzményekben megmaradt minden, tehát a cookiek nem törlődtek. Tudja valaki, mi lehet a probléma?

Előre is köszi!
  • Sil78
    Azon gondolkoztam, hogy vajon ebből az alkalomból lesz-e új bejegyzés a Mozilla Könyvében (lásd about:mozilla), de most nézem, hogy már a béta3-ban is volt egy új fejezet. :D
  • autoszimulator
    Majdnem annyian nyomták már nálunk, mint az oroszoknál :O
  • Apocalipto
    Nekem iss
  • Narxis
    Megtörtént.
  • ProGabe #7731
    iratkozz fel te is!
    bár nem lényeges,elég lesz majd letölteni az FF3-at a megjelenés napján,hogy bekerüljön a Guinnes könyvbe,mint a legtöbbet letöltött szoftver :)
  • ibrik
    Hát ahogy én látom (meg ahogy a #7727-ben is olvasható) még mindig "sanszos" egy RC2...

De az Opera is küszködik - az IE-t meg hagyjuk...
  • Malakai
    2.0.0.14... A véglegesen is történhet javítás. :) Abban persze igazad van, hogy RC szintjén még nagyobb a valószínűsége nagy bugoknak, de a program tulajdonságaiban ekkor már nem változik, pl, ha nem találnak komoly bugokat, akkor nem csinálnak újabb RC verziót, hanem a jelenlegit kiadják.
  • Narxis
    Nem annyira friss hír, de szomorú. :(
  • ibrik
    Gyakorlatilag az "RC" is azt jelenti, hogy béta, mert azon is történik(történhet) javítás.
    Ha majd rákattintok a Súgó - Frissítések keresésére és ott megjelenik, akkor nem lesz béta.
  • bracsek #7726
    Már nem béta rc :) És ha végre a Gmail manageresek is felébrednek, teljes mértékben képes pótolni a 2 es Firefoxot.
  • ibrik
    Én még a (stabil) v2.0.0.14-et használom.
    Majd ha a v3.x béta verzió kinövi a gyerekbetegségeit (ha van) és ha már lesz belőle hivatalos stabil verzió, majd akkor váltok v2.x-ről v3.x-re.
  • Sil78
    Egyébként a 3.0-ban már nincs szerepe a bookmarks.html-nek, mert az már a places.sqlite-ot használja helyette a könyvjelzők (és az előzmények) tárolására. (Persze beimportálja majd a régi könyvjelzőket a telepítéskor.)
  • Arachar
    Köszi szépen a segítséget, sikerült megoldani a dolgot!
  • ibrik
    Akkor már ennyivel is többet tudunk...

HTML-t meg - mily meglepő - HTML-szerkesztő programmal lehet szerkeszteni. De hozzáértőknek akár egy Notepad is elég hozzá (én azért az előnézetes HTML-szerkesztős fajta vagyok).
  • Sil78
    Dehogynem, csak vissza kell állítani egy mentett állapotot. A Firefox minden nap csinál automatikus biztonsági mentést a könyvjelzőkről. A Profilon belül (XP esetén C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\, az Application Data rejtett mappa) van egy bookmarkbackups nevű mappa, abban pedig a mentések több napra visszamenőleg. Csak ki kell keresni egy olyat, ami a rendezés előtti, és visszaimportálni.
  • Arachar
    Okés. És hogy/mivel tudom szerkeszteni a könyvjelzőket tartalmazó HTML-t?