Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
These are my friends, see how they glisten...
Az hol van?
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Hálás köszönet <#worship>#worship>
Olyan problémám lenne, hogy a minap volt egy rendszer/netkapcsolat fejreállásom, amit a firefox nagyon megsínylett. Eltûntek a könyvjelzõim és a böngészõ ablak azóta nem hajlandó teljes méretben megnyílni. Backupom volt szóval leszedtem a firefoxot és újrarkatam(egyedül registryt nem takarítottam). Minden megvan minden mûködik egyedüli hiba hogy még mindíg nem hajlandó teljes méretben indulni 😞
Egy about:config ide vonatkozó sor jól esne, mert a böngészõ egyéb módon elérhetõ beállításainal nem találtam semmit.
Köszi elõre is!
Ehhez az XML-fájlhoz nem tartozik stíluslap-információ. A dokumentumfa az alábbi.
És utána egy hosszú lista :S
Sajni még nem 80% os a 1280*1024 es felbontást használók aránya és ezért 800*600 vannak még optimalizálva. :-)
Ha van valami okosság akor majd beteszik amúgy.
Fortuna fortes adiuvat.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
"AdBlock és AdBlock Plus közötti különbségek
A kezdetek kezdetén, amikor a Mozilla Firefox még csak teszt verzióban létezett, mikor még nem volt hivatalos kiadása és amikor az internet még csak suttogott errõl a böngészõrõl, nem pedig harsogott, ahogyan napjainkban, akkor született meg az eredeti AdBlock extension. A legtöbb alapvetõ ma is létezõ funkcit már megjelenésekor ellátta. Szûrte a bannereket, képeket, a reklámokat generáló, auditáló, statisztikát készítõ scripteket, meggátolta azok letöltõdését.
Sokáig nagyon jól ellátta a feladatát. Viszont igény merült fel újabb funkciók beépítésére. Ilyen például a white list is, mely olyan listát jelent, mely azokat a kifejezéseket tartalmazza, amelyeket az adblock nem szûr. Erre akkor lehet szükség, ha valamelyik szabály olyan tartalmat távolít el az adott honlapról, amit igazából szeretnénk mégis megjeleníteni, engedélyezni.
Sokáig úgy tûnt, hogy ez bele is fog kerülni az eredeti reklámszûrõ extension-be, viszont ahogyan telt az idõ, úgy vált egyre kétségesebbé. Rövid idõn belül megtörtént, hogy a fejlesztést a közösség vette a kezébe és elkezdték tovább finomítani a plugint, beleépítették az új funkciókat, többek között a white list-et is.
A jelek szerint az eredeti AdBlock fejlesztése leállt, így ezentúl az új, AdBlock plus-t érdemes használni." copyright:ajnasz
Fortuna fortes adiuvat.
Ja és mi a külömség köztük?
A választ elõre is köszi
()() (^^)
*Posse*T.W.D*
A 2.0 és Minefield tud már olyat is, hogy a Windowsban való külön állítgatás (Vezérlõpult / Rendszer / Speciális / Környezeti változók / Új, neve MOZ_NO_REMOTE, értéke 1) nélkül engedjen futni egyszerre több példányt, ehhez a parancsikonnál az elérési utat ("Cél") a következõképpen lehet paraméterezni:
"C:\Program Files\Firefoxmappájánakaneve\firefox.exe" -no-remote -p "profilneve"
A cookie-knál én azt csináltam, hogy amikor lefuttattam a spyware-irtóimat és nyomkövetõ cookie-t jeleztek, azt a domaint szépen felírtam és felvettem a Firefoxban a cookie-knál a Kivételek közé, hogy az ilyen oldalak ne helyezhessenek el több cookie-t. Most már nagyon-nagyon ritkán csúszik be ilyen.
Sok rosszindulato cookiet kapok,de a cookie törlése állandoan idegesitö,meg a cookie programok is,mert olyan cookiere is van szüökségem,amit nem szabad letörölni,szoval tudsz e olyan faja kis cookie irtot,amit csak ezeket a rosszindulato cookieket töröli ?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fortuna fortes adiuvat.
van egy óriási problémám, miszerint a firefoxba töltött oldalak furcsán "ugrálni" a kitett gyorslink ikonok pedig eltûntek. Újratelepítettem a firefoxot, a 20.-át, valamint az 1.5 öt is. De Operával is ez a helyzet. Egyedül IE jó. Nem ff hiba lesz, de mi lehet a probléma?
Ja és másodpercenként Generic Host Process for Win 32 hibát észlelt ezért leáll üzenetet. Ez zenehallgatás közben keletkezett.
Mit tegyek?
Köszi
Köszi szépen a segítséged. Megcsináltam, amit tanácsoltál, alapértelmezetté tettem az IE-t (nekem egyébként 6.0 verzió van belõle) Kipróbálás után visszaállítottam a FireFox-ot mint alapértelmezettet és most már rendesen mûködik. Amikor egy linkre kattintok, akkor a FireFox jelentkezik, ahogy régen is tette.
Mégegyszer köszi a segítséget <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>