Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

via_mala
A Tab Mix Plus 0.3.5 kell neked.
Én már az FF1.5-ben is ezt használtam, kismillió beállítása van, tökéletesen bevált. Ebben beállíthatod, hogy a tab-okat egy sorban, vagy több sorban, és pontosan hányban mutassa.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

zvaragabor
Hali! Lehet ojat csinálni firefox 2.0-val hogy a megnyitott lapokat, ha már sok van belõle, akkor egy újabb sorba teszi, tehát mintha a tálcát felhúznám 2-3 sor méretûre, és ott van egymás alatt mellett a sok program, a firefox esetében a lapfülek.

Chaos Anno Domini

Köszi Sil !
Igazad volt !<#wave><#integet2>

Túlságosan elhamarkodott voltam...

Csak msnen jó, és csak .htm vagy .html-nél... szal ha linkelnek nekem képet azt acdseevel akarja megnyitni ami meg nem tudja, mert neten van a kép... a tb-vel meg még mindig nem jó...

Végre!! <#vigyor2>

Semmit nem csináltam, erre most végre megnyitja a linket!
Köszi Sil a segítséget, hát végülis tök véletlen odlódott mmeg a probléma, de azér köszii <#smile>

Jah és kasperskyvel kapcsolatban ha letiltom az egész védelmet, akkor 100 h. nem megy a tûzfal sem.

Nah pont ez a gond most. Nem tom h átállítja-e az alapértelmezett böngészõt vagy sem. Ha úgy csinálom ahogy te mondtad és beállítom IE-t alap.-ra akkor FFnél Eszközöknél leellenõzöm és még akkor is azt írja az FF az alap. Ha úgy csinálom, ahogy xrv mondta (ezelõtt így állítottam át mindig) akkor nem nyílik meg sem ie-ben sem ff-ben h. nem lenne alap.-ra téve és úgy indul...

Sil78
??? Pontosítsd, kérlek. Mit akarsz kitörölni és honnan (esetleg miért)? Az egész kiterjesztést, vagy egy hibásan beállított szûrõt, vagy mit?

These are my friends, see how they glisten...

jbal: Eszközök / Kiegészítések És ott Adblocknál eltávolítás... de nem olyan szar az 😊

jbal
Hello!
Ezt az Adblock szart hogy lehet kitörölni?

Sil78
Vannak olyan tûzfalak, amik kikapcsolt állapotban is be tudnak kavarni. Az is engedélyezve van, hogy egy programkomponens elindítson egy másik programot? Az jutott még eszembe reggel, hogy nem néztük meg, hogy ha az IE az alapértelmezett, akkor megnyitja-e a linkeket, vagy szintén nem csinál semmit.

Nah szóval most értem haza, és látom az üziket.

Sil: Igen, a Kasperskynek (az újnak) van saját tûzfala, de ott engedélyezve van az FF mindennemû használata, ezenkívûl próbáltam úgy ezt a dolgot, hogy lekapcsoltam a tûzfalat, és úgy is, hogy egész Kasperskyt

XRV: Azért jó h. írtál, mert már kezdem kételkedni, hogy (csak) az FF-fel van a baj. Ugye Sil írta a módszert h. Programok Hozzáférhetõségénél kell átállítani az alapértelmezett böngészõre az FF-t. Nah az nekem úgy történt, h. mikor átállítottam, végigment vmi kis ablakban ilyen beállítás cucc és kész. Most megpróbáltam IE-t visszaállítani a te módszereddel, beállítottam, hogy ha nem alapértelmezett jöjjön fel a kis ablak indításnál, de csak nem jött! Utána megnéztem FF-en belül h. alapértelmezett-e az FF és azt írta, hogy igen, az!

Most akkor mind2 alapértelmezett lenne?! Kétlem! <#nevetes1>

Szóval lehet akkor ezzel van a gond... Ezzel tudtok vmit kezdeni esetleg?

