19494
-
#8280 h csinaljam h az a beallitas maradjon is? -
#8279 odaig megvan de aztan nem marad ugy... -
#8278 könyvjelzők kezelése -> nézetek -> rendezés -
#8277 h tudom azt beallitani h mashogy rendezze el a konyvjelzoimet?mondjuk h hanyszor megyek rajuk a szerint? -
#8276 megnyitod a kiegészítők ablakot és belehúzod a fájlt
#8269:egy ideje minden proxyváltáskor újra be kell jelentkezni.sg "hiba",nem ff -
#8275 hat en bepipalom de megse... -
#8274 Valaki módosította a tab effect nevű plugint az FF3hoz. Leszedtem, lejött egy xpi kiterjesztésű fájl, de mit kell evvel csinálni?:D -
#8273 nekem megjegyzi, ha loginkor bepipálod hogy jegyezze meg. -
Cat 02 #8272 Azt h ha egy linkre kattintok akkor pöttyös keret lesz körülötte, h kell letiltani ? -
#8271 eddig még csak 1000x lett leírva,és most is csak idézem Sil-től:
"Dehogynem, csak vissza kell állítani egy mentett állapotot. A Firefox minden nap csinál automatikus biztonsági mentést a könyvjelzőkről. A Profilon belül (XP esetén C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\, az Application Data rejtett mappa) van egy bookmarkbackups nevű mappa, abban pedig a mentések több napra visszamenőleg. Csak ki kell keresni egy olyat, ami a rendezés előtti, és visszaimportálni."
kéne egy FAQ.van jó pár állandó jellegű kérdés... -
kalapos #8270 Igen ez a mozgás engem is zavar.De sajnos még én sem jöttem rá hogy hogyan lehet ezt kikapcsolni.
Esetleg valaki? -
#8269 jaa:).es nem lehet megoldani sehogy,hogy megjegyezze? -
#8268 SG van így beállítva biztonsági okokból. -
Rennadant #8267 Hogy több elemet láss a címsorban:
about:config - browser.urlbar - browser.urlbar.maxRichResults <- a számot átírod akkorára amekkorára szeretnéd. Nálam 25, azt hiszem e körül volt a régi firefoxban is.
Ugyanitt "browser.urlbar.matchOnlyTyped" legyen true, és csak azokat a címeket fogja mutatni, amit te írtál be oda. Persze amíg nem telik meg a 25 hely, mutatja a kedvencekből is a linkeket, de utána csak azt, amit beírtál.
Arra még nem jöttem rá, hogy hogy lehet megoldani, hogy ne mozogjanak a címek benne. Ha kattintok egyre, akkor feljebb ugrik a listában. Ez egy kicsit zavaró, de ezekkel a megoldásokkal sokkal jobb lett nálam. -
#8266 hali!nem tudjatok mer nem jegyzi meg itt sg-n a ff a bejelentkezesem?csak ezen az oldalon tobbin mindegyiken megjegyzik... -
#8265 Próbáld úgy hogy felrakod, aztán ha kiírja hogy nem kompatibilis távolítsd el, aztán azonnal újra rakd fel. Asszem nekem is így ment csak. -
#8264 https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6227 -
#8263 Hmm nekem Linkification-t nem akarja nagyon a FF3:/ -
Phat Smoker #8262 beírtam a google-be, hogy mozilla+oldbar mire kiírta, hogy:
Keresési javaslat: mozilla+oldbear -
kalapos #8261 Üdv
A #8227 képen látható hogy be van jegyezve az awesome bar-ba olyanok amiket a google ba keresett az illető.Rájöttem hogyan lehet ezt kikapcsolni.Ti?
És arra is hogy hogyan mutasson több beírt címet mint amit a képen látható.Szóval úgy mint a ff2 ben a címsáv oldalán van egy kis lehúzható csúszka.
Ti tudjátok ezeket? -
#8260 Köszi !
-
#8259 csak érdekes... valahol át lehet állítani, hogy ne az angol legyen? mert nekem az... amit beírtam azt mindet aláhúzta, de az angol szavakat nem húzza alá (magyar a firefoxom) -
#8258 Plussz még ezek is mennek:
DownThemAll!
FireFTP
IE Tab
Restore Scroll Position
URL Link
És természetesen nálam fel van még rakva az oldbar is, mert egyelőre nekem még nem tetszik a címsor. Viszont asszonynak tetszik, így a laptopon az eredetivel megy (oldbar addon nélkül). -
#8257 Hármasban alapból benne van. -
#8256 Adblock Plus
Cool Iris
Piclens - Google képtalálat nézegető
Download Statusbar - Letöltés státusz sor
Download Helper - Beágyazott Videó fájlok letöltése
Flagfox - Weblap információk
Foxmarks - Könyvjelzők központi kezelése
Gmai Manager - Gmail postafiók értesítő
Linkification - Szöveges linkek valós linké alakítása
No Squint - Oldal átméretezés egyénileg
Ez mind megy a 3-ason.
-
#8255 hello, valaki tud a 3mal is működő addont, ami rossz helyesíráskor csíkozza a szót? -
BIZ0906 #8254 Egyre jobb a ez a tüzes róka XD -
#8253 Hello !
Milyen kiegészítést ajánlotok a Firefox mellé ? -
ellington #8252 tegnap mielőtt reseteltem mert meghalt a gép, bezártam a firefoxot, mikor újra bejött a windows, már nem voltak meg a kedvenceim.. vissza lehet valahogy hozni? -
#8251 én is megszoktam már, engem nem zavar. -
#8250 Szerintem simán megszokható az új címsor:) -
#8249 #8214: :o -
#8248 Így van. -
#8247 AnarchoiD - VIP 2001. 01. 07. óta regisztrált VIP fórumozó ma 05:19 |privát | galéria | válasz erre | #8169
ezt kelett kezzel bekapcsolni :
browser.sessionstore.enabled;true
#8246:ezt a baromságot muszáj volt eltanulni? :S -
#8246 Aki nem FF-et használ az sikeres ember már nem lehet. -
vaczak #8245 miért nem jegyzi meg a kilépéskor látogatott oldalakat a tab-okon???
minden inditáskor csak a homepage van. -
Cat 02 #8244 Ez tuti fake :D
Elvileg folyamatosan megy, de ez rohadt sok :O -
#8243 Mozilla még év vége előtt kiadja a Firefox 3.1-et, mely a Mozilla alelnöke szerint a következőket fogja tartalmazni:
XHR, native JSON DOM bindings, ongoing performance tuning, awesomebar++ :), better system integration, etc -
#8242 Mindenki panaszkodik az awesomebar-ra, meg írják sokan, hogy béta óta azért már megszokták.. Nekem úgytűnik egy rugóra jár az agyam a mozillásokkal, mert tegnap óta megszoktam. :) -
#8241 sehogy ne telepítsd, az az FF3 beépített címsávjának a neve.