Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nesto
köszönöm szépen

Sil78
Elég ráhúzni a .jar fájlt a Témák ablakra az egérrel (azaz nemcsak simán a Firefox ablakára, mint a kiterjesztéseknél), vagy ott a Mr Tech Local Install kiterjesztés, az ad pl a Kiegészítõk ablakhoz csini kis gombokat a telepítéshez.

These are my friends, see how they glisten...

nesto
mégse mûködik😞
valaki tud segíteni?

nesto
oppá megvan 😊

C:\Documents and Settings\Falhasználónév\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\yfuyk8zp.default\extensions\{a8dd47cf-239f-48c4-8379-e6b4cbafdcfa}\chrome

nesto
csak egy kis keresgélés kellett volna. firefox.hu ingyen letöltheted, aztán az explorert ki is dobhatod, mert utána nem fog kelleni😊

Külön fájlként letöltött témát hová kell helyezni hogy a programban tudjam alkalmazni????????????????????

Fortuna fortes adiuvat.

Japep
Hello!
A Firefox ugyebár olyan, mint az Explorer...ha jól tudom!
Én is szeretném kipróbálni, ezért segítene valaki, hogy mit tegyek fel/honnan szedjem le...
Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

fery02
Hehe, lol, tetszik 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

neevous
Ma találtam ezt a extensiont. Szerintem jópofa😊

Link

fery02
Jaj, te egy isten vagy. De sokszor segítettél már nekem. Most is. Köszönöm szépen! 😊

Sil78
Ha nyomsz neki egy Ctrl+F5-öt, akkor se hozza be az újat?

Dj Faustus
#5366-os hozzászólásban ott a válasz kérdésedre.

kissadamvikt
#5356 vki adni választ????? Köcce elõre is

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

upsz sztem ez béta volt mert maga a progi sincs fenn a gépen 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

fery02
Hehe, érdekes dolgokat mûvel ez a 2.0-ás Firefox: People-n (egy közösségi oldal) raknék fel magamról új képet. Az elõzõt törlöm, majd betallózom az új képet, és rámegyek hogy feltöltés. Feltölti, és a régi kép marad uyganúgy 😊

Sil78
1. Sütik engedélyezve vannak?
2. De a Könyvjelzõ Eszköztárat ugye nem rejtetted el (Nézet / Eszköztárak)? És ugye a Könyvjelzõ eszköztár mappája nevû mappába rakod ezeket a könyvjelzõket, vagy ráhúzod a Könyvjelzõ Eszköztárra?

Sil78
Érthetõ, de a pluginját ugye nem telepítetted Firefoxhoz? FlashGot mellett ugyanis nem kell.

ivjoe
Dj Faustus
Nagy méretû állományok letöltésére ajánlatos letöltésvezérlõt használni.
Egyik ilyen ingyenes program a Free Download Manager.
Hogy ezt Mozillából/Firefox-ból kezelni tudd, szükséged lesz a Flashgot kiterjesztésre.

Dark Angel 666
Használj letöltésvezérlõl , pl Freshdownload

Hi
Sokszor az szokott a gondom lenne, hogy töltök mozillával valami nagyobb fájlt 500mb-2gb, és egyszer csak megáll. Ez vagy azért mert lefagy", vagy mert megszakad a net (sokszor szokott). Nem lehet olyat, hogy folytassa a letöltés magátol, és ne kelljen elölröl kezdeni?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Yossarian
storno, véletlenül rájöttem

Nieleen

Yossarian
tudom, hogy volt már róla szó, sõt még nagyon régen én is kérdeztem, de egyszerûen nem találom meg. Pár kulcsszóval kerestem a fórumban, de még hasonlót sem dobott ki.
Szóval kénytelen vagyok megint megkérdezni: hogyan lehet átállítani, hogy ne a füleken legyen a bezáró gomb, hanem egy közös legyen?

Elõre is köszi!

Nieleen

Attila56
akkor sem jó :S

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

hali
eddig votl flashget em és jó volt a flashgottal most raktam fel valamui új flasgGet et (talán9) és ha rákattolok h letöltés flashgottal akkor nem nyílódik meg a flashget 😞
érthetõ ? 😊 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

kissadamvikt
Lenne 2 kérdésem...
1.Beállítom h ahol kell felhasználói név és jelszó jegyezze meg és jelentkezzen be autómatikusan de nem csinálja
2.Miért nem tudok ilyen "gyorsindító gombot" csinálni mint régen oda ahová a webcímet kell beírni az alá miért nem bírok betenni?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Sil78
Nincs, de a firefox.hu-n össze van gyûjtve pár magyarított kiterjesztés, és az itteni kiterjesztésekkel foglalkozó topic eleje felé is volt egy olyan rész, ahol összegyûjtöttünk anno pár kiterjesztést rövid ajánlóval.

fery02
Van olyan oldal, ahol meg lehet nézni az osszes létezõ kiegészítést magyarul? Vagyis olvasni róluk.

kissadamvikt
köcce

Sil78
Szerintem azért, mert az Eszközök / Beállításoknál az Adatvédelem fülön bejelölted azt, hogy törölje a személyes adatokat a Firefox bezárásakor, meg azt is, hogy törlés elõtt kérdezzen.

