Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már az FF1.5-ben is ezt használtam, kismillió beállítása van, tökéletesen bevált. Ebben beállíthatod, hogy a tab-okat egy sorban, vagy több sorban, és pontosan hányban mutassa.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Chaos Anno Domini
Igazad volt !<#wave>#wave><#integet2>#integet2>
Csak msnen jó, és csak .htm vagy .html-nél... szal ha linkelnek nekem képet azt acdseevel akarja megnyitni ami meg nem tudja, mert neten van a kép... a tb-vel meg még mindig nem jó...
Semmit nem csináltam, erre most végre megnyitja a linket!
Köszi Sil a segítséget, hát végülis tök véletlen odlódott mmeg a probléma, de azér köszii <#smile>#smile>
These are my friends, see how they glisten...
Sil: Igen, a Kasperskynek (az újnak) van saját tûzfala, de ott engedélyezve van az FF mindennemû használata, ezenkívûl próbáltam úgy ezt a dolgot, hogy lekapcsoltam a tûzfalat, és úgy is, hogy egész Kasperskyt
XRV: Azért jó h. írtál, mert már kezdem kételkedni, hogy (csak) az FF-fel van a baj. Ugye Sil írta a módszert h. Programok Hozzáférhetõségénél kell átállítani az alapértelmezett böngészõre az FF-t. Nah az nekem úgy történt, h. mikor átállítottam, végigment vmi kis ablakban ilyen beállítás cucc és kész. Most megpróbáltam IE-t visszaállítani a te módszereddel, beállítottam, hogy ha nem alapértelmezett jöjjön fel a kis ablak indításnál, de csak nem jött! Utána megnéztem FF-en belül h. alapértelmezett-e az FF és azt írta, hogy igen, az!
Most akkor mind2 alapértelmezett lenne?! Kétlem! <#nevetes1>#nevetes1>
Szóval lehet akkor ezzel van a gond... Ezzel tudtok vmit kezdeni esetleg?
Elõre is köszi, és köszi Sil, és XRV
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan lehetne megjeleníteni több weboldalt egy képernyõn a FFban. Van-e ilyen beállítási lehetõség, vagy valamilyen plugin. Kb. erre gondoltam.
Köszi.
IE>eszközök>internetbeállítások>programok fül és ott pipát tenni a "Az Internet Explorer ellenõrizze, hogy alapértelmezett böngészõ-e" és IE újraindítás után alapértelmezetté tenni.
Tán a linkek kattinthatóak lesznek.. ha igen akkor FF-t visszatenni alapértelmezettnek hasonló eljárással.
FF>eszközök>beállítások>fõlap és ott alul pipát tenni az "Indításkor ellenõrzés, hogy ....."
Remélem, tudtam segíteni.
Azért köszi a segítséget 😊
Ha van még 5leted, nyugodtan írhatod 😉
Még azt hozzáfûzöm, hogy mûködött ez régen (még a windows reinstall után is) csak mostanság kezdte ezt csinálni. Talán akkor amikor felraktam Kaspersky-t, de már megnéztem, hogyha lekapcsolom akkor sem lesz jó.
Hátha ez segít...
Nem csináltam semmit a firefox-al elvileg és elveszett az összes kedvencem és azokat az eszköztárakat amiket kikapcsolok mindig visszakapcsolja a következõ belépéskor és a eszköztáramat is átrendezi. Mitõl lehet ez és mi a megoldás? Még annyit, hogy Google Desktop és valami pcforum-os desktop volt még felrakva, de azt már leszedtem és semmi változás. Légyszi valaki adjon valami tippet !
ThunderBirdbõl mûködnie kéne... jah, kéne! de nem megy 😞
3 hetes a windows most a gépen, nem akarom újrahúzni csak emiatt, vmi megoldásnak kell lennie!! <#confused>#confused>
De a Thunderbird-ös linkeknek mûködnie kéne.
Azóta msnen ezt írja, ha linkre kattintok: "A kért keresési kulcs nem volt található egyik aktív aktiválási környezetben sem."
Amit Sil mondott azt beállítottam...
Vki segítsen plz! <#vigyor2>#vigyor2>
Fortuna fortes adiuvat.
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Fortuna fortes adiuvat.
fentvan az új Firefox 2, és a következõ a problémám vele:
internetezés közben egyszer csak nem akar behozni semmit, az oldalakat probálná betölteni, de nem tud továbbmenni, és nem hoz be semmit. bezárom az összes ablakot, és a Feladatkezelõben még ottvan egy firefox.exe, azt is bezárom, utána megint elinditom a Firefox-ot, akkor már behozza az oldalakat.
nem tudja valaki, hogy ezt miért csinálja?? az 1-es verzióban nem volt ilyen 😞
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Tapasztalata van valakinek ezügyben?
Nekem 17 van fent aktívan, és jó lenne, ha átmennének:
Add Bookmark Here 0.5.5
BB Tags 1.0
Copy Links 0.1.3
Copy Plain Text 0.3.2
CustomizeGoogle 0.50
Download Manager Tweak 0.7.1
FlashGot 0.5.96.060823
InfoLister 0.9e
Linkification 1.2.4
Locate in Bookmark Folders 0.2.4
NoScript 1.1.4.1
PDF Download 0.7.4
Redirect Remover 1.1
sztakidict 0.2
Tab Mix Plus 0.3.0.5 - bár ennek néhány funkciója valszeg már nagyrészt meg van valósítva
Title Save 0.1c
VideoDownloader 1.1
Ezek közül mi fog/nem fog átmenni?
Az is jó ha alapból tudja az FF2 valamelyik fenti funkciót. 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Pontosan nem tudom mióta van ez, de akkor lehet, hogy vmi másik program akadályozza az FF-t?