Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
Hát, ezek közül passz, sok olyanod van, amit nem ismerek közelebbrõl. De nem olyan sok, hogy ne lehessen egyenként végigpróbálgatni, letiltani, újraindítani...

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
AdBlock Plus, mindenféle reklámra...

ProGabe
ezzel pl csak akkor engedi a flasheket ha rákattintasz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

magus
nincs vmi addon firefoxhoz ami azt a kurva jamba.hu-t letiltja? akarmikor megjelnik az a szar elkezd uvolteni vmi meg szarabb hip hop csengohangot

stp4trick

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Sil78
Milyen kiterjesztéseid vannak? Ha beírod, lehet, hogy ki tudjuk szúrni, van-e köztük gyanús.

stp4trick
na így elsõre mint a villám
akkor most egyenként szórakozzak mindennel végig, hogy mi,lehet a gátló darab?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

megvan. köszi

Sil78
A Start menüben van hozzá külön parancsikon, vagy ha nincs, akkor Start menü / Futtatás: firefox.exe -safe-mode

Sil78
Mondom Élõ Könyvjelzõk. Az alapból meglevõ "Friss hírek" címe a következõ:
http://hu.fxfeeds.mozilla.com/hu/firefox/headlines.xml

stp4trick
csökk módot hogyan tudom elõcsalni?

roblee
Kösz mindenkinek!
Kipróbáltam a FEBE-t és tökéletesen mûködik, a teljes profilt menti.
Örök hála!<#taps>

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

ezt vágom Sil, de azt hogy lehetne megcsinálni, h rányomok a mappára, és egybõl a hírek nyilnak le, nem pedig a weboldalak?

Sil78
Elvileg a FEBE is tudja akár a teljes profilt is, bár nem próbáltam.

ProGabe
mozbackup

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

urbijoe
és olyan kiterjesztés ami a teljes profilt menti?
hogy ne kelljen mindig kimásolgatni

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Sil78
Van, pl a FEBE (Firefox Extension Backup Extension).

Sil78
Sok mindentõl, pl régi videokártya-driver, hibásan mûködõ pluginek, bizonyos kiterjesztések... Nem tapasztaltál valami törvényszerûséget, mikor eszik sokat (pl ha sok flash animáció van az oldalon)? Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül) is sokat eszik? Mindenbõl a legfrissebb verzió van fent?

roblee
Sziasztok!
Tudtok olyan kiterjesztést az FF-hez, ami a kiterjesztésekrõl készít mentést?
Köszi!

stp4trick
azt vettem mostanság észre, hogy a ff elé sok memót, vagy cpu-t vagy 1xre mind2-t zabál, mitõl lehet? nehezen is töltõdik be és az oldalakat is lassan tölti, pedig már 4Mb-es a netem

Sil78
Hát, ez úgy néz ki, a session-t is figyeli, elég reménytelen esetnek tûnik nekem.

Sil78
Ha az IE is csinálja, akkor nem hiszem, hogy ez Firefox-hiba lenne. Írj valamelyik, az oldallal kapcsolatos topicba szerintem, ahova St is jár (pl "Mi kell az SG-nek"), hátha tud segíteni.

Sil78
Nézet / Eszköztárak / Könyvjelzõ Eszköztár. Azok a könyvjelzõk jelennek meg amúgy a Könyvjelzõ Eszköztáron, amiket a "Könyvjelzõ Eszköztár mappája" nevû mappába teszel, vagy csak simán ráhúzol az egérrel a Könyvjelzõ Eszköztárra. Mappákat és Élõ Könyvjelzõket is lehet ide rakni. Ez a bizonyos Friss hírek is egy Élõ Könyvjelzõ, de újabbakat is csinálhatsz más oldalakról, ha feliratkozol rájuk (a Címsor jobb oldalán van hozzá egy narancssárga ikon azoknál az oldalaknál, ahol van ilyenre lehetõség, vagy az adott oldalon keress olyan gombot, hogy RSS vagy XML).

