Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
#4858?

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Az elsõ kérdés passz, több mint két éve nem használok IE-t. Szerintem kérdezd meg egy IE-s topicban, bár ott nem jellemzõ, hogy válaszolna valaki a kérdésekre.
A másodikra: Eszközök / Beállítások / Tartalom / Fájltípusok / Kezelés.

Sil78
Pl Hit-a-Hint? Az beszámozza a linkeket. Vagy a Mouseless Browsing. Vagy kiterjesztés nélkül van olyan, hogy kurzoros böngészés, az F7-tel lehet bekapcsolni. (Vagy billentyûkombinációk lásd itt...)

Sil78
#5226?

CattiBrie
az miért van, hogy eltûntetem a könyvjelzõ eszköztárat és amikor újra elindítom a ff-t, akkor újra ott van. miért nem jegyzi meg a beállítást? 😞
ugyanez a menüben kicsi ikonok használatára :S

[/spam]™

Wreck86
sziasztok!
ne haragudjatok de lenne két kérdésem,s az egyik internet explorer 6 hoz lenne.ezért kérek elnézést.
kérdés: ie6 nál hol tudom beállítani,hogy pl a *.pdf kiterjesztésû fileokat megnyissa Adobe Reader-rel?Mert ha most rákattintok,akkor csak bal fölsõ sarokban egy kis piros x jelenik meg.

kérdés: mozilla 1.5.0.9 em van,és ha rákattintok,hogy egy torrenlinket töltsön le,akkor nem ajánlja fel,hogy hova mentse,vagy vmi,hanem bejön egy egészképernyõs ablak tök értelmetlen karakterekkel...be lehet vhol állítani,hogy a fox ismerje a torrent kiterjesztést?

köszi szépen

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

zvaragabor
Sziasztok! Régen valaki említett itt egy olyan plugint a foxhoz, hogy egér nélkül lehetett közlekedni a veblapokon. Tehát valamelyik gombbal lehetett váltani a megnyitható elemek vagy linkek között. Megtudnátok mondani a nevét? Köszi szépen!

Chaos Anno Domini

Magyar.
fery02
Ez vágja a magyartot? 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ProGabe
az lenne a gondom,hogy a fox nem nyitja meg automatikusan a meghívott url-eket
tehát ha pl. msn-ben,nfo readerben,vagy bármiben rákattintok egyre és meg kéne hogy nyissa,nem történik semmi
be van állítva alapértelmezettnek,és még az is hozzátartozik a teljes képhez,hogy most raktam újra a wint,méghozzá egy olyan ver-t amiben alapból fox van,gondolom egy ff reinstall megoldaná,de elõtte azért kikérem a véleményeteket 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fery02
Hol állíthatom be alapértelmezettnek a Firefox letöltõjét? Mert nekem van erre külön letöltésvezérlõ programom (Free download manager), de legtöbbször a Firefox letöltõjét használom kénylemi szempontból, csak nagyobb fájlokat szedek a FDM-el. Mert minden letöltés-t alapból a FDM-be kezd meg.

Thx! 😊

\" örökké nem eshet.... \"

lck
Na - ilyenkor kell saját tulajdonuvá tenni a mappát 😊)
Köszönöm srácok megvan! Sry de egy kicsit ezt benéztem. 😊 Ja de amúgy mind1 mert azon a gépen (azaz annak a gépnek a vinyójáról) nem tudom megnyitni a felhasználó név mappát mert azt mondja, hogy hozzáférés megtagadva! 😞

Bravó...

lck
Sajátgép > Vezérlõpult > Mappa beállításai > Nézet > Rejtett fájlok és mappák megjelenítése.
Picar77
Rejtett mappákat és fájlokat jelenisd meg és lesz

()() (^^)

Na mondom mi a helyzet. Az általad leírt útvonallal csak az az egy bibi, hogy a "felhasználó név" alatt nincs semmiféle "Application Data"! Sem a régi gépen, sem pedig az ûj gépen. Tudom ez most biztos hülyén hangzik de most vagy én vagyok nagyon vak, vagy pedig itt vmi más gáz lehet.

CattiBrie
na jó, jó lesz valami ad blokker plugin is.. de valami automatikus, valami ad csomag, vagy valami 😄

[/spam]™

Picar77
Nekem is csinálta már ezt egyszer de szernecsére volt biztosnsági másolatom roluk txt-ben és így gyorsan vissza tudtam tenni õket

()() (^^)

CattiBrie
Helo!

Az miért van, hogy egyszercsak eltûnt minden ad-szûrés a FF-omból? :S
De nem is ez a lényeg, hogyan lehetne visszatenni?
Eszközök - AdblockPlusz üres 😞
Ide kéne valami gyorsabb eljárás, minthogy egyenként szûrni az AD-okat. 😊
Ti hogy csináljátok?
Szerintem auto frissített és azóta vannak reklámok. :S

Köszi!
Catti

[/spam]™

stp4trick
keresd meg a mozbackup progit és minden beállítást, könyvjelzõt, kiterjesztést... kitudsz vele exportálni az újra meg importálni

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

lck
Akkor a régi vinyón keresd meg ezt a fájlt:
C:\Documents and Settings\felhasználó név\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\valami.default\bookmarks.html
és másold át az új géped hasonló mappájába.
Megmondom mi a helyzet. Volt egy gépem de meghalt a VGA kártyája. Namármost sikerült ideiglenesen beszereznem egy másik komplett gépet és azt szerettem volna, ha az elõzõ gépembõl (ami VGA miatt meghalt) a firefox alatt felhalmozódott bookmarks-ok valahogy átkerülhetnének az új gép firefox böngészõje alá. Ezért azt tettem, hogy kiszedtem a vinyót és beraktam az új gépbe, hogy majd valahogy ki tudjam "importálni" a bookmarks adatbázisát. Csak az a gondom, hogy nem vágom, hogy hol tárolja a gép eme információt...