Elõre is köszi, és köszi Sil, és XRV

Sil78
Olyan óriási monitorod van? Egyébként böngészhetsz akárhány lapon, maximum idõnként kapcsolgatni kell a tabok közt. ;-)

Sil78
Hát, van egy ezeréves kiterjesztés twoview néven, amivel kétfelé lehet osztani az ablakot, de hogy mûködik-e még (valószínûleg már a feltevéséhez is kell a Mr Tech Local Install segítsége)... Meg egy hasonló Split Screen néven. Meg a Content Holder.

urbijoe
ez igy ténleg jo lenne ,mert egyszerre 4 oldalon tudnák böngészni

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Köszi via_mala , valami hasonlóra gondoltam, olyanra, ami méretezhetõ is és az eredeti méretben jeleníti meg az oldalt. Ez azért már közelebb vitt a megoldáshoz. 😊

via_mala
Szerintem a Tab Catalog tetszeni fog neked.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Sziasztok,
abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan lehetne megjeleníteni több weboldalt egy képernyõn a FFban. Van-e ilyen beállítási lehetõség, vagy valamilyen plugin. Kb. erre gondoltam.

Köszi.

Sil78
Már egy ideje ezzel szenvedünk, és az ez utáni, további lépések sem segítettek.

Esetleg ellenõrizd, hogy a Firefox az alapértelmezett böngészõ. Nekem is volt valami hasonló, hogy nem nyitotta meg a linkeket. Én ha jól emlékszem azt csináltam hogy az IE-t tettem alapértelmezett böngészõnek és utána FF-t újfent visszatettem alapértelmezettnek.

IE>eszközök>internetbeállítások>programok fül és ott pipát tenni a "Az Internet Explorer ellenõrizze, hogy alapértelmezett böngészõ-e" és IE újraindítás után alapértelmezetté tenni.

Tán a linkek kattinthatóak lesznek.. ha igen akkor FF-t visszatenni alapértelmezettnek hasonló eljárással.

FF>eszközök>beállítások>fõlap és ott alul pipát tenni az "Indításkor ellenõrzés, hogy ....."

Remélem, tudtam segíteni.
Hát azt hogy az MSN bõl soha nem nyitja meg a Firefox cáfolom, mert nekem is MSN van és Firefox az alapértelmezett és megnyitja kattra :-)
Sil78
Nincs annak valami tûzfal-komponense véletlenül? :gyanakszik:

Sil78
Megsérülhetett a localstore.rdf fájl a profilodban, csukd be a Firefoxot és töröld ezt a fájlt (a profilodat XP esetén a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve útvonalon találod, az Application Data rejtett mappa). Utána újra be kell majd állítgatnod az eszköztáraidat.

1ikkel sem mentem semmire 😞
Azért köszi a segítséget 😊
Ha van még 5leted, nyugodtan írhatod 😉

Még azt hozzáfûzöm, hogy mûködött ez régen (még a windows reinstall után is) csak mostanság kezdte ezt csinálni. Talán akkor amikor felraktam Kaspersky-t, de már megnéztem, hogyha lekapcsolom akkor sem lesz jó.
Hátha ez segít...

Üdv!

Nem csináltam semmit a firefox-al elvileg és elveszett az összes kedvencem és azokat az eszköztárakat amiket kikapcsolok mindig visszakapcsolja a következõ belépéskor és a eszköztáramat is átrendezi. Mitõl lehet ez és mi a megoldás? Még annyit, hogy Google Desktop és valami pcforum-os desktop volt még felrakva, de azt már leszedtem és semmi változás. Légyszi valaki adjon valami tippet !

Sil78
Hmm. Firefox becsuk, Start menü / Futtatásba: firefox.exe -silent -nosplash -setDefaultBrowser sem segít? Esetleg Vezérlõpult / Teljesítmény és karbantartás / baloldalt Fájltípusoknál próbáld meg hozzárendelni az "url: http protokoll"-hoz.

Fennvan a Plus! és régebben, amíg 1általán megnyílt a link, addig az FFben nyílt, Msnbõl is!

ThunderBirdbõl mûködnie kéne... jah, kéne! de nem megy 😞
3 hetes a windows most a gépen, nem akarom újrahúzni csak emiatt, vmi megoldásnak kell lennie!! <#confused>

Sil78
Mondjuk az MSN alapból nem is fogja soha Firefoxban megnyitni a linkeket, még ha az is az alapértelmezett böngészõ... Ahhoz pl Gaim vagy Trillian kell helyette, vagy felrakni hozzá a Messenger Plus!-t (persze nagyon odafigyelve a telepítésekor, "szponzorok" nélkül, mert hajlamos különben csúnya spyware-eket is felrakni) egy StuffPlug nevû pluginnal együtt.

