19494
  • Sil78
    3.0-ban van egy extensions.checkUpdateSecurity is, ha a biztonságos frissítési lehetőség ellenőrzését akarná valaki kitrükközni. (De ezt nem javasolt huzamosabb ideig használni, hiszen biztonsági funkcióról van szó. Szóval ha kijönnek a frissített verziók a kiterjesztésekből, szerintem kapcsoljátok majd vissza.)
  • Dj Faustus #8159
    Kattints egérgörgővel, vagy középső gombbal, vagy CTRL+bal klikk - és akkor új fülön nyílik meg.
  • Just B
    Am az a poén hogy sok-sok plugin van a Fox-hoz. De sztem 1%-át sem tudom mire való :D
  • Rennadant
    A historyban nem lehet valahogy megoldani, hogy mikor egy címre kattintok, ne változtasson helyet?
  • MadBence
    áá, naccerű :P
  • Dj Faustus #8155
    meg lehet oldani hogy a kedvencek eszköztáram két sorba jelenjen meg az ablakban?

Ha valamelyik kiterjesztés nem kompatibilis, és ki akarjuk trükközni:

• GregSB
    Nekem a 89 MB 2 megnyitott tabnál volt az előbb. Most rányitottam még párat hogy jobban leterheljem.

3 óra használat után, 5 megnyitott tab: Sg.hu, Hardired, egy videó a YouTube-on, Port.hu, IWiW:

1 extension leszámítva ugyan azok vannak rá telepítve mint FF2-re voltak. Szóval nálam egyértelmű a javulás.
  • Just B
    elvileg a firebug is kompatibilis...
    Firebug
  • xxdani
    helló. azt valahogy meg lehet oldani hogy a kedvencek eszköztáram két sorba jelenjen meg az ablakban?
  • MadBence
    Firebug legyen kompabilis és örülünk :). Web developer toolbar már az.
  • autoszimulator
    Jah és nem ma szedtem le a hármast, szóval ezek a memóriaadatok nem egy mai napi kb értékek, pár hete már ezt produkálja :)
  • autoszimulator
    45 perc után itt tart, semmiféle JAVA használat, pár kép betöltése, és alap fórumozás:

Az persze más kérdés, hogy az kettes ennyi idő alatt volt, hogy a duplájára is képes volt felkúszni, szóval romlás nincs, ez biztos, de javulás sem feltétlenül :) Mondjuk engem nem bánt a memóriahasználat, mert ettől nem lassul be semmi, csak érdemes megjegyezni. Ami számomra az egyik legjobb funkció lett, az az, hogy a letöltéseket lehet folytatni.. A sürün megszakadó netem miatt ez áldásos opció.

Kiegészítések közül pedig már soknak van frissítése a hármas verzióhoz, csak nem mindet ajánlja fel magától, ezek nálam már kompatibilisek:
    - ADBlock Plus
    - Downloadhelper
    - eBay companion
    - Flashgot
    - Foxlingo
    - Greasemonkey
    - Piclens
  • GregSB
    Tedd, aki ennyire vak az megérdemli hogy visszategye a rosszabbat.

Nem csak az induló mem. fogyasztást kéne nézni, hanem a hosszú távút is.

3 óra használat után jelenleg ennyit fogyaszt nálam a 3as: 89MB

FF2 ilyenkor már rég túllépte nálam 260MB-ot is.
  • Thanatos
    amugy igy hogy nincsenek ext-ek mert nem él az odlal igy jön ki ff ereje ext-ekkel kapcsoaltban, számomra igy kb hazsnálhatatlan az egész böngésző igy nem is nagyon erőltetem a netezést... :D
    adblock, foxytunes, all in one sidebar, customize google, location bar, pdf download, text/plain, ezek nélkül kb használhatatlan az egész böngésző :DD
  • Thanatos
    detto igy látom énis, ez gyk az ff3 legjobb újitása, az hogy valaki nem szánja rá az időt hogy megismerje és marad a begyepesedett szokásoknál már az ő baja :)

mem fogyasztás meg nálam is sokkal kevesebb mitn a kettesé ugy félóra óra után, sebességre én mondjuk nem nagyon tapasztaltam változást
  • ProGabe #8145
    Total Downloads
    1,439,397

éreztem én,hogy az az 500+ millió valami hiba folytán lehetett csak annyi :)

nálunk 12e fölött jár (Y)
  • chooselee
    Hol járhat a rekord??
  • Dj Faustus #8143

Illetve létezik egy oldbar kiterjesztés is:
  • [HUN]FaTaL
    Nekem egy db füllel (SG) 66 MEGÁT eszik:( Hát ez nem javulás lehet hogy visszateszem a kettest.
  • Rennadant
    Örök hála.
  • ProGabe #8140
    nálam is így volt,ill. van

