Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
C:\Documents and Settings\Falhasználónév\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\yfuyk8zp.default\extensions\{a8dd47cf-239f-48c4-8379-e6b4cbafdcfa}\chrome
Külön fájlként letöltött témát hová kell helyezni hogy a programban tudjam alkalmazni????????????????????
Fortuna fortes adiuvat.
A Firefox ugyebár olyan, mint az Explorer...ha jól tudom!
Én is szeretném kipróbálni, ezért segítene valaki, hogy mit tegyek fel/honnan szedjem le...
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
2. De a Könyvjelzõ Eszköztárat ugye nem rejtetted el (Nézet / Eszköztárak)? És ugye a Könyvjelzõ eszköztár mappája nevû mappába rakod ezeket a könyvjelzõket, vagy ráhúzod a Könyvjelzõ Eszköztárra?
Egyik ilyen ingyenes program a Free Download Manager.
Hogy ezt Mozillából/Firefox-ból kezelni tudd, szükséged lesz a Flashgot kiterjesztésre.
Sokszor az szokott a gondom lenne, hogy töltök mozillával valami nagyobb fájlt 500mb-2gb, és egyszer csak megáll. Ez vagy azért mert lefagy", vagy mert megszakad a net (sokszor szokott). Nem lehet olyat, hogy folytassa a letöltés magátol, és ne kelljen elölröl kezdeni?
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Szóval kénytelen vagyok megint megkérdezni: hogyan lehet átállítani, hogy ne a füleken legyen a bezáró gomb, hanem egy közös legyen?
Elõre is köszi!
Nieleen
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
eddig votl flashget em és jó volt a flashgottal most raktam fel valamui új flasgGet et (talán9) és ha rákattolok h letöltés flashgottal akkor nem nyílódik meg a flashget 😞
érthetõ ? 😊 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
1.Beállítom h ahol kell felhasználói név és jelszó jegyezze meg és jelentkezzen be autómatikusan de nem csinálja
2.Miért nem tudok ilyen "gyorsindító gombot" csinálni mint régen oda ahová a webcímet kell beírni az alá miért nem bírok betenni?
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A típus lehet háromfajta: action, numlines és sysnumlines.
Az action egész típusú, és mindig azt határozza meg, hogy mit is csináljon a görgetés hatására. Lehetséges értékei:
0 - adott számú sorral való görgetés (sorok számát lásd numlines)
1 - dokumentum lapozása oldalanként
2 - elõre/hátra lépés az Elõzmények közt
3 - szöveg nagyítása/kicsinyítése
A numlines értéke, mint már említettem, azt adja meg, hogy hány sort görgessen egyszerre (persze ha az azonos kezdetû action értéke 0 és a sysnumlines hamis).
A sysnumlines pedig igaz vagy hamis lehet, azt határozza meg, hogy az operációs rendszer beállításait használja-e a numlines értéke helyett.
A módosítógomboknál értelemszerûen a withnokey az, amikor mindenféle gomb lenyomása nélkül görgetsz.
A gördítés mértéke meg szerintem böngészõfüggõ.
Chaos Anno Domini
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
http://thenamelessphoto.com/
http://thenamelessphoto.com/
Chaos Anno Domini
Fortuna fortes adiuvat.