De a Thunderbird-ös linkeknek mûködnie kéne.

Ugye volt az a gondom, hogy mikor msnben (vagy tbben) rákattintok 1 linkre akkor semmi nem történik!?

Azóta msnen ezt írja, ha linkre kattintok: "A kért keresési kulcs nem volt található egyik aktív aktiválási környezetben sem."

Amit Sil mondott azt beállítottam...

Vki segítsen plz! <#vigyor2>

Dying Soul
Gondoltam rá, beállítottam a xp tûzfalánál, azóta nincs ezzel probléma...eddig.

Sil78
Tûzfalad van? Nézd meg, engedélyezve van-e benne a Firefox. Pl verzióváltáskor is van, hogy letiltja.

Dying Soul
Az a szolgáltató hibája, hogy van netem és msn is mûködik, letöltés is megy, de semmilyen oldalt nem hoz be?

Jó a netkapcsolatod? Van tûzfalad?

Fortuna fortes adiuvat.

trackmaniac
Hali! Próbálom telepíteni a Firefox-ot, a letöltéssel minden okés, de amikor rákattintok, hogy futtatás, utána semmi. Mit csináljak?

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

Fortuna fortes adiuvat.

hello!
fentvan az új Firefox 2, és a következõ a problémám vele:
internetezés közben egyszer csak nem akar behozni semmit, az oldalakat probálná betölteni, de nem tud továbbmenni, és nem hoz be semmit. bezárom az összes ablakot, és a Feladatkezelõben még ottvan egy firefox.exe, azt is bezárom, utána megint elinditom a Firefox-ot, akkor már behozza az oldalakat.
nem tudja valaki, hogy ezt miért csinálja?? az 1-es verzióban nem volt ilyen 😞

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Sil78
Az. Ha felraktad, akkor jobb egérgomb a Kiterjesztéskezelõben a letiltott kiterjesztéseken, és "kompatibilissé tétel".

via_mala
Köszi!

Ez az?

via_mala
Viccesen hangzik. Melyik az a kiterjesztés?

Sil78
Az InfoLister pl tök fölösleges lesz, ha felteszed a Mr Tech Local Install-t (ez az, aminek a segítségével kompatibilissé teheted a többi kiterjesztést).

Feltettem a 2.0-ást és egy pár dolog pl. flash nem jelenik meg.Eddig jó volt.Mi lehet az oka?
Aquir
engedélyezhetsz minden kiterjesztést 2.0-ában egy ujabb kiterjesztéssel

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

via_mala
Az FF 1.5-öshöz feltett kiterjesztések átmennek a 2.0-ásba is?
Tapasztalata van valakinek ezügyben?

Nekem 17 van fent aktívan, és jó lenne, ha átmennének:
Add Bookmark Here 0.5.5
BB Tags 1.0
Copy Links 0.1.3
Copy Plain Text 0.3.2
CustomizeGoogle 0.50
Download Manager Tweak 0.7.1
FlashGot 0.5.96.060823
InfoLister 0.9e
Linkification 1.2.4
Locate in Bookmark Folders 0.2.4
NoScript 1.1.4.1
PDF Download 0.7.4
Redirect Remover 1.1
sztakidict 0.2
Tab Mix Plus 0.3.0.5 - bár ennek néhány funkciója valszeg már nagyrészt meg van valósítva
Title Save 0.1c
VideoDownloader 1.1

Ezek közül mi fog/nem fog átmenni?

Az is jó ha alapból tudja az FF2 valamelyik fenti funkciót. 😊

Shep
kösz, közben megtaláltam én is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dying Soul
about:config

Shep
Hogy is tudom elõcsalogatni azt a rész ahol ezt át kell írni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ProGabe
browser.tabs.closeButtons-t 0-ra ha minden igaz,emlékeim szerint Sil már leírta hogy melyik érték mit csinál

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shep
Felraktam a 2-es verzitót, nem lehet valahogy a fülekrõl leszedni a bezárás gombot?

Beállítottam FF2-t alapértelmezett böngészõnek, és TB-t alap. levelezõprogramnak, úgy ahogy te mondtad, de még mindig nem tesz semmit mikor 1 linkre kattintok...
Pontosan nem tudom mióta van ez, de akkor lehet, hogy vmi másik program akadályozza az FF-t?

Sil78
Vagy Eszközök / Személyes adatok törlése.