Sry ha egy kicsit kacifántos lettem volna 😊

Amúgy köszönöm !!

lck
Ha mindkét gépen van net ez a kiterjesztés nagyon kényelmes. Név és jelszó alapján elmenti egy központi gépre a könyvjelzõket ( a változásokat automatikusan követi ) A másik gépedre meg visszatöltöd. Ha valaki több gépet használ egyszerre, így szinkronban tarthatja a könyvjelzõit.
Igen ezt én is megtaláltam, de ez valahogy nem jön össze...
Nem tudja onnan kiszedni vmi oknál fogva.

psg5
Firefoxban>Könyvjelzõk>Könyvjelzõk kezelése>Fájl>Importálás,Exportálás

F.K.T.

Srácok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni firefox ügyben. A minap raktam fel egy új win-t és szeretném a már meglévõ (másik gépen) bookmarks-ot valahogy átimportálni az újonnan felrakott rendszer firefox böngészõje alá. Mivel igensok linkrõl volna szó, nem igazán volna kedvem egyesével újbol elmenteni õket. Kérdésem, hogy milyen módon tudnám ezt megtenni? Azaz, hogy a firefox hol tárolja a bookmarks-okat??

Thx!

autoszimulator
FF embléma kéne a tankra 😊

.: mobilize.hu :.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

psg5
Igen összeakadhat némejik témával.
Közben észrevettem.

F.K.T.

psg5
Miért ugrál a firefox alatt a böngészõ egész ablaka?
Akadhat pl a windows blinds-el?
IE alatt nem ugrál.

F.K.T.

Nézd meg Process Explorerrel ( ha nincs Task managerrel) A PID - jét, honnan indul, mi a parancssor, stb. lehet, hogy valamilyen malware indítja.

zvaragabor
A Firefoxnak van valami logfájlja? Amiben tárolja esetleg a crash-eket? Mostanában egyre többször csinálja, és érdekelne, hátha van valami info róla.

Chaos Anno Domini

Shep
Van egy problémám a 2.0.0.2-es verzió van fent, és mikor betölt a windows alapból fut egy firefox.exe 4k-t foglalva, megnéztem az induló progikat de semmi, a szolgáltatások között sem szerepel, nincsen másik firefox.exe a böngészõ exe-jén kívül, szóval mi ez, hogy tudom megcsinálni, hogy ne töltõdjön be automatikusan induláskor?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

stp4trick
azért ez elég karcsú a korábbihoz képest

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

attip
Itt leled átalakulva,átalakítva...

extensions

attip

Sziasztok!
Engem is az érdekelne hová tûntek el a magyar nyelvü kiterjesztések?
Megköszönném a segítséget,mivel én sehol nem találom õket és szükségem lenne rájuk.
stp4trick
???

Internetbeállítások / Böngészési elõzmények / Elõzmények ( a lap alján), ott beállítható, hogy hány napig õrizze meg a felkeresett címeket?

Met
elõzmények, sütik törlése

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Wreck86
Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy Internet Exploreres problémámmal ide írok,de csak itt kaptam eddig is normális hangvételû segítséget.Problémám: az internet explorerben,ahova beírom: www..... ,tehát a címet,ott le is tudok gördíteni,hogy az össze látogatott címet lássam,ezeket ki lehet valahogy onnan törölni,hogyha legördítem,ne lássak semmi címet,csak a "fehérséget"?
köszi szépen

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

stp4trick
magyarnyelvû kiterjesztések gyûjtõhelyét merre találom?

fery02
Hol állíthatom be alapértelmezettnek a Firefox letöltõjét? Mert nekem van erre külön letöltésvezérlõ programom (Free download manager), de legtöbbször a Firefox letöltõjét használom kénylemi szempontból, csak nagyobb fájlokat szedek a FDM-el. Mert minden letöltés-t alapból a FDM-be kezd meg.

Borgi
hello.
valaki segitsen nekem, a mozillábma, egyszerüen a ltöltös rész behalt, nem rak be a letöltésekbe semmit. igy nem is tudom mennyivel jön, lejött-e már?!
mással történt már hasonló?
mitévõ legyek? már ujraraktam. de uygan ez a helyzet.

porki fagyok fállalon

lee86
miután irtam, h még nem tapasztaltam a downthemall "fényévekkel jobbságát", gondoltam probálok segíteni Neked a magam modján, egy olyan módszerrel, amihez én is konyítok, de akkor ezekszerint nem ment. bocsessz...

¡Hala Madrid!

Atti12
köszi szépen. Egyébként mégis lejött 😊. A végére felgyorsult megint 😊. De mind1 ennek sok hasznát fogom venni 😉

DownThemAll!kiterjesztés
http://www.foxu.de/extensions/Let%C3%B6lt%C3%A9s-45/Details-1/Selected-20/

Atti12
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Szóval. Elkedztem ma szedni egy elég nagy fájlt firefoxal, mert azt hittem hogy ma simán lejön, de nagyon belassult ezért valószinüleg nem fog lejönni. Az lenne a kérdésem, hogy megoldható e valami pluginnel vagy valamivel, hogy holnap ne keljen elõröl kezdenem, hanem folytathatom ezt amit elkezdtem? Nem akarom elõröl kezdeni, mert már 60% on jár. Válaszokat elõre is köszi!

urbijoe
mert a flash get kihagy egy csomo file-t 503-as hibával,azota amiota megemelték a sávszélességet.
és már 5x ujraraktam és ugyanazt csinállja

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5