ProGabe
vedd ki a pipát a beállítások/adatvédelem fül személyes adatok részének a "szem adatok törlése ff bezárásakor" elõl

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kissadamvikt
Hi all! Miért jelenik meg minden egyes FireFox bezárásnál ez a kis ablak???:

Sil78
Vannak az about:config-ban ehhez preferenciák. Alapvetõen kétfajta preferencia van: függõleges és vízszintes görgetésre. A függõleges görgetéshez kapcsolódóak mousewheel.módosítógombneve.típus felépítésûek, a vízszinteshez pedig mousewheel.horizscroll.módosítógombneve.típus.
A típus lehet háromfajta: action, numlines és sysnumlines.
Az action egész típusú, és mindig azt határozza meg, hogy mit is csináljon a görgetés hatására. Lehetséges értékei:
0 - adott számú sorral való görgetés (sorok számát lásd numlines)
1 - dokumentum lapozása oldalanként
2 - elõre/hátra lépés az Elõzmények közt
3 - szöveg nagyítása/kicsinyítése

A numlines értéke, mint már említettem, azt adja meg, hogy hány sort görgessen egyszerre (persze ha az azonos kezdetû action értéke 0 és a sysnumlines hamis).

A sysnumlines pedig igaz vagy hamis lehet, azt határozza meg, hogy az operációs rendszer beállításait használja-e a numlines értéke helyett.

A módosítógomboknál értelemszerûen a withnokey az, amikor mindenféle gomb lenyomása nélkül görgetsz.

urbijoe
ténleg, kösz

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

zvaragabor
Ez a beállítás azt jeleti, hogy ha ki van pipálva, akkor ha kattintasz 1x a görgövel bármelyik weblapon, akkor megjelenik ott egy nyíl, és ha le vagy föl viszed a kurzort, akkor mozog az oldal abba az irányba, ha tud. Próbáld ki.

A gördítés mértéke meg szerintem böngészõfüggõ.

Chaos Anno Domini

urbijoe
mért van az ,hogy az egér exproler-ben gyorsabban görgeti a lapot mint firefox-ban pedig a windows-ban vam beállitva 6-os ra

urbijoe
ez a beállitás mit takar?

Met
sehova, a Mozbackup indításakor a restore-t kell kiválasztani és megadni neki a file elérési útját

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

thx. a kapott .pcv filet majd hovakell másolni ha odakerül a sor?

http://thenamelessphoto.com/

Met
Mozbackup

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

a kedvenceket ,h lehetne kimenteni az ffbõl ,h köv winpakolásnál ne kelljen eljátszani a 15perces fav összegyûjtést?

http://thenamelessphoto.com/

Törölt felhasználó
Köszönöm a válaszokat.
zvaragabor
Megvan, a backup mappában megvannak. Köszi szépen.

Chaos Anno Domini

Sil78
A többi beállításod megvan, csak a könyvjelzõk tûntek el, és mindezt úgy, hogy nem csináltál új profilt? A könyvjelzõket is a profilodban tárolja (XP esetén C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles), egy bookmarks.html nevû fájlban (van egy bookmarks.bak is, de az az utolsó könyvjelzõ hozzáadása elõtti állapot). Elõször is nézd meg, ez a fájl megvan-e. Ha nincs, akkor a bookmarkbackups mappában keresgélj, oda mindennap csinál róla biztonsági mentést, amit vissza tudsz másolni.

zvaragabor
halihó. Érdekes dolog történt ma. Eltûntek a könyvjelzõim. Az összes. Futtattam a Spy Sweeper-t, és eccercsak újraindult a gép, és eltûntek a könyvjelzõim. Tud valaki valamit ezügyben?

Chaos Anno Domini

urbijoe
köszi

Sil78
Van egy olyan kiterjesztés, hogy Bookmark Duplicate Detector, azzal rá lehet kerestetni a duplán szereplõkre és töröltetni vele.

Sil78
Ez a te igényeidtõl függ, próbálgasd, mi jön be. Van egy halom kiterjesztés (pl Sage, infoRSS, stb), vannak külsõ olvasók, webes aggregátorok, de én pl maradtam a sima élõ könyvjelzõknél (beraktam õket egy mappába a Könyvjelzõ Eszköztárra), az is tökéletesen használható, gyors és egyszerû megoldás.

Saját. És Netvibes a csúcs!

Fortuna fortes adiuvat.

urbijoe
azt hogy lehet beállitani,mikor inportálok könyvjelzõket file-bol
akkor ne rakja be duplán hanem csak az ujakat?