19494
-
DRFlame #7799 3.0RC2 default theme
RC1-el is ugynaez volt. Amíg nem volt a hármasból RC, addig maradtam a kettesnél, ott nem volt ilyen gond. -
#7798 Hi!
Volt valakinek olyan problémája, hogy a firefox nem jeleníti meg a képeket? Egyik ismerősöm így járt, IE alatt minden oké, a számítógépen más felhasználóként bejelentkezve firefox alatt is minden oké.
Újratelepítés volt, a képek automatikus betöltése jelölve van az eszközökben. -
#7797 Hmm, nálam pedig nem csinál ilyet. Milyen verziójú a Firefoxod, és milyen témát használsz? -
DRFlame #7796 Mindig a status bart rontja el attól függetlenül, hogy hova rakom.
És igazából nem is csak a hivatkozást, hanem az egész status bart. (egyéb addonok ikonjait is levágja alul, amik a status barban vannak) -
#7795 És ha átrakod valamelyik eszköztárra? -
DRFlame #7794 A status baron a hivatkozás alsó pixelei hiányoznak:
Akkor javul meg, ha a forecast addont kikapcsolom. Ebből ugye az következik, hogy az okozza a gondot nálam is.
Letöltöttem a 7787-es kommentben található javított verziót, hátha ezen a problémán is segít, de nem segített.
Igazából annyira nem zavar, de ha valakinek van megoldása, azt szívesen veszem. -
#7793 Hivatalos Firefox 3.0 RC2 -
moon21 #7792 Nem baj, azért köszi :) -
#7791 Nem kell a régit, ha leszeded az újat és aztán visszarakod ugyanazt akkor jó lesz. -
#7790 Azt nem tudom sajnos, mert ahhoz először tudnom kéne, milyen a Vistás, amit módosítani kell. Meg ismerni a felépítését kicsit közelebbről. -
#7789 thx -
#7788 Lásd pl #7112. -
#7787 Igen, attól van. Csináltam belőle egy javított verziót, ha nem akarjátok valamelyik régebbi változatot visszarakni. -
#7786 Szedd le!
Ha eltűnik a hiba, akkor tedd vissza a régebbi verziót.
addons.mozilla.com-on a régebi verziók is telepíthetők. -
#7785 látom másnak is van ilyesmi gondja. Nekem is van forecastfox telepítve. Lehet, hogy valaki a családból frissítette és attól van nekem is ez? -
#7784 http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20080603210458ffox.JPG
Ezt nézzétek már meg légyszi, hátha valaki meg tudja mondani mitől lett és hogyan tüntethetném el alulról azt az izét! :) köszi -
#7783 hi
lehet olyat csinálni firefoxba hogy két soros legyen a bookmarks toolbar? o_O
kösz előre is -
#7782 Már nekem is jó, köszi szépen. Nagyon hasznos program, nekem nagyon bejött. -
#7781 Nekem is ezt csináltam, eltávolítod az újat, firefox restart és ha visszarakod az újat megint akkor jó lesz. -
#7780 Bakker! Köszi szépen, itt volt a szemem előtt és én nem láttam. Előre is köszi. -
#7779 eszközök / kiegésztítők .ott lehet eltávolitani.
hanem megy akkor uninstall firefox majd dokumentumok és beállitsok / profilodneve / application data / mozilla
töröld az egész mappát.
majd install ff. -
#7778 Sziasztok!
Egy gyors segítségre volna szükségem. Rá volt telepítve a Forecastfox 0.9.6.0-as verziója. Rendben ment minden. Felajánlotta a 0.9.7.5-as frissítést, és én rátelepítettem. Ez után az 1 cm-es kijelzője 5 cm-re változott és kiír pirosra egy szövget. Hogyan tudnám ezt a plugint letörölni, hogy eltűnjön. Az újratelepítés sem oldotta meg a problémát, mert újra előjön. Ha letörölni nem lehet, akkor hogyan tudom kikapcsolni?
Gyors segítség kellene, mert így nagyon zavaró. Előre is köszi. -
moon21 #7777 Le tudnád írni/belinkelni, hogy userChrome.css -t hogy kell megbuherálni, hogy XP-s FF skin jelenjen meg? :) -
#7776 Éppenséggel lehet, csak elég macerás. Vagy a témába kell beletúrni és kicserélni az adott képet, vagy a userChrome.css segítségével lehet változtatni rajta. -
moon21 #7775 Az addons.mozilla.org-on nem találtam olyan témát.
Mindegy, köszi a segitséget :) -
#7774 Könyvjelzők -> Firefox és Mozilla -> Témák és kiterjesztések -
moon21 #7773 Értem. Köszi a választ!
És nem tudnál XP-s FF3 témát linkelni? (ha van) :) -
#7772 Alapon nem tudsz változtatni. -
moon21 #7771 Alap skinen belül nem lehet megváltoztatni? Csak ha új skint teszek fel? -
#7770 Ez gyárilag ilyen, skin változtatás nélkül ilyen is marad. -
#7769 az nekem nincs meg :O -
bracsek #7768 nem, a keylog :) -
#7767 a pm-es az, ami kijelöli mindet? -
#7766 hmhm. lehet aztis exportáléni htmlbe majd?:o (y) aszittem nem. -
moon21 #7765 Hi!
XP-s gépre felraktam az FF3-at, és Vistás gépre is. A böngészőgombok az XP-s gépen szinesen, a Vissza gomb például zöld, a Leállítás piros. Vistán mindegyik kék.
Ezt nem lehet valahogy megváltoztatni? :) -
bracsek #7764 A pm esnek a nevét nem tom, nekem már nincs meg. a másik meg az sg chatosnak volt hibája. -
#7763 és melyik szkripttől van ez?
mert akkor törlöm... -
bracsek #7762 A pm nél mikor elküldöd a messaget akkor jelentkezik, az a visszatölt link berakásának következménye, mert mikor elküldi az üzit nem létező elem mellé próbálja berakni, és nem teszteltem le előtte, de hallgattatok vele, hát én is :), az mindig jelentkezik, ez az iframe1[0] ha jól tudom csak az sg főoldalán szokott, ha nem jön be az oldal, de azt a hibát már jóideje nem tudtam előszedni. -
#7761 én is arra gondoltam, mert amikor rátaláltam az SG-re írt programok topigra, utána jelentkezett ez a probléma..
meg amikor pmt küldök, akkor is kiír valamilyen hülyeséget..
melyiktől van ez? -
bracsek #7760 Én vagyok a hibás [nem viccel]