#8138:majd ha megint élnek a szerverek,akkor próbáljátok ki EZT.nem más,mint az oldbar kiterjesztés...
    amúgy egy kicsit másféle megközelítést vár el a felhasználótól is,ez tény.de én egyből megszoktam és most már egyenes nem tudnék meglenni nélküle (beta nemtomhány óta ff hármazok).ha nem emlékszem pontosan egy webhely címére,csak töredékre (ha pl cikket olvastam,akkor általában az url címe egyezik a cikkével)szóval csak elkezdem írni,ami beugrik.és általában ez segít.vagy ha valamelyik könyvjelzőmre akarok menni,elég pár karakter és máris ott van.esetleg használnom kell a kurzobilleket is,na bumm.persze nálam a bill nagyfokú használata a természetes
    én a gyorsbillentyűket is nagyon sokszor használom tabok közti váltástól url-sáv kijelölésig...
  • GregSB
    Akkor ti más programot használtok vagy nem tudom. Indításnál tényleg többet eszik (10MB-al, lol) mint az FF2, viszont nálam az FF2 pár óra használat után simán benyelt 200-250MB Ramot. FF3 már 2 órája megy nálam és még nem ment fel 100MB fölé a fogyasztása.
  • Rennadant
    Nagyon zavaró. Olyan mintha random dobálná benne a címeket. Marad a várakozás, és a jó öreg ff2.
  • JoeFromHun
    Ezerrel jobb mint az FF2. Sokkal gyorsabb jobban vágódnak az oldalak. Arról meg nem a browser tehet ha valaki ... !
  • gotchaaa
    Nekem egész gyorsan lejött.

• ProGabe #8135
    lesz hozzá (lehet már van is) kiterjesztés.ez a firefox,attól hogy a hármas,még mindig ugyan annyira testre szabható,sőt!
  • autoszimulator
    így van sajnos, nekem már régóta megvan az RC formájában a 3as, és sajnos a memóriahasználat kicsit sem csökkent, sőt.. Fél óra használat után 120 megát simán megeszik...
  • Rennadant
    Ezzel a szarral nem lehet semmit se csinálni? Emiatt fogom visszarakni a 2-t ha sürgősen nem találok ellene valamit.
  • cserre
    Sziasztok!

Amikor rátelepítettem az egyel régebbi kiadást, akkor könyvjelzőként beadott friss hírek lapot, ami nekem nagyon tetszett. Letöltöttem a 3-at, akkor kiírja, hogy nem lehet betölteni, és kiír egy hibakódot: Http/1.1 Service Unavailable.

Másnál is jelentkezett ez a hiba, vagy csak nálam?
  • Sil3nt
    megegyszer: ff2 20-30mb kozott hasznalta a memoriat nalam, ff3 40 folott... ez nem javulas
  • [HUN]FaTaL
    lol pedig végignéztem, köszi:)
  • lck #8129
    Eszközök - beállítások - haladó - általános.
  • [HUN]FaTaL
    Na felraktam én is :) Eddig semmi különbség de még csak kb 2 perce raktam fel:D A helyesírás ellenőrzést hol lehet kikapcsolni?
  • GregSB
    Végülis csaj fele annyi memóriát zabál mint az FF2, de nincs javulás... -.-
  • Wreck86
    340 olvasatlan üzenet O-O.
  • Sil3nt
    en is letoltottem es megneztem a 3mat... kis theme valtoztatas, kis ez meg az, itt-ott kisebb elemek betetele, de se sebessegnovekedest, se tobbet nem tapasztaltam (uj motor). ez laza 40mbot foglal nalam, a 2es 20-30at... bizom benne, hogy a letolto kozpontja jobb lesz mint az elodjenek, de ez majd hosszutavon fog meglatszani, bar elso ranezetre ott sokat alakitottak... legalabb nem rosszabodott semmi:D, bar az elso par inditasnal dog lassuan indult, de mostmar korrekt gyors. webui stb, problemara azt tudom mondani, hogy munkalkodnak a 3.1-en, szerintem nem kell sokat aludni, hgy jojjon... helyesiras dolog nemrossz, bar ekezet nelkul irok, de igysem zavar... kiegeszito stb oldalakat holnap estig (azt hiszem 18:00ig) ne is varjatok hogy jolegyen gondolom a rekordkiserletre nyomjak minden erejuket ami akkor jar le...
  • lck #8124
    Majd holnap, ha lecsitultak a kedélyek.
    Addig türelem.
  • Picar77
    hát sztem ez most felejsd el :D
    majd holnap :P
  • nesto
    keresem a gugliba az oldalt, ahonnan firefox-hoz témákat lehetne tölteni, de egyik se elérhető. valaki tudna linkelni egy oldalt, ami működik is? ez az alapértelmezett kinézet nemigazán jön be.
  • Narxis
    Nem lehet, el vannak foglalva. De ha még lesz erejük, átküldöm őket. Porsche marad. :P