19494
  • Thanatos
    elöbbit tudtam, utobbit nem, köszi a tippet, régen nagy szenvedés volt hogy töbsoros szöveg maradékát simán lehagyta :)
  • Sil78
    Itt sajnos nem működik rendesen, mert itt egy csomó béna és felesleges táblázat van, és sajnos alapból a Ctrl+kattintás a táblázatoknál a cellák kijelölésére szolgál, és az bezavar.
  • Picar77
    hát nekem igy az egész sort kijelöi ha megnyomom a ctrlt
  • Sil78
    Egyébként azt tudtátok, hogy most már több részletben is ki lehet jelölni szöveget, nemcsak folyamatosan? A Ctrl-t kell hozzá lenyomva tartani kijelölés közben.
    (És többsoros szöveget is be lehet illeszteni egysoros szövegmezőkbe, ami pl megkönnyíti a keresést, vagy több sorra töredezett linkek megnyitását...)
  • kirol
    Tudja valaki?
  • Sil78
    Szerintem nem volt alapból, és kiterjesztésből is csak egy rémlik, ami konkrétan az Állapotsorban mutat némileg hasonló adatokat (Extended Statusbar), de az nem helyettesíti a Download Statusbart.
  • desigo
    az előző ffben alapból volt valami.
    Azért jó ez is köszi
  • Thanatos
    jah hogy eltudja kezdeni, értem, hát még egy oylan proba hogy flash és egyébb pluginokat elszed és ujra felrak hátha, ha ez se akkor az szvsz nem a ff sara hanem valami más gáz lessz
  • Thanatos
    passz, ennyire nem merültem bele, de gondoltam hátha jó, jobbat nemtok igy hirtelen sajna :/
  • desigo
    kösz...
    ez nem az állapotsoron jelzi ki hanem létrehoz egy újat
    mini módban meg nem jelzi...
  • H0ri
    köszi de nem nagyon oldozza meg a problémát :S elkezdni lejátszani megy 2másodpercet de nem játsza le rendesen... hangja sincs szóval nagoyn fura ha beletekerek akkor is csak 1-2 mpig megy de hang nélkül... nemértem
  • Thanatos
    flash plugint frissitsd / rakd fel ff alá
  • Thanatos
    download statusbar:
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/26
  • H0ri
    hello, nekem az a problémám hogy mióta feltettem a legújabb FF-et nemjátsza le egyik böngésző se a videókat( pl youtube stb) nemtudom mivel probálkozzak h helyre jöjjön a dolog:( és fogalmam sincs h mi okozhatja előre is kösz
  • fery02
  • desigo
    alul az állapotsoron,hogy tudom megjeleníteni az éppen aktuális letöltést?
  • kirol
    Én hogy most visszaraktam a 2-t, a helyesírás ellenőrző szerintem nem magyar, mert mindent aláhúz. Ezt hol lehet állítani?
  • Titan
    Skacok! A helyesírás ellenőrzőt hogyan lehet előcsalogatni? Vagy én értettem félre valamit? (FF3)
  • Flamer
    szintugy ittse.
    gyorsabb az már feltünt, és a fontosabb (számomra) kiegészítők mennek vele.
  • modellmaker
    A 9.5-ös első blikkre nem is oylan rossz. Mondom én, aki világ életében FF-ot használt/használ.
  • Narxis
    Neeeeeeeeeeeeee
  • 5c0rp330n
    folyamatosan kivág az asztalra, az előbb is szó nélkül leállt
    Opera lesz ebből..
  • Phat Smoker
    próbáltam, de lófing ami infót szolgáltat az ff3 így.
  • nesto
    nem próbáltad még a címsorban az oldal címe mellett bal oldalon a kis ikonnal? ott is van egy csomó minden, címek, url, rss...
  • Phat Smoker
    én asszem visszaváltok ff2-re az alábbi miatt:
    adott egy oldal tele RS linkekkel, eddig ff2-ben az 'oldal tulajdonságai-hivatkozások'-ból kimásoltam őket , majd beledobtam a rapget-be.
    az ff3-ban viszont nem túl bőbeszédű az 'oldal tulajdonságai' opció :/
    vagy van erre is vmi plugin ? ;-)
  • Benny04
    nekem 2 tabbal 73..
  • Benny04
    akkor nem tudom, hogy mi lehet a probléma.
  • lck #8413
    Passz
  • gyonax
    Ki van...
  • lck #8411
    Nézet - Karakter kódolás - Automatikus felismerés - Kikapcsolva
  • gyonax
    Csak 1 kérdésem lenne: hoigy lehet beállítani a Firefoxban hogy ne változtassa meg a karakterkódolást amikor 1 oldalra lépek? Mert alapból ISO-n van de néha csak úgy átvált Unicodera
  • Kaszi46
    Nálam 5 füllel, a képen látható kiegekkel 114-et fogyaszt. Fagyás még nem volt, én meg lenni vele elégedve nagyon.:)

• urbijoe
    itt eg linkification ami megy a firefox 3 -al
  • lck #8407
    Aha - asszem nekem is először a 134 b volt fenn először, aztán arra ment rá a 133. Igy most azzal is megy.
  • FZoleee
    Most nézem, van 1.3.4 beta is belőle, felraktam azt, az megy vele :)
  • kirol
    Köszi
  • lck #8404
    kettes
  • kirol
    Honnan lehet leszedni a 2-t?
  • lck #8402
    Nálatok is a hármasnál sok lapot nem lehet addig görgetni amíg majdnem teljesen betöltődött. Amelyiken sok kép van, főleg ott zavaró.
    A kettesben azért előbb volt gördíthető. ( Vagy csak nálam ? )
  • lck #8401
    Megy a hármassal. 2 x rakd rá egymás után. ( Ne kérdezd mért )