19494
  • setuh
    h csinaljam h az a beallitas maradjon is?
  • setuh
    odaig megvan de aztan nem marad ugy...
  • ProGabe #8278
    könyvjelzők kezelése -> nézetek -> rendezés
  • setuh
    h tudom azt beallitani h mashogy rendezze el a konyvjelzoimet?mondjuk h hanyszor megyek rajuk a szerint?
  • ProGabe #8276
    megnyitod a kiegészítők ablakot és belehúzod a fájlt

#8269:egy ideje minden proxyváltáskor újra be kell jelentkezni.sg "hiba",nem ff
  • setuh
    hat en bepipalom de megse...
  • [HUN]FaTaL
    Valaki módosította a tab effect nevű plugint az FF3hoz. Leszedtem, lejött egy xpi kiterjesztésű fájl, de mit kell evvel csinálni?:D
  • [HUN]FaTaL
    nekem megjegyzi, ha loginkor bepipálod hogy jegyezze meg.
  • Cat 02 #8272
    Azt h ha egy linkre kattintok akkor pöttyös keret lesz körülötte, h kell letiltani ?
  • ProGabe #8271
    eddig még csak 1000x lett leírva,és most is csak idézem Sil-től:

"Dehogynem, csak vissza kell állítani egy mentett állapotot. A Firefox minden nap csinál automatikus biztonsági mentést a könyvjelzőkről. A Profilon belül (XP esetén C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\, az Application Data rejtett mappa) van egy bookmarkbackups nevű mappa, abban pedig a mentések több napra visszamenőleg. Csak ki kell keresni egy olyat, ami a rendezés előtti, és visszaimportálni."

kéne egy FAQ.van jó pár állandó jellegű kérdés...
  • kalapos
    Igen ez a mozgás engem is zavar.De sajnos még én sem jöttem rá hogy hogyan lehet ezt kikapcsolni.

Esetleg valaki?
  • setuh
    jaa:).es nem lehet megoldani sehogy,hogy megjegyezze?
  • lck #8268
    SG van így beállítva biztonsági okokból.
  • Rennadant
    Hogy több elemet láss a címsorban:
    about:config - browser.urlbar - browser.urlbar.maxRichResults <- a számot átírod akkorára amekkorára szeretnéd. Nálam 25, azt hiszem e körül volt a régi firefoxban is.

Ugyanitt "browser.urlbar.matchOnlyTyped" legyen true, és csak azokat a címeket fogja mutatni, amit te írtál be oda. Persze amíg nem telik meg a 25 hely, mutatja a kedvencekből is a linkeket, de utána csak azt, amit beírtál.
    Arra még nem jöttem rá, hogy hogy lehet megoldani, hogy ne mozogjanak a címek benne. Ha kattintok egyre, akkor feljebb ugrik a listában. Ez egy kicsit zavaró, de ezekkel a megoldásokkal sokkal jobb lett nálam.
  • setuh
    hali!nem tudjatok mer nem jegyzi meg itt sg-n a ff a bejelentkezesem?csak ezen az oldalon tobbin mindegyiken megjegyzik...
  • lck #8265
    Próbáld úgy hogy felrakod, aztán ha kiírja hogy nem kompatibilis távolítsd el, aztán azonnal újra rakd fel. Asszem nekem is így ment csak.
  • ibrik
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6227
  • Count Adyn
    Hmm nekem Linkification-t nem akarja nagyon a FF3:/
  • Phat Smoker
    beírtam a google-be, hogy mozilla+oldbar mire kiírta, hogy:
    Keresési javaslat: mozilla+oldbear
  • kalapos
    Üdv
    A #8227 képen látható hogy be van jegyezve az awesome bar-ba olyanok amiket a google ba keresett az illető.Rájöttem hogyan lehet ezt kikapcsolni.Ti?
    És arra is hogy hogyan mutasson több beírt címet mint amit a képen látható.Szóval úgy mint a ff2 ben a címsáv oldalán van egy kis lehúzható csúszka.
    Ti tudjátok ezeket?
  • Doog
    Köszi !

• tobias88
    csak érdekes... valahol át lehet állítani, hogy ne az angol legyen? mert nekem az... amit beírtam azt mindet aláhúzta, de az angol szavakat nem húzza alá (magyar a firefoxom)
  • ibrik
    Plussz még ezek is mennek:
    DownThemAll!
    FireFTP
    IE Tab
    Restore Scroll Position
    URL Link

És természetesen nálam fel van még rakva az oldbar is, mert egyelőre nekem még nem tetszik a címsor. Viszont asszonynak tetszik, így a laptopon az eredetivel megy (oldbar addon nélkül).
  • lck #8257
    Hármasban alapból benne van.
  • lck #8256
    Adblock Plus
    Cool Iris
    Piclens - Google képtalálat nézegető
    Download Statusbar - Letöltés státusz sor
    Download Helper - Beágyazott Videó fájlok letöltése
    Flagfox - Weblap információk
    Foxmarks - Könyvjelzők központi kezelése
    Gmai Manager - Gmail postafiók értesítő
    Linkification - Szöveges linkek valós linké alakítása
    No Squint - Oldal átméretezés egyénileg

Ez mind megy a 3-ason.
  • tobias88
    hello, valaki tud a 3mal is működő addont, ami rossz helyesíráskor csíkozza a szót?
  • BIZ0906
    Egyre jobb a ez a tüzes róka XD
  • Doog
    Hello !
    Milyen kiegészítést ajánlotok a Firefox mellé ?
  • ellington
    tegnap mielőtt reseteltem mert meghalt a gép, bezártam a firefoxot, mikor újra bejött a windows, már nem voltak meg a kedvenceim.. vissza lehet valahogy hozni?
  • N o N a m e
    én is megszoktam már, engem nem zavar.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem simán megszokható az új címsor:)
  • Flamer
    #8214: :o
  • Narxis
    Így van.
  • ProGabe #8247
    AnarchoiD - VIP 2001. 01. 07. óta regisztrált VIP fórumozó ma 05:19 |privát | galéria | válasz erre | #8169

ezt kelett kezzel bekapcsolni :

browser.sessionstore.enabled;true

#8246:ezt a baromságot muszáj volt eltanulni? :S
  • Fenrir
    Aki nem FF-et használ az sikeres ember már nem lehet.
  • vaczak
    miért nem jegyzi meg a kilépéskor látogatott oldalakat a tab-okon???
    minden inditáskor csak a homepage van.
  • Cat 02 #8244
    Ez tuti fake :D
    Elvileg folyamatosan megy, de ez rohadt sok :O
  • ProGabe #8243
    Mozilla még év vége előtt kiadja a Firefox 3.1-et, mely a Mozilla alelnöke szerint a következőket fogja tartalmazni:

XHR, native JSON DOM bindings, ongoing performance tuning, awesomebar++ :), better system integration, etc
  • Malakai
    Mindenki panaszkodik az awesomebar-ra, meg írják sokan, hogy béta óta azért már megszokták.. Nekem úgytűnik egy rugóra jár az agyam a mozillásokkal, mert tegnap óta megszoktam. :)
  • QuippeR
    sehogy ne telepítsd, az az FF3 beépített címsávjának a neve.