19494
-
Thanatos #8440 elöbbit tudtam, utobbit nem, köszi a tippet, régen nagy szenvedés volt hogy töbsoros szöveg maradékát simán lehagyta :) -
#8439 Itt sajnos nem működik rendesen, mert itt egy csomó béna és felesleges táblázat van, és sajnos alapból a Ctrl+kattintás a táblázatoknál a cellák kijelölésére szolgál, és az bezavar. -
#8438 hát nekem igy az egész sort kijelöi ha megnyomom a ctrlt -
#8437 Egyébként azt tudtátok, hogy most már több részletben is ki lehet jelölni szöveget, nemcsak folyamatosan? A Ctrl-t kell hozzá lenyomva tartani kijelölés közben.
(És többsoros szöveget is be lehet illeszteni egysoros szövegmezőkbe, ami pl megkönnyíti a keresést, vagy több sorra töredezett linkek megnyitását...) -
#8436 Tudja valaki? -
#8435 Szerintem nem volt alapból, és kiterjesztésből is csak egy rémlik, ami konkrétan az Állapotsorban mutat némileg hasonló adatokat (Extended Statusbar), de az nem helyettesíti a Download Statusbart. -
#8434 az előző ffben alapból volt valami.
Azért jó ez is köszi -
Thanatos #8433 jah hogy eltudja kezdeni, értem, hát még egy oylan proba hogy flash és egyébb pluginokat elszed és ujra felrak hátha, ha ez se akkor az szvsz nem a ff sara hanem valami más gáz lessz -
Thanatos #8432 passz, ennyire nem merültem bele, de gondoltam hátha jó, jobbat nemtok igy hirtelen sajna :/ -
#8431 kösz...
ez nem az állapotsoron jelzi ki hanem létrehoz egy újat
mini módban meg nem jelzi... -
#8430 köszi de nem nagyon oldozza meg a problémát :S elkezdni lejátszani megy 2másodpercet de nem játsza le rendesen... hangja sincs szóval nagoyn fura ha beletekerek akkor is csak 1-2 mpig megy de hang nélkül... nemértem -
Thanatos #8429 flash plugint frissitsd / rakd fel ff alá -
Thanatos #8428 download statusbar:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/26 -
#8427 hello, nekem az a problémám hogy mióta feltettem a legújabb FF-et nemjátsza le egyik böngésző se a videókat( pl youtube stb) nemtudom mivel probálkozzak h helyre jöjjön a dolog:( és fogalmam sincs h mi okozhatja előre is kösz -
#8426 -
#8425 alul az állapotsoron,hogy tudom megjeleníteni az éppen aktuális letöltést? -
#8424 Én hogy most visszaraktam a 2-t, a helyesírás ellenőrző szerintem nem magyar, mert mindent aláhúz. Ezt hol lehet állítani? -
#8423 Skacok! A helyesírás ellenőrzőt hogyan lehet előcsalogatni? Vagy én értettem félre valamit? (FF3) -
#8422 szintugy ittse.
gyorsabb az már feltünt, és a fontosabb (számomra) kiegészítők mennek vele. -
#8421 A 9.5-ös első blikkre nem is oylan rossz. Mondom én, aki világ életében FF-ot használt/használ. -
#8420 Neeeeeeeeeeeeee -
#8419 folyamatosan kivág az asztalra, az előbb is szó nélkül leállt
Opera lesz ebből.. -
Phat Smoker #8418 próbáltam, de lófing ami infót szolgáltat az ff3 így. -
#8417 nem próbáltad még a címsorban az oldal címe mellett bal oldalon a kis ikonnal? ott is van egy csomó minden, címek, url, rss... -
Phat Smoker #8416 én asszem visszaváltok ff2-re az alábbi miatt:
adott egy oldal tele RS linkekkel, eddig ff2-ben az 'oldal tulajdonságai-hivatkozások'-ból kimásoltam őket , majd beledobtam a rapget-be.
az ff3-ban viszont nem túl bőbeszédű az 'oldal tulajdonságai' opció :/
vagy van erre is vmi plugin ? ;-) -
#8415 nekem 2 tabbal 73..
-
#8414 akkor nem tudom, hogy mi lehet a probléma. -
#8413 Passz -
gyonax #8412 Ki van... -
#8411 Nézet - Karakter kódolás - Automatikus felismerés - Kikapcsolva -
gyonax #8410 Csak 1 kérdésem lenne: hoigy lehet beállítani a Firefoxban hogy ne változtassa meg a karakterkódolást amikor 1 oldalra lépek? Mert alapból ISO-n van de néha csak úgy átvált Unicodera -
#8409 Nálam 5 füllel, a képen látható kiegekkel 114-et fogyaszt. Fagyás még nem volt, én meg lenni vele elégedve nagyon.:)
-
#8408 itt eg linkification ami megy a firefox 3 -al -
#8407 Aha - asszem nekem is először a 134 b volt fenn először, aztán arra ment rá a 133. Igy most azzal is megy. -
#8406 Most nézem, van 1.3.4 beta is belőle, felraktam azt, az megy vele :) -
#8405 Köszi -
#8404 kettes -
#8403 Honnan lehet leszedni a 2-t? -
#8402 Nálatok is a hármasnál sok lapot nem lehet addig görgetni amíg majdnem teljesen betöltődött. Amelyiken sok kép van, főleg ott zavaró.
A kettesben azért előbb volt gördíthető. ( Vagy csak nálam ? ) -
#8401 Megy a hármassal. 2 x rakd rá egymás után. ( Ne kérdezd mért )