sziasztok! a friss hírek rész eltûnt nekem a keresõsáv alatti sorból. nem tudjátok hogy hogy lehetne visszavarázsolni?

csa
kösz a freedown managert.
de nemjo, amikor flashgetet hasznaltam, akkor csak nehaynat sikerül leszednem, mert ien flashos izés az oldal, és az oldal php / html eket szedi le, nem a fájlt.
pl ez: http://files.filefront.com/Call%20of%20Juarez%20%20%20Multiplayer%20Demo/;5460931;;/fileinfo.html
hogy szedjem le?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Attila56
Sziasztok.Ha törlök egy topicot akkor ezt írja ki hosszú listában(Firefox legújabb verzióját használom de még az ie.-nél is ez van :S):

Ehhez az XML-fájlhoz nem tartozik stíluslap-információ. A dokumentumfa az alábbi.

<rss version="0.91">

<channel>
<title>SG.hu - !!!SEGÍTSÉG!!!</title>
<link>http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1040759332</link>
<description>!!!SEGÍTSÉG!!!</description>

<item>
<title>2007.01.25. 18:04 - zoolee (#23466)</title>
<link>http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1040759332</link>
<description>Ja jóó...Ok vágom...Sorri elnéztem....</description>
</item>

<item>

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

hõõh köszi 😄
Dj Faustus
Ma láttam az egyik havernál az IE7 et és ott volt valami thumbnail féleség. Van ilyen a FF-nek?
Dj Faustus
Keress a téma leírásának alján egy all previous releases linket.

desigo
Honnan tudok témákat letölteni 1.5-höz?

csak 2-höz találok...
desigo
ezt nekem is csinálta párszor...
via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

zvaragabor
Hi! Firefox 2.0-val, vagy valamelyik kiterjesztéssel nem lehet olyat csinálni, hogy blokkoljon egy bizonyos oldal betöltését?

Chaos Anno Domini

Malakai
A cachet figyelmen kívül hagyva frissítetted.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Casillas
OMG <#wow1>

jó lett, köszi <#taps>
elmondod mi volt ez? felül nem találtam ilyen parancsot<#confused>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Malakai
Ctrl+F5?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Casillas
nem tudom hova kéne írnom :\
firefoxból 2-3 napja szarakodik az sg, a pontos problémát lásd a képen:
http://kepup.extra.hu/?sg.jpg

szóval ie-bõl meg mûködik rendesen :S
mit kéne beállítanom ffx-ben, vagy mi állítódott el?
plz help

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Ah,köszönöm szépen
Japep
Igazad van, de gondoltam hátha valaki kisegít!
Amúgy tényleg, még nem használom egy fél napja sem, de már most jobban tetszik mint az IE...<#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Sil78
Eszközök / Beállítások / Adatvédelem, Sütik megtekintése. (Egyébként nem törli automatikusan a Gyorsítótár ürítése a sütiket, hacsak nem vetted ki a pipát a "Jóváhagyás kérése..." elõl a személyes adatok törlésénél.)

Úgy értem az gyorsítótár ürítése törli a sütiket is.
A 2. pontot hogyan tudom megtenni??
Köszi,megpróbálom.
Sil78
1. Gyorsítótár ürítése
ha ez nem segít, akkor:
2. az oldalról származó sütik törlése.

roblee
Tûzfal?

Sziasztok!
FF2.0-ás van a gépemen mindenféle kiterjesztés nélkül,a freemail-re nem tudok bejelentkezni,(iwiw,egyéb oldalak mûködnek.)
Van ötletetek mi lehet a probléma?
roblee
Kösz!

Elég.
roblee
Nekem még az 1.5-ös van fenn. Ha fel akarom rakni a 2.0-t, akkor elég ha ráinstallálom az elõbbire? Megmaradnak a könyvjelzõim - persze készítettem backup-ot - , a kiterjesztéseim és a beállításaim?
